abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_73981851
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 13:13 schreef Paginabeheerder het volgende:
Om eerlijk te zijn word ik niet warm of koud van de meeste verhalen hier, te geforceerde porno zoals dit al jaren geschreven wordt.
Met te geforceerd bedoel ik dat er zoveel aandacht aan allerlei details gegeven wordt dat ik me afvraag of het wel echt gebeurd is... als je neukt dan heb je wel andere dingen aan je kop dan allerlei "literaire" details.
Tja, wat verwacht je dan, een droge opsomming van feiten, een spervuur aan metaforen? De directe aanpak à la Brusselmans? Beschrijvingen van het metafysische, de intense beleving in plaats van waarneembare details?

Ik begrijp je kritiek ten dele wel, en het verhaaltje dat ik hier een paar maanden geleden schreef, heb ik uitvoerige omschrijvingen ook geprobeerd te vermijden, precies omdat ik ook niet zo hou van verhalend, gedetailleerd proza, tenzij de auteur uitermate taalvaardig is en elke zin op zich staat.

Erotische literatuur gaat vaak hand in hand met uitvoerige omschrijvingen, dat klopt, of dat gaat vervelen hangt af van de wisselwerking tussen de schrijver en de lezer.
  vrijdag 23 oktober 2009 @ 16:47:16 #282
127522 Paginabeheerder
De meest gekopieerde
pi_73989321
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 13:31 schreef awromele het volgende:

[..]

Tja, wat verwacht je dan, een droge opsomming van feiten, een spervuur aan metaforen? De directe aanpak à la Brusselmans? Beschrijvingen van het metafysische, de intense beleving in plaats van waarneembare details?

Ik begrijp je kritiek ten dele wel, en het verhaaltje dat ik hier een paar maanden geleden schreef, heb ik uitvoerige omschrijvingen ook geprobeerd te vermijden, precies omdat ik ook niet zo hou van verhalend, gedetailleerd proza, tenzij de auteur uitermate taalvaardig is en elke zin op zich staat.

Erotische literatuur gaat vaak hand in hand met uitvoerige omschrijvingen, dat klopt, of dat gaat vervelen hangt af van de wisselwerking tussen de schrijver en de lezer.
Wat ik precies verwacht kan ik moeilijk uitleggen, maar ik ga het proberen.
Het begint eigenlijk altijd met een flinterdunne inleiding waarbij de hoofdpersonen karakterloze leeghoofden blijken te zijn die zo snel mogelijk tot de daad willen overgaan. En dat gebeurt natuurlijk al heel snel, waarna het eigenlijk alleen nog over de lichamelijke clichés gaat. De geestelijke of emotionele gevoelens totaal niet aanwezig zijn....
Het is allemaal meer van hetzelfde, hetzelfde persoon, andere namen... en andere standjes.

Ja, misschien heb ik wel liever Brusselmans. Of verras eens met een vrouw die knorrende geluidjes maakt of een man die hysterisch begint te lachen... of geef de spanning van een psychopaat die tijdens de seks ook aan andere dingen denkt. Of de neuroot.... Of een voorval die de seks in een ander licht zet.... dat soort dingen. Geef het hoofdpersonen wat meer karakter, anders hadden ze net zo goed een pop uit de kast kunnen pakken en opblazen.
Liever goed bedacht dan slecht gejat.
pi_73992616
Ik heb al maanden lang een ontieglijk lekker buurmeisje, Toen ze er pas net woonde kwam ik haar tegen in de steeg waar de berghokken zijn, ze pakte haar fiets uit der berghok terwijl ik naar m''n werk moest. We zeiden effe kort hoi, maar voelde wel al een soort spanning. Ik vertelde m'n moeder dat we een heel leuk nieuw buurmeisje hadden en zij stelde voor om haar een keer voor een bak koffie uit te nodigen.
M'n moeder probeert me wel vaker te helpen met het scoren van chickies. echt.

Mijn moeder was er zelf ook al snel bij . Op haar 18e jaar werd ik geboren. Ze was dan ook al vroeg getrouwd. Ze was ook vroeg weduwe, want mijn vader kreeg - toen ik 12 was - een auto-ongeluk met dodelijke afloop. Moeder was dus ook al vroeg weduwe. Mijn vader liet haar goed achter, want het huis werd hypotheekvrij en ook had hij al een redelijk pensioen opgebouwd. Mijn moeder en ik waren vanaf toen sterk op elkaar aangewezen en hadden dan ook geen geheimen voor elkaar. Ook in sexueel opzicht bespraken we alles. M'n moeder wilde ervoor zorgen dat ik niet in dezelfde positie terecht zou komen als zij vroeger.

Een paar maanden geleden (toen dat geile buurmeisje er een week of twee woonde) kreeg ik bij het voetballen een ernstige blessure. Door een onbesuisde actie van een tegenstander brak ik m'n been en moest geopereerd worden. Ik moest een paar weken in het ziekenhuis blijven en mocht naar huis als ik thuis hulp had. Ik mocht nl. nog niet op het gips lopen. Mijn moeder had 14 dagen vakantie op kunnen nemen en zorgde er dus voor dat ik thuis verzorgd zou worden. Na mijn thuiskomst was er veel aanloop van vrienden en vriendinnen van het voetballen en van school. Ook het buurmeisje was vaak in de weer rondom ons huis, maar ik had toen nog steeds niet met haar kunnen praten . De eerste ochtend thuis kwam het probleem van het douchen naar voren. Ik mocht met het gipsbeen niet in het water komen, dus douchen was er niet bij. Ook met een vuilniszak over het gips kon het problemen geven, o.a. uitglijden kon gebeuren.

M'n moeder stelde voor dat ik m'n voetbalbroekje aanhield en dat zij me in de badkamer met de hand zou wassen. Het leek met een goed idee en dus togen we naar de badkamer. Ik op m'n krukken en m'n moeder op haar blote voeten. Ik bleef op m'n voeten staan en m'n moeder begon me lekker met zeep in te smeren. M'n gezicht, m'n rug en m'n borsten. Toen ze over mijn tepels ging dacht ik even dat ze wat meer druk zette dan elders en ik reageerde dan ook gelijk met een verstijving van m'n derde been. Ze bleef in dat gebied lekker doorgaan en mijn pik werd steeds stijver. Ik zie dat je gezond reageert, zei m'n moeder. Hoe ging dat in het ziekenhuis? Ik geneerde me niet voor m'n moeder en vertelde haar dat ik me gelukkig regelmatig kon aftrekken op de wc, waardoor ik niemand iets hoefde te laten merken en de dekens niet vuil werden.
Mijn moeder bleef niet onbewogen van dit verhaal, want ik merkte dat ze wat dichter tegen me aan ging staan en haar tieten ook harder werden en ze drukte haar tepels dan ook goed tegen mijn rug terwijl ze nog steeds bezig was m'n borst te wassen. Speels ging ze zo nu en dan naar beneden naar de rand van m'n broekje om plagerig net boven m'n schaamhaar met het washandje heen en weer te gaan. Ik kreeg er een enorme stijve lul van en het duurde dan ook niet lang of m'n eikel kwam boven m'n broekje uit. Nou, zei m'n moeder, ik ben wel geen verpleegster, maar het lijkt me toch gezond dat je daar van afgeholpen wordt. Jij mag zelf kiezen. Of je trekt jezelf af, of ik ben verpleegster 1, die je pijpend klaar liet komen, of ik ben verpleegster 2 die al rijdend je zaad in haar kut liet schieten. Er is ook nog een optie 3 zei ik en dat is dat je het doet op je eigen manier. O.K. zei m'n moeder, dan droog ik je af en gaan we naar m'n slaapkamer. In de slaapkamer aangekomen deed ze de gordijnen dicht en zette een lekker muziekje aan.


Ze ontdeed zich van haar kleren en keek in de kast om wat anders aan te trekken. Ze vond een doorschijnend negligé en trok ook een nylon slipje aan. Ik lag al op bed en had m'n broekje nog aan. Ze kwam bij me op bed liggen en begon lekker over m'n lichaam te wrijven, onderwijl mijn hoofd naar haar toedraaiend om me te kussen. Ik kuste wat onwennig terug, maar naarmate ze wilder werd en haar tong bij mij naar binnen schoof gingen bij mij ook alle remmen los en begon ik ook heftig te tongen en met m'n handen haar borsten te bespelen. Ze reageerde direct, want haar tepels werden harder en terwijl ze op haar knieën naast mij ging zitten om me nog beter te kunnen opgeilen spreidde ze haar benen wat, waardoor ik makkelijk met mijn hand tussen haar dijen kon komen. Ze had toch echt een droog en schoon slipje aangedaan, maar nu voelde het al zo nat als een pas gebruikt washandje. Het was een heerlijk gevoel haar kut via dat natte slipje te voelen en ik werd er alleen maar geiler van. Mijn pik kon blijkbaar nog harder en groter worden, want m'n broekje gaf geen bescherming meer. M'n moeder trok langzaam m'n broekje naar beneden en toen m'n stijve lul helemaal bloot kwam te staan, ging ze supergeil met haar lippen over m'n eikel heen en weer onderwijl m'n broekje helemaal uittrekkend. Intussen was ik met 'n hand in haar slip terecht gekomen en begon ze met haar benen over me heen te klimmen om in standje 69 terecht te komen.


Trek m'n slip uit en bef me van achteren terwijl ik je paal een beurt zal geven.

Ik was zo geil geworden dat ik niet het geduld had om haar slipje langzaam uit te trekken; ik scheurde het dan ook van haar kont, wat haar blijkbaar zeer opwond, want het sap liep steeds meer uit haar kut langs haar dijen. Ze trok haar negligé uit en liet haar tieten langs m'n lul bewegen. Afwisselend pijpte ze me, trok me af en deed m'n lul tussen haar tieten. Onderwijl was ik met haar klitje bezig en kon ik met 3 vingers in haar natte grot de binnenkant ontdekken. Naarmate het hoogtepunt blijkbaar naderde voelde ik haar buik steeds meer schokken en sloot haar kutspier zich steeds vaster om mijn vingers. Ze wilde blijkbaar tegelijk met mij klaarkomen, want ze begon steeds meer met haar mond mijn lul te bewerken, waarbij ze zich niet onbetuigd liet en mijn lul soms helemaal in haar mond verdween. Slechts enkele tellen later begon m'n lul heftig heen en weer te bewegen en mijn ademhaling werd sneller. Ze begreep wat er ging gebeuren en begon m'n ballen te kietelen onderwijl begon zij heftiger te schokken en kon ik met moeite m'n vingers in haar kut houden. Gelukkig lukte dat wel en binnen 5 seconden kwamen we tegelijk klaar.


Ik gaf bij elke zaadlozing een brul en m'n moeder hield met 2 handen mijn lul in haar mond om het zaad volledig in haar mond te krijgen. Haar geil zag ik zo uit haar kut spuiten en ik kon met mijn tong haar natte spleet en dijen helemaal schoon likken. Nadat ze er zeker van was dat ik geen sperma meer uit m'n lul kon laten komen haalde ze haar mond ervan af en slikte het hele spul door. Ze kwam langzaam naast me liggen en vroeg hoe ik het had gevonden i.p.v. de verpleegsters. Ik vertelde dat dit toch een iets andere ervaring was dan in het ziekenhuis en dat ik door haar de fijne kneepjes leerde kennen om later met de meisjes heel veel plezier te hebben. We zullen de komende dagen van de nood een deugd maken en wel vaker hier terecht komen, want er zijn nog veel meer leuke dingen te doen voordat je het sperma kan laten lopen. Je moet ook nog een keer over m'n borsten klaar komen, in m'n kut en in m'n roze aarsje. Ook hebben we nog diverse speeltjes die zowel voor jou als ook voor mij heel verrassend kunnen zijn.

[ Bericht 2% gewijzigd door Tale op 23-10-2009 19:07:15 ]
  zaterdag 24 oktober 2009 @ 03:10:25 #284
127522 Paginabeheerder
De meest gekopieerde
pi_74007579
Wow Tale, verrassend was dit wel, dat erken ik direct... maar of ik dit nu bedoeld heb...?
Euh... nee, niet helemaal... maar het is zeker vele malen verrassender dan ik tot nog toe las.
Liever goed bedacht dan slecht gejat.
  zaterdag 24 oktober 2009 @ 04:37:08 #285
127522 Paginabeheerder
De meest gekopieerde
pi_74007833
De zomer van '97 was er een van tegenstellingen; mijn lief liet ik gaan omdat mijn grauwe wereld steeds zwarter werd. Hoe kon ik haar hierin meeslepen, beter een resoluut einde dan haar meeslepen in mijn val in depressiviteit.

Hoe anders was het met Anya, die plotsklaps twee maanden later na de break off plotseling voor mijn deur stond met haar niet te stuiten zekerheid, dat ik haar wel een paar dagen als loge kon gebruiken.
Anya heb ik een paar jaar eerder leren kennen; ik herinner me nog haar leren broek, haar wilde brunette haren en... ja eigenlijk niet zo heel veel verder.
Ze kwam met haar moeder (die ik al kende) en twee van haar vrienden destijds gewoon de kroeg binnen waar ik toevallig was neergestreken omdat het toevallig zo uitkwam. Haar moeder stelde me aan haar voor, en ze was best lekker... en toch ook zo vrij dat ik me er een redelijk stijve hark bij voelde.
Misschien was het anders geweest wanneer ik in gezelschap was geweest met vrienden, maar een ander woord als wat verlegen of onbeholpen komt niet bij me op.
Ik erken direct, die avond was er niets gebeurd, behalve dat mijn grootste vijand (die haar ook wilder versieren) wederom het lid op zijn neus kreeg (en dit bedoel ik uiteraard metaforisch, want mijn lid bleef natuurlijk ook ver uit zijn buurt).

En toch... het contact was gelegd... ik had geen idee wat haar in mij aantrok, maar het was wederzijds.
Oh sweet surrender! Het zal dezelfde zomer zijn geweest, dat we afspraken en de afspraak eindigde in skinny dipping in een locale zwemplas. De verlichting straalde als een Christelijk licht niet al te vel, maar de contouren van haar billen en borstjes waren desalniettemin zichtbaar. Ik probeerde ernaar te staren alsof mijn herinnering een kopieermachine was... het bleek gelukkig niet direct nodig.

De volgende zomer spraken we af in het midden van het land, in het studentenhuis waar ze woonde, en waar iedereen behalve Anya en haar vriendin Sally richting huis was vertrokken.
De dames bleken van 1 laken 1 (gescheurd) pak. Het zal nog geen twee uur duren voordat ik me in een videoclip van Aerosmith waande (featuring Alicia Silverstone en Liv Tyler). Ik weet niet eens waar ik moet beginnen (en wat weg te laten om het voor anderen geloofwaardig te houden)... maar laat ik het er op houden dat dit een van mijn weinige triootjes was, voor het eerst twee vrouwen tegelijkertijd heb getongzoend en dat blote lichamen meer voorkwamen dan geklede lichamen.

Terug in '97; Daar was Anya dan weer. Mooi en met die geile pretoogjes als altijd... liet ik haar binnen.
Hoe egoïstisch en egocentrisch ze ook kon zijn; of het positief of negatief was... met haar in mijn nabijheid zou ik me in elk geval volledig in leven voelen. Ik besloot me maar even over te geven aan haar grillen, erger kon het haast niet worden.

De enige afspraak die we maakten, was dat zolang ze bij mij zou logeren we alleen met elkaar zouden gaan. Op de derde dag gingen we naar een populair strand nabij Groningen... het was een warme dag (oh cliché maar wel waar). Anya had geen zwemkleding bij zich, maar haar ondergoed kon hier prima voor doorgaan... met een uitzondering; het wilde maar niet opdrogen, zelfs niet in de 25+ graden die er toen heerste.

Nog even opperde ik het redelijk nabij gelegen naaktstrand om haar ondergoed te drogen, maar dit wees ze resoluut van de hand. Nog voordat ik me maar kon verontschuldigen voor dit idee... lag ze al compleet naakt naast mij op het enorm drukke familie en jongeren strandje.
Gingen de mannen eerder in rechte lijn richting het water, of terug naar hun ligplaats... nu gingen de routes bijna allemaal hetzelfde; met uitzicht op het kutje van Anya. En een mooi kutje had ze... ze had een mooi en trots kutje dat welhaast gezien wilde worden; als shoarma met wat roze tussen haar grote binnenste lippen door. En op haar gezicht zag ik een glimlach...

Plaatsvervangende schaamte en een geil gevoel vochten het binnen mij uit... maar het idee dat al die andere mannen moesten afdruipen en dat zij alleen voor mij zou zijn die avond (terwijl ik er niet eens mee verloofd was), maakten me tot het geilste haantje van allemaal. Dat lekkere shoarma kutje zou alleen voor mij zijn vanavond. En tegen de tijd dat het weer voor een ander was, dan pas dagen later en 200 kilometer verder.

En toch, elke seconde dat we nog niet terug waren in mijn woning, leek een eeuwigheid te duren... mijn libido is geen moment verslapt geweest... en toen het eindelijk zou gebeuren heb ik me vele malen moeten terugtrekken uit haar shoarmagrotje... de eerste keer al binnen 6 seconden... hierop volgden er nog vele meer... Maar als me een ding duidelijk is geworden is dat je stukken beter klaarkomt wanneer de partner op meer belangstelling kunnen rekenen dan alleen jezelf. Waarschijnlijk is dit een gift van de evolutie, waarbij je toch moet blijven vechten en de beloning niet te vroeg krijgt.

[ Bericht 5% gewijzigd door Paginabeheerder op 26-10-2009 03:45:27 (Verhaal duidelijker neerzetten) ]
Liever goed bedacht dan slecht gejat.
pi_74087343
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 13:13 schreef Paginabeheerder het volgende:
Om eerlijk te zijn word ik niet warm of koud van de meeste verhalen hier, te geforceerde porno zoals dit al jaren geschreven wordt.
Met te geforceerd bedoel ik dat er zoveel aandacht aan allerlei details gegeven wordt dat ik me afvraag of het wel echt gebeurd is... als je neukt dan heb je wel andere dingen aan je kop dan allerlei "literaire" details.
dus het ideale verhaal voor jou is:

ik zag haar. ze pakte mij beet. ze begon mij te tongen. ik befte haar. zij pijpt mij. ik neuk haar. we komen klaar
bel me...
-xxx-
pi_74088118
@Paginabeheerder: een shoarmakutje? Alsjeblieft zeg.
Bovendien is jouw verhaal nog meer voorzien van overbodige details dan waar je zelf over klaagt.
O enne, licht schijnt niet vel hoor. Hoogstens fel. Vel is wat er op de ouderwetse warme chocomel drijft.
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
  maandag 26 oktober 2009 @ 20:07:33 #288
42829 Mister1977
Furred, not shaven
pi_74089362
Wat is een shoarmakutje?

Plaatjes?
"If nothing else works, a total pig-headed unwillingness to look facts in the face will see us through" General Melchett
Klik hier voor uw dagelijkse portie vitaminen.
pi_74089541
quote:
Op maandag 26 oktober 2009 20:07 schreef Mister1977 het volgende:
Wat is een shoarmakutje?

Plaatjes?
Ik ken shoarma alleen maar als dat je de volgende dag enorm uit je bek stinkt! LOL
  dinsdag 27 oktober 2009 @ 03:07:19 #290
127522 Paginabeheerder
De meest gekopieerde
pi_74100230
quote:
Op maandag 26 oktober 2009 19:38 schreef Pandora73 het volgende:
@Paginabeheerder: een shoarmakutje? Alsjeblieft zeg.
Bovendien is jouw verhaal nog meer voorzien van overbodige details dan waar je zelf over klaagt.
O enne, licht schijnt niet vel hoor. Hoogstens fel. Vel is wat er op de ouderwetse warme chocomel drijft.
Het gaat mij om het soort van details. Heb je het over details die je bemerkt tijdens de seks (dan zijn die meeste details vaak achteraf erbij verzonnen). Andere details kunnen (wat mij betreft) heel goed werken.
Maar goed, ik heb het over mijn beleving in andere verhalen etc. Ik ben me ervan bewust dat veel andere mensen het niet met me eens zijn.

Tja, soms komt er een schrijffoutje tussendoor. Vel moet natuurlijk fel zijn.
Liever goed bedacht dan slecht gejat.
  dinsdag 27 oktober 2009 @ 03:21:14 #291
127522 Paginabeheerder
De meest gekopieerde
pi_74100276
quote:
Op maandag 26 oktober 2009 20:07 schreef Mister1977 het volgende:
Wat is een shoarmakutje?

Plaatjes?
Plaatjes worden hier toch snel weggehaald, maar een vriend kwam met de term shoarmakutje en ik vond het wel een goede beeldspraak.
Het is een soort van vagina waarbij de binnenste schaamlippen groter zijn dan de buitenste schaamlippen.
Hierdoor is de vagina beter zichtbaar, dus tegengesteld aan het Playboy kutje waarbij de vagina slechts een sneetje is.
Een beetje als dit, maar dan nog iets voller; http://hosted.met-art.com(...)/met-art_ur_47_6.jpg
Liever goed bedacht dan slecht gejat.
pi_74102987
Een leuke beeldspraak voor in de kroeg met je maten denk ik. Maar voor een opwindend bedoeld verhaal, nou nee.
Mocht je verhaal al opwindend zijn geweest tot op dat moment, dan was dat wat mij betreft met dat woord gelijk definitief teniet gedaan. Rillingen over de rug en niet verder lezen.
Maar goed, dat is dan weer mijn mening. En er is niets zo persoonlijk als een mening natuurlijk!
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
  dinsdag 27 oktober 2009 @ 19:47:46 #293
42829 Mister1977
Furred, not shaven
pi_74123994
quote:
Op dinsdag 27 oktober 2009 03:21 schreef Paginabeheerder het volgende:

[..]

Plaatjes worden hier toch snel weggehaald, maar een vriend kwam met de term shoarmakutje en ik vond het wel een goede beeldspraak.
Het is een soort van vagina waarbij de binnenste schaamlippen groter zijn dan de buitenste schaamlippen.
Hierdoor is de vagina beter zichtbaar, dus tegengesteld aan het Playboy kutje waarbij de vagina slechts een sneetje is.
Een beetje als dit, maar dan nog iets voller; http://hosted.met-art.com(...)/met-art_ur_47_6.jpg
Ah, dat is een hele mooie! In mijn gedachte (ik benoem het niet zo) denk ik bij zoiets aan een bloemetjes- of orchideekutje.
"If nothing else works, a total pig-headed unwillingness to look facts in the face will see us through" General Melchett
Klik hier voor uw dagelijkse portie vitaminen.
pi_74128194
Zullen we de discussie over shoarma, orchidee en bloemetjes kutjes nu weer even aan ons voorbij laten gaan en verhalen lezen en posten ja?
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
  woensdag 28 oktober 2009 @ 18:40:26 #295
127522 Paginabeheerder
De meest gekopieerde
pi_74158655
quote:
Op dinsdag 27 oktober 2009 10:05 schreef Pandora73 het volgende:
Een leuke beeldspraak voor in de kroeg met je maten denk ik. Maar voor een opwindend bedoeld verhaal, nou nee.
Mocht je verhaal al opwindend zijn geweest tot op dat moment, dan was dat wat mij betreft met dat woord gelijk definitief teniet gedaan. Rillingen over de rug en niet verder lezen.
Maar goed, dat is dan weer mijn mening. En er is niets zo persoonlijk als een mening natuurlijk!
Het onderwerp ging over geile verhalen of ervaringen. Mijn nadruk lag op de ervaring.
Veel mensen zouden dit niet als geil ervaren denk ik.... ik weet ook niet of ik het als zodanig zou ervaren als deze meid echt een vaste vriendin was of een verloofde was of zo.
Liever goed bedacht dan slecht gejat.
pi_74218283
ben ik nou de enige die dat moeder verhaal echt te ranzig vind?
pi_74219161
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 11:40 schreef 14medusa het volgende:
ben ik nou de enige die dat moeder verhaal echt te ranzig vind?
Euh, nee hoor.
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_74322924
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 11:40 schreef 14medusa het volgende:
ben ik nou de enige die dat moeder verhaal echt te ranzig vind?
Ik ben dan ook na een paar regels gestopt met lezen.
pi_74384067
ik vind het echt te ranzig voor woorden

kksmerig tale

echt ik zweer het je moet je schamen jongen
pi_74384524
quote:
Op woensdag 4 november 2009 13:55 schreef 14medusa het volgende:
ik vind het echt te ranzig voor woorden

kksmerig tale

echt ik zweer het je moet je schamen jongen
Language dear, language!
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
  woensdag 4 november 2009 @ 17:06:30 #301
210069 griekjeee
Fucking exhilarating
pi_74390899
Tering dit is vaak bekeken
Don't mistake my kindness, for weakness.
Op maandag 28 december 2009 21:48 schreef Boomfluisteraar het volgende:
Griekjeee _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_
Ik aanbid U, o Grote Griekjeee O+ O+ O+ _O_ _O_ _O_ _O_
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')