abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zondag 6 april 2008 @ 00:04:14 #1
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_57860403


Vervolg van: Doctor Who & Torchwood #6 - Alone, he's the Doctor...

[ Bericht 8% gewijzigd door Wer-Al_Zwowe op 06-04-2008 00:55:33 ]
No escape from reality
pi_57861131
Het plaatje zie ik alleen niet
  zondag 6 april 2008 @ 00:54:33 #3
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_57861530
Torchwood is afgelopen, dan zou dat in principe van de TT afkunnen, dan kan de hele regel er ook op: "He looks like a man, but he's a legend"
Vond het nou net zo'n geweldige TT.
  zondag 6 april 2008 @ 00:56:32 #4
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_57861579
Ik kan de titel helaas niet editen. Maar misschien Breuls?
No escape from reality
  zondag 6 april 2008 @ 00:58:55 #5
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_57861632
Moet "men" het er natuurlijk wel mee eens zijn..
Maar ik ben sowieso voor een apart Torchwood en Doctor Who topic..
  zondag 6 april 2008 @ 01:01:38 #6
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_57861677
Ik ben meer voor een afkorting, zoals TW.
No escape from reality
  Admin zondag 6 april 2008 @ 01:05:20 #7
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_57861749
Argh. Ben ik effe een uur of wat de deur uit, heb ik de Post Topic al klaarstaan, ben ik alsnog te laat.

Nouja, dan maar niet als OP.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 6 april 2008 @ 01:05:51 #8
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_57861763
Doctor Who & Torchwood #7 - He looks like a man...

...but he's a legend..

And his name is the Doctor.



Doctor Who is de langstlopende SF-serie ter wereld. Oorspronkelijk een programma dat liep van 1963 tot 1989, maar sindsdien rustende in het land der 'series van vroeger'. Totdat Russel T Davies de draad in 2005 weer oppikte. In Doctor Who volgen we de avonturen van the Doctor, die in zijn ruimte- en tijdmachine, de TARDIS, van hot naar her reist, avonturen beleeft en iedereen uit de nesten helpt.

Doctor Who en Torchwood tot nu toe...

In de nieuwe serie zien we the Doctor in zijn negende incarnatie. Hij heeft onlangs de Time War, een massale oorlog tussen zijn volk, de Time Lords en hun vijanden, de Daleks, beslecht door alles en iedereen uit te roeien, inclusief de planeten van de twee volkeren: Gallifrey en Skaro. Hiermee is the Doctor echter thuisloos geworden. Niet langer vertegenwoordigt hij zijn thuisplaneet; die bestaat niet meer. Voor zover hij weet is hij de laatste van zijn volk.

Wanneer we the Doctor tegenkomen in zijn eerste avontuur sinds zijn achtste incarnatie in de jaren '90 is hij bezig de Autons uit te schakelen. Hierbij loopt hij Rose tegen het lijf, een winkelmeisje met weinig doel in haar leven. Wanneer zij hem succesvol helpt in de strijd tegen de Autons nodigt hij haar uit mee te reizen in de Tardis. Zij gaat accoord en samen reizen ze onder andere naar het einde van de wereld, de dag van haar vaders overlijden, het Cardiff van 1869 (waar we voor het eerst kennis maken met the Rift) en bevechten ze aliens in Downing Street. In het London van de Tweede Wereldoorlog komen ze Captain Jack Harkness tegen, een rogue Time Agent die hen eerst probeert op te lichten, maar ze later helpt in de strijd tegen miljoenen kleine medische reparatiebotjes die door een misverstand alle mensen op hun pad veranderen in zombies.

Hun reis samen lijkt tot een einde te komen wanneer ze, samen met Jack, de Daleks tegenkomen op Satellite 5, een tv-satellietstation in het jaar 200100. Het gevaar loopt zo hoog op dat, uit bescherming, the Doctor Rose met de Tardis naar huis stuurt, maar vastbesloten als ze is breekt ze de Tardis open, stuurt ermee terug naar de plaats des onheils en redt ze de dag. Door de kracht van de Tardis te gebruiken roeit ze de Daleks uit, brengt ze Jack weer tot leven en voorkomt ze de dood van the Doctor. Echter; niet zonder gevolgen. Haar actie leidt ertoe dat the Doctor overladen wordt met energie uit de Tardis, wat funest is voor zijn lichaam en alsnog tot de dood leidt. En zo komen we aan het einde van zijn negende leven. Rose en the Doctor keren terug naar London, Jack achterlatend op Satellite 5.



Wanneer the Doctor regenereert in zijn tiende incarnatie en de aarde redt van overname door de Sycorax reizen the Doctor en Rose verder. Samen verkennen ze New Earth, een ruimteschip met portalen naar 18e-eeuws Frankrijk, een parallele aarde, een planeet in een baan rond een zwart gat en maken ze de kroning van de Koningin mee - via televisie. Hun reis brengt ze ook naar het Schotland van 1879, waar ze Queen Victoria redden van een gewisse dood. Die gebeurtenissen doen haar echter besluiten een instituut op te richten om het Britse rijk te beschermen tegen bovennatuurlijke en buitenaardse bedreigingen: het Torchwood Institute. En hoewel the Doctor haar heeft gered, bang als ze is verbant ze hem uit het Britse rijk en maakt ze het weren van the Doctor uit de UK een van de taken van Torchwood.

Bij een bezoek aan hedendaags London komen the Doctor en Rose erachter dat de Cybermen, die ze eerder op een parallelle aarde tegenkwamen, bezig zijn onze aarde over te nemen. Bovendien blijkt het Torchwood Institute nog steeds te bestaan en een geheim project te hebben, bovenin Canary Wharf. Dit geheime project leidt echter tot de intocht van miljoenen Daleks over de aarde, die in gevecht treden met de Cybermen. Omdat deze legers niet zomaar te verslaan zijn zit er voor the Doctor maar een ding op: hij moet de Void openen, de ruimte tussen parallelle werelden. Dat zal ervoor zorgen dat alle wezens die daar doorheen gereisd zijn erin teruggezogen worden. Echter: hijzelf en Rose zijn er ook doorheen gereisd en met zijn actie brengt hij zichzelf en Rose ook in gevaar. Terwijl the Doctor zichzelf weet vast te houden aan onze wereld, lukt Rose dat niet, en zo wordt ze bruut gescheiden van de man die haar zinloze leven kleur gaf. Haar reis met the Doctor eindigt die dag.



The Doctor, zich nog maar nauwelijks realiserend wat voor impact deze gebeurtenis op zijn leven heeft, vindt zich ineens opgescheept met een bruid in zijn Tardis, die eist te worden teruggebracht naar haar bruiloft. Donna Noble is haar naam en ze blijkt onderdeel te zijn van een plan om oeroude spinachtige aliens uit hun bijna eeuwige slaap in de kern van de aarde te wekken. Nadat the Doctor Donna hier logischerwijs uit redt en hij bedenkt dat zij misschien wel een tijdje met haar mee wil reizen, nu hij zonder Rose helemaal alleen is, bedankt zij voor de eer en keert the Doctor eenzaam sterrewaards.

Niet veel later belandt hij echter wederom op aarde. Er is wat mysterieus aan de hand in een ziekenhuis in London, dus hij checkt zichzelf in, om vervolgens met ziekenhuis en al op de maan te belanden. In dat ziekenhuis ontmoet hij Martha Jones, medisch studente, die zichzelf door haar snelle handelen en nuchtere benadering van een overduidelijke panieksituatie bij the Doctor in de kijker speelt. Hij nodigt haar uit voor een ritje in de Tardis, als dank voor haar hulp, maar al snel wordt dat ene ritje er twee, worden die twee er drie en voordat ze het beiden doorhebben zijn ze letterlijk tot het einde van het universum geweest voordat ze samen met wederom Jack Harkness in hedendaags London terechtkomen, waar aardsvijand the Master de controle over Groot-Brittannie blijkt te hebben genomen. Hun poging het bewind te eindigen leidt tot een kruistocht van een jaar, waarin the Doctor en Jack gevangen gehouden worden door the Master en Martha over de hele wereld steun verzamelt om hen beiden te bevrijden.



Na dit avontuur, waarbij Martha een jaar alleen door de wereld is getrokken terwijl niet alleen Jack en the Doctor, maar ook haar eigen familie een jaar lang gevangenen van the Master waren, vindt Martha het mooi geweest. Ze besluit op aarde te blijven, bij haar familie, haar studie af te maken en the Doctor alleen te laten. Het duurt echter niet lang voordat we Martha weer zien. Na haar studie gaat ze voor UNIT werken, een internationale militaire organisatie die als taak heeft buitenaardse bedreigingen te bestrijden.



Jack Harkness, na de strijd met de Daleks achtergelaten op Satellite 5, gebruikte zijn Vortex Manipulator om terug in de tijd te gaan en naar de aarde te reizen, in de hoop the Doctor weer tegen te komen. Hij komt terecht in 1869 en vindt zichzelf uiteindelijk in Cardiff, waar hij wordt opgemerkt en gerecruteerd door de lokale afdeling van Torchwood. Jack, onsterfelijk gemaakt door Rose's reddingsactie, beleeft de volledige twintigste eeuw als werknemer van Torchwood totdat hij, vlak voor het einde van het millennium, de leiding krijgt en zijn eigen team vormt. We pakken de draad van zijn verhaal op in 2006 met de eerste aflevering van de tv-serie Torchwood. Hierin betrekt hij PC Gwen Cooper bij het team, dat op dat punt bestaat uit Owen Harper, Ianto Jones, Toshiko Sato en Suzie Costello. Gwen wordt effectief de vervanger van Suzie, wanneer blijkt dat zij moorden pleegt om een buitenaardse handschoen, die mensen voor een minuut of twee terug kan brengen uit de dood, te kunnen testen. Suzie pleegt uiteindelijk zelfmoord.

We volgen de avonturen van het team totdat Jack ontdekt dat the Doctor in de buurt is en hij besluit achter hem en Martha aan te gaan. Na het avontuur met the Master beseft hij echter dat hij een verantwoordelijkheid heeft om op zijn team te letten. Hij keert terug naar Torchwood en neemt de leiding van het team weer op zich.

Na zijn terugkeer komt Jack erachter dat the Rift, die we voor het eerst zagen in het bezoek van the Doctor en Rose aan Cardiff in 1869, actiever is dan ooit en hem onder andere in contact brengt met een oud-partner van the Time Agency, alienterroristen, Rift-verdwijningen en zijn verloren gewaande broer. Ook Martha zien we terug, als Jack haar hulp inroept bij het onderzoeken van een reeks mysterieuze moorden. Ze gaat voor Torchwood undercover en ontmaskert de directeur van een kliniek die een alles-genezend medicijn uit buitenaardse technologie heeft ontwikkeld. Dit gaat echter niet zonder gevolgen; nadat Torchwood zijn zaakje heeft opgerold schiet hij Owen in de borst, wat leidt tot zijn dood. De handschoen waar Suzie een dodelijke obsessie voor had was er echter een van een paar, en Jack, zwaar geėmotioneerd door het verlies van een teamlid, gebruikt de overgebleven handschoen om Owen terug te brengen, die vervolgens als levende dode bij het team kan blijven tot hij aan het einde van het tweede seizoen vermoedelijk voorgoed overlijdt.

In dit laatste avontuur verliest Torchwood ook Toshiko door een schotwond, afgevuurd door Gray, Jacks broer. Uit wraak voor het feit dat Jack Gray, toen ze beiden nog kinderen waren, is kwijtgeraakt, begraaft hij zijn onsterfelijke broer levend, wat er uiteindelijk voor zorgt dat een ruim 2100 jaar oude Jack aan het einde van het tweede seizoen het met een team van drie moet doen.

Het vervolg...

Torchwood heeft op 4 april het tweede seizoen afgerond. Er is nog niets bekend over een eventueel derde seizoen, behalve dat het productieteam wel een vervolg voorbereidt in afwachting van de opdracht om de serie ook daadwerkelijk te gaan maken. Doctor Who is op 5 april begonnen aan het vierde (of dertigste) seizoen, waarin the Doctor vergezeld wordt door Donna Noble en uitendelijk zijn vorige companions en zelfs familie ook weer tegenkomt.

Uitzendschema Doctor Who seizoen 4

Het vierde seizoen van Doctor Who wordt wekelijks op zaterdagavond uitgezonden op BBC One. De begintijd van een aflevering varieert meestal ergens tussen 7 en 8 uur en een aflevering duurt 45 minuten, waarna op BBC Three de making-of-serie Doctor Who Confidential nog eens 45 minuten lang duurt.

› 1. Partners in Crime - 5 april
quote:
Donna Noble is determined to find the Doctor again – even if it means braving the villainous Miss Foster and her hordes of sinister Adipose. But when the alien threat escalates out of control, can Donna find her Time Lord before the march of the Adipose begins?

(PO)
› 2. The Fires of Pompeii - 12 april
quote:
The Doctor and Donna travel back into ancient history. When they arrive in 79AD, however, they discover psychic powers and beasts of stone running riot in the streets of old Pompeii. The time-travellers face their greatest challenge yet - can established history be changed, or must the Doctor let everyone die?

(PO)
› 3. Planet of the Ood - 19 april
quote:
Donna's first visit to an alien world. And it's freezing! But on the icescapes of a distant planet, the greatest danger might be from the human race itself. When the Doctor meets the Ood again - last seen in 2006's The Impossible Planet and The Satan Pit - he's determined to find out the truth behind their servility. But when an Ood's eyes turn red, you know you're in trouble, and the red-eye is spreading…

(RTD)
› 4. The Sontaran Strategem - 26 april
› 5. The Poison Sky - 3 mei
quote:
Martha Jones summons the Doctor back to modern-day Earth, but an old enemy lies in wait, as Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues. With the mysterious ATMOS devices spreading across the world, Donna discovers that even her own family is not safe from the alien threat – but is it too late to save them?

(PO)
quote:
The return of Martha Jones! We've seen Freema Agyeman take Martha from Doctor Who to Torchwood, and now back home again in her new job as medical officer for UNIT, a worldwide army dedicated to fighting alien menaces. But the menace is bigger than ever, as the threat of ATMOS spreads across the planet. Sounds like she needs her old friend, the Doctor! But he's about to meet an old enemy, as the Sontarans lie in wait - the warlike, potato-faced monsters not seen on screen since 1985. They're back, they're brutal and they're out for revenge…

(RTD)
› 6. The Doctor's Daughter - 10 mei
quote:
Yes, that's the title. And it does exactly what it says on the tin! I'm saying no more; just watch David Tennant take the Doctor into new territory, with his most spellbinding performance yet.

(RTD)
quote:
The Doctor meets the most important woman of his life on the distant planet Messaline, in the middle of an endless war, as Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues.

But as General Cobb threatens genocide, and Martha is kidnapped by the Hath, the Doctor faces an even greater battle – can he find peace with his own child?

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his new companion, Donna Noble. Freema Agyeman and Georgia Moffett guest star.

(PO)
› 7. The Unicorn and the Wasp - 17 mei
quote:
In 1926, Agatha Christie mysteriously disappeared, only to be found, ten days later, with no memory of what happened. Was it a nervous breakdown? A cry for help? Or perhaps a giant alien wasp…?

It's a classic murder mystery, with a country house, vintage cars, a flapper, a vicar, a butler, a body in the library, tea on the lawn, and horrible deaths. And see if you can spot how many titles of Agatha Christie novels are hidden in the dialogue!

(RTD)
quote:
In 1926, Agatha Christie disappeared for 10 days. Was it amnesia? A nervous breakdown? Or a Giant Alien Wasp..? As Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues, the Doctor and Donna join forces with the world's most famous crime novelist to encounter a body in the library, poisoned cocktails and a Vespiform seeking revenge.

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his companion Donna Noble, with guest stars Felicity Kendal and Fenella Woolgar.

(PO)
› 8. Silence in the Library - 31 mei
quote:
One hundred years ago, the universe's greatest library was sealed off, leaving only one warning: "Count the shadows". But now, the shadows are moving again. As Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues, the Doctor and Donna must uncover the terrible truth behind the Nodes and the horrifying Data Ghost, to find the library's secret.

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his companion Donna Noble, with guest stars Alex Kingston, Colin Salmon and Steve Pemberton.
(PO)
› 9. Forest of the Dead - 7 juni
quote:
As the shadows rise and march, the Doctor forges an alliance with the mysterious River Song, as Russell T Davies's Bafta Award-winning time-travelling drama continues. But can anyone stop the Vashta Nerada?

While the Doctor discovers long-buried secrets and revelations about his own future, the sinister Nodes declare that Donna is doomed.

David Tennant plays the Doctor and Catherine Tate plays his companion, Donna. Alex Kingston, Colin Salmon and Steve Pemberton guest star.
(PO)
quote:
Just to warn you, Steven Moffat created the "Are you my mummy?" Empty Child, Madame de Pompadour's Clockwork Droids and last year's Weeping Angels ("Don't blink!"). But I think he was just warming up, getting ready for this year's adventure. Now we've got two episodes of terror with an abandoned library, moving shadows, the gruesome Nodes, and the horrifying Data Ghost - possibly the most spine-chilling scene I've ever seen, anywhere. Don't blink indeed, don't miss a second!

(RTD)
› 10. Midnight - 14 juni
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
› 11. Turn Left - 21 juni
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
› 12. Aflevering 12 (titel staat hieronder in de spoiler)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
› 13. Journey's End
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De teksten in de spoilers/quotes zijn afkomstig van BBC Press Office (PO) of Russell T Davies/Radio Times (RTD).

Wekelijks is er een BBC7 podcast beschikbaar waarin acteurs, producers en schrijvers afwisselend audiocommentaar bij de afleveringen verzorgen. Als je de afleveringen downloadt en ze tegelijk met de podcast afspeelt, kun je er het beste van genieten.

[ Bericht 1% gewijzigd door Breuls op 13-06-2008 15:37:47 ]
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 6 april 2008 @ 01:06:14 #9
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_57861771
Kan ook ja, en als ze weer beginnen met Torchwood weer gewoon schrijven en Doctor Who afkorten tot DW..

[Edit] Toch wel jammer hoor Breuls, kan je je Adminrechten niet even misbruiken?
Heeft volgens mij niemand bezwaar tegen..
  Admin zondag 6 april 2008 @ 01:07:27 #10
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_57861796
quote:
Op zaterdag 5 april 2008 23:38 schreef SiGNe het volgende:

Ik bedenk me nu opeens iets, vonden julie ook niet dat het ruimteschip zeer veel vergelijkenissen vertoonde van het schip uit Close Encounters?
Dat is bewust gedaan. Ik ken Close Encounters niet, maar RTD zei er al iets over in de Radio Times.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 6 april 2008 @ 01:08:08 #11
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_57861808
quote:
Op zaterdag 5 april 2008 23:41 schreef Wer-Al_Zwowe het volgende:

[..]

Als je de digitale features wilt, kun je ook gewoon een schotel met een Dreambox nemen. De kanalen onder de rode knop zijn namelijk gewoon te ontvangen. Alleen is er een kleine hack in de zenderlijst nodig. Op de Astra 2 satelliet zijn namelijk een paar als data gemarkeerde kanalen (STREAM-0 t/m STREAM-6 van BSkyB). Die moeten eenmalig via het programma DreamBoxEdit, omgezet worden in TV. Dus eigenlijk alleen een header aanpassen, die aangeeft, wat van soort kanaal het is. Het echter niet via de rode knop. Er moet dus wel gezapt worden, naar het juiste kanaal. Maar de functie onder de rode knop (opnemen of eigenlijk capturen) werkt wel op deze kanalen.
Voor een schotel moet ik een VvE overtuigen van het nut, en daar heb ik geen zin in.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 6 april 2008 @ 01:09:54 #12
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_57861843
Ken je Close Encounters niet? Foei! Foei! Foei!
Is echt een klassieker..zag er laatst nog een hele mooie dvdbox van bij de V&D..
Vooral in DTS is het een mooie film..
  Admin zondag 6 april 2008 @ 01:22:15 #13
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_57862069
quote:
Op zondag 6 april 2008 01:06 schreef SiGNe het volgende:

[Edit] Toch wel jammer hoor Breuls, kan je je Adminrechten niet even misbruiken?
Heeft volgens mij niemand bezwaar tegen..
Dat is aan de TO. Ik ga niet zomaar bot mijn OP erin plakken.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 6 april 2008 @ 01:22:45 #14
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_57862080
quote:
Op zondag 6 april 2008 01:09 schreef SiGNe het volgende:
Ken je Close Encounters niet? Foei! Foei! Foei!
Is echt een klassieker..zag er laatst nog een hele mooie dvdbox van bij de V&D..
Vooral in DTS is het een mooie film..
Er zijn zoveel klassiekers die ik niet heb gezien. Geeft niet, komt allemaal wel een keer.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 6 april 2008 @ 01:25:46 #15
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_57862129
Ik zat overigens van de week Boom Town te kijken en bedacht me dat er op dat moment drie Jacks in Cardiff waren: met the Doctor in de Tardis, bevroren in het mortuarium recht onder de Tardis, en alive and well als leider van Torchwood in the Hub.

Ik kan me zo voorstellen dat Jack tijdens die 'aardbeving' zijn team heeft bevolen binnen te blijven en zich er niet mee te bemoeien, omdat hij de afloop al wist.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 6 april 2008 @ 01:31:07 #16
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_57862200
quote:
Op zondag 6 april 2008 01:07 schreef Breuls het volgende:

[..]

Dat is bewust gedaan. Ik ken Close Encounters niet, maar RTD zei er al iets over in de Radio Times.
Nog even gekeken; het was niet RTD maar de Radio Times zelf:
quote:
Have fun spotting references to everything from Toy Story to Close Encounters of the Third Kind and Mary Poppins to Alien.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 6 april 2008 @ 01:47:27 #17
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_57862436
quote:
Op zondag 6 april 2008 01:25 schreef Breuls het volgende:
Ik zat overigens van de week Boom Town te kijken en bedacht me dat er op dat moment drie Jacks in Cardiff waren: met the Doctor in de Tardis, bevroren in het mortuarium recht onder de Tardis, en alive and well als leider van Torchwood in the Hub.

Ik kan me zo voorstellen dat Jack tijdens die 'aardbeving' zijn team heeft bevolen binnen te blijven en zich er niet mee te bemoeien, omdat hij de afloop al wist.
Welke aflevering is dat?
  Admin zondag 6 april 2008 @ 01:54:03 #18
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_57862501
Afevering elf van seizoen 1, waarin ze een van de Slitheen tegen komen in Cardiff. Die wil een kerncentrale bouwen zodat ze een explosie kan gebruiken om van de aarde weg te surfen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 6 april 2008 @ 01:58:13 #19
95236 marcb1974
Dakshin Ray
pi_57862547
The Doctor is back
stupidity has become as common as common sense was before
  zondag 6 april 2008 @ 02:07:49 #20
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_57862651
quote:
Op zondag 6 april 2008 01:54 schreef Breuls het volgende:
Afevering elf van seizoen 1, waarin ze een van de Slitheen tegen komen in Cardiff. Die wil een kerncentrale bouwen zodat ze een explosie kan gebruiken om van de aarde weg te surfen.
ah, die heb ik ook nog, binnenkort maar weer eens kijken
  FOK!fossiel zondag 6 april 2008 @ 10:37:46 #21
8443 cptmarco
it's captain...
  zondag 6 april 2008 @ 10:49:51 #22
64288 Bensel
Ladderzat
pi_57864752
Ow, las toevallig (moest ff een torrent hebben, aangezien ik gister de episode niet kon zien), dat er een verwijzing in zit naar de torrent scene. Op het dak praten the doctor en donna over martha, met een rant van "Mad Martha, blind Martha, CHARITY Martha". dat schijnt terug te verwijzen naar een releaser van torrents, genaamd Mad Martha (MM).

Zie ook deze post voor meer uitleg:
quote:
It was probably a shoutout added by the writer who once hung out at the ole
Demonoid.com site. He was a frequent uploader of old Doctor Who episodes,
and I think, fanfic.

One day about two years ago he said goodbye to everyone in a
comment thread.

His dream of writing for Doctor Who had come true. He was offered
a spot on the writers staff.

He felt that as such that he shouldn't be uploading any Who materials;
And so his leaving as an active participant in the torrent scene.

i bet it was him
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  Admin zondag 6 april 2008 @ 11:34:56 #23
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_57865402
RTD heeft de aflevering geschreven. Nu betekent dat niet dat er niemand anders aan het script heeft gewerkt, maar het lijkt niet te matchn met de quote.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 6 april 2008 @ 11:44:17 #24
64288 Bensel
Ladderzat
pi_57865560
quote:
Op zondag 6 april 2008 11:34 schreef Breuls het volgende:
RTD heeft de aflevering geschreven. Nu betekent dat niet dat er niemand anders aan het script heeft gewerkt, maar het lijkt niet te matchn met de quote.
mja, het kan zijn dat het gewoon toeval is, maar het kan best zijn dat dit een 'verzoekje' was
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  Admin zondag 6 april 2008 @ 11:48:44 #25
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_57865622
De podcast van BBC7 is overigens al beschikbaar: http://www.bbc.co.uk/radio/podcasts/doctorwho/

Overigens wel vreemd: het programma duurt een half uur maar de bijbehorende podcast is 49 minuten en lijkt bovendien het audiocommentaar bij de aflevering te zijn..
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')