abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 12 juni 2009 @ 22:24:42 #251
259414 AlchemistOfSorrows
Uh-huh, goodbye!
pi_69988081
Heb vandaag voor het eerst in tijden weer eens zelf pizza gebakken, voor de tweede keer in mn leven
Deze keer heb ik maar kant en klare deeg gebruikt, want vorige keer was ie echt te plakkerig en te dik
Maar goed, hij was lekker, ik had er kaas, mozzarella, salami, paprika en basilicum op gedaan



Tevens, TerugVindPizza
das einzige erleuchtenden an religion ist ein brennende tempel bei nacht
  zaterdag 13 juni 2009 @ 07:33:46 #252
165237 Leef
Sunny side up!
pi_69993931
quote:
we verkopen wel bier
sorry hier hield ik op met lezen
  zaterdag 13 juni 2009 @ 15:16:08 #253
123497 Darkhelmet76
Strik je veter...
pi_70002333
Gaaf topic, even eentvp!
Ruim appartement met garage in centrum van Sittard te koop! PM voor meer info!
www.botergeel.nl
pi_70014706
quote:
Op zaterdag 13 juni 2009 15:16 schreef Darkhelmet76 het volgende:
Gaaf topic, even eentvp!
Ik doe met je mee

Al die pizza topics midden in de nacht
k zie geen enkele reden waarom iemand thuis een computer zou willen hebben.Ken Olson, stichter van Digital Equipment, 1977
pi_70022542
quote:
Op vrijdag 12 juni 2009 18:38 schreef Yvesss het volgende:

Het liefst haal ik de bal dan van de haak, en kneed met de handen verder. Heb je verder geen plank bij nodig. Gewoon een paar minuten boetseren, net als een stuk klei.
Dat is erg jammer, want ik heb juist een kitchenaid gekocht om van dat ellendige kneden af te zijn. Maar al met al was het toch een geslaagde pizza geworden.
pi_70205047
Ik ben nu ook bezitter van een pizzaoven. Heb mijn pizza tot nu toe altijd in mijn combimagnetron gebakken.Dus suboptimale omstandigheden.

Ik had me al een beetje ingelezen qua deeg en saus.Ben dan vandaag ook op pad gegaan en heb italiaans bloem ( Farina typo 00) en buffelmozzarella gekocht.

Het deeg heb ik in mijn broodbakmachine laten mengen en in de koelkast laten rijzen.Elke portie apart verpakt in een plasticzak.De saus heb ik een half uur laten koken.

Nu een paar foto's om een impressie te krijgen.

De ingrediënten:





De pizza beleggen:





De oven:



En het resultaat:







Het was echt een succes.De pizza was superlekker.Zelfs beter dan sommige restaurantpizza's die ik in mijn leven heb gegeten.Binnenkort zal ik maar andere kaas proberen.Waarschijnlijk wordt het edammer.
  Moderator zaterdag 20 juni 2009 @ 20:57:22 #257
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_70205456
quote:
Op maandag 15 juni 2009 13:07 schreef NutKees het volgende:

[..]

Dat is erg jammer, want ik heb juist een kitchenaid gekocht om van dat ellendige kneden af te zijn. Maar al met al was het toch een geslaagde pizza geworden.
Met mijn K-Mix heb ik daar absoluut geen last van, ook met brooddeeg niet.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  Moderator zaterdag 20 juni 2009 @ 20:59:16 #258
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_70205513
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 20:45 schreef Terpentin07 het volgende:

Het was echt een succes.De pizza was superlekker.Zelfs beter dan sommige restaurantpizza's die ik in mijn leven heb gegeten.Binnenkort zal ik maar andere kaas proberen.Waarschijnlijk wordt het edammer.
Ziet er goed uit, alleen edammer neh, ik vind het niet te hachelen.
Ik heb nu een mix (maak ik zelf, gewoon stukken bij de kaasboer op de markt halen) van goudse + emmentaler en die is al best goed. Afmaken met was echte oude parmazaan (zo hard dat de kaasboer hem amper doorkrijgt met dat snijdraad, niet die half zachte).
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_70855764
Ik word steeds handiger met pizza maken.Ook is het een zeer groot verschil of je gewoon bloem gebruikt of italiaans bloem tipo 00.Ik gebruik nu als kaas of edammer of uiteraard mozzarella.Heb nu bij de makro een pan van blauwstaal gekocht.Handig voor calzone maar ook vandaag voor een pizza genomen.En het resultaat valt niet tegen.Bijkomend voordeel, de pizza is nu perfect rond.Dat is nog een beetje moeilijk als je het alleen met de hand vormt.

Hier het resultaat:

  vrijdag 10 juli 2009 @ 18:05:07 #260
10616 werkeend
is een lief konijntje
pi_70855984
ik ben echt een pizzamaakbarbaar. Mijn moeder maakte altijd zelf pizza met een ultra dunne bodem en msichien uit een vorm van protest maak ik ze nu zelf met ultra dikke bodem. een heel pak brooddeeg gaat erin voor een bodem van 3-4 cm Lekkerste toping vind ik voor vegetarisch met peer en gorgonzola en voor normale mensen tonijn.

mjumm
#things i do to people i love shouldn't be allowed#
pi_70857562
Ziet er lekker uit Terpetine!
pi_70872696
quote:
Op vrijdag 10 juli 2009 19:02 schreef GuitarJJ het volgende:
Ziet er lekker uit Terpetine!
omg zeker!
pi_70884152
hmm, net een pizza gemaakt, mr hij is niet helemaal gelukt De saus wat dingen vergeten, smaakt een beetje te tomaterig, en de bodem is te dik

Verder is ie wel lekker
pi_70885488
Aangezien ik nog deeg overhad.Deze keer met edammer ipv mozzarella.En met uien,knoflook tomaten salami en tabasco.Het was erg lekker.Binnenkort ga ik een bolognese pizza maken met parmezaanse kaas.

pi_70886361
quote:
Op zaterdag 11 juli 2009 20:40 schreef Terpentin07 het volgende:
Aangezien ik nog deeg overhad.Deze keer met edammer ipv mozzarella.En met uien,knoflook tomaten salami en tabasco.Het was erg lekker.Binnenkort ga ik een bolognese pizza maken met parmezaanse kaas.

[ afbeelding ]
Ziet er erg goed uit. Hoe warm gaat je oven?
pi_70886501
quote:
Op zaterdag 11 juli 2009 21:16 schreef Flaccid het volgende:

[..]

Ziet er erg goed uit. Hoe warm gaat je oven?
De oven gaat tot 450°C.Het gaat om de Pizza Alfredo van Bestron.Hij heeft zelfs een pizzasteen en kost maar 50¤.

pi_70886988
quote:
Op zaterdag 11 juli 2009 21:22 schreef Terpentin07 het volgende:

[..]

De oven gaat tot 450°C.Het gaat om de Pizza Alfredo van Bestron.Hij heeft zelfs een pizzasteen en kost maar 50¤.

[ afbeelding ]
50 euro? WAAR
pi_70887020
quote:
Op zaterdag 11 juli 2009 21:42 schreef Flaccid het volgende:

[..]

50 euro? WAAR
http://www.kieskeurig.nl/(...)jzen/258785/#prijzen
pi_70887208
quote:
Thx
pi_70887251
Misschien binnenkort jouw pizzacreatie in dit topic.
pi_70887486
Even een onverbloemde tvp voor het terug vinden van het recept Dit gaan we zekers binnenkort eens doen! Pizza = GOED
  zondag 12 juli 2009 @ 18:44:20 #272
182728 honda1990
Laat gaan joh is toch heerlijk
pi_70908983
TVP, de pizze die jullie bakken lukt niet met onze combi, maar een pizza alla salvana lukt me nog wel
Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON.
pi_70943404
quote:
Op zondag 12 juli 2009 18:44 schreef honda1990 het volgende:
TVP, de pizze die jullie bakken lukt niet met onze combi, maar een pizza alla salvana lukt me nog wel
Heb nog een Bestron pizza steenoven te koop.... Bestron Alfredo Pizza steenoven
  maandag 13 juli 2009 @ 20:07:20 #274
182728 honda1990
Laat gaan joh is toch heerlijk
pi_70943783
quote:
Op maandag 13 juli 2009 19:55 schreef probin het volgende:

[..]

Heb nog een Bestron pizza steenoven te koop.... Bestron Alfredo Pizza steenoven
Ik PM je even!
Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON.
  woensdag 15 juli 2009 @ 17:09:24 #275
37149 slashdotter3
Arrow to the knee!
pi_71006511
quote:
Op vrijdag 8 mei 2009 18:07 schreef JeOma het volgende:
Aaaah, nieuw (vrij simpel) receptje voor de bodem geprobeerd. Zeer goed geslaagd. Ben alleen nog op zoek naar een makkelijk en lekker (pittig) receptje voor de tomatensaus. Heb nu tomatenblokjes uit 'n pakje gemixt met oregano en een rode peper, peper en zout, maar vond het nog niet helemaal scherp genoeg. Volgende keer probeer ik die hierboven staat...

Deze zit nu in mijn buik.


Is dat een pizza met salami of een salami met pizza
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')