abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_63795646
Zo, wat een gewicht wordt er aan de pepernoten-actie gehangen poehee. Die klas loopt op 't moment prima, een keertje wat positiefs of geks in de les vind ik dan best kunnen. Die opdracht hadden ze anders ook wel moeten maken, en omdat het nu na een lastig begin goed loopt in deze klas was dit een mooie "opsteker" voor de klas. 't Is niet alsof ik elke les met een zak snoep sta te schudden als ze goed aan 't werk gaan hoor.. is er bij jullie nooit ruimte voor iets ludieks of iets geks?

En zeuren.. mjoah, ik zie het topic meer als uitlaatklep - als er iets leuks gebeurt meld ik het ook, en nieuwe/lastige dingen dus ook. Zo'n leerling met autisme is inderdaad nieuw voor mij, en zeker het contact met ouders daarover, dus dat meld ik. En dat blijf ik ook doen, is weer gespreksstof, stof voor discussie en ik vind 't prettig om reacties van anderen daarop te lezen.

Kijk, het zou fijn zijn als mijn eerste jaar voor de klas perfect op rolletjes zou lopen, ik met alles dat er in deze maanden al op me af is gekomen goed zou kunnen omgaan en ik volgende jaar docent van 't jaar zou worden, maar dat zit er niet in denk ik. Ik leer met veel vallen, opstaan en weer doorgaan, en ik ga me daar niet voor schamen en ook zeker niet mijn mond over houden.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')