abonnement Unibet Coolblue
pi_61326278
Ik heb ook altijd al een beetje een probleemhuid gehad met een piek op mijn 17e/18e.

Door die probleemhuid heb ik bijna vanzelfsprekend allerlei producten geprobeerd, maar dat heeft nooit echt goed gewerkt. Het heeft volgens mij toch grotendeels te maken met je hormoonhuishouding etc.
Nu ben ik 21 en sinds ik wat meer te besteden heb geef ik ook meer aan de producten uit.
Om mijn gezicht te reinigen gebruik ik de Power Wash van LAB Series (¤24) sinds december vorig jaar en die gebruik ik dagelijks en er zit nog ongeveer 1/6 in. Ook scrub ik meestal 1 tot 2 keer per week met de exfoliating microdermabrasion van Lancôme Men (¤20), ook sinds december vorg jaar en nog niet leeg. Tot slot hydrateer ik mijn huid met High Recharge van Biotherme Homme (¤40) en dat is ondanks dat het kostbaar is gewoon een keigoed product.

Sinds ik die producten gebruik en met name de High Recharge is mijn huid met sprongen vooruit gegaan. Dat wil zeggen een gave huid met een gelijkmatige kleur die niet vet of droog aanvoelt. Alleen scheren levert nog wel eens een sporadisch puistje op, maar dat is vermoedelijk omdat ik niet de juiste producten gebruik, iets wat ik binnenkort ga veranderen door een scheercreme van Aqua di Parma aan te schaffen.

Nu heeft het natuurlijk weinig zin om dit te typen omdat iedere huid anders reageert, maar ik geloof wel dat kwaliteitsproducten helpen en dat die jammergenoeg kostbaar zijn. Heb je dat er niet voor over of geef je het liever aan iets anders uit dan kun je het altijd nog met je voeding proberen, want daar boek je misschien nog wel een groter resultaat mee. Een zeer onderschatte optie die ik in dit topic niet of nauwelijks aan bod heb zien komen. Voor mensen die dit interessant vinden kan ik heb boek 'Supersap' van Michael van Straten aanraden.
pi_61334424
Heeft iemand ervaring met creme ofzo voor wallen? Ik heb van mezelf al een beetje wallen maar wil dit graag weg voor zover dat kan. Zeker na slecht slapen valt het erg op.
Nivea Q10 heb ik geprobeerd zonder resultaat helaas..
pi_61339997
quote:
Op dinsdag 2 september 2008 22:55 schreef onderscheid het volgende:
Heeft iemand ervaring met creme ofzo voor wallen? Ik heb van mezelf al een beetje wallen maar wil dit graag weg voor zover dat kan. Zeker na slecht slapen valt het erg op.
Nivea Q10 heb ik geprobeerd zonder resultaat helaas..
Heb wel eens gelezen dat aambeienzalf helpt vanwege de samentrekkende werking, maar het blijft een dubieus idee mijn inziens
pi_61354908
Tsja, voor de ogen is altijd lastig, ik heb zelf ook die q10 dingen geprobeerd, en ik merk ook geen verschil. Je zou kunnen kijken naar andere producten, maar die zijn echt belachelijk duur. Elk merk bij de bijenkorf,douglas,skins,iciparis heeft wel een oogcreme. Maar 40+ euro is geen uitzondering. Testers zijn daarnaast vrijwel nooit verkrijgbaar. Oogcremes zijn echt lastig!

Sperma helpt trouwens ook
pi_61357550
Ik weet niet zo goed waar dit te posten, maar ik doe hier maar is een gok.

Hoe is het doseren van parfum en deo nou een beetje goed te doen? Vaak merk ik dat bij mannen of de deo echt een overkill is, of dat het juist de parfum is.

Andere mensen zeggen weer, deo én parfum? Dat gaat heul niet samen.

I beg to differ, alleen lukt het mij ook nog niet erg goed om de boel een beetje gelijk te houden. Ik gebruik Axe Africa deo (Flame away!) en die werkt prima. Beetje de oksels bespuiten, en you're good to go. Parfum in de nek, armholtes etc. Is dat nou zoals het hoort?

Hoe doen jullie dit?
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_61357800
Gewoon deo-en en luchtje in me nek net onder me kaak en dan met me pols uitsmeren naar de andere kant
We fear that which we cannot see
pi_61358264
quote:
Op woensdag 3 september 2008 20:41 schreef Blistering het volgende:
Ik weet niet zo goed waar dit te posten, maar ik doe hier maar is een gok.

Hoe is het doseren van parfum en deo nou een beetje goed te doen? Vaak merk ik dat bij mannen of de deo echt een overkill is, of dat het juist de parfum is.

Andere mensen zeggen weer, deo én parfum? Dat gaat heul niet samen.

I beg to differ, alleen lukt het mij ook nog niet erg goed om de boel een beetje gelijk te houden. Ik gebruik Axe Africa deo (Flame away!) en die werkt prima. Beetje de oksels bespuiten, en you're good to go. Parfum in de nek, armholtes etc. Is dat nou zoals het hoort?

Hoe doen jullie dit?
In mijn ogen gebruik je een deo om te voorkomen dat je zweet en is je aftershave voor het lekker ruiken. Ik gebruik dus ook geurloze deo (sanex, nivea, etc) en ben niet te kwistig met m'n luchtje. Meestal ruik je het zelf minder goed omdat je er aan gewend bent. Helemaal in de zomer wordt het effect versterkt doordat je wat meer zweet.

Overigens heb ik de Axe al afgezworen toen ik 14 was
pi_61358753
Ik ga met Japin mee, ik ga binnenkort ook op zoek naar een anti-zweetmiddel (anti persistant, of antitranspirant?) met nauwelijks geur. Luchtje gebruik ik wel om lekker te ruiken, maar nooit meer dan 1x indrukken, en dan enkel de hals.
pi_61369821
Het is natuurlijk aan te raden om eenzelfde geur deodorant te nemen als het geurtje dat je hebt, anders vermengen de geuren zich en lijkt het nergens meer op.
Vaak bestaat een geurtje uit verschillende noten en die zijn met grote aandacht samengesteld. Spuit je daarnaast nog eens Axe of iets dergelijks op dan verpest je die samenstelling.
Beste oplossing is dan een geurloze deoroller, werkt ook nog eens beter dan een spray.

Wat de hoeveelheid betreft, dat hangt er natuurlijk ook vanaf of dat het een eau de cologne, eau de toilette, eau de parfum of zelfs nog een parfum extract is. Eau de cologne kun je best wat meer van opdoen, dat geurt vrij subtiel, maar van eau de parfum heb je weer heel weinig nodig.
Hier kun je er beter voor kiezen om het geurtje dat je hebt de kans te geven om zich met je eigen lichaamsgeur te vermengen. Dat geeft een wat natuurlijker effect en laat ruimte voor je lichaamseigen feromonen.

[ Bericht 19% gewijzigd door kortsluiting87 op 04-09-2008 10:25:57 ]
pi_61597137
hey mensen ,

Ik ben een jongen van 16 jr en heb wel is last van puistjes.
Ik wil daarvoor middelen halen en ik kreeg merken zoals shisido,biotherm,clinque aangeraden maar dat is voor mij een beetje te duur.

Ik wil graag tips,

Goeie middelen voor een goed prijs??
Ik heb zelf een gevoelige huid, en de prijs moet max. rond de 20/30 euro zitten.

Kan iemand me verder helpen?
  zaterdag 13 september 2008 @ 15:14:38 #136
168456 DaneV
chown -R us.us *yourbase
pi_61600787
Paul`s choice is goed betaalbaar;
http://www.paulaschoice-eu.com/shop/

De producten van dr van den hoog schijnen ook wel goed te werken, en zijn ook goed betaalbaar. Oa te koop bij de etos en het kruidvat.
pi_62020844
Ik heb de laatste tijd weer wat problemen met mijn huid (zomer is weer voorbij).

Ik zal mijn dagelijkse ritueel even opsommen en enige kritiek/verbetering wordt zeer gewaardeerd:

-Als nachtcreme heb ik een zalf van de huidarts:
Beschrijving: 30G 5% sulfur in zinkolie/vasel
Sulfur ad usum externum (1.5g)
Vaselinum album (14.250g)
Zinci oxidum 90 (8.55g)
Acidum oleicum (0.1mL)
Arachidis oleum raffinatum (5.6g)

- 's ochtend scheer ik mij droog (philishave)
-dan haal ik enige puistjes weg met een klein naaldje
-spoel mijn gezicht af met lauw water
-Als "cleaner" heb ik inderm (ook van de huidarts) , deze bevat ook alcohol, maar werkt ook goed om mijn nachtcreme eraf te krijgen.

Ik ben niet echt tevreden met het resultaat, mijn doel van een egale huid is nog lang niet bereikt. Geld is niet een heel groot probleem, zolang het maar werkt .
  dinsdag 30 september 2008 @ 13:08:58 #138
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_62021607
Ik heb aanmerkelijk minder last van puistjes sinds ik echt met de haarrichting mee scheer. Niet zo glad als tegen de richting in, maar mijn huid ziet er wel puistloos uit. Denk toch dat er teveel haarzakjes gingen ontsteken toen ik tegen de richting in ging scheren.
Confidence through competence
pi_62262766
Gebruikt er iemand producten van

http://www.dermalogica.nl/main.php?page=home

Zo ja zijn ze flex/duur/etc?

We fear that which we cannot see
  woensdag 26 november 2008 @ 10:39:19 #140
36796 Morpheus2002
Radio 49 | DJ.Morph
pi_63530595
Ik heb de laatste tijd nogal last van een hele droge huid Ik gebruik 's-avonds en 's-ochtends Nivea Face Wash en daarna Nivea vochtinbrengende gezichtscreme. De laatste weken wordt m'n huid hierdoor alleen maar droger. Kortom, spul werkt niet voor mij. Heeft iemand een tip voor een goede face wash / creme etc. om van m'n droge huid af te komen?

Alvast bedankt.
Niets Is Sterker Dan Dat Ene Woord; Feyenoord! Mijn Feyenoord!
  woensdag 26 november 2008 @ 13:38:16 #141
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_63535034
Tip: geen facewash gebruiken elke avond en ochtend als je een droge huid hebt. Gewoon 1 keer per dag of zelfs 1 x per 2 dagen facewash gebruiken en een beetje gezichtscrème. De andere dag een vochtig washandje gebruiken zonder zeep of wat dan ook en dan een klein beetje gezichtscrème gebruiken.
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  woensdag 26 november 2008 @ 19:19:09 #142
166650 don-diablo
Hillcroft Spirit
pi_63543538
Ik heb laatst deo van biotherm gekocht. Flink aan de prijs maar zeer relaxt. Eerste keer dat ik een roller gebruik en bevalt goed. Laat ook minder sporen achter op kleding en een vrij neutrale en milde deo.
Love will tear us apart (Joy Division)
pi_64261747
Hallo allemaal,

Ik ben 16 jaar en heb last van lichte/middelmatige acne. Door veel drinken en face wash heb ik het al veel verminderd maar blijven er toch nog wel kleine puisten over.
Is het een goed idee om een lichte scrub te kopen. Is dit een goede idee met mijn acne? Zou eimand een voorbeeld kunnen geven van een goedkope milde scrub?
Zou iemand ook kunnen uitleggen hoe je exofiliert, is dit gewoon scrubben? Wellicht wat voorbeelden met producten oid?

Stap 8 - Hydrateren/Beschermen: ik heb al een aantal dagcremes of hydraterende cremes geprobeert maar veel daarvan zijn mij te vettig. Ik ga er vreselijk van glimmen. Hebben meer mensen hier last van? Weet iemand een product die wat minder glimt? en het liefst neit al te duur is.. 10 euro voor 50ml is voor mij te duur.

Heel wat vragen maar ik hoop op antwoord..

Alvast bedankt.

[ Bericht 12% gewijzigd door Nick234 op 23-12-2008 00:39:11 ]
pi_64497292
Ik ben op zoek naar een dagcreme met een SPF factor die gemaakt is voor een gevoelige vettige huid.

Iemand een idee

Ik heb overigens wel cremes gezien als:

Shiseido Mat Anti-Shine Refresher for men
Oil control daily hydrator van lab series skincare
M gel lotion van Clinieque skin supplies for men.

Maar zover ik kon zien zit daar allemaal geen SPF factor in
BlaBlaBla
  dinsdag 30 december 2008 @ 15:09:25 #145
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_64498911
quote:
Op dinsdag 30 december 2008 13:54 schreef Soldier2000 het volgende:
Ik ben op zoek naar een dagcreme met een SPF factor die gemaakt is voor een gevoelige vettige huid.

Iemand een idee

Ik heb overigens wel cremes gezien als:

Shiseido Mat Anti-Shine Refresher for men
Oil control daily hydrator van lab series skincare
M gel lotion van Clinieque skin supplies for men.

Maar zover ik kon zien zit daar allemaal geen SPF factor in
Broeder

Ik heb het opgegeven. Ik gebruik nu om en om de Garnier Pure washgel + creme (zonder SPF maar voor mij redelijk glimmende huid onder controle houdend) en de Hema facewash voor oily skin + ditto dagcreme met SPF 4. Deze houdt mijn huid niet zo goed onder controle als de Garnier, maar is voldoende voor dagelijks gebruik en heeft een sunblocker.

Wanneer het echt erop aankomt gebruik ik daaroverheen de Shiseido Mat Anti Shine Refresher, die 30 EUR voor een kleine tube is. Deze moet je ook niet zien als dagcreme, maar een soort spons in vloeibare vorm.

Was er maar een dagcreme met SPF 15 die uitstekend glimmende huid + oliebrakende poriën onder controle hield.

Om mijn geglim onder controle te houden heb ik gewoon altijd een zakje tissues bij me, en daar veeg ik even mee over mijn gezicht. Ik vind dit beter werken dan blotting paper.
Confidence through competence
  dinsdag 30 december 2008 @ 16:27:49 #146
219246 Salt_Seafood
Im A Salty Belfast
pi_64500441
Wat is volgens jullie een goed scrub middel speciaal voor het gezicht?
<a href="http://steamcommunity.com/id/outlandos/" rel="nofollow" target="_blank">Seafood! on Steam</a>
pi_64503093
Lancôme Men Exfoliating Microdermobrasion (what's in a name )

Kost wel iets van 20 pleuro's, maar ik doe er al langer dan een jaar mee (!), terwijl ik toch meestal wel 1 á 2 x per week m'n gezicht scrub.
pi_64511634
quote:
Op dinsdag 30 december 2008 15:09 schreef Stereotomy het volgende:

[..]

Broeder

Ik heb het opgegeven. Ik gebruik nu om en om de Garnier Pure washgel + creme (zonder SPF maar voor mij redelijk glimmende huid onder controle houdend) en de Hema facewash voor oily skin + ditto dagcreme met SPF 4. Deze houdt mijn huid niet zo goed onder controle als de Garnier, maar is voldoende voor dagelijks gebruik en heeft een sunblocker.

Wanneer het echt erop aankomt gebruik ik daaroverheen de Shiseido Mat Anti Shine Refresher, die 30 EUR voor een kleine tube is. Deze moet je ook niet zien als dagcreme, maar een soort spons in vloeibare vorm.

Was er maar een dagcreme met SPF 15 die uitstekend glimmende huid + oliebrakende poriën onder controle hield.

Om mijn geglim onder controle te houden heb ik gewoon altijd een zakje tissues bij me, en daar veeg ik even mee over mijn gezicht. Ik vind dit beter werken dan blotting paper.
Haha, ja ik snap niet waarom er niet 1 fabrikant is die een creme maakt voor al die punten, ipv 3 verschillende cremes maakt

Maar heb je nooit Vichy of Paul's Choise cremes voor de geoliede huid geprobeerd?
BlaBlaBla
  dinsdag 30 december 2008 @ 23:48:41 #149
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_64517427
Vichy normaderm in een ver grijs verleden. Hopeloos. Ik heb erg grote porien waar met name op mijn neus soms gewoon minidruppels olie uit komen maar geen enkel middel met salicylzuur en/of zink kan daar langer dan een paar uur een stop op zetten.

Het is gewoon hoe mijn lichaam werkt denk ik. Ben gewoon schoon en heb geen puisten ofzo.
Confidence through competence
pi_64527416
Haha hopeloos hoezo?

Maar ik heb ook last van grote poriën, en dan eigenlijk vooral op mijn voorhoofd/langs mijn neus.

[ Bericht 73% gewijzigd door Soldier2000 op 31-12-2008 12:07:51 ]
BlaBlaBla
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')