Ok, daar komt ie

1. Doe wat champignons en tomaten in een bak water, zodat ze schoon worden.
![]()
2. Snijd daarna de tomaten en de champignons in plakjes;
![]()
![]()
3. Laat mama een ui snijden;
![]()
4. Snijd wat voorgebakken pitabroodjes helemaal open;
![]()
5. Pak wat bakpapier en leg het op de bakplaat/rooster;
![]()
6. Verdeel daarna de opengesneden pitabroodjes over het papier;
![]()
7. Smeer wat kant en klare pastasaus of tomatenpuree over de pitabroodjes;
![]()
8. Beleg daarna een paar broodjes met champignons en/of tomaat;
![]()
![]()
9. Pak wat salami of cervelaat en leg dat ook op wat broodjes;
![]()
![]()
10. Doe hetzelfde met wat plakjes ham;
![]()
11. Als een echte kok proef je natuurlijk even of de ham wel lekker is;
![]()
12. Vergeet de pesto niet!
![]()
13. De uien mogen ook op de broodjes worden gelegd;
![]()
14. Weiger de kaas over de pizza te strooien. Veel te lekker! laat liever mama het doen, terwijl ik het opeet;
![]()
15. Zo ziet het eruit vóor het de oven ingaat!
![]()
16. Schuif de plaat de voorverwarmde oven (200C) in;
![]()
17. Dek de tafel!
![]()
18. Haal de pizza'tjes er na 8 minuutjes weer uit, laat ze even afkoelen ennnn smulllen maar
![]()
19. en Max? die eet liever water. mét zijn vork
hij heeft ze niet eens aangeraakt
![]()
Mama vond ze wel heerlijk
heb alleen iets te veel en te natte pastasaus gebruikt, de broodjes waren wat nattig