El_Bartos | zaterdag 10 mei 2008 @ 23:41 |
Ik heb hier een zak chips liggen die vorig weekend is open gedaan. Is deze nog goed of zal ik hem het best aan de kant laten liggen? ![]() | |
EgoTrippin | zaterdag 10 mei 2008 @ 23:43 |
LOL, wat een vraag. Proef er een en als hij knapperig smaakt is het goed. Oude chips zijn namelijk zacht (en dus goor, maar je gaat er niet dood van) | |
pepu | zaterdag 10 mei 2008 @ 23:44 |
Wegkieperen= De industry zal van je houden! | |
Daffodil31LE | zaterdag 10 mei 2008 @ 23:50 |
De volgende keer als je weer zoiets doet, kun je de halflege zak dichtvouwen en oprollen vanaf de open kant. En dan met een wasknijper dichthouden. Of met een stuk plakband. De chips blijven gewoon goed. | |
kabelhaspel | zaterdag 10 mei 2008 @ 23:51 |
Gewoon opnieuw frituren joh, doen wij ook altijd. Het liefst in superdonker, oud, kankerverwekkend vet. Worden ze goed krokant van. Geen dank, tippie van Flippie. Ohja, wij frituren wij altijd buiten. Ideaal, zo'n kabelhaspel! | |
Tezz | zondag 11 mei 2008 @ 11:03 |
Neem een hap: chips taai en melig?? ![]() chips knapperig? ![]() | |
Mylene | zondag 11 mei 2008 @ 15:23 |
Hersluitbare zakjes kopen. | |
DarkerThanBlack | zondag 11 mei 2008 @ 15:53 |
quote:Ik zal hem inderdaad aan de kant laten liggen en volgende week weer zo'n topic openen op fok. |