Inderdaad. Erg onbeleefd en ze zijn ook nog eens veel te duur. Waarom is het teveel moeite om even naar de kachel-winkel te gaan? Dan was je voor 12,50 klaar geweest.quote:Op dinsdag 2 september 2008 11:26 schreef verita het volgende:
Nou, ik vind dat niet lachwekkend maar bijzonder onprofessioneel en onbeleefd. Maar dat ligt aan mij hoor. Ik zal er in ieder geval niet bestellen.
Als je de goede steen hebt kan het schijnbaar ook op een BBQ met deksel (Weber bijvoorbeeld).quote:Op dinsdag 2 september 2008 14:54 schreef Innocence het volgende:
Ik heb zo'n zin om zelf pizza te maken.
Gaat dit ook niet zonder oven? Heb de mijne in brand gestoken
YEAH!quote:Geachte heer / mevrouw,
nogmaals hartelijk dank voor uw aanschaf
en voor uw snelle betaling, die wij gisteren hebben ontvangen !
De door u bestelde artikelen zijn gisteren verstuurd.
Met vriendelijke groeten
Een kachelwinkel? Waar moet ik dan aan denken?quote:Op woensdag 3 september 2008 09:41 schreef NutKees het volgende:
Waarom is het teveel moeite om even naar de kachel-winkel te gaan? Dan was je voor 12,50 klaar geweest.
Een winkel waar ze kachels verkopen misschien?quote:Op donderdag 4 september 2008 10:22 schreef JaZekerZ het volgende:
Een kachelwinkel? Waar moet ik dan aan denken?
Mja dat snap ikquote:Op donderdag 4 september 2008 11:42 schreef NutKees het volgende:
[..]
Een winkel waar ze kachels verkopen misschien?
http://www.goudengids.nl/(...)F8FD0A02308D2315AFE5
Thanks. Dat ziet er duidelijk uit. Die schep die ik heb is wel iets dikker (van hout), maar oefening baart kunst denk ik. Ik had de pizza sowieso veel te vol gedaan (again), da's wel een nadeel. Heb je allemaal dingen bedacht (gehakt/ui/knoflook, geitenkaas, paprika, kaas, tomaat, mozarella, salami) voor allemaal verschillende stukjes. Met als gevolg dat je een torenhoge pizza hebt. :-)quote:Op donderdag 4 september 2008 21:13 schreef verita het volgende:
Volgens mij moet je met een schuddende, snelle beweging in en uit scheppen, zie hieronder
[ link | afbeelding ]
Gefeli met je steen, ik hoop dat je enorm lekkere pizza's er mee kunt bakken
Je werkblad goed bestuiven met meel... heel veel meel. Je pizza niet zo vol maken en er vooral voor zorgen dat er niets aan de zijkant vanaf loopt tijdens het beleggen. Als de hele onderkant en randen van je pizza goed 'droog' blijven en flink bestoven zijn met meel, dan schep je die pizza er makkelijk op. Het is inderdaad even oefenen, mijn eerste pizza was ook een drama.quote:Op donderdag 4 september 2008 20:50 schreef JeOma het volgende:
Nou. Ik heb 'm binnen. Mooie steen. Mooie pizza-schep erbij. Gelijk geprobeerd vandaag. Maar was een DRAMA... :S Erop schuiven ging wel (ik had natuurlijk de steen 45 minuten verwarmd op 250 graden) en vervolgens de pizza op de (met mail bestoven) pizzaschep gelegd. Het erin schuiven ging dus wel. Maar dan. De schep kreeg ik onder de halve pizza. Toen scheurde hij af en duwde ik de achterste helft eraf. Grrrrmbl. Wat is de werkwijze om zo'n pizza eruit te scheppen??
Hij was wel erg lekker trouwens. Bodem was zeker beter dan van een bakblik.
Heb je gezien hoe die ober die omelet of wentelteefje (of wat was het) in Road Trip opwarmde? Lijkt me precies 38 graden.quote:Op vrijdag 5 september 2008 15:31 schreef Haijo het volgende:
Waar heb je in godsnaam een plek in je keuken waarbij je een temperatuur van 38 graden hebt?
Een goede oven, ergens in de buurt van een kachel of droger, of je computerkast bij de tv. etc etc. Der is zoveel.quote:Op vrijdag 5 september 2008 15:31 schreef Haijo het volgende:
Waar heb je in godsnaam een plek in je keuken waarbij je een temperatuur van 38 graden hebt?
Inclusief of exclusief remsporen?quote:Op vrijdag 5 september 2008 15:58 schreef JeOma het volgende:
[..]
Heb je gezien hoe die ober die omelet of wentelteefje (of wat was het) in Road Trip opwarmde? Lijkt me precies 38 graden.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |