abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  donderdag 9 oktober 2008 @ 20:41:50 #301
195169 Enfermera
I'm k-kinda busy.
pi_62269538
quote:
Op donderdag 9 oktober 2008 18:19 schreef KinKin het volgende:
Vandaag met de huisarts gesproken. Het schijnt bij sommige vrouwen voor te komen dat het lichaam probeert het spiraal weg te duwen, waardoor die krampen en andere bijwerkingen veroorzaakt worden. Deze pijn kan maanden aanhouden en tot die tijd mag ik pijnstillers slikken . De andere optie is om het spiraal weg te halen als ik het echt niet volhoud. Ik kijk het dus nog even aan.
Eh Okeeee. Heb je al een echo laten maken om te kijken of ie goed zit? Je hebt wel een afspraak hoop ik voor over een paar weken? Want dat moet je echt ff doen lijkt me.. En maanden met pijn lopen is echt niet tof, ik spreek uit ervaring. Echt, gewoon naar je huisarts gaan als je het niet meer ziet zitten. Maanden pijnstillers slikken is ook niks.. Succes & sterkte iig!

Ik ben vandaag op controle geweest bij de gyn, heb wat vraagjes gesteld en we hebben het wat gehad over de operatie. Ze vertelde dat ze de cyste een soort van eruit 'pellen'. Ze vertelde ook dat als je 10 min later zou kijken in die eierstok, dat die zich al helemaal weer 'gesloten' heeft, gevuld is waar die cyste zat. Het is heel flexibel materiaal zeg maar.
De cyste bestond inderdaad alleen maar uit bloed en vocht, gelukkig.
Ik heb nog gevraagd naar de kans op herhaling, maar daar kon zij helaas niets over zeggen. Dat dacht ik al, maar ik dacht ik vraag het. Ik had gewoon domme pech, dat zou best nog een keer kunnen voorkomen maar ook heel goed van niet..

Ik ben iig blij dat het niets ernstigs was. Nu rustig afwachten tot mn littekens helemaal genezen zijn.. Maar dat heeft tijd nodig.
I never look back, darling. It distracts from the now.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')