FOK!forum / Klaagbaak / Gehakt
EgoTrippinwoensdag 13 augustus 2008 @ 21:42
Gehakt.

Mijn account is gehakt

Maar nu de reden van dit topic. Ik ook prima, maar mis een beetje de 'finishing touch', als het op berijden aankomt. En ik lijk er ook niet echt van te komen.

Daarom, kort: tips? trucks? advies?
Electro-Wormwoensdag 13 augustus 2008 @ 21:42
L0t..woensdag 13 augustus 2008 @ 21:43
Wtf is dit nou weer voor falerstopic.
Remcowoensdag 13 augustus 2008 @ 21:43
Lemming
_Administr8or_woensdag 13 augustus 2008 @ 21:45
TNAwoensdag 13 augustus 2008 @ 21:45
Een lemming uit CUL Creatief hoor.
Vodkadruppelwoensdag 13 augustus 2008 @ 21:45
r2dGeertwoensdag 13 augustus 2008 @ 21:47
Waar de kanker gaat dit over?
JortKwoensdag 13 augustus 2008 @ 21:47
Wat een kuttopic
EgoTrippinwoensdag 13 augustus 2008 @ 21:48
Ja sorry ik weet dat het een kut topic is maar ik wilde toch even iets anders posten dan "Hallo ik ben er weer" dus sorry voor het gebrek aan inspiratie

Bovendien, als ik ineens goede topics ga posten denkt iedereen: wtf, dat is EgoTrippin niet, zeker iemand die zijn account gehakt heeft
gerswoensdag 13 augustus 2008 @ 21:48
Salsaneckwoensdag 13 augustus 2008 @ 21:52
r2dGeertwoensdag 13 augustus 2008 @ 21:56
quote:
Op woensdag 13 augustus 2008 21:52 schreef Salsaneck het volgende:
...
JaapBwoensdag 13 augustus 2008 @ 21:57
Vooral knoflook gebruiken!
Borrekewoensdag 13 augustus 2008 @ 21:59
quote:
Op woensdag 13 augustus 2008 21:52 schreef Salsaneck het volgende:
[ afbeelding ]
Kut man, daar ging mn bier
Gabiowoensdag 13 augustus 2008 @ 22:55
Men neme 500 gram gehakt, voegt 3/4 ei toe en paneermeel, zout, peper, koriander, gember foelie nootmuskaat, chili en/of paprikapoeder en majoraan. Variatietip 1: Snipper een uitje en meng dit door het geheel. Variatietip 2: Meng er sambal doorheen. Draai, naargelang de gewenste grootte drie of vier ballen van het mengsel. Zodra de ballen stevig zijn, rol ze door de rest van het ei en daarna door paneermeel. Bak de gehaktballen in heet vet (olie of boter) in hun geheel bruin. Temper het vuur en laat de gehaktballen nog 20 minuten zonder deksel braden en rol ze af en toe.

Lekker bij een hollandse stamppot.

Smakelijk eten!
Meh7woensdag 13 augustus 2008 @ 23:33
Meh7woensdag 13 augustus 2008 @ 23:34
The_Terminatorwoensdag 13 augustus 2008 @ 23:34
Bagger.