abonnement bol.com Unibet Coolblue
  maandag 17 mei 2010 @ 22:35:14 #51
130154 BarraCupraCuda
yeah im talking to you!
pi_81558602
quote:
Op maandag 17 mei 2010 20:20 schreef .Julie. het volgende:

[..]

Heb je daar ervaring mee? Vertel?
ik heb af en toe contact met de eigenaar.
Het zijn ook wel echte pro's
doen iederjaar een survival week in zweden, heb ik ook fotos van gezien!
Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain.
The only easy day is yesterday
stay frosty
pi_81559934
quote:
Op woensdag 11 november 2009 15:06 schreef RubenH93 het volgende:
Hey, het idee speelt ook al ff in myn hoofd om zo gewoon een reis te maken in de wilde natuur met alleen een rugzak waar het levensnoodzakelijke in zit zoals tent, slaapzak, mes, magnesiumstick bvb enz waar je dan zelf voedsel mee kunt vinden en vuur maken.. De film 'into the wild' is daar een goed voorbeeld van trouwens Maarje hoe begin je daaraan^^ het zal wel ni zo simpel zijn om gewoon een vliegtuig op te stappen en op de eerste de beste plaats je tentje op te zetten . Kwil da allesinds zoiezo eens gedaan hebben in mijn leven ook al duurt dat nog een paar jaar waarschijnlijk. Het moet gewoon een prachtige ervaring zijn die je niet vergeet.
Into the wild is een goed voorbeeld van hoe je een erg gaaf idee niet moet uitvoeren en wat een slechte voorbereiding tot gevolg kan hebben. De locals daar zeggen ook allemaal het is zijn eigen schuld. Het gebied (film is opgenomen in Denali State Park, Alaska) is wel super om in rond te lopen, ben er de afgelopen 2 jaar geweest en als je de kans hebt moet je daar absoluut heen. Heb er beide keren een korte trekking/wilderniskamp gedaan en het is super om in de middle of nowhere te verblijven. Wij gingen alleen niet compleet back to basic, onze spullen werden aangevoerd met vliegtuig en airboat. Als je de kans hebt moet je absoluut naar Alaska gaan.

Misschien is de Yukon trekking van NatureTrek iets voor topicstarter, dan ga je onder begeleiding voor langere tijd de wildernis in.
http://www.naturetrek.ca/nederlands/Yukon_trekking.htm

Die reis gaat o.a. naar Kluane National Park en de Tombstone Mountains, beide ook erg mooi. Daar ga ik zeker nog een keer heen want we konden in beide gebieden maar heel kort blijven afgelopen jaar.
pi_90727490
Ik zit ook al een hele tijd met een gedacht in mijn hoofd om op survival te gaan met basic producten en een rugzak de wildernis in.
Nu zelf heb ik niet zoveel ervaring maar, je kan eerst in de buurt in bossen zo naartoe trekken en enkele dagen blijven zitten en survivalen. Zo kan je verder gaan , bvb een reisje naar Frankrijk en daar ga je dan weer de bossen in alleen het vliegticket meer heb je niet nodig. En zo kan je verdere en moeilijkere plaatsten ontdekken, zo kan je ook een wereldreis maken met alleen een Round-the-world ticket en je spullen en zo ga je overal eens en heb je heel wat gezien natuurlijk , dan moet je al ervaren zijn.
  zondag 2 januari 2011 @ 13:34:36 #54
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_90742233
Ik ga komende zomer een tocht lopen. De tour du Mont Blanc. Met z'n 2-en, niet door een organisatie maar gewoon zelf.

http://www.wandelpaden.com/Rubriek7a.html

http://nl.wikipedia.org/wiki/Tour_du_Mont_Blanc
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
pi_90835527
Lijkt me ook wel leuk zo een toch dan sla je gewoon je tent op onderweg?
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')