abonnement Unibet Coolblue
  maandag 14 juli 2008 @ 22:14:01 #51
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_60107921
Misschien dat ik morgen wel even ga bellen. En dan meld ik er bij dat ik vanwege die prachtige FC Groningen website bij hen terecht ben gekomen.
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
pi_60108192
Hehe .

Ik snap gewoon niet hoe ze er in hemelsnaam bij komen om zo'n ''bedrijf'' het design voor de site te laten maken. Er mag toch wel wat geld uitgetrokken worden voor een fantsoenlijke, goede en professionele website die bomvol staat met informatie en er bovendien gelikt uit ziet. Een site die veel mogelijkheden biedt.
Dat verdient zich allemaal wel weer terug als je het groot en goed aanpakt.

Dit komt wel zo amateuristisch over..
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_60108512
quote:
Startschot

Via de nieuwe website, die voldoet aan alle technische eisen en normen van het jaar 2008, is het vanaf komend seizoen mogelijk online kaarten te bestellen voor thuiswedstrijden van FC Groningen. Daarnaast heeft de Junior Club een eigen gedeelte waarop de ruim 4.500 leden actuele informatie kunnen vinden. Ook zal er binnenkort een webshop worden geopend, waarin bezoekers van achter hun computer fanartikelen kunnen bestellen.
Dat is dan weer positief. Hopelijk gaan ze ook eens de Officiele wedstrijdkleding aanbieden via de site. En natuurlijk de nieuwe trainings shirts, want die zijn .
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  maandag 14 juli 2008 @ 22:40:44 #54
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_60108610
Mijn broertje had dit een stuk beter gedaan. Die is niet zo van de drukke sites, meer van de functionaliteit.
pi_60108703
Het gedeelte van de junior club ziet er dan nog redelijk uit. Daar is duidelijk wat meer aandacht aan geschonken.
http://www.fcgroningen.nl/home/junior-club/
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  maandag 14 juli 2008 @ 23:07:26 #56
200994 Kriegel
Ik ben overrated
pi_60109381
quote:
Via de nieuwe website, die voldoet aan alle technische eisen en normen van het jaar 2008
De eisen misschien..
Maximaal 4 regels
Maximaal 250 tekens
(te kort? neem een abonnement)
  maandag 14 juli 2008 @ 23:22:02 #57
176521 Grulez
rasgroninger
pi_60109826
Wat een lelijke site idd. Jemig de pemig. Ik heb er geen verstand van (de vorige vond ik nl best mooi), maar de standaard amateurvoetbalclub template spat er aan alle kanten vanaf.
pi_60116396
quote:
FC en BV Veendam praten over samenwerking

VEENDAM - FC Groningen en BV Veendam praten opnieuw over samenwerken bij het opleiden van de jeugd.

Beide clubs spraken hier enkele jaren geleden ook al over, maar
BV Veendam vreesde toen overvleugeld te worden door de FC.

De gemeente Veendam heeft aangedrongen op nieuwe onderhandelingen, omdat zij denkt dat BV Veendam verder kan bezuinigen door samen te werken met FC Groningen.

RTVNOORD
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_60120896
Hiariej niet naar de Olympische Spelen.
Goed nieuws, doet er tenminste een rechtsback mee in de voorbereiding.
Wel lullig voor Tom zelf natuurlijk.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  dinsdag 15 juli 2008 @ 14:47:18 #60
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_60121248
Nu ik de selectie gezien heb, verbaast het me niet eens.
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
pi_60121391
Inderdaad.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_60122308
quote:
Tweede week voorbereiding met eerste oefenduels

In de 189ste nieuwsbrief namens directie en management gaat algemeen directeur Hans Nijland onder meer in op de ontwikkelingen rond Eredivisie Live, de tweede week van de voorbereiding en de bezorging van de nieuwe seizoenkaarten.

“Zoals u kunt constateren, is de nieuwe website van de club online. Na elf jaar is de internetsite in een geheel nieuw jasje gestoken en wij denken dat deze nieuwe site voldoet aan de eisen en normen van deze tijd. De komende periode zal de inhoud van de site worden aangevuld en steeds meer vorm krijgen. Ook zullen schoonheidsfoutjes worden aangepast en verbeterpunten worden aangebracht. Het is nu eenmaal een heel karwei om alle beschikbare informatie in één keer volledig en compleet in te voeren en te presenteren. Wij vragen hiervoor dan ook begrip en enig geduld. Uw op- en aanmerkingen zijn overigens van harte welkom en kunt u hier plaatsen. Tenslotte is onze website vooral bedoeld als vergaarbak van informatie over de club voor u als supporter.”


Voorbereiding

“De tweede week van de voorbereiding op het nieuwe seizoen is inmiddels in volle gang. Er staan deze week diverse veldtrainingen op het programma. Dat moet voor spelers en staf een genot zijn, want de grasmatten van VV Haren – waar wij tijdens de voorbereiding traditiegetrouw te gast zijn – liggen er bij als een biljartlaken. Een groot compliment voor de mensen die voor het onderhoud van de velden verantwoordelijk zijn.”

“Vandaag (dinsdag – red.) zal ook onze nieuwste aanwinst Andreas Granqvist voor het eerst meetrainen met de groep. De Zweedse international werd vorige week gepresenteerd, maar moest eerst nog wat zaken afhandelen in Zweden en bij zijn voormalige club Wigan Athletic in Londen. We zijn blij met zijn komst. Op Oluwafemi Ajilore na is de selectie van trainer Ron Jans nu nagenoeg compleet. Zoals bekend maakt Femi zich met Nigeria op voor deelname aan de Olympische Spelen in Peking. Na zaterdag zal ook Sepp De Roover de Groningse selectie verlaten om zich met de Belgische Olympische ploeg voor te bereiden op het voetbaltoernooi in China. Overigens is het wel mooi dat Femi regelmatig telefonisch contact met ons zoekt om zijn interesse in en betrokkenheid bij het team te tonen.”


Tim Matavz

“Berichten als zou Tim Matavz al definitief naar FC Emmen zijn verhuisd, zijn voorbarig. De clubs hebben over een verhuur van de spits weliswaar overeenstemming bereikt, maar in zo’n overeenkomst heeft de speler zelf natuurlijk ook een belangrijke stem. Matavz heeft nog wat tijd nodig om één en ander met zijn achterban te bespreken en we verwachten daarover deze week meer duidelijkheid te krijgen.”

“Deze week staan ook de eerste oefenduels op het programma. Morgenavond (woensdag – red.) trappen we letterlijk en figuurlijk af in Garmerwolde. Om 19.00 uur is vv Geo de eerste club die de selectie van FC Groningen zal ontvangen. Zaterdagmiddag om 16.00 uur is vv HSC in Sappemeer de tweede tegenstander waar Jans met zijn ploeg zal aantreden. De oefenwedstrijden tegen amateurclubs kenmerken zich vooral door de leuke, ontspannen sfeer en het vele publiek dat op de duels af komt. Voor de ontvangende clubs is het vaak het hoogtepunt van een voetbalseizoen en voor ons als FC Groningen is het een goede manier om ons aan de achterban in de provincie te presenteren. We raden alle bezoekers aan op tijd richting de sportparken te komen, aangezien we grote drukte verwachten bij de kassa’s en dat kan leiden tot opstoppingen.”


Nieuwe shirts

“FC Groningen zal in Garmerwolde en Sappemeer voor het eerst aantreden in de nieuwe tenues van ons eigen kledingmerk Klupp Sportswear. Morgenavond spelen we in het nieuwe paarse uittenue. Zaterdagmiddag in het vertrouwde groen-witte thuistenue. Het is daarbij goed om te weten dat de namen van de spelers pas op de shirts worden gedrukt als de competitie van start gaat. Tot die tijd zullen de spelers in de oefencampagne nog in de rugnummers 1 tot en met 11 aantreden. Het is overigens mooi om te constateren dat deze weken dagelijks mensen in de Fanshop van Euroborg staan om hun nieuwe bestelde shirt, uit de actie van eerder dit jaar, op te halen.”

“Seizoenkaarthouders moeten de komende periode de brievenbus goed in de gaten houden. Vanaf de komende week tot en met medio augustus zullen fasegewijs de nieuwe seizoenkaarten per post worden bezorgd. Wij willen u erop wijzen dat deze nieuwe seizoenkaarten in een blanco envelop zitten en dus niet direct herkenbaar zijn als post van FC Groningen. Ga bij het sorteren van de post dan ook zorgvuldig te werk zodat uw nieuwe seizoenkaart niet zoek raakt. Als u over een maand uw seizoenkaart nog niet in huis heeft, laat het ons dan even weten. Er kunnen dus nog enkele weken overheen gaan voordat iedereen zijn of haar seizoenkaart heeft ontvangen. Wacht u de post vooralsnog eerst rustig af.”


Eredivisie Live

“Afgelopen donderdag is het nieuwe televisiekanaal van de Eredivisieclubs gepresenteerd. Wij zijn positief gestemd over deze nieuwe zender, die de naam ‘Eredivisie Live’ zal dragen. Naast het financieel/juridische aspect van een dergelijke operatie is ook met de invulling van het kanaal een zeer goed begin gemaakt. De sportzender zal bij de start van de competitie, in het laatste weekend van augustus, dagelijks gaan uitzenden. Centraal daarbij staan de live wedstrijden in de Eredivisie en al het voetbalnieuws daaromheen. FC Groningen beleeft de primeur met de allereerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, op vrijdag 29 augustus in Arnhem tegen Vitesse.”

“Vanaf begin augustus zal een wervingscampagne voor Eredivisie Live starten. Er is voor het aanbieden van het kanaal overeenstemming bereikt met de distributeurs UPC, Tele2, KPN en Ziggo. Een abonnement voor de volledige programmering zal, afhankelijk van de aanbieder, tussen de 10 en 15 euro per maand gaan kosten. Voor een ander bedrag zijn ook andere pakketten verkrijgbaar. Daarover zult u dus later worden geïnformeerd via diverse reclamecampagnes.”


Werving

“Het is voor u goed om te weten dat ook FC Groningen een rol zal gaan spelen bij de werving van nieuwe abonnees. Naast de verdeelsleutel van de tv-gelden krijgen clubs namelijk een extra honorering voor het aanbrengen van nieuwe kijkers. Dus mocht u zich willen abonneren, en dat raden wij u natuurlijk van harte aan, doet u dat dan via FC Groningen. Houdt u hiervoor de komende periode deze website in de gaten voor meer informatie over Eredivisie Live. Wij hebben er vertrouwen in dat dit voetbalkanaal een succes wordt.”

“Consequentie van de lancering van Eredivisie Live is evenwel dat ons voornemen om via deze website FC Groningen TV te gaan aanbieden, even staat geparkeerd. Het welslagen van Eredivisie Live is van groot belang voor alle clubs en FC Groningen in het bijzonder. Wij willen zeker in de beginfase alle aandacht vestigen op de nieuwe televisiezender. Wij bekijken nu op welke wijze wij op de korte en middellange termijn toch bewegende beelden via de website kunnen gaan aanbieden als extra aanvulling op onze nieuwe website.”

“Tot volgende week.”

Bron: Nieuwsbrief FC Groningen.
Nou, ben benieuwd of Matavz FC Emmen ziet zitten..
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_60122885
Geen FCGTV dus voorlopig... Terwijl ik toch verwacht dat dat Eredivisie Live vooral Ajax-Feyenoord-PSV-Live zal worden
pi_60122931
Die reden voor het uitstellen slaat ook gewoon nergens op:
quote:
Wij willen zeker in de beginfase alle aandacht vestigen op de nieuwe televisiezender.
Wat een bullshit..
Zeg dan gewoon dat je de boel nog niet georganiseerd hebt.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  dinsdag 15 juli 2008 @ 17:19:18 #65
176521 Grulez
rasgroninger
pi_60124759
quote:
Op maandag 14 juli 2008 20:53 schreef venomsnake het volgende:
Site is gemaakt door degelijkdesign.nl

Lijkt me allemaal niet erg professioneel (om het maar zachtjes uit te drukken).
Je moet een 06 nummer bellen als je contact met ''het bedrijf'' wil opnemen.
Wel een schitterende naam voor een bedrijf trouwens...
pi_60138629
quote:
Jordi Hoogstrate opnieuw geveld door knieblessure t

GRONINGEN - Pech blijft Jordi Hoogstrate achtervolgen. Hoogstrate is opnieuw zwaar geblesseerd geraakt.

Tijdens een oefenwedstrijd met de beloften van FC Groningen heeft hij wellicht de kruisband van zijn rechterknie in- of afgescheurd. Een kijkoperatie moet volgende week meer duidelijkheid geven.

Het is de derde keer dat Hoogstrate een zware blessure heeft. Eerder raakte hij tweemaal ernstig geblesseerd aan zijn linkerknie.

RTVNOORD
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  woensdag 16 juli 2008 @ 10:12:00 #67
18642 detulp050
Oud Reviewer
pi_60141083
Zo ziet het originele Concept voorstel design eruit:


klikbaar


klikbaar

Dat ziet er toch een stuk beter uit dan het prutwerkje wat je nu te zien krijgt.
Met name de linker kant is een stuk rustiger, nu zijn die hokjes groen met vage achtergrond foto's.

Tja...
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  woensdag 16 juli 2008 @ 12:00:06 #69
18642 detulp050
Oud Reviewer
pi_60141135
Die is echt mooi

pi_60141333
Het is echt onbegrijpelijk dat er zo'n verschil tussen zit.
De bouwer van de site heeft volgens mij gewoon niet de capaciteiten om een kopie van het concept design te maken als template voor typo3.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  woensdag 16 juli 2008 @ 12:38:45 #71
69655 mordradead
Wat is een leesje?
pi_60142010
quote:
'Nieuw drama dreigt voor pechvogel Hoogstrate'

16/07/2008 10:49

Jordi Hoogstrate staat mogelijk weer voor een lange revalidatieperiode. De 25-jarige middenvelder heeft tijdens een oefenduel met Jong FC Groningen een knieblessure opgelopen, meldt RTV Noord.

Hoewel een kijkoperatie meer duidelijkheid moet verschaffen, luidt de eerste diagnose dat Hoogstrate de kruisband in zijn rechterknie heeft in- of afgescheurd. Voor een dergelijke blessure staat een maandenlange afwezigheid.

Hoogstrate kampte al twee keer eerder met een kruisbandblessure, toen aan zijn linkerknie. Mede daardoor kwam de middenvelder de laatste jaren amper aan spelen toe. Zijn voormalige werkgever FC Groningen had hem deze zomer juist de kans geboden weer op niveau te komen.

Hoogstrate stond op jonge leeftijd te boek als een groot talent. PSV plukte hem weg bij FC Groningen, maar in Eindhoven brak de middenvelder nooit door. Hoogstrate kampte met psychische problemen en werd vervolgens getroffen door blessureleed.
Bernie en ik zijn tof.
  woensdag 16 juli 2008 @ 15:19:24 #72
176521 Grulez
rasgroninger
pi_60145842
rip aan voetballer hoogstrate.
pi_60147169
Kwam dit tegen bij de BBC:

Meanwhile Canada under-20 striker Marcus Haber has joined Leeds for a trial period, he is currently with Dutch club Groningen.
pi_60147834
Leeds .
Die spelen inmiddels in League One. Doodzonde is dat.. Mooie club.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_60153880
quote:
VV GEO - FC Groningen 0-8

Powel (3), Berg (2),
Lovre (2), Matavs


VI
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')