abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_58886238
Misschien kan je ook ijslollies maken van yoghurt en stevia, eventueel met fruit wat iets beter gaat?
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_58887354
Zo maak ik de knoflooksaus meestal..

En in deel 1 hebben we ijsjes gehad..
Daar heb ik speciale ijsjesdingus voor gekocht.
Silicone malletjes.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58887440
Ok, ik roep gewoon wat en ik vergeet dingen. Ijsjusdingus zijn tof!
Opeens bedenk ik iets geks....... Tomatensoep ijs?
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_58887785
Ijslollies dus.

Kook een half pond rabarber met 100 ml water. Roer het door een zeef en voeg zoetstof naar smaak toe.

Sap van 2 blikjes mandarijntjes
half potje zure room
citroensap
zoetstof
Meng alles door elkaar enzo.


Ik meld het even, misschien kan je aanpassen als er verkeerde dingen inzitten.

Ik weet niet of banaan kan, ik zet het er toch bij:
2 flinke bananen
100 ml pindakaas
zoetstof
Prak de bananen en voeg de rest toe.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_58887796
Ik denk niet dat ik dat erin krijg, krak...

We hebben wel weer wat nieuws gevonden: Afgekoelde zelf gemaakte munt thee met beetje honing.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58887919
Lol!
Da's ook lekker!
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_58887938
Een halve bevroren banaan met een stokje erin ook niet?
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_58888304
Ja, maar ja, dan doe ik die liever in een shake...
Vind hij lekkerder.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58888957
ok
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_58895542
Obli, de vertaling van Dr Gillians recept

Ovenschotel van zoete aardappelen. (4 pers.)

4 tl extra vergine olijfolie
1 teen knoflook
1 ui, in ringen
2 stengels bleekselderij, plakjes
1 laurierblad
1 kleine pompoen, in blokjes
450 ml groentebouillon
1 blik kidneybonen (420g)
2 rode/gele paprika's, reepjes
4 tomaten, gehalveerd
2 courgettes, plakes
1 stronk broccoli, roosjes
3 wortels, plakjes
2 el peterselie, fijngehakt
2 tl aardappelmeel
4 zoete aardappelen, 15 min gestoomd, gepureerd.


Verhit wat water met de olijfolie in een braadpan,. Doe de knoflook erbij met de ui, bleekselderij en laurierblad en verwarm alles zachtjes 3 minuten. Voeg de pompoen toe en verwarm die al roerend 3 minuten. Schenk de bouillon erop en breng die op middelhoog vuur aan de kook. Laat alles onder af en toe roeren 10 minuten zachtjes doorkoken. Voeg kidneybonen, courgettes, paprika's, tomaten, broccoli en wortels toe, laat nog 5 minuten zachtjes koken. Roer de peterselie erdoor en bind het gerecht met wat aardappelmeel.
Doe het mengsel in een ovenvaste schaal. Meng de gepureerde zoete aardappelen met wat van het kookwater en dek de groenten ermee af. Zet de schaal 15 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven. Het gerecht moet stevig zijn.

Good luck!
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_58895627
Ik heb nog een paar titels, als ze je aanspreken wil ik ze wel voor je overtypen:

Kip in folie
Quinoapap
Stoofschotel van Adukibonen
Uiensaus
Broccolicrèmesoep
Mungbonenschotel
Sperziebonensalade
Soep van pompoen en zoete aardappelen. (van evt. leftovers van de schotel?)
Sushirolletjes van groente
Avocadosaus
Stevige linzensoep
Gemarineerde zalm uit de oven
Groenteburgers
Koolraap-preisoep

Citroenpudding
Carobe-toffeerepen
Sesam-misodressing

Guacamole
Groentespreads.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_58898086
quote:
Op zondag 25 mei 2008 12:27 schreef PluisigNijntje het volgende:
Ik heb nog een paar titels, als ze je aanspreken wil ik ze wel voor je overtypen:

Kip in folie
Quinoapap
Stoofschotel van Adukibonen
Uiensaus
Broccolicrèmesoep
Mungbonenschotel
[Sperziebonensalade
Soep van pompoen en zoete aardappelen. (van evt. leftovers van de schotel?)
Sushirolletjes van groente
Avocadosaus
Stevige linzensoep
Gemarineerde zalm uit de oven
Groenteburgers
Koolraap-preisoep

Citroenpudding
Carobe-toffeerepen
Sesam-misodressing

Guacamole
Groentespreads.
Ik denk: Ik ga kiezen....
Maar vind het allemaal wel zeer interessant!
Behalve de carobe-toffeerepen, daar kan hij niet tegen.

Hoeft niet allemaal tegelijk, toch?
Bedankt voor het vertalen van dat ene recept!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58898237
quote:
Op zondag 25 mei 2008 14:28 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Ik denk: Ik ga kiezen....
Maar vind het allemaal wel zeer interessant!
Behalve de carobe-toffeerepen, daar kan hij niet tegen.

Hoeft niet allemaal tegelijk, toch?
Bedankt voor het vertalen van dat ene recept!
Geen probleem.
In de Carobe-toffeerepen zit geen toffee hoor! Beetje verraderlijke titel misschien,
maar de ingredienten zijn: dadels, rozijnen, carobepoeder, paranoten, water, zonnebloempitten, walnoten, sesamzaad.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_58905921
quote:
Op zondag 25 mei 2008 14:35 schreef PluisigNijntje het volgende:

[..]

Geen probleem.
In de Carobe-toffeerepen zit geen toffee hoor! Beetje verraderlijke titel misschien,
maar de ingredienten zijn: dadels, rozijnen, carobepoeder, paranoten, water, zonnebloempitten, walnoten, sesamzaad.
Nee, gaat niet om de toffee...
Maar om de carobe! Maar dat was in combo met Vanille... dus, wellicht zou het toch kunnen, want hij vond carobe erg lekker.

Vanavond heerlijk eenvoudig gegeten:

Voor de liefhebbers:

Romeinse sla, cherri tomaatjes, pijnboompitten, croutons, eitje, tilapita en dressing.

Croutons: parmazaanse kaas raspen, olijfolie en geperste knoflook. Mengen.
Op het brood smeren en in de oven doen op 180 graden. Tot hard.
Dressing: Mayo, ansjovis, knoflook, worcestershire sauce en dijon mosterd. In blender!
Tilapita zout en peper op doen, bakken in olijfolie.

En mayo kan je zelf maken en mosterd is zonder toevoegingen te koop.

Appeltje, eitje en beregezond!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58909173
Snack idee!
Kletskoppen van kaas.
Hoopje iets belegen geraspte kaas op bakpapier op de bakplaat. Bakken tot krokant.

Beetje jammer dat ik geen recept heb....
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  maandag 26 mei 2008 @ 13:55:22 #166
171890 Chicolate
Chemicals
pi_58918716
Komen hier erg lekkere recepten voorbij ! Ik ga zeker kijken of ik hier zelf ook wat van kan maken.

Ik heb zelf helaas geen recepten voor je, maar hoe doe je dat als je uit eten wil/moet ofzo? Kan hij dat nog wel of moet hij dan naar speciale restaurants? (die ik helaas nog niet heb kunnen vinden)
Op maandag 4 juli 2011 21:37 schreef MariaEtcetera het volgende:[/b]
*O* Go Chico, go Chico, itchaburpday, go Chico 8-)
  maandag 26 mei 2008 @ 13:58:13 #167
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_58918786
quote:
Op zondag 25 mei 2008 20:53 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Nee, gaat niet om de toffee...
Maar om de carobe! Maar dat was in combo met Vanille... dus, wellicht zou het toch kunnen, want hij vond carobe erg lekker.
carobe? Wat is dat?
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_58918833
quote:
Op maandag 26 mei 2008 13:55 schreef Chicolate het volgende:
Komen hier erg lekkere recepten voorbij ! Ik ga zeker kijken of ik hier zelf ook wat van kan maken.

Ik heb zelf helaas geen recepten voor je, maar hoe doe je dat als je uit eten wil/moet ofzo? Kan hij dat nog wel of moet hij dan naar speciale restaurants? (die ik helaas nog niet heb kunnen vinden)
Kijk altijd naar de kaart en zoek dan wat uit wat ik denk dat hij lekker vindt.
Uiteraard vraag ik het wel even...
Het is niet zo dat hij NIKS meer van die toevoegingen krijgt, soms kom je er niet onderuit.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58918873
quote:
Op maandag 26 mei 2008 13:58 schreef Muck het volgende:

[..]

carobe? Wat is dat?
quote:
De johannesbroodboom (Ceratonia siliqua) is een plant uit de vlinderbloemenfamilie (Leguminosae). De soort komt voornamelijk voor in het Middellands Zeegebied. De plnt staat bekend om de hoge voedingswaarde van de peulen, die johannesbrood worden genoemd.

Een ander veelgebruikt product van de johannesbroodboom is het johannesbroodpitmeel, ook wel carob genoemd. Dit is een wit tot geelwit, haast reukloos poeder dat wordt verkregen door het malen van kiemende zaden van de johannesbroodboom. Het wordt als verdikkingsmiddel (emulgator) gebruikt in de voedingsindustrie. Een veelgebruikte toepassing is het indikken van babyvoeding met johannesbroodpitmeel om problemen met reflux (spugen) bij zuigelingen te voorkomen. Het johannesbroodpitmeel komt voor op de lijst van toegelaten voedingsadditieven van de Europese Unie onder E-nummer E410.

Omdat het gewicht van de vruchtjes van deze boom vrijwel constant is - te weten 0,2 g - werden zij gebruikt als gewichtjes bij precisiemetingen (van bij voorbeeld goud). Het woord karaat zou afgeleid kunnen zijn van het Oudgriekse woord keration = vrucht van de johannesbroodboom.


Ook een E nummer...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58949870
Tja... Bietenrood en rozemarijn extract zijn ook e-nummers......Kan geen enkel e-nummer?
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_58949892
quote:
Op dinsdag 27 mei 2008 21:00 schreef krakkemieke het volgende:
Tja... Bietenrood en rozemarijn extract zijn ook e-nummers......Kan geen enkel e-nummer?
Bijna niet nee, maar ik ga 'm laten testen.
Ik kom er niet helemaal uit.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  woensdag 28 mei 2008 @ 04:41:24 #172
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_58955594
quote:
Op maandag 26 mei 2008 14:02 schreef Oblivion het volgende:

[..]


[..]



Ook een E nummer...
weer wat geleerd
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_58957257
quote:
Op dinsdag 27 mei 2008 21:01 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Bijna niet nee, maar ik ga 'm laten testen.
Ik kom er niet helemaal uit.
Allergietest? Met alle bestaande E-nummers?

Je kunt trouwens, als je een sapcentrifuge hebt, sommige 'kleurstoffen' prima zelf maken. voor hartige toepassingen, vooral.
pi_58957658
quote:
Op woensdag 28 mei 2008 09:40 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Allergietest? Met alle bestaande E-nummers?

Ik heb werkelijk geen idee hoe dat te werk gaat.
Het is trouwens niet alleen E nummers waar deze kinderen op reageren.
Kunnen net zo goed aardappels zijn.
Zoonlief heeft eerst een second opinon bij een andere neuropsychiater die gespecialiseerd is epilepsie en ADHD.
Maar kijken wat daar uit komt.

Het belachelijke is, dat ritalin en al die andere rotzooi in grote getallen gegeven wordt aan de kinderen (ziekenfonds), maar als je dus begeleiding wilt hebben in dit soort dingen (basis behoefte nummer 1: eten)
Kan je even 730 euro dokken... (Voor 4 weken)
En ze angstvallig alle regels verborgen houden, uit angst dat ouders hun kinderen teveel of te kort aan iets geven...
Wat ik wel kan begrijpen, maar dit is waanzin!
Je wilt niet weten wat zoonlief de staat kost....
Ik zou zo alles inruilen voor de kennis die mensen hebben over de macht van het eten.

Maar goed, we ploeteren door...

quote:
Je kunt trouwens, als je een sapcentrifuge hebt, sommige 'kleurstoffen' prima zelf maken. voor hartige toepassingen, vooral.
Soms is een kleurstof helemaal niet nodig.
Dan heeft het maar de natuurlijke kleur.
Ook een kwestie van gewenning.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58971630
Ik lurk ook al een tijdje mee in dit topic en heb een vraagje over de pastasaus uit het vorige topic.

Moet ik daar nog bang zijn voor tomatenvelletjes in de saus?
pi_58977437
quote:
Op woensdag 28 mei 2008 20:20 schreef Weird- het volgende:
Ik lurk ook al een tijdje mee in dit topic en heb een vraagje over de pastasaus uit het vorige topic.

Moet ik daar nog bang zijn voor tomatenvelletjes in de saus?
Ik ontvel ze voordat ze meegekookt worden.
Ben niet zo gek van velletjes...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58980714
quote:
Op woensdag 28 mei 2008 20:20 schreef Weird- het volgende:
Ik lurk ook al een tijdje mee in dit topic en heb een vraagje over de pastasaus uit het vorige topic.

Moet ik daar nog bang zijn voor tomatenvelletjes in de saus?
Ik hield wel velletjes over dus ik ga ze de volgende keer ook ontvellen. Ik ben er ook niet zo'n fan van om fliebervelletjes in mijn saus tegen te komen.

Edit: Ik maak zelf ook regelmatig deze saus, echt een aanrader al sta je dan wel even in de keuken. Ik heb wel een paar aanpassingen in het recept gemaakt. Ik gebruik geen gelijke hoeveelheden wortel en bleekselderij maar doe op het oog ongeveer hetzelfde volume, dan heb je dus qua gewicht meer wortel dan bleekselderij. Verder gebruik ik gewoon rundergehakt en doe ik er rode wijn in, in plaats van witte.

[ Bericht 30% gewijzigd door MinderMutsig op 29-05-2008 08:55:13 ]
There is no love sincerer than the love of food.
pi_58981463
Leuke site, MinderMutsig!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58993562
quote:
Op donderdag 29 mei 2008 09:37 schreef Oblivion het volgende:
Leuke site, MinderMutsig!
Zal ik je eens eerlijk vertellen dat ik de rest van die site nog nooit bekeken heb?
Ga ik gelijk even doen.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_58993685
quote:
Op donderdag 29 mei 2008 18:12 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Zal ik je eens eerlijk vertellen dat ik de rest van die site nog nooit bekeken heb?
Ga ik gelijk even doen.
Staan ook kroketten op!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_59138771
Kip is al uit de vriezer.
Ik ga dit vanavond maken.
Ben zeer benieuwd!
quote:
Op maandag 7 april 2008 22:42 schreef Uccie het volgende:
Kroketten:

ong. 75 gram boter
ong. 75 gram bloem
0,5 liter bouillon
zout peper mosterd (van alles waar je het mee op smaak kan brengen)
Vlees (soepvlees, kip, wat je wilt)
eieren
paneermeel

De boter smelten, in een keer de bloem bijvoegen en met een houten lepel roeren tot een bal ontstaat.
Dan de "bloembal" een paar minuten doorwarmen om de bloem smaak weg te halen.
Voorzichtig steeds een beetje bouillon toevoegen tot je de gewenste dikte hebt (voor kroketten moet dat nog best stevig zijn). Het vlees toevoegen en op smaak maken. Dan af laten koelen. Vervolgens kroketten (of bitterballen) vormen.
Even door een losgeklopt eitje halen en dan door de paneer en in de frituur.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_59142448
Kipkroketten trekt mij om een of andere reden niet echt maar ik ben benieuwd wat je er van vindt.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_59143873
quote:
Op donderdag 29 mei 2008 08:47 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Ik hield wel velletjes over dus ik ga ze de volgende keer ook ontvellen. Ik ben er ook niet zo'n fan van om fliebervelletjes in mijn saus tegen te komen.

Edit: Ik maak zelf ook regelmatig deze saus, echt een aanrader al sta je dan wel even in de keuken. Ik heb wel een paar aanpassingen in het recept gemaakt. Ik gebruik geen gelijke hoeveelheden wortel en bleekselderij maar doe op het oog ongeveer hetzelfde volume, dan heb je dus qua gewicht meer wortel dan bleekselderij. Verder gebruik ik gewoon rundergehakt en doe ik er rode wijn in, in plaats van witte.
Ben inmiddeld groot fan van het "originele" pastasaus recept van het eerste deel, maar deze gaat ook gemaakt worden, en dan waarschijnlijk in de vorm van de lasagne....
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
pi_59143903
quote:
Op donderdag 5 juni 2008 13:13 schreef MinderMutsig het volgende:
Kipkroketten trekt mij om een of andere reden niet echt maar ik ben benieuwd wat je er van vindt.
Oh, maar dit kan met alles soorten vis en vlees...etc etc...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_59149490
Sushirolletjes van groente.

velletjes nori
500 ml gepureerde avocado of avocadosaus
500 g zilvervliesrijst gekookt
dunne repen komkommer
125 g wortel geraspt
kiemgroenten, bijv klaver
125 g kool geschaafd
dille fijngehakt


Bestrijk de velletjes nori met de glanzende kant naar onderen met avocadopuree. Laat aan één kant ruim een centimeter over voor het oprollen. Leg in het midden in rijtjes naast elkaar: rijst, komkomer, wortel, kiemgroente, kool, dille. Rol de nori strak op, na het rollen moeten de rolletjes stevig zijn.

Avocadosaus.

3-4 el water
2 rijpe avocado's
2 bosuitjes, ringen
0.5 tl koriander
zout en peper
1 tl olijfolie


Doe het water in een blender en vervolgens de avocado, bosui, koriander, peper en zout, olijfolie en vervolgens nog een snuf zeezout en meng tot alles romig is.

Gemarineerde zalm uit de oven.


2 preien
2 zalmsteaks
grote hand spinaziebladeren
2 el olijfolie
2 teentjes knoflook, geperst
1 el gember geraspt
sap van 1 citroen
100 g fijngehakte koriander


Snijd de preien in circa 12 stukken en stoom of kook ze in 6 minuten beetgaar. Speol de zalm af en dep hem droog. Leg een royale hoeveelheid spinaziebladeren in een ondiepe vuurvaste schaal. Leg de prei erop, en daarop de zalm. Meng de olijfolie met de knoflook en geraspte gember en bestrijk de zalm ermee. Gebruik niet alle saus. Besprenkel de vis en spinazie met het citroensap. Zet de schaal circa 25 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven. Bestrijk de zalm tijdens bereiding elke 10 minuten met de resterende olijfoliesaus. Garneer het gerecht met de koriander en sprenkel er nog wat citroensap over.


Eens kijken, we hebben een voorgerecht. Een hoofdgerecht. Nu nog een nagerecht


Citroenpudding.


2 avocado's gepureerd
250 g citroenvruchtvlees
300 g dadels, pitloos
3 el ahornsiroop
2 el perensap
sap van halve citroen
sap van halve sinaasappel


Alles mengen en een uurtje laten opstijven in de koelkast (hoewel niet noodzakelijk).


Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_59149661
Oh ik ben wat vergeten te vermelden.
De sushi is voor 4 personen, de zalm voor 2 personen en bij de rest staat niets.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_59149727
En ik heb al zo'n honger!

Dank je wel PluisigNijntje! Cool!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_59152673
Ja, godver...

Nu wil ik nooit meer anders!
Wat is dat lekker zeg, kan geen snackbar kroket tegen op!
Uccie!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_59152694
Vergeet in mijn enthousiasme te vertellen hoe zoonlief het vond!

Ik word aanbeden...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  donderdag 5 juni 2008 @ 19:47:54 #190
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_59152829
quote:
Op donderdag 5 juni 2008 19:41 schreef Oblivion het volgende:
Ja, godver...

Nu wil ik nooit meer anders!
Wat is dat lekker zeg, kan geen snackbar kroket tegen op!
Uccie!
Ook geen van dobben?
pi_59152837
quote:
Op donderdag 5 juni 2008 19:47 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Ook geen van dobben?
Nope, die vond ik sowieso niet te eten..
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_59154117
quote:
Op donderdag 5 juni 2008 19:47 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Ook geen van dobben?
Megadikke kroketten met nauwelijks vlees.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_59154165
quote:
Op donderdag 5 juni 2008 20:45 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Megadikke kroketten met nauwelijks vlees.
Ieuw en dan van die dikke stukken vet erin...
*kippenvel heeft....

BLEEEEEEEERG!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_59165810
quote:
Op donderdag 5 juni 2008 19:48 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Nope, die vond ik sowieso niet te eten..
Dacht dat ik de enige was die die staven niet weg kreeg...
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
pi_59166745
quote:
Op vrijdag 6 juni 2008 10:30 schreef The_stranger het volgende:

[..]

Dacht dat ik de enige was die die staven niet weg kreeg...

Niet dus!

Heb je zelf wel eens geprobeerd kroketten te maken?
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_59166875
Ik heb een keer kroketten gemaakt, maar ik had ze niet goed gepaneerd
Het vet kon ik weggooien

Obli, kan je zoon tegen parmezaanse kaas?
pi_59167262
quote:
Op vrijdag 6 juni 2008 11:09 schreef ColdFeet het volgende:
Ik heb een keer kroketten gemaakt, maar ik had ze niet goed gepaneerd
Het vet kon ik weggooien

Obli, kan je zoon tegen parmezaanse kaas?
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_59167357
quote:
Op vrijdag 6 juni 2008 11:24 schreef Oblivion het volgende:

[..]


Da's mooi! Het is namelijk de sterkste 'natuurlijke' smaakversterker, las ik gisteren in McGee. Prettig dat hij dat wel trekt dan, heb je toch nog een fatsoenlijke smaakversterker tot je beschikking!
pi_59167643
Ik heb kroketten uit de supermarkt zometeen, maar ik ga echt wel proberen om ze eens zelf te maken, zal wel veel lekkerder zijn! Thx voor het recept Obli!
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_59168172
quote:
Op vrijdag 6 juni 2008 11:29 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Da's mooi! Het is namelijk de sterkste 'natuurlijke' smaakversterker, las ik gisteren in McGee. Prettig dat hij dat wel trekt dan, heb je toch nog een fatsoenlijke smaakversterker tot je beschikking!
Hij wordt er wel druk van, maar dat is okay.
Geen agressie. Als die agressie maar weg blijft.
En inderdaad het is een goede smaakversterker.
Niet teveel dus.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')