#ANONIEM | donderdag 14 augustus 2008 @ 12:13 |
Recent zag ik een recept op de Belgische televisie bereid op Indiaanse wijze. De presentator was in India en op het strand werd hem getoont hoe hij dit gerecht kon maken. Maar het ging nogal snel en ik vergat 50%. Weet iemand van dit gerecht af? De ingredienten die ik kon herinneren zijn: Cocosmelk Uitjes Kruiden (iig kerie heel licht maar de rest vergeten) Knoflook. Het vlees lepelde hij uit de krab, bakte het geheel met de overige ingredienten in een wok. De krab had hij intussen in de oven gelegd om daarna het geheel weer terug te scheppen en zo op te serveren... Iemand het recept? | |
daftme | donderdag 14 augustus 2008 @ 12:31 |
Bij die kookprogramma's zit vaak een site aanvast waar alle recepten op staan. Als je de zender nog weet kan je het wel uitzoeken. | |
nerd4sale | donderdag 14 augustus 2008 @ 12:56 |
quote:Ik heb het recept niet, maar weet je zeker dat je Indiaans bedoelt en niet Indiaas? | |
#ANONIEM | donderdag 14 augustus 2008 @ 13:04 |
ja dat ja. Ik weet echt niet meer waar ik het gezien heb en wanneer... | |
Trusten | donderdag 14 augustus 2008 @ 14:41 |
Ik denk dat je dit recept zoekt: http://www.een.be/televis(...)a_recept/index.shtml (de onderste) Al zit er geen kokosmelk en kerrie in, ben er toch redelijk van overtuigd dat dit het is ![]() ![]() [ Bericht 51% gewijzigd door Trusten op 14-08-2008 14:51:52 ] | |
Oblivion | donderdag 14 augustus 2008 @ 14:50 |
quote: Zoiets? | |
#ANONIEM | donderdag 14 augustus 2008 @ 15:23 |
Ja zoiets alleen dan werd er vanuit de krab opgedient en werd niet al het vlees eruit gehaald en later pas het vlees weer er terug erin geschept. Dat was eigenlijk hetgene wat ik het opmerkelijke vond. | |
#ANONIEM | donderdag 14 augustus 2008 @ 15:24 |
quote:DAT IS HEM! ![]() Hoe kom ik dan aan die cocosmelk? | |
Oblivion | donderdag 14 augustus 2008 @ 15:25 |
![]() | |
Trusten | donderdag 14 augustus 2008 @ 15:30 |
quote: ![]() |