abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 14 november 2008 @ 18:13:40 #301
14844 TiGG
Giraffe DNA detected
pi_63226542
quote:
Op vrijdag 14 november 2008 17:07 schreef MuteZukini het volgende:

[..]

je klant moet instemmen?!?!?!
't is toch jou leven, jou transitie, die kunnen niet zeggen we laten je gaan als je daarmee begint, want dan kan jij ze aanklagen voor discriminatie en oneigenlijk(e) ontslag/contractbeëendiging, dat zou ik dan in elk geval doen. Het lijkt me dus ook niet de juiste instelling om zo'n gesprek mee in te gaan om hun toestemming te vragen, maar enkel om hen in te lichten zodat ze er van op hoogte zijn dat je verschijning zal veranderen.
Het was wat krom geschreven nu ik het terug lees... zal wel iets te maken hebben dat ik wat ziekjes ben vandaag. (alles zit vol enzo, de rest van Nederland schijnt mij aangestoken hebben)

Ja dat is zo ik heb alleen geen zin om in een compleet vervelende werksfeer terecht te komen waarin helemaal niemand mij accepteert en constant op eieren loop.
Nou heb ik het geluk dat het een kleine afdeling is, maar het is wel een bedrijf dat in tegenstelling tot mijn detacheringsbureau waarschijnlijk meer moeite heeft met dit soort zaken, dat is in het verleden al gebleken.
Dus het is van belang om, ben ik van mening, buiten de mededeling om wel goed te kijken naar of ik mijzelf wel lekker blijf voelen binnen de afdeling.
Dus dat is wat we eigenlijk gaan bespreken en bij de detachering weten ze de regels ook, hebben we het al over gehad, dus neem aan dat dat wel duidelijk is voor zowel hun als voor de klant.
En verder heb ik ookal duidelijk laten blijken dat ik niet de moeilijkste ben maar dat rechtsbijstand ook niet de moeilijkste is.
Dus heb nog wel wat kaarten in mijn hand voor het geval dat.

En het nieuwe deel is hier te vinden: Genderdysforie Deel: 15

[ Bericht 2% gewijzigd door TiGG op 14-11-2008 18:26:54 ]
Don't take everything for granted but question and educate...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')