abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 9 augustus 2008 @ 00:00:28 #26
21746 Budah
He who is awake
pi_60673262
Zoals eerder gemeld is een broodje met een knakworst geen hotdog.
Neem een frankfurter of ga voor een goede worst naar een engelse winkel
product of a hippy/rocker upbringing
  dinsdag 12 augustus 2008 @ 17:43:18 #27
55098 Laurabeest
Zachte G korte EI dikke L
pi_60768199
tvp. Goed topic
Op dinsdag 4 mei 2010 14:00 schreef Yorrit het volgende:
laten we het er maar op houden dat het komt doordat je in de bieb altijd zo drug bezig bent ;)
pi_60768803
Als je wilt dat het knakt, moet je Wiener worstjes nemen, geen frankfurters.

Meestal zijn de vacuum verpakte knapperiger.

En inderdaad, ver weg blijven van Unox en dergelijke.

[ Bericht 19% gewijzigd door charon op 12-08-2008 18:25:05 ]
How beautiful they are - the trains you miss..
Would you like to watch tv? Or get between the sheets? Or contemplate a silent freeway?
The angle of the dangle is inversely proportional to the heat of the beat
  dinsdag 12 augustus 2008 @ 18:44:33 #29
217349 Dyob
One world, one dream
pi_60769555
Gewoon bij Hema zo'n pakket halen, goddelijk! Vooral met die saus!
  dinsdag 12 augustus 2008 @ 20:25:28 #30
189777 zagevent
what's in a name
pi_60772564
Of het echte knackworstjes zijn, weet ik niet, maar ik zwéér bij Zwanworsten. Weense of Frankfurters, dat blijft hetzelfde, alleen de grootte is verschillend.

  dinsdag 12 augustus 2008 @ 21:19:37 #31
55098 Laurabeest
Zachte G korte EI dikke L
pi_60774319
quote:
Op dinsdag 12 augustus 2008 18:44 schreef Dyob het volgende:
Gewoon bij Hema zo'n pakket halen, goddelijk! Vooral met die saus!
Ja die hema-saus is echt
Op dinsdag 4 mei 2010 14:00 schreef Yorrit het volgende:
laten we het er maar op houden dat het komt doordat je in de bieb altijd zo drug bezig bent ;)
pi_60811458
quote:
Op dinsdag 5 augustus 2008 17:24 schreef OldJeller het volgende:
De niet dikmakende hotdog voor vrouwen:

[ afbeelding ]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"Those unforgettable days, for them I live"
pi_81487188
Schop.

Ik koop elke keer van die Unox of andere merk blikken in de supermarkt waar dan hot dog op staat of Frankfurter of Bockworst. Maar het smaakt allemaal naar knakworst!! Echte hotdogworstjes moeten echt knappen en hebben een andere smaak. Deze hotdogs smaken totaal niet zoals in de USA.

Dus wie o wie weet waar ik de echte hotdog worstjes kan vinden??
pi_81494760
quote:
Op zondag 16 mei 2010 13:55 schreef Xenorium het volgende:
Schop.

Ik koop elke keer van die Unox of andere merk blikken in de supermarkt waar dan hot dog op staat of Frankfurter of Bockworst. Maar het smaakt allemaal naar knakworst!! Echte hotdogworstjes moeten echt knappen en hebben een andere smaak. Deze hotdogs smaken totaal niet zoals in de USA.

Dus wie o wie weet waar ik de echte hotdog worstjes kan vinden??
Zwanenberg knakworsten maar zijn vrij duur 5 voor 2 euro ofzo.
pi_81497063
Je kunt ze natuurlijk ook zelf maken:
1 kg varkensschouder
200 g broodkruimels
200 ml water
15 g zout
5 g witte peper
5 g mosterd poeder
5 g foelie-poeder
5 g scherpe paprika

Zo fijn mogelijk malen in de gehaktmolen en dan in +- 2m schapendarm proppen.
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
  zondag 16 mei 2010 @ 18:10:09 #36
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_81497226
quote:
Op zondag 16 mei 2010 13:55 schreef Xenorium het volgende:
Schop.


Dus wie o wie weet waar ik de echte hotdog worstjes kan vinden??
Ikea.
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/10154252
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_81583802
Los van de goede adviezen die hierboven staan,zou je eigenlijk voor
het ultieme geviel nu de trein naar München moeten pakken en terplekke
een heerlijke bratwurst moeten bestellen
75 topics = FIN
pi_81608264
quote:
Op zondag 16 mei 2010 18:05 schreef stavromulabeta het volgende:
Je kunt ze natuurlijk ook zelf maken:
1 kg varkensschouder
200 g broodkruimels
200 ml water
15 g zout
5 g witte peper
5 g mosterd poeder
5 g foelie-poeder
5 g scherpe paprika

Zo fijn mogelijk malen in de gehaktmolen en dan in +- 2m schapendarm proppen.
eitje
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_81627133
quote:
Op dinsdag 18 mei 2010 16:45 schreef FP128 het volgende:
Los van de goede adviezen die hierboven staan,zou je eigenlijk voor
het ultieme geviel nu de trein naar München moeten pakken en terplekke
een heerlijke bratwurst moeten bestellen
Frankfurt, het was een Frankfurter tot de Duitsers onaardig begonnen te doen en de naam veranderd moest worden in de VS. Toen heeft iemand Hot Dog bedacht, net als met de Freedom Fries een paar jaar geleden.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  woensdag 19 mei 2010 @ 18:16:37 #40
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_81636323
quote:
Op woensdag 19 mei 2010 15:12 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Frankfurt, het was een Frankfurter tot de Duitsers onaardig begonnen te doen en de naam veranderd moest worden in de VS. Toen heeft iemand Hot Dog bedacht
Onzin
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_81638591
quote:
Op woensdag 19 mei 2010 18:16 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Onzin
En al helemaal omdat de Frankfurter in de VS bekend was als 'Wiener'...
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
pi_81639228
Broodje weener zal het ook goed doen daar. De hotdog kennen ze daar nog steeds wel als Frankfurter. Alleen Duitse namen lagen een tijdje wat minder goed.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  woensdag 19 mei 2010 @ 20:57:33 #43
17698 nappel
raar menneke..
pi_81644454
Het ideale worstje heb ik ook nog steeds niet gevonden eveneens als het goede broodje.
Maar wanneer je er zuurkool bij gooit en ketchup én mosterd gebruikt kom je al een heel eind in de goede richting...
Kopen ze dure kunstmest, maar als de hond in de tuin schijt doen ze moeilijk..
pi_84700920
Ik heb de Bockworst van de Lidl geprobeerd, best wel te eten maar het worstje smaakt nog steeds niet naar een hotdog worstje maar qua smaak heeft het veel weg van een knakworst. Hoewel dat zo mag zijn, is het wel redelijk te eten als vervanger van die vieze unox en lupack knakworsten. Die knakworsten zijn zo slap als wat, smaken vreemd en er zitten altijd harde witte stukjes in ( bot, kraakbeen etc). Ik vraag het me af of het nou zo een moeite is om die harde stukjes eruit te filteren of fijn te vermalen of weg te laten zodat ik geen kokhals neiging krijg. Het is bijna bij elke supermarkt worst raak met dat vieze spul.

Als ik eenmaal zoiets gemerkt heb ik een product, dan koop ik het nooit meer. :r

Maar met de Bockworsten van Lidl, nog geen vieze stukjes tegengekomen. Hoera _O_

Ik zou haast spontaan naar Duitsland willen rijden voor fatsoenlijke worst en / of Engeland voor een heerlijke sausage voor bij het ontbijt.. Nederlanders kunnen geen worst maken of wat, vaak bij de bakker in de eigengemaakte saucijzen zit ook bot en kraakbeen. Ik snap dat gewoon niet. Het is echt bedroevend de kwaliteit.
pi_84703451
Ik vind die rode worstjes uit Denemarken lekker :9
pi_84703494
Het lijkt me duidelijk dat je in ieder geval bij een Duitse supermarktketen moet zijn. Lidl bijvoorbeeld. Nederlanders hebben geen verstand van worst; laat staan die koekebakkers van Unox.
The time you enjoy wasting is not wasted time.
pi_85582043
quote:
Op zaterdag 31 juli 2010 13:39 schreef Xenorium het volgende:
Ik zou haast spontaan naar Duitsland willen rijden voor fatsoenlijke worst en / of Engeland voor een heerlijke sausage voor bij het ontbijt.. Nederlanders kunnen geen worst maken of wat, vaak bij de bakker in de eigengemaakte saucijzen zit ook bot en kraakbeen. Ik snap dat gewoon niet. Het is echt bedroevend de kwaliteit.
Ik zit nu in Berlijn en haal die worsten regelmatig, gewoon voor tussendoor omdat het lekker is... Nooit iets gemerkt van harde kraakbeen stukjes, en ik weet wat je bedoelt :r Ook superveel keus, hele muren vol met alle soorten vlees die je kan bedenken :D
Het verschil is vooral de wat grovere textuur (maar nog steeds zonder harde stukjes), ze breken/buigen minder makkelijk en ze zijn groter (maar dat is standaard bij alles wat met vlees en/of bier te maken heeft :P)
pi_85583727
quote:
Op dinsdag 18 mei 2010 16:45 schreef FP128 het volgende:
Los van de goede adviezen die hierboven staan,zou je eigenlijk voor
het ultieme geviel nu de trein naar München moeten pakken en terplekke
een heerlijke bratwurst moeten bestellen :Y
Stap liever in Eisenach uit.

Of, als je er ooit komt, in Hannoverisch Münden zit ook een goede slager :)
Daar moet ik ook altijd wat meenemen.
http://www.schumann-feinkost.de/

Edit: wat krijgen we nou, hij heeft zelfs een Webshop..

[ Bericht 4% gewijzigd door charon op 22-08-2010 21:37:42 ]
How beautiful they are - the trains you miss..
Would you like to watch tv? Or get between the sheets? Or contemplate a silent freeway?
The angle of the dangle is inversely proportional to the heat of the beat
pi_85596914
quote:
Op zaterdag 31 juli 2010 15:13 schreef Kwork het volgende:
Ik vind die rode worstjes uit Denemarken lekker :9
Die zijn inderdaad zoooo lekker! Broodjes hotdog uit Denemarken, met van die zure komkommer erop en gebakken uitjes ! Laatst hadden ze die worstjes bij de Lidl. En ze knakken zelfs!
  maandag 23 augustus 2010 @ 09:33:03 #50
105356 psv01
-----040-----
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')