abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 3 juni 2008 @ 09:39:49 #176
121310 venomsnake
El Saltador
pi_59083639
quote:
Meeuwis: "Een vertrek bij Roda is beste oplossing"

Marcel Meeuwis wil weg bij Roda JC. De 27-jarige middenvelder ziet een verdere samenwerking met coach Raymond Atteveld niet meer zitten, laat hij weten tegenover Sportweek.

Over de relatie tussen hem en de trainer wil Meeuwis weinig kwijt. "Het is iets dat de buitenwereld nooit te weten zal komen. Tenminste in elk geval niet van mij. Vanaf januari is er heel veel gebeurd. Er is gewoon een heel moeilijke situatie ontstaan. Je moet het hoofdzakelijk zoeken op het communicatieve vlak. In mijn ogen is een vertrek de beste oplossing."

De aanvoerder van de Limburgers heeft nog een vierjarig contract in Kerkrade. Hij leek in mei naar FC Groningen te verhuizen, maar Roda JC dwarsboomde deze transfer. Meeuwis: “Daar had ik graag heen gewild. In mijn ogen is Groningen een sportieve verbetering."

"Ze willen het stadion uitbreiden, staan er financieel beter voor en Ron Jans lijkt me een fijne trainer om mee te werken", ging de middenvelder verder. "Maar goed, dat speelt nu niet meer. Zij hebben die Nigeriaanse jongen (Oluwafemi Ajilore, red.) uit Denemarken gehaald. Het was hij of ik en ze hebben hem dus gepakt. Jammer. Verder zijn er nog geen clubs concreet geweest."

bron
Ik ben zeer benieuwd hoeveel Roda nu nog gaat krijgen voor de heer Meeuwis.
Het zou mij niets verbazen als Roda er nu minder dan 3 miljoen voor krijgt.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  dinsdag 3 juni 2008 @ 10:26:20 #177
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_59084333
zou me niet verbazen als het nu Twente of Heerenveen wordt voor Meeuwis.
  dinsdag 3 juni 2008 @ 10:37:08 #178
176521 Grulez
rasgroninger
pi_59084582
quote:
Op dinsdag 3 juni 2008 10:26 schreef Prosac het volgende:
zou me niet verbazen als het nu Twente of Heerenveen wordt voor Meeuwis.
Twente denk ik. Voor 2,5 mln.
  dinsdag 3 juni 2008 @ 14:20:34 #179
121310 venomsnake
El Saltador
pi_59089812
quote:
Nieuw contract voor Van de Laak

In de 183ste nieuwsbrief namens directie en management gaat algemeen directeur Hans Nijland in op de afgeketste transfer van Sebastián Fernández en meldt hij een nieuw contract voor Koen van de Laak.

“Het afketsen van de transfer van Sebastián Fernández, afgelopen vrijdagmiddag, was heel jammer. De laatste jaren heeft onze scouting bewezen regelmatig aantrekkelijke spelers voor FC Groningen op te sporen. Ook Fernández was in onze ogen een diamantje. Hij was zorgvuldig gescout, maar als je van je medische staf te horen krijgt dat er een verhoogd risico kleeft aan de knie van een speler, dan is het onverantwoord een dergelijke investering te doen.”

“Overigens willen wij benadrukken dat zowel de club in Uruguay waar Fernández speelt – Defensor – als de speler zelf, geen enkele blaam treft. Er was ook geen enkele reden om twijfels te hebben, Fernández heeft de laatste jaren namelijk continu wedstrijden gespeeld. Het is vooral heel sneu voor Fernández zelf. Donderdagavond hebben we na de onderhandelingen nog met hem gegeten en hij maakte toen ook een hele goede indruk op ons. Al met al een heel spijtige gang van zaken.”

Niet onder tijdsdruk
“Wij moeten nu verder en daarbij laten we ons niet onder tijdsdruk zetten. Dat is ook niet nodig, want de competitie start pas in het weekeinde van 30 en 31 augustus. Het verleden heeft al uitgewezen dat er tot die datum – en zelfs nog daarna, totdat op 1 september de transfermarkt sluit – nog veel kan gebeuren. We laten ons dus niet opjagen door de tijd; de slak en de haas vieren immers allebei op 1 januari nieuwjaarsdag…”

“We hebben met Koen van de Laak overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De oude verbintenis met de aanvaller liep tot medio 2009. Dat contract is met twee jaar verlengd en loopt nu tot medio 2011. Zoals bekend, heeft Van de Laak het afgelopen jaar veel pech gehad met blessures, maar wij hebben er veel vertrouwen in dat hij de komende seizoenen van waarde zal zijn voor FC Groningen.”

Scouting
“Daarnaast hebben we de contracten met Peter Gerards en Ben Hendriks met drie jaar verlengd. Momenteel hebben zij samen nog het scoutingsbureau Soccer Scouting Consult, maar aan het einde van dit jaar gaan zij ieder hun eigen weg. Gerards is kenner van de Zuid-Amerikaanse markt. Bruno Silva en Luis Suárez kwamen uit zijn koker. Hendriks is scout in Europa en specifiek in Scandinavië. Beiden verrichten al een paar seizoenen goede scoutingswerkzaamheden voor FC Groningen. Na het plotseling overlijden van Ole Fritsen zijn we nu ook noodgedwongen op zoek naar een nieuwe scout in Denemarken.”

“Afgelopen vrijdag hebben wij de uitslag van het klanttevredenheidsonderzoek op deze website gepubliceerd. We zijn blij dat bijna 5.600 mensen de moeite hebben genomen de enquête in te vullen. Dit tekent de betrokkenheid van onze supporters. In grote lijnen mogen we tevreden zijn over de uitkomsten. Zo werd onze communicatie naar de achterban als positief ervaren, met name ook deze wekelijkse nieuwsbrief. Daarover hadden wij zelf al een goed gevoel, maar dan is het mooi dat dit ook wordt bevestigd door het onderzoek.”

Geluid
“Natuurlijk zijn er ook minder goede punten te melden. Zo waren er klachten over het geluid en laat ook de uitstraling van de buitenzijde van Euroborg te wensen over. Daarnaast waren het ontbreken van horeca- en toiletvoorzieningen op de tweede ring punt van kritiek. Bij de start van het nieuwe seizoen zullen veel van deze zaken zijn aangepakt.”

“Voor de verbetering van de geluidskwaliteit zullen er extra speakers worden opgehangen op de omloop. Gebleken is namelijk dat met name de mensen op de achterste rijen op de eerste ring klachten hadden. Op de gevel bij de hoofdentree van Euroborg zal de naam van FC Groningen en het logo worden aangebracht.”

Extra horecapunt
“Wat de horeca- en toiletvoorzieningen op de tweede ring betreft, is het helaas technisch niet uitvoerbaar om daar extra toiletten aan te brengen. Er kan wél een extra horecapunt op de tweede ring van de Zuidtribune worden gecreëerd en dat komt er dan ook.”

“Deze week wordt de eerste groep mensen van de reservelijst aangeschreven voor het uitzoeken van een nieuwe plek in Euroborg. Het betreft in eerste instantie de bovenste 1.200 namen. De kans is groot dat we over enkele weken nog een groep mensen van de reservelijst kunnen uitnodigen, maar helaas zullen we nog niet iedereen op de lijst kunnen bedienen met een seizoenkaart. Ook de commerciële afdeling draait in deze periode op volle toeren. Zij nodigen sponsors uit, die eveneens op een wachtlijst staan, voor het uitzoeken van nieuwe businessseats.”

Jong FC Groningen
“Donderdag speelt Jong FC Groningen in de nieuwe samenstelling voor volgend seizoen een oefenwedstrijd in en tegen Peize. Dit duel begint om 19.00 uur.”

“Met de mededeling dat de traditionele Open Dag zal worden gehouden op zondag 24 augustus, besluiten we deze nieuwsbrief. Details over het programma op die dag volgen later via deze website.”

nieuwsbrief FC Groningen
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  dinsdag 3 juni 2008 @ 14:24:56 #180
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_59089925
Super. Net als het verlengen de contracten met die 2 scouts.
pi_59090448
Eindelijk dus de naam en logo van de club op de buitenkant van het stadion. Dat zoiets pas na een onderzoek wordt gerealiseerd...
pi_59093886
Van de Laak is de Kuyt van FCG! Geweldige speler die wel wat toevoegd aan FCG, jammer dat hij zoveel geblesseerd is.
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
pi_59094056
quote:
Op dinsdag 3 juni 2008 14:44 schreef Grunner het volgende:
Eindelijk dus de naam en logo van de club op de buitenkant van het stadion. Dat zoiets pas na een onderzoek wordt gerealiseerd...
Architect lag dwars dacht ik.
  dinsdag 3 juni 2008 @ 17:24:10 #184
121310 venomsnake
El Saltador
pi_59094862
Wisgerhof verlengt tot 2012 bij NEC

Mooi zo.. Zo'n clubicoon moet lekker bij zijn club blijven. Ben er niet rouwig om.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_59095048
Van de Laak

Al is het natuurlijk beter als Groningen hem voor veel geld verkoopt
  dinsdag 3 juni 2008 @ 17:41:32 #186
121310 venomsnake
El Saltador
pi_59095238
quote:
Op dinsdag 3 juni 2008 17:33 schreef TerroRobbie het volgende:
Van de Laak
Geweldig nuttige speler, maar ook een mens!
Altijd met de goede mentaliteit het veld in, een toppertje.
quote:
FC Groningen en Koen verlengen contract

03-06 - Ook na komend seizoen zal Koen de clubkleuren van FC Groningen verdedigen. Het contract, dat oorspronkelijk over één jaar zou aflopen, is opengebroken en verlengd tot 2011. In een eerste reactie liet Koen weten verheugd te zijn met de nieuwe verbintenis. ''Ik ben blij met FC Groningen en uit de gesprekken bleek ook nog maar eens dat de club dat ook met mij is."

In de nieuwsbrief van FC Groningen bevestigde directeur Hans Nijland dat vertrouwen nog eens extra. "Zoals bekend, heeft Van de Laak het afgelopen jaar veel pech gehad met blessures, maar wij hebben er veel vertrouwen in dat hij de komende seizoenen van waarde zal zijn voor FC Groningen."

"Ik voel me bij FC Groningen helemaal op mijn plek", aldus Koen. "In de drie jaar dat ik hier speel zijn er fantastische prestaties neergezet. De club heeft ambities om ook in de komende jaren weer iets moois neer te zetten en ik ben blij dat ik daar deel van uit mag maken. Ik heb alle vertrouwen in de ambities van de club."

http://www.koenvandelaakonline.nl
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_59095255
Die site is van een FC Den Bosch supporter
  dinsdag 3 juni 2008 @ 17:47:17 #188
121310 venomsnake
El Saltador
pi_59095375
Toffe site, staan veel leuke foto's en verhalen op.


klikbaar


Klikbaar


Klikbaar
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  dinsdag 3 juni 2008 @ 19:38:49 #189
176521 Grulez
rasgroninger
pi_59097978
Zag in hem altijd een groot talent toen hij nog bij FCDB voetbalde. Mooi dat hij bijtekent.
  dinsdag 3 juni 2008 @ 20:51:24 #190
215173 Jortvdheide
flinke namen
pi_59099965
Het is weer lekker stil rond FC Groningen qua transfers. Hoop dat de staff ons binnenkort nog eens positief verrast met een (tropische) bewegelijke spits. Die Noor die hier al eens is genoemd (Tarik Eyo.......) lijkt mij een goede, maar niet haalbaar.

Wisgerhof blijft tot 2012 bij NEC dus die komt niet naar de FC. Hopen dat FC die Granqvist kan halen!
Groningen
pi_59101198
El Younoussi, volgens mij ligt zijn prijs rond de 5 mil, althans zoiets las ik, Monaco heeft belangstelling in hem en toen werd er gezegd dat er 5 mil voor hem betaald moest worden, onhaalbare kaart.
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
pi_59110705
Als ik v/d Laak zie in de stad kijkt hij altijd zo naar me alsof hij me kent, maar geen hoi durft te zeggen
  woensdag 4 juni 2008 @ 11:42:22 #193
121310 venomsnake
El Saltador
pi_59111613
quote:
Mark-Jan Fledderus naar Heracles

GRONINGEN - Mark-Jan Fledderus verruilt FC Groningen voor Heracles Almelo.

Fledderus heeft een contract voor drie jaar getekend. Hij had onlangs te horen gekregen, dat hij niet op al te veel speeltijd hoefde te rekenen in het nieuwe seizoen en dat hij eventueel mocht vertrekken.

Fledderus heeft vier jaar voor FC Groningen gespeeld.

RTVNOORD
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_59111635
Leuke club voor hem
  woensdag 4 juni 2008 @ 11:43:33 #195
82552 Bullet-tooth
H.K.A.S. Groningen
pi_59111642
Fledderus, het allerbeste daar bij de Heraclieden.
Henk Knaagt Aan Schenen
Hij Kijkt Aapjes Soms
pi_59112242
Niets bekend over de afkoopsom?
pi_59112342
Joepie Kolder en Fledderus weg.. zow de slechtsten zijn weg, ook al heeft Kolder niet veel kansne gehad, leuke vervanger halen! Cziommer??
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
  woensdag 4 juni 2008 @ 13:23:53 #198
215173 Jortvdheide
flinke namen
pi_59114330
Hahaha, wat moeten we met Cziommer? Leuk voor Fledderus, ondanks dat hij in de winterstop graag weg wilde heeft hij zich nooit gezeurd. Veel succes in Heracles en het beste, denk dat ze in Almelo wel blij met hem zijn.
Groningen
  woensdag 4 juni 2008 @ 13:25:25 #199
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_59114378
quote:
Op woensdag 4 juni 2008 12:03 schreef Blawh het volgende:
Niets bekend over de afkoopsom?
Paar ton denk ik.

Ik lees net de naam Cziommer, via een bevriende Twente watcher hoorde ik dat FC Groningen belangstelling zou hebben voor hem. Ben benieuwd. Leuke speler, maar geen prio lijkt me.
  woensdag 4 juni 2008 @ 13:26:24 #200
121310 venomsnake
El Saltador
pi_59114409
Aub niet zeg.. Een manwijf is het.
Al heeft ie wel een aardige vrije trap in de poten.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')