BK_102 | dinsdag 12 augustus 2008 @ 16:15 |
Ik heb de afgelopen 3 weken nog al eens een keer gefrituurd en stuit nu op het probleem dat mijn frituurvet dus een beetje zwart aan het worden is. Deze is dus aan vervanging toe. Wie heeft enig idee welk merk/soort vloeibaar frituurvet nu het lekkerste is om in te frituren ? Een paar voorbeelden: ![]() ![]() ![]() Klacht: Niet weten welk frituurvet het lekkerst is om in te frituren ![]() Verwachte reacties: Het is patat [ Bericht 2% gewijzigd door BK_102 op 12-08-2008 16:23:01 ] | |
bbtb77 | dinsdag 12 augustus 2008 @ 16:17 |
Diamant plus. Maar dat is meer omdat je dan geen aanslag in je frituurpan krijgt. | |
Miracle_Drug | dinsdag 12 augustus 2008 @ 16:18 |
Ik gebruik gewoon zonnebloemolie ![]() | |
LudoSanders | dinsdag 12 augustus 2008 @ 16:19 |
Gewoon lekker door blijven frituren in het zwarte vet, des te sneller is alles klaar en wie weet loop je nog een mooie vergiftiging op. | |
Emimich | dinsdag 12 augustus 2008 @ 16:19 |
Bel de Ananas! ![]() | |
Klaas.Kopkaas | dinsdag 12 augustus 2008 @ 16:20 |
Het is patatuurvet ![]() | |
Kloppend.Mannenvlees | dinsdag 12 augustus 2008 @ 16:20 |
quote: ![]() | |
BK_102 | dinsdag 12 augustus 2008 @ 16:20 |
quote:Ga eens dood Ludo ![]() | |
reetveter | dinsdag 12 augustus 2008 @ 16:20 |
Duidelijk de Ananas raadplegen, ook wel het orakel van de frituur genoemd. | |
BK_102 | dinsdag 12 augustus 2008 @ 16:21 |
quote:Voor de laatste keer.. Het is frituurvet !! ![]() | |
LudoSanders | dinsdag 12 augustus 2008 @ 16:22 |
quote:Mooi, je hebt zojuist je eigen topic gekilled. | |
Juup© | dinsdag 12 augustus 2008 @ 16:23 |
Dicht. Probeer het hier eens Culinesse à gogo daar zijn vast meer mensen met verstand van frituren dan in Klaagbaak. |