abonnement Unibet Coolblue
pi_29395851
quote:
Op woensdag 3 augustus 2005 16:14 schreef bibi het volgende:
Ik ben een paar keer geweest in de Zwaluwhoeve, erg leuk daar. Alleen ontzettend druk altijd. Ze adverteren namelijk heel veel, vooral in de telegraaf dus het is er elke keer als ik er was heel druk. En reserveren zou ik zeker doen. Kijk ook even op hun site www.zwaluwhoeve.nl
Ze hebben namelijk altijd wel leuke aanbiedingen.
Klopt, een leuke aanbieding is voor ons ook de reden er eens heen te gaan (met zn 2-en voor de prijs voor 1 dus als we delen wordt dat nog geen tientje per persoon voor entree)
  woensdag 3 augustus 2005 @ 16:41:22 #166
22578 lotje11
ga toch eens naar de dokter!!
pi_29396292
Ik ben pas naar 1 sauna geweest, de thermen in valkenburg (lb). Wel veel keuze in sauna's vind ik, de houtsauna buiten vind ik een aanrader. Wel schoon, maar wat duur vind ik.

Iemand ervaring met De Carolusthermen in Aken?
De beste manier om iets te leren is er les in te geven.
Hij die kan, doet. Hij die niet kan, onderwijst.
http://monstersgame.nl/?ac=vid&vid=12025709
  woensdag 3 augustus 2005 @ 16:45:07 #167
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_29396436
Ik ben afgelopen zondag en maandag naar de Zwaluwhoeve geweest. Ik heb nu niet zoveel tijd, maar ik zal vanavond een uitgebreide review schrijven .
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_29396922
Mijn review over VITALIZEE te Scheveningen:

Pluspunten:
-In het midden zit een rond zwembad. Een zwembad, niet echt iets bijzonders dacht ik. Maar om alles gehad te hebben toch ook maar even het zwembad uitgeprobeerd op t einde van ons verblijf....maar wauw...wat een zaaaaaaalig water is dat!!
Leek wel of het een speciale samenstelling had dat water ofzo, je bleef bijna een beetje drijven en het water voelde heel licht, zacht aan. Ook temperatuur was precies goed.
Sommig water voelt heel 'hard' aan, dat je echt het water/ de weerstand van het water voelt, maar dit was vederlicht water, alsof je in veertjes dreef in plaats van water.
Echt superontspannend en onverwacht was dit ‘gewone’ zwembad toch het lekkerste van het hele verblijf daar.

Minpunten:

-Het houtwerk in de sauna’s was echt loeiheet. Op mn handdoek zitten met mn voeten op de bank eronder ging gewoon niet, ik verbrande mn poten dan gewoon. Ook als ik ging verzitten op mn handdoek (is op die plek denk ik net mn handdoek nat geweest van water of zweet) deed de hitte van het hout gewoon zeer.
De hitte kwam ook gewoon door mn handdoek heen, schroeide ik vaak gewoon nog half weg. Had eigenlijk een dubbeldikke handdoek moeten hebben ofzo hehe.
In ieder geval was de hitte van het hout voor mij een reden om voortijdig te sauna te verlaten steeds -snel springend want mn voeten verbranden bij elke stap bijna-(want lang in een houding zitten is op den duur vervelend en verzitten deed pijn door de hitte van die bankjes).
-De trekkertjes in de stoomcabine waren kapot, tenminste de exemplaren die ik in handen heb gehad. Daar was nl het rubbertje af. Dus het water/ zweet van je voorganger wegtrekken ging dan niet (goed) meer. Dat ze die dingen dan niet ff vervangen denk ik dan (neem aan dat het niet zo hoort dat het rubbertje eraf is).
En gedesinfecteerde zitmatjes hadden ze daar niet.
Ik kwam er overigens pas achter dat er trekkertjes (niet werkende dus, naar later bleek) lagen toen ik al ff zat. Nergens stond aangegeven dat je trekkertjes moest of kon gebruiken voor je hygiene.
-Grote beveiligingstags aan de gehuurde handdoeken (ook wel weer goed natuurlijk maar beetje irritant zo’n veiligheidstag aan je handdoek).
-Onoverzichtelijk:
*toen we eenmaal de kleedkamer hadden gevonden waren we nog 10 minuten aan het zoeken voor we het computersysteem hadden gevonden voor het invoeren van je sleutel. Bovendien beetje rare kleedruimte, zo open en dan maar 1 klein bankje voor al die kluisjes.
*ik zou zelf niet gauw hebben gezien waar de zoutwaterbaden zaten. Je ziet een douche in een nisje maar je moet maar net weten dat er daar ook nog zoutwaterbaden achter zitten, die zie je niet op het eerste gezicht lijkt het gewoon alleen een douche.
-Bubbelbad op vervelende plaats: bubbelbad zit achterin tegen de muur met goed overzicht op de rest van het complex. Dus van die groepjes mannen of alleenzittende mannen die daarin liggen te bubbelen en jij loopt ondertussen van kruidenbad naar kruidenbad en andere dingen en dan voel ik me toch wel ietsje bekeken soms (kijken hoort erbij maar toch. voelde me er toch meer bekeken dan in thermen nijmegen bijv.).
-Eten en drinken natuurlijk prijzig maar dat heb je bij alle thermen wel.
-Bediening beetje irritant. Ze kwamen al toen wij nog geen seconde zaten vragen wat we wilden drinken zonder dat we de kaart nog hadden gezien. Toen we daarna de kaart hadden gekregen kwamen ze al best snel terug, ik was nog bezig wat te eten uit te zoeken. Mn vriendinnen wisten al wat ze wilden en gaven hun bestelling door. Ik gaf mijn drankbestelling door maar was nog aan het kijken naar het eten (liet ik ook merken). Maar die vrouw zei ‘mag ik de kaart meenemen’ en zonder mijn antwoord af te wachten werd de kaart al uit mn handen gegrist terwijl ik mompelde dat ik nog aan het kijken was.
Nouja laat ook maar dacht ik toen beetje bozig.
T kwam een beetje gehaast/ commercieel/ onhartelijk op me over allemaal, de bediening en de hele rustruimte.
-Minder gezellige relaxruimte dan in Thermen Nijmegen.
-Minder menukeuze en minder lekker eten dan in Thermen Nijmegen.
-Best duur, maargoed dat heb je als je op zo’n locatie aan de scheveningse boulevard zit.
pi_29397361
quote:
Op woensdag 3 augustus 2005 16:45 schreef MaLo het volgende:
Ik ben afgelopen zondag en maandag naar de Zwaluwhoeve geweest. Ik heb nu niet zoveel tijd, maar ik zal vanavond een uitgebreide review schrijven .
Tnx, graag
pi_29397376
quote:
Op woensdag 3 augustus 2005 17:11 schreef tulpje6 het volgende:

[..]

Tnx, graag
ik raad je aan toch even het topic door ste spitten.
ik weetd at er minimaal 1 recensie van instaat
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  woensdag 3 augustus 2005 @ 19:21:06 #171
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_29401006
quote:
Op woensdag 3 augustus 2005 17:12 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

ik raad je aan toch even het topic door ste spitten.
ik weetd at er minimaal 1 recensie van instaat
Die had ik ook al gezien, maar ik zal toch nog even mijn ervaringen van afgelopen weekend posten .

Zondag en maandag ben ik dus met een vriendin naar de Zwaluwhoeve geweest. We hadden een duo-arrangement met overnachting geboekt. Dit was inclusief brunch- en dinerbuffet. Op zondag was het heel erg druk; door het slechte weer bleef ook nog eens iedereen binnen. op maandag was het minder druk en omdat het toen veel mooier weer was verspreidden de mensen zich ook over de tuin.

Bij de ingang was het behoorlijk druk; we moesten ongeveer 10 minuten wachten voordat we geholpen werden. De kleedruimte was vrij klein en we moesten met ons tweetjes één niet zo groot kluisje delen. Omdat we dus ook nog overnachtingsspullen bij ons hadden, was dat behoorlijk krap.
Het welkomstdrankje met iets lekkers bestond uit koffie of thee met een plak hotelcake. Niet echt bijzonder dus.

Boven was het saunaplein. Er waren douches, een kleurensauna, een infraroodsauna, een stoombad, een panoramasauna, koude douches en een warm voetenbad. Het plein op zich was vrij klein; de sauna's zaten dicht op elkaar en 's middags krioelde het van de mensen. Het was (met name zondag) moeilijk een vrij plekje te vinden. Ik ben in de kleurensauna en de infraroodsauna geweest en die waren goed.

Buiten is een heel mooie, grote tuin. Hierin bevindt zich het zwembad, het caldarium / kruidenkamer / scrubruimte, een houtgestookte kruidensauna, een infraroodsauna, een muzieksauna, een ijsgrot en 2 bubbelbaden. Ook is hier nog een relaxruimte.
Het zwembad was voldoende groot en aangenaam van temperatuur. 2 Whirlpools vond ik nogal weinig voor het aantal gasten, maar ze waren wel fijn.
Het kruidenbad was heel lekker, maar helaas erg rumoerig. De scrubruimte was veel en veel te klein, je kon er hooguit met maar 2 mensen tegelijk fatsoenlijk scrubben. De infraroodsauna buiten was voor mijn gevoel heter dan die binnen, maar wel erg lekker.

het brunchbuffet was goed. Voldoende gevariëerd en lekker eten, niks op aan te merken. Het dinerbuffet vond ik van mindere kwaliteit. Er zat minder variatie in het eten en het was niet echt bijzonder. Het smaakte wel, maar daar was alles mee gezegd.

Als extra behandeling hadden we een lichaamsmassage van 45 minuten genomen. Deze was goed, maar niet de hele 45 minuten werden volgemaakt. Ook was er geen rustmoment aan het eind van de massage. Verder kon je letterlijk verstaan wat er in de naastgelegen hammamruimte werd gezegd; dat bevordert natuurlijk niet de ontspanning.

Het publiek was over het algemeen vrij rumoerig. Met name in het kruidenbad werd er verschrikkelijk luid gepraat toen wij er zaten. Ook de rustruimtes waren niet altijd even rustig.

Iets dat mij verder nog opviel, was dat in de föhnruimte deo's stonden van ..... het huismerk van de Lidl. Ook de luchtverfrissers op de wc waren van de Lidl. De Lidl heeft prima spul, maar het doet toch een beetje het luxe gevoel dat je wilt hebben in de sauna teniet.

Pluspunten vond ik
* de prachtige tuin met voldoende ligbedden
* de kwaliteit van de sauna's
* de kwaliteit van de baden
* dat het personeel over het algemeen erg vriendelijk was

Minpunten vond ik
* dat in de rustruimte er een dikke laag stof lag en er heel veel vliegen vlogen
* de drukte; met name op zondag waren er veel te veel mensen binnen
* de kwaliteit van het dinerbuffet
* het kleine saunaplein binnen
* geluidsoverlast tijdens massage
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_29422150
quote:
Op woensdag 3 augustus 2005 19:21 schreef MaLo het volgende:

[..]

Die had ik ook al gezien, maar ik zal toch nog even mijn ervaringen van afgelopen weekend posten .

Zondag en maandag ben ik dus met een vriendin naar de Zwaluwhoeve geweest. We hadden een duo-arrangement met overnachting geboekt. Dit was inclusief brunch- en dinerbuffet. Op zondag was het heel erg druk; door het slechte weer bleef ook nog eens iedereen binnen. op maandag was het minder druk en omdat het toen veel mooier weer was verspreidden de mensen zich ook over de tuin.

Bij de ingang was het behoorlijk druk; we moesten ongeveer 10 minuten wachten voordat we geholpen werden. De kleedruimte was vrij klein en we moesten met ons tweetjes één niet zo groot kluisje delen. Omdat we dus ook nog overnachtingsspullen bij ons hadden, was dat behoorlijk krap.
Het welkomstdrankje met iets lekkers bestond uit koffie of thee met een plak hotelcake. Niet echt bijzonder dus.

Boven was het saunaplein. Er waren douches, een kleurensauna, een infraroodsauna, een stoombad, een panoramasauna, koude douches en een warm voetenbad. Het plein op zich was vrij klein; de sauna's zaten dicht op elkaar en 's middags krioelde het van de mensen. Het was (met name zondag) moeilijk een vrij plekje te vinden. Ik ben in de kleurensauna en de infraroodsauna geweest en die waren goed.

Buiten is een heel mooie, grote tuin. Hierin bevindt zich het zwembad, het caldarium / kruidenkamer / scrubruimte, een houtgestookte kruidensauna, een infraroodsauna, een muzieksauna, een ijsgrot en 2 bubbelbaden. Ook is hier nog een relaxruimte.
Het zwembad was voldoende groot en aangenaam van temperatuur. 2 Whirlpools vond ik nogal weinig voor het aantal gasten, maar ze waren wel fijn.
Het kruidenbad was heel lekker, maar helaas erg rumoerig. De scrubruimte was veel en veel te klein, je kon er hooguit met maar 2 mensen tegelijk fatsoenlijk scrubben. De infraroodsauna buiten was voor mijn gevoel heter dan die binnen, maar wel erg lekker.

het brunchbuffet was goed. Voldoende gevariëerd en lekker eten, niks op aan te merken. Het dinerbuffet vond ik van mindere kwaliteit. Er zat minder variatie in het eten en het was niet echt bijzonder. Het smaakte wel, maar daar was alles mee gezegd.

Als extra behandeling hadden we een lichaamsmassage van 45 minuten genomen. Deze was goed, maar niet de hele 45 minuten werden volgemaakt. Ook was er geen rustmoment aan het eind van de massage. Verder kon je letterlijk verstaan wat er in de naastgelegen hammamruimte werd gezegd; dat bevordert natuurlijk niet de ontspanning.

Het publiek was over het algemeen vrij rumoerig. Met name in het kruidenbad werd er verschrikkelijk luid gepraat toen wij er zaten. Ook de rustruimtes waren niet altijd even rustig.

Iets dat mij verder nog opviel, was dat in de föhnruimte deo's stonden van ..... het huismerk van de Lidl. Ook de luchtverfrissers op de wc waren van de Lidl. De Lidl heeft prima spul, maar het doet toch een beetje het luxe gevoel dat je wilt hebben in de sauna teniet.

Pluspunten vond ik
* de prachtige tuin met voldoende ligbedden
* de kwaliteit van de sauna's
* de kwaliteit van de baden
* dat het personeel over het algemeen erg vriendelijk was

Minpunten vond ik
* dat in de rustruimte er een dikke laag stof lag en er heel veel vliegen vlogen
* de drukte; met name op zondag waren er veel te veel mensen binnen
* de kwaliteit van het dinerbuffet
* het kleine saunaplein binnen
* geluidsoverlast tijdens massage
Tnx
Had idd die andere recensie bij nader inzien ook gelezen, maar het is altijd leuk om te weten hoe andere mensen het beleefd hebben en iedereeen let toch weer op andere dingen. De een vooral op hoe stil het is, de ander op hoe de kwaliteit van de sauna's is, de ander op de prijzen etc.

Hehe nouja van dinerbuffet en geluidsoverlast bij de massage hoeven we in ieder geval geen last te hebben want dat gaan we toch niet doen (geen geld helaas)
  donderdag 4 augustus 2005 @ 15:04:08 #173
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_29423767
@ Tulpje6, nog even als antwoord op jouw vragen:
afgelopen maandag waren er toen wij in de rij stonden mensen die gewoon een kaartje kochten, die dus niet gereserveerd hadden. Maar als je van de aanbieding gebruik wilt maken, zou ik voor de zekerheid wel reserveren.
En qua drukte, ik denk dat dat heel afhankelijk is van het weer. Als het mooi weer is, verspreiden de mensen zich lekker door de hele tuin; dan merk je veel minder van de drukte.

Gaat het door, maandag naar de Zwaluwhoeve? Zo ja, dan wens ik je vast veel plezier .
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_30509000
ik ben gisteren in de zwaluwhoeve geweest, en heb echt een heerlijke dag gehad.
het leek wel een soort efteling voor volwassenen, zo kwam het althans geheel op mij over.
maargoed, ik heb echt ontzettend genoten, lekker
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_30512265
wat ik me eigenlijk afvroeg hoelang zijn jullie in zo'n saunacomplex ik en mijn vriend zijn er meestal rond een uur of 1 tot een uur of 9 savonds wij maken er echt een hele dag van.
  maandag 12 september 2005 @ 15:50:26 #177
34775 Metro2005
Mind explorer
pi_30515860
Ben een keer bij Sportfondsbad in Delft geweest, niet al te groot en maar een paar saunasoorten (oa stoombad) en een bubbelbad. Wel gezellige sfeer, gewoon gemengd en je hebt de beschikking over een groot zwembad wat je kunt gebruiken.
Childhood is over the moment you know you're going to die.
'Snelwegen verbreden om files op te lossen? Dat is zoals de broeksriem losser maken tegen obesitas'
pi_30515877
sauna amstelland in uithoorn!
GEWELDIG!!
vooral het zwembad er bij dat van binnen naar buiten loopt is heerlijk.
de sfeer is er ontspannen, de mensen zijn er aardig. en je komt er zonder zorgen weer uit!
de prijs vind ik mee vallen als je ziet wat je er allemaal voor terug krijgt.
het is iets van 17 euro. ik vind het heerlijk daar..
volgende week ga ik naar de sauna van buenting. (helemaal gratis omdat ik bonnen heb)
ik laat wel weten wat ik er van vond. heb er nu al zin in!

http://www.aqua-uithoorn.nl/SAUNA.htm
Trotse mama van Dylan en Sennah!
05-09-2006!
  maandag 12 september 2005 @ 16:27:26 #179
128694 Sinkwanee
Ja zeg.. ik kan niet heksen!
pi_30516590
Vorige week zondag zijn lief en ik naar de Thermen Holiday geweest.

We komen er graag en eigenlijk zijn we te weinig geweest de laatste tijd. Het was natuurlijk formidabel weer en we hebben ook veel buiten gelegen en gezet. De kleedkamers zijn luxe en goed verzorgd. Ik heb een 40 minuten beuatybehandeling gehad en mijn lief een hotstone massage van 50 minuten...
Minpuntje was voor mij het verkooppraatje van de schoonheidsspecialiste achteraf.
Even lekker gedouchet jammer geen scrubzout met een geurtje vandaag)We hebben een lekkere sauna ronde gedaan in de kleurensauna en toen een lekker drankje met Dudok appeltaart.
Op naar het Turks stoombad en daarna een hammambehandeling (jammer dat de mozaiktegeltjes hier en daar loslaten door het vocht) Deze behandeling was echt heerlijk.
Na een lichte lunch (de kaart verveelt niet want hij wordt regelmatig veranderd) lekker gezond en nog was sauna gangen gedaan in de muzieksauna. Heerlijk genoten dus.

Vandaag overgeslagen: De filmsauna, de paalsauna, het laconium, de aquariumsauna en de paalsauna

Pluspunten:

Sfeer
De Kaart
Diversiteit aan sauna's
De grote tuin

Minpunten:

De geur uit het kruidenbad zit niet in het water, maar komt uit een dispenser uit de muur
Het verkooppraatje van de schoonheidsspecialiste.
*Eigenwijs is ook wijs*
  maandag 12 september 2005 @ 16:32:16 #180
128694 Sinkwanee
Ja zeg.. ik kan niet heksen!
pi_30516695
quote:
Op maandag 12 september 2005 13:29 schreef Riann het volgende:
wat ik me eigenlijk afvroeg hoelang zijn jullie in zo'n saunacomplex ik en mijn vriend zijn er meestal rond een uur of 1 tot een uur of 9 savonds wij maken er echt een hele dag van.
Zo lang mogelijk eigenlijk. Dus tot we eht zat zijn en dat is meestal na een uurtje of 8 WE gaan ook wel eens 's avonds dan eten we thuis snel een boterham oid en dan naar de sauna, maar echt ideaal is dat niet hoor.
*Eigenwijs is ook wijs*
pi_30518566
wij waren gisteren van een uurtje of half 11 sochtends tot 10 uur s'avonds daar
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 12 september 2005 @ 20:37:29 #182
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_30522742
Thermen La Mer in Almere

Vandaag ben ik er geweest, ik had een arrangement van Page, 2 mensen voor de prijs van 1 (tip: koop 2 pakken toiletpapier en met de streepjescodes krijg je die korting, niet alleen bij deze sauna maar bij nog veel meer sauna's in het land!).

Het was de tweede keer dat ik in een sauna was. Kan dus niet zo goed vergelijken. Ik vond het een heerlijke dag. We weren goed opgevangen en begeleid, alles werd goed uitgelegd. De kleedkamers zijn ruim, de kluisjes beveiligd met een pincode dus geen gesleep met sleutels. Wij hadden een arrangement dus badjas, handdoeken en slippers lagen gratis klaar (andere moet je zelf spullen meenemen of huren).

De saunaruimte is overzichtelijk. Er zijn meerdere sauna's zoals een kruidensauna, een opgietsauna, een blokhut en een infraroodcabine. Vooral dat laatste beviel ons zeer, wat een weldaad, en niet zo smoorheet. Goed voor spieren en gewrichten.
De andere sauna's zijn ook aardig alleen sommigen hadden een temp. van 90 graden, voor mij persoonlijk is dat te warm. Om af te koelen waren er de standaard koudwarerdouches en een dompelbad. Verder is er een klein zwembad, waar je prima baantjes kan trekken en een bubbelbad ernaast.

Dan nog een 'Osmaanse ruimte', een Oosters ingerichte ruimte met een warmwaterbad, een verwarmde vloer en scrubzout. En de welbekende stoomruimte.

Tussendoor kregen we een aantal behandelingen, zoals een ontressende facial bestaande uit een massage en een creme plus serum. Lekker, maar niet heel bijzonder. Daarna een lichaamspakking en een stevige scrub, dat vond ik wel weer goed. Er zat ook een zonnebankje bij, maar dat hebben we overgeslagen.

Het restaurant vonden we echt goed. Lekker eten, goede porties en niet duur. Vooral de maaltijdsalades zijn aan te raden. Inbegrepen zaten de 2-gangenlunch, 2 drankjes en eeb stukje taart met thee of koffie.

Iets minder vond ik dat sommige heren ons aanspraken. Ik ga een gezellig gesprekje niet vaak uit de weg, maar als ik poedelnaakt zit of lig te onstpannen, heb ik daaraan geen behoefte. Ander minpuntje, het ligt in Almere en dan ook nog eens vrij afgelegen. Niet heel makkelijk te bereiken met het OV.

Al met al wel een leuke ervaring, voel me heerlijk licht en ontspannen nu .

[ Bericht 1% gewijzigd door Aventura op 12-09-2005 20:48:01 ]
  vrijdag 16 september 2005 @ 18:12:28 #183
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_30641965
Nog een tip voor sauna-liefhebbers: vandaag staat in de Metro de op een-na laatste pagina vol met kortingen en aanbiedingen van verschillende sauna's in het land.
pi_30642010
kut, ik heb geen metro hier en kan er ook niet aan komen:{
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zaterdag 17 september 2005 @ 23:10:04 #185
18008 hornage
FOK! Movie Trivia-Prijsmeester
pi_30680155
Test je filmkennis! Speel mee met FOK! Movie Trivia en win prijzen!
pi_30684866
Sauna @ renz0r's home:
Een sauna met 2 ligverdiepingen en ruim genoeg voor 5 man. Een verheerlijking. Dit grote houte hok staat in mn ma's werkkamer haha

Sauna @ renz0r's dad home:
Zie hierboven, maar dan is de sauna ingebouw.
  zondag 2 oktober 2005 @ 16:00:03 #187
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_31116802
zijn er ook sauna's met speciale badkleding uren/dagen?
iemand vraagt dit aan mij, en ik dacht dat die er wel waren, maar kan niks vinden.
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_31117728
Ik ken wel een sauna die dat als proef een paar dagen had per jaar (badkleding dus), maar dan mòcht je dus badkleding aan, maar dat hoefde niet. Dus als je zelf nog steeds geen blote mensen wilt zien dan was het niet echt effectief aangezien er wel andere blote mensen rondliepen. Als je per se zelf niet bloot wilt dan was het wel een oplossing, alleen niet zo'n beste oplossing want je voelt je volgens mij behoorlijk opgelaten in badkleding tussen de blote mensen.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_31118879
quote:
Op maandag 12 september 2005 20:37 schreef Aventura het volgende:
Thermen La Mer in Almere


Iets minder vond ik dat sommige heren ons aanspraken. Ik ga een gezellig gesprekje niet vaak uit de weg, maar als ik poedelnaakt zit of lig te onstpannen, heb ik daaraan geen behoefte. Ander minpuntje, het ligt in Almere en dan ook nog eens vrij afgelegen. Niet heel makkelijk te bereiken met het OV.

Al met al wel een leuke ervaring, voel me heerlijk licht en ontspannen nu .
Het valt best mee hoor met dat afgelegen Er zit gewoon een stukje bos omheen en voor de rest is het daar echt druk bewoond. Ik weet niet hoe je er met het ov heen bent gegaan maar je zou bij het oor uit kunnen stappen en dan via de mac donalds lopen naar de sauna. 5-10 minuutjes of zo.

Als ik naar de sauna ga ga ik iig niet daar straks kom ik bekende tegen
  zondag 2 oktober 2005 @ 18:37:02 #190
26341 Mariposa
Telt af...
pi_31120985
Ik heb van de week een advertentie van de sauna in Schiedam gezien. Daarin stond, dat elke dinsdag vrouwendag is en elke eerste dinsdag van de maand met badkleding. De bewuste webpagina
"No hay mal que por bien no venga" Geen ongeluk zo groot, of er is altijd nog wel een geluk bij
pi_31313884
handig topic!!!
Zoek niet naar woorden als ze er niet zijn
pi_31579226
Leuk topic dit.
Het is al best lang geleden dat ik voor het laatst in een sauna ben geweest (kerst 2004) maar ik zal mijn toenmalige herinneringen even kort samenvatten:

Capital Sports te Goes
In een sportcentrum gelegen in mijn woonplaats, ik ga er nu nooit meer naartoe omdat ik er ook stage loop
Hier nam mijn moeder me vanaf heel jong al naartoe.
Die blote piemels vond ik toendertijd wel grappig, ja ik was 10. En hangborsten interesseerden mij wel.
Oh en het bubbelbad was kewl, 1 sec in de sauna geweest, want het was gewoon te warm!
http://www.capitalsports.nl/goes/index.php?section=18

Roompot Beach Resort te Kamperland
Hier werkte ik, dus ik mocht lekker gratis naar de sauna, nam soms wat vriendinnetjes mee, ik was een jaar of 15 en vond het allemaal wel leuk enzo.
Over het algemeen niet echt groot en erg veel bejaarde mensen.
Let erop dat je eerst een zwembadkaartje moet kopen voor je de sauna in mag, bekijk de site voor de prijzen:
http://www.roompotzwempar(...)zwemparadijs_roompot

Thermen Vitalizee Scheveningen
In totaal ben ik hier drie keer geweest.
1 keer toen ik 16 was, ik vond het wel leuk maar niet speciaal.

Toen 1 keer met een toenmalig vriendje van mij.
- Het zwembad in het midden vind ik erg fijn, mooi overzichtelijk design, lekker licht overdag en 's avonds sfeervol.
- Het restaurant was duur en helaas niet zo bijzonder. Het rookgedeelte irriteerde me heel erg.
- Personeel: niks bijzonders aangemerkt, dus ws wel goed
- Sauna's: Leuk.
- Koude dingen om af te koelen: De grootste onzin, ik haat het echt!
- Bubbelbaden achterin in het midden, heerlijke baden en bekeken wordt je toch al, ook al is het in een klein hoekje.
- Voetenbaden: Leuk die afwisselende bakjes met koud/warm water.
- Relaxruimte: saai, maar ik vond die stenen relax ruimte heerlijk en ben er dan ook heerlijk in slaap gevallen.
- Douches: Lekker met het scrubzout!
- Badjassen: De tags zijn ongelooflijk irritant idd.
Isabeau, gewoon proberen! Het is heerlijk!


Nog een keer daarna met mijn moeder geweest, was ook weer lekker.
IMaar er was nog iets irritant grappigs gebeurt in de relaxruimte.
Daar heb je van die stoelen, een soort schommelligstoelen, en nu was er dus een man, en die ging veel te ver liggen, kieperde heel die stoel om mijn moeder en ik helemaal in een scheur uiteraard.
Snel maar wegegaan
http://www.vitalizee.nl/

Thermen La Mer te Almere
Ook weer met datzelfde vriendje heen geweest, maar dan voordat we naar Scheveningen gingen, Scheveningen vonden we echt veel beter dan Almere.
- Relaxruimte: Je mocht er roken...ierw!
- Restaurant: okay
- Personeel: okay
- Arabisch hokje: okay
- Zwembad: Klein en ongezellig
- Bubbelbad: maakte erg veel lawaai waardoor je weinig rust had.
http://www.thermenlamer.nl/index2.htm

Kuur & Beautycentrum de Parel, te Domburg
Heerlijk.
Dit was mijn laatste saunabezoek.
Met mijn numalige vriendje (klinkt wel een beetje slutty he, met al die vriendjes van mij )
Lekker goedkoop, goede faciliteiten, ook hier weer veel bejaarden, maar goed, die denken we wel gewoon weg.
Ik mistte alleen nog een gezellige relaxruimte.
http://kuur.roompot.nl/

Conclusie: Vitalizee te scheveningen is de winnaar.
Ik ben erg benieuwd geworden naar Elysium te Bleyswijk!

[ Bericht 3% gewijzigd door Sweetsixteen16 op 20-10-2005 14:00:31 ]
Billie Holiday is Lady Day!
pi_31670766
Eindelijk heb ik dan een keuze kunnen maken.
Mede door dit topic ben ik op het idee om mijn vriendje een saunabezoek cadeau te doen voor zijn verjaardag, misschien wel leuk voor op zijn verjaardag!
Mijn keuze is gevallen in Belgie:

Sauna Imelda.

Heeft iemand hier ervaring mee? Op de Nederlandse saunapagina stonden er veel positieve reacties op, maar misschien is iemand van jullie hier al geweest?
Billie Holiday is Lady Day!
pi_31802098
Gisteren was dan inderdaad zijn verjaardag en we zijn naar:

Sauna Imelda (Be)

gegaan.
Hieronder mijn ervaringen:
We kwamen binnen en daar stond een enorm vriendelijk mens en heeft ons kort uitgelegd wat de bedoeling was van de kleedkamers etc.

Dit was het ontwerp van het complex:

beneden was het restaurant, de relaxstoelen om het zwembad heen, 1 eucalyptus sauna, een turks stoombad, een lelijk ontworpen koude douche, een jacuzzi en een doorlooop naar het buitenzwembad & de tuin.

De tuin was erg mooi en groot.
Daar in de tuin was ook een blokhutsauna en een megakoud zwembadje (waar ik niet in ben geweest hoor )

We kwamen trouwens rond een uur of 4 aan en toen kwamen we erachter dat het Halloween was, daar. Allemaal van die kindertjes in duivelpakjes en snoepjes +O

Boven het zwembad in het midden waren nog een biosauna en een panoramasauna:

Een jacuzzi, een warmwaterbad:


En beneden zou ik bijna vergeten dat er ook nog een heerlijke relaxhoek is, die dus bijna helemaal donker is:
(Met 1 a 2 persoonsligstoelen!)


Op het eerste gezicht lijkt het dus heel wat, maar naar verloop van tijd begon het wel een beetje te stinken hier en daar, en zag ik helaas dat ze in de biosauna een enorm chemische fles dauwden om zo de geur een beetje op te wekken
De vloer was vies, omdat mensen ook gewoon buiten liepen en er lagen veel plassen met water.

Het personeel was vriendelijk, op 1 dame na, waar ik me enorm aan heb geirriteerd:
In de middag vroeg ik al of ik een glaasje water mocht (1,50!)
Ze keek me eerst heel erg raar aan over het feit dat ik het raar vond dat er nergens kleine koudwaterbronnetjes zijn om je flesje mee te vullen of wat dan ook.
Op het eind moesten we betalen, ik wilde graag pinnen, maar ja ja, nu komt het, dit was niet mogelijk met een nederlandse pinpas uuuh als je in Antwerpen een sauna hebt, vind je het toch niet gek dat er Nederlanders komen? Dus ik moest naar 1 of ander pinautomaatje geld gaan pinnen in een dorpje achteraf. Nou mooi niet!
Kunnen jullie een rekening sturen?
Nee, want dat werd meestal vergeten door de mensen.
Ik kijk haar aan:
En bovenop alles zei die stomme klote kadaver bitch ook nog es dat in de tussentijd dat ik zo stond te kibbelen al makkelijk had kunnen pinnen en dat het probleem was opgelost!
Ik wilde haar wurgen!
Toen kwam er een andere erg vriendelijke dame me verder helpen, schreef mijn gegevens op en zei dat ik het, als het uitkwam de rekening maar moest betalen.
Ik kreeg nog een drankje van de zaak.
Uiteraard.
Stomme eikels.

Ierw.
Deze sauna krijgt, mede door zijn hygiene, indeling en personeel een 5!

Dit is trouwens de site:
http://www.saunaimelda.be/Start.html
Billie Holiday is Lady Day!
pi_31802160
Cijferlijstje tot nu toe:

Capital Sports Goes (Zeeland) 6,5
Roompot Beach Resort Kamperland (Zeeland) 6,5
Thermen Vitalizee Scheveningen (Zuid Holland) 8
Thermen La Mer Almere (Flevoland) 7
Kuur & Beautycentrum de Parel Domburg (Zeeland) 7,5
Sauna Imelda Mechelen (Antwerpen, BE) 5

Verlanglijstje:
Elsysium Bleijswijk (Zuid Holland)
Billie Holiday is Lady Day!
pi_31802521
De foto's zagen er heel mooi uit, Sweetsixteen, maar ja...die komen vast van hun site af en dan maak je de meest gunstige foto's uiteraard

Voor alle saunaliefhebers: Optimel heeft weer een actie t/m 14 november (!!) waarbij je zegeltjes kan sparen. Je kan dan met z'n tweeën naar de sauna voor de prijs van één persoon. Vorig jaar deden er heel erg veel sauna's mee verspreid over Nederland. Dat inwisselen kan tot ergens in maart trouwens, maar de zegeltjes zitten op de pakken tot half november. En op tijd reserveren, want als het maar een beetje loopt zoals de vorige keer zijn alle sauna's in no time volgeboekt!!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_31802533
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zondag 30 oktober 2005 @ 10:12:28 #198
101884 PeRi
Allons-y!
pi_31802658
Ik heb een bon waarmee je met 2 personen voor de prijs van 1 een Welness arrangement kan boeken, die bon is geldig tot 31-12-2005. Je betaalt geloof ik ¤45,- voor 2 personen en het is alleen geldig in centres in; Amstelveen, Apeldoorn, braamt, Dronten, Joure, Leiden, nederassel, Nijmegen, Papendrecht, Peize, Rosmalen, Soesterberg, Tynaarlo en Veenendaal.
Ik kom voor december iig niet bij die plekken in de buurt, dus ik weet niet of iemand de bon wilt hebben? http://www.freeforone.nl/cards/verwencard.php
Whatever I want.
pi_31811815
quote:
Op zondag 30 oktober 2005 10:00 schreef Isabeau het volgende:
De foto's zagen er heel mooi uit, Sweetsixteen, maar ja...die komen vast van hun site af en dan maak je de meest gunstige foto's uiteraard

Voor alle saunaliefhebers: Optimel heeft weer een actie t/m 14 november (!!) waarbij je zegeltjes kan sparen. Je kan dan met z'n tweeën naar de sauna voor de prijs van één persoon. Vorig jaar deden er heel erg veel sauna's mee verspreid over Nederland. Dat inwisselen kan tot ergens in maart trouwens, maar de zegeltjes zitten op de pakken tot half november. En op tijd reserveren, want als het maar een beetje loopt zoals de vorige keer zijn alle sauna's in no time volgeboekt!!
De site doet beter vermoeden dan het is.
Op het forum van saunagids.nl stonden ook erg lovende reacties.

Wow, gaaf die optimel actie, daar ga ik zeker aan meedoen!
Alleen bij Bleijswijk kun je niet reserveren
Billie Holiday is Lady Day!
pi_31813671
Maar Elysium doet wèl mee
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_31814333
Ik ben inderdaad erg blij dat Elysium meedoet.
Doe je ook mee aan de actie, Isabeau en ook voor Elysium?
Zo ja, hoe doe je dat dan met reserveren (voordat ik onverhoopt in de problemen kom..)
Billie Holiday is Lady Day!
pi_31814378
Bij Elysium hoef je blijkbaar niet te reserveren, maar dat is dan ook wel een gigantisch groot saunacomplex.

Er zijn 3 sauna's waar ik nog wel heen wil voor maart, waaronder Elysium. Even twee weken flink aan de optimel
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zondag 30 oktober 2005 @ 17:51:35 #203
11682 Moonah
Jolie femme
pi_31814761
Tnx voor de tip Isabeau!
Ik koop echt nooooit optimel, maar een aantal collega's wel (en die gaan niet naar de sauna)...
"Bloemen zijn rood jongeman... "
Zo. Dan witte gullie dè ôk wir.
  zondag 30 oktober 2005 @ 17:53:16 #204
11682 Moonah
Jolie femme
pi_31814808
Overigens moet ik wel een beetje lachen om je gemopper Sweetsixteen...
Zó gek is het toch niet dat een sauna geen rekeningen stuurt? Zeker niet als je ook nog eens in het buitenland woont.
Toch?
"Bloemen zijn rood jongeman... "
Zo. Dan witte gullie dè ôk wir.
pi_31814970
Elysium zuigt grote tijd IMHO
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')