abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_60001383
Hoe krijg je die pizza nou krokant.
Verwoede pogingen maar het eindresultaat blijft een slappe bende.

Ik heb een combi magnetron oven, daar zou het mee moeten lukken toch ?

Anyone ?

cheers.
too much is not enough....
pi_60001396
Hij moet in bevroren toestand de voorverwarme oven in en die moet heel hoog staan. Volgens mij 250 graden? Check de verpakking
pi_60001614
Thanks, maar dat is het nou net, dat heb ik ook gedaan. Ik denk dat een ronddraaiende oven gewoon niet geschikt is.
too much is not enough....
pi_60001694
Leg die pizza anders voor nu even in de koekenpan?

Weet het ook niet, vroeger af en toe zo'n pizza gegeten en nooit problemen mee gehad.
Combimagnetrons en Stali gaan dan wel weer heel slecht samen.
pi_60002453
Ligt hij op een rekje of op een plaat? Op een plaat heb je kans dat het vocht niet goed weg kan misschien.
  woensdag 9 juli 2008 @ 19:17:32 #6
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_60002713
Die magnetron uitlaten iig.
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
  woensdag 9 juli 2008 @ 19:27:12 #7
54164 Sm0keZ
Spatienazi
pi_60002957
In de oven op een rooster doet ie het prima!

Casa di Mama zijn toch wel de beste supermarktpizza's die je kunt krijgen
pi_60003025
Het is me nog niet gelukt in mijn gasoven. Altijd ingesteld op 250 graden maar hij is er twee keer niet lekker uitgekomen, slap en één keer met donkere randen (nog steeds slap).
Misschien werkt een pan inderdaad.
Ik koop ze niet meer, doe mij voor dat geld maar een verse van de appie.
pi_60003176
Hij moet op een bakplaat helemaal onder in de oven op 250 graden, lukt prima...

Geen ervaring met combimagnetron overigens...maar bij mijn moeder mislukt altijd alles met dat ding

En je haalt toch wel het kartonnetje eraf he?
  woensdag 9 juli 2008 @ 22:22:13 #10
140414 Vandaag...
overwegend zonnig
pi_60007134
ik had precies hetzelfde met mijn combi-heteluchtoven. Maar na 2 zachte bodems heb ik de truc gevonden!
Op het ronddraai rooster zo´n paar cm vanaf de bodem, 240 graden hetelucht en dik 15 minuten ipv de 10 min. die op de verpakking staat.

Zijn wel de lekkerste pizza´s btw
pi_60043890
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 22:22 schreef Vandaag... het volgende:
ik had precies hetzelfde met mijn combi-heteluchtoven. Maar na 2 zachte bodems heb ik de truc gevonden!
Op het ronddraai rooster zo´n paar cm vanaf de bodem, 240 graden hetelucht en dik 15 minuten ipv de 10 min. die op de verpakking staat.

Zijn wel de lekkerste pizza´s btw
Inderdaad de lekkerste pizza's en bij mijn ouders heb ik geen probleem met de oven en is eigenlijk ook een combi maar waarschijnlijk wel een betere/duurdere dan wat in mijn studentenkeukentje staat

Daar is de trick dus gewoon iets langer erin dan erop staat. Na 15 minuten is ie perfect, en gewoon op 230 graden
  vrijdag 11 juli 2008 @ 16:15:34 #12
331 Merel
Be here now.
pi_60043957
In zo'n combimagnetron kun je voor pizza's het beste zo'n crispplaat gebruiken
"I have learned now that while those who speak about one's miseries usually hurt , those who keep silent hurt more." - C.S. Lewis
  vrijdag 11 juli 2008 @ 16:31:51 #13
67478 Radjesh
Dire Straits!
pi_60044279
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 16:15 schreef Merel het volgende:
In zo'n combimagnetron kun je voor pizza's het beste zo'n crispplaat gebruiken
±D
pi_60045014
Dat probleem heb ik ook. Bij mijn ouders worden de pizza's altijd lekker krokant, maar in mijn studentenhuis zijn ze altijd te slap.

Ligt denk ik ook voornamelijk aan de oven waarin je ze verwarmt. Die bij mijn ouders is ook veel duurder, misschien dat die wel echt tot 250 graden kan verwarmen ofzo.
  vrijdag 11 juli 2008 @ 17:10:33 #15
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_60045055
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 16:31 schreef Radjesh het volgende:

[..]

±D
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_60046767
Ik heb maar één tip en dat is: doe absoluut niet wat er op de verpakking staat. Onderin de oven, op de plaat, op dat kartonnetje, vergeet het maar! Gewoon op een rekje bovenin de oven en dat werkt prima! Met de 'goede' methode heb ik m'n pizza's weg kunnen flikkeren. Ze bleven slap, rezen als een idioot, of ze verkoolden.
Sanity is (not) statistical
pi_60046922
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 18:53 schreef Maeghan het volgende:
Ik heb maar één tip en dat is: doe absoluut niet wat er op de verpakking staat. Onderin de oven, op de plaat, op dat kartonnetje, vergeet het maar! Gewoon op een rekje bovenin de oven en dat werkt prima! Met de 'goede' methode heb ik m'n pizza's weg kunnen flikkeren. Ze bleven slap, rezen als een idioot, of ze verkoolden.
Uhm, dat kartonnetje moet eraf he Alleen het witte papiertje laten zitten
pi_60046958
pizza in een magnetron maken en dan verbaasd zijn dat het er slap uit komt !
Op donderdag 22 juli 2010 01:22 schreef xmamacitax het volgende:
mijn nederlands is 1000 x beter dan de joune
pi_60047131
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 19:02 schreef Yashaaaaa het volgende:

[..]

Uhm, dat kartonnetje moet eraf he Alleen het witte papiertje laten zitten
Ja, papiertje, kartonnetje, same.

De onderkant is van karton en dat heeft niemand in de gaten...
Sanity is (not) statistical
pi_60048897
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 19:14 schreef Maeghan het volgende:
Ja, papiertje, kartonnetje, same.
Nee want er zit zowel een papiertje als een kartonnetje onder...het karton moet je weggooien en het papier moet blijven zitten...
pi_60058210
ah ok
Jusqu'ici tout va bien...
  maandag 21 juli 2008 @ 23:39:18 #22
159734 PimpofPersia
Strak in trainingspak
pi_60257015
Kleine kick, ik had hem laatst ook. Het zijn echt kutpizza's. Ding was zo slap als wat en ik moest hem wel uit mn oven halen want hij begon al behoorlijk donker te worden. (Misschien moet ik wel even vermelden dat ik een jaren 50 Etna-gasoven heb. Aan de andere kant, ik heb nooit problemen met Ristorantes (<3) of Big Americans, dus tsja...)
Want ik ben kaler dan kaal
Strakker dan strak
Wreder dan wreed
Vetter dan vet
pi_60264237
Gewoon op een rooster midden in de oven hete lucht op 230 en klaar op 12 minuten prima pizza's
pi_60267212
Ik zet ze onder op een rooster in de combi. Met papier er onder, kartonnetje weg.
(Die plakken zo leuk aan je handen.)
Goed voorverwarmen op 250 (als het heter kon zou ik het nog heter doen!!)
13-15 min. Lukt altijd.
pi_60464471
is het probleem ook niet dat dat rooster ronddraait ?
moet dat juist of moet je hem blokkeren zodat ie stil blijft staan ?
too much is not enough....
pi_60464677
Ranzig spul. Véél te zout en volgens de instructies bereid zo ongeveer net zo knapperig als een spons. Ik krijg ze niet eens op, zo goor.
If you have a problem, if no-one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the A-Team
pi_60465375
quote:
Op donderdag 31 juli 2008 12:41 schreef Mwanatabu het volgende:
Ranzig spul. Véél te zout en volgens de instructies bereid zo ongeveer net zo knapperig als een spons. Ik krijg ze niet eens op, zo goor.
Ieder zijn ding ... bij ons prima op hete lucht en op 230 erg smakelijk.
pi_60469451
Beste diepvriespizza's die er zijn, ik haal ook alle papier er zooi eraf en leg hem in een hetelucht oven op zo'n speciale plaat. 12 minuutjes daarna issie wel redelijk knapperig, oprollen en eten
pi_60469461
Ik gebruik een zo'n piepklein tefal oventje voor deze pizza's en het werkt prima.

Ik vermoed dat al die mensen die klagen over slappe meuk, het kartonnetje er niet afhalen. Dat heb ik ook eens vergeten en toen was ie inderdaad slap en ongaar.
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
  donderdag 31 juli 2008 @ 21:58:51 #30
153970 Terecht
Apodictisch.
pi_60475864
De lekkerste diepvriespizza's die er zijn, hoewel ook niet echt geweldig. De truuk is om de oven goed heet te laten worden en in het geval van een combi-oven de pizza bovenin plaatsen. 12-15 minuten en je hebt een knapperige pizza.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')