abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_109606143
Carls Jr.
of zelf maken
of bij sommige kleine eetgelegenheden die ze zelf maken.
pi_109607650
Van de fastfoodketens vind ik die van In & Out Burger het beste. Ze zijn alleen aan de west coast te vinden. Op de 1 of andere manier smaken ze verser dan die van de mac en king.
  woensdag 28 maart 2012 @ 14:43:38 #253
163039 SHOOOTO
ottokukukara shooto!
pi_109608005
Burgermeester > burgerbar

(en je kan relaxen zitten bij Burgermeester)


meesterlijke burgers @ Burgermeester, Amsterdam
pi_109608301
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 14:34 schreef Yellowcard het volgende:
Van de fastfoodketens vind ik die van In & Out Burger het beste. Ze zijn alleen aan de west coast te vinden. Op de 1 of andere manier smaken ze verser dan die van de mac en king.
Die op Camrose in North Hollywood?
pi_109608375
Ze hebben iets van 250 lokaties...
"The fact that most people are too stupid to know how dumb they really are, is the fabric holding our society together"
"Money might not buy happiness, but I'll take my fucking chances"
pi_109608533
Bij de Burgerij hebben ze ook goede burgers. Maar het is wel een restaurant van een zorginstelling dus dat moet je dan wel weer willen. Maar ik vond ze goed te eten.

http://www.gasterijdebuurvrouw.nl/index.html
pi_109609353
Ik eet zelden een hamburger, maar mocht ik er toch zin in hebben gaat het meestal zo in zijn werk:

Als ik hamburgers eet is het meestal zelfgemaakt, alhoewel dit recept veel smaakt naar een BigMac. Het vlees is van Kobe koeien die geslacht zijn door samoerais bij de derde volle maan van het jaar, anders kan het echt niet. De sla komt van een stukje grond in tibet af, speciaal laten importeren via expres-lucht-post door de monniken daar, evenals de tomaten.

Voor brood gebruik ik natuurlijk tarwe dat van mijn eigen grond afkomt, zodat ik kan reguleren welke stoffen in het meel terecht komen. Ik heb een eigen gistcultuur gekweekt die bestaat uit een kruising van maar liefst 5 exotische gist-families. Daarnaast blief ik geen kaas op mijn hamburger. Het grillen van deze eetbare stukjes kunst laat ik doen door Ferran Adria, de enige andere man die ook in mijn keuken mag komen.

Om het af te maken gebruik ik mijn unieke titanium garde in een aluminium kom om van kwarteleieren, wat citroensap, een scheutje Dalmore 62 single malt en extra virgine olijfolie (afkomstig van olijven die hand geplukt zijn door 12 maagden in Toscane) een whiskeymayonaise te maken. Hier schaaf ik dan wat vers geïmporteerde witte truffel (mits in het seizoen) doorheen om het af te maken.

Lekker als midnight snack, met een stevige kwak Heinz. Toppertje.
All you know about me is what I've sold you, dumb fuck
  woensdag 28 maart 2012 @ 15:26:48 #258
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_109609630
WHWHHAHAHAHA
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_109609734
Je super-burger verneuken met een stevige kwak ketchup :')
Hoi, ik ben robuust89 en ik ben nieuw!
pi_109610975
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 14:53 schreef Bajskorv het volgende:
Ze hebben iets van 250 lokaties...
Ik weet, alleen daar hebben ze het in de beste film ooit niet over...
  woensdag 28 maart 2012 @ 16:01:56 #261
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_109611080
in de beste film ooit hebben ze het over big kahuna?
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_109611125
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 15:59 schreef CutCake het volgende:

[..]

Ik weet, alleen daar hebben ze het in de beste film ooit niet over...
Shut the fuck up, Donny
"The fact that most people are too stupid to know how dumb they really are, is the fabric holding our society together"
"Money might not buy happiness, but I'll take my fucking chances"
pi_109611191
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 16:03 schreef Bajskorv het volgende:

[..]

Shut the fuck up, Donny
Just sayin'dude..
pi_109613003
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2012 19:50 schreef tjoptjop het volgende:
Maar dat smelt voor geen meter toch?
Dat is inderdaad een issue. Ik zet zelf altijd het grillpannetje even onder de grill, hoewel het handvat daar niet beter van wordt. Je hoeft ook geen cheddar te nemen, volgens mij komt dat idee ook alleen maar bij McDonalds vandaan. Gewoon een beetje smaakvolle kaas die koud al smeuiig is.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  woensdag 28 maart 2012 @ 16:53:45 #265
129638 Lov1
Bring it on :)
pi_109613160
Erg tof restaurant, erg lekkere burgers (in Berlijn): http://www.whitetrashfastfood.com :9~ ^O^
Music gives soul to the universe, wings to the mind and life to everything
  woensdag 28 maart 2012 @ 16:53:57 #266
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_109613173
wat ik wil eens doe, is de kaas in de pan op de hamburger doen als je hem net omdraait. Als je er dan een andere pan oplegt creeër je een oven en dan smelt eea wel mooi.

dan moet je vuur wel omlaag draaien, als het goed straalt je grillpan dan nog veel hitte door.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  woensdag 28 maart 2012 @ 17:00:44 #267
17051 HAL9000S
you can become gitano...
pi_109613478
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 16:53 schreef Lov1 het volgende:
Erg tof restaurant, erg lekkere burgers (in Berlijn): http://www.whitetrashfastfood.com :9~ ^O^
The Bird >>>>>>> Whitetrashfood.

http://www.thebirdinberlin.com/index.htm
Cop killer
Kill all the cops tonight
Kill them, cop killer
Kill all the cops in sight
pi_109614977
quote:
14s.gif Op woensdag 28 maart 2012 14:43 schreef SHOOOTO het volgende:
Burgermeester > burgerbar

(en je kan relaxen zitten bij Burgermeester)

[ link | afbeelding ]
meesterlijke burgers @ Burgermeester, Amsterdam
hehe vind het net andersom, ok zittenb is wel wat prettiger bij Burgermeester maar de burgers van de Burger Bar zijn imho beter.
pi_109615184
quote:
3s.gif Op woensdag 28 maart 2012 15:19 schreef HostiMeister het volgende:
Ik eet zelden een hamburger, maar mocht ik er toch zin in hebben gaat het meestal zo in zijn werk:

Als ik hamburgers eet is het meestal zelfgemaakt, alhoewel dit recept veel smaakt naar een BigMac. Het vlees is van Kobe koeien die geslacht zijn door samoerais bij de derde volle maan van het jaar, anders kan het echt niet. De sla komt van een stukje grond in tibet af, speciaal laten importeren via expres-lucht-post door de monniken daar, evenals de tomaten.

Voor brood gebruik ik natuurlijk tarwe dat van mijn eigen grond afkomt, zodat ik kan reguleren welke stoffen in het meel terecht komen. Ik heb een eigen gistcultuur gekweekt die bestaat uit een kruising van maar liefst 5 exotische gist-families. Daarnaast blief ik geen kaas op mijn hamburger. Het grillen van deze eetbare stukjes kunst laat ik doen door Ferran Adria, de enige andere man die ook in mijn keuken mag komen.

Om het af te maken gebruik ik mijn unieke titanium garde in een aluminium kom om van kwarteleieren, wat citroensap, een scheutje Dalmore 62 single malt en extra virgine olijfolie (afkomstig van olijven die hand geplukt zijn door 12 maagden in Toscane) een whiskeymayonaise te maken. Hier schaaf ik dan wat vers geïmporteerde witte truffel (mits in het seizoen) doorheen om het af te maken.

Lekker als midnight snack, met een stevige kwak Heinz. Toppertje.
Eindelijk een waardige concurrent voor deze burger :)

http://www.vleesmagazine.(...)maandlonen-2928.html
  woensdag 28 maart 2012 @ 18:51:03 #270
17051 HAL9000S
you can become gitano...
pi_109617957
Doe mij ook de burgermeester maar :Y
Cop killer
Kill all the cops tonight
Kill them, cop killer
Kill all the cops in sight
  woensdag 28 maart 2012 @ 18:52:31 #271
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_109617998
Shake Shack _O_ _O_
pi_109624034
Een testje van de beste burgers in Amsterdam. Vanaf 6:15.

pi_109625686
quote:
99s.gif Op woensdag 28 maart 2012 18:52 schreef Burrito het volgende:
Shake Shack _O_ _O_
:9~ :9~ :9~
  donderdag 29 maart 2012 @ 10:14:39 #274
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_109642889
quote:
0s.gif Op woensdag 21 maart 2012 17:30 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Wat gebruik je voor vlees?.
Gewoon, rundergehakt. En als ik echt gek wil doen laat ik het door de slager draaien.

Ik gooi er paprikapoeder, knoflookpoeder, peper, zout en een fijngesnipperd sjalotje door. Soms ook wat fijngebakken en verkruimelde bacon. Mengen, in vorm kneden op laten 'opstijven' in de koelkast.

[ Bericht 0% gewijzigd door Redcoon op 29-03-2012 10:25:53 ]
  donderdag 29 maart 2012 @ 10:30:12 #275
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_109643297


zon ding wil ik nog een keer hebben
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')