Allereerst: een goeie middag folks

Allertweeds het verhaal.
Ik dus naar de Appie Heyn met de lijst van mams.
Boter, uien, kruidnagels, laurierblad, beetje maizena om de zaak te binden, aardappels en rode kool.
So far so good.
Heb zitten kijken bij de AH naar mooie stukjes vlees, van dat vlees wat je 6-8 uur moet laten sudderen. Sudderlapjes dus.
Nou liggen die pakken bij AH allemaal langs elkaar van het rundvlees, dus ik eindelijk een mooi stukje vlees gevonde waar niet alteveel van die witte zwoerd aan zit, kom ik thuis, blijken het rib/runderlappen te zijn !
(en die moeten maar 2 uur pruttelen)
Mijn vraag is: als ik nu met dit vlees hashee ga maken, zou het dan heel anders smaken? Of is dit gewoon duurder vlees en hoeft het daarom wat minder lang te sudderen?
Als ik nu nog naar de AH moet om nieuw vlees te halen en dan nog 6-8 uur sudderen mag ik wel opschieten

Bedankt voor alle kookhulp!