abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 22 november 2008 @ 18:36:31 #176
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_63433538
quote:
Op zaterdag 22 november 2008 18:29 schreef Raissa het volgende:

[..]

Ik vind het niet echt prettig om in een hoekje te worden neergezet op een stoel waarop je na 2 minuten al een houten reet hebt nee Bovendien vind ik het bijzonder irritant als ze je weet ik hoe lang laten wachten op het opnemen van de drankjes (terwijl het niet echt bijzonder druk was ofzo).
Het eten was lekker maar niet bijzonder, het enige dat een beetje smaak had was de bolognese saus en zelfs die smaak was mwa..
ik hou sowieso niet van tenten waar het personeel ongeïnteresseerd is en waar mensen achteraf gezet worden, zonder dezelfde egards te krijgen die een klant betaamt.

dat is deceptie en vals.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 22 november 2008 @ 18:42:20 #177
20716 tonja
twitch.tv/tonjatekenshow
pi_63433662
quote:
Op zaterdag 22 november 2008 18:32 schreef Isegrim het volgende:
Oh, tonja, je hebt dit menu gehad volgens mij: http://www.jozuas-restaurant.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=66
►►►https://www.twitch.tv/tonjatekenshow ◄◄◄◄
  zaterdag 22 november 2008 @ 18:46:25 #178
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_63433738
quote:
Op zaterdag 22 november 2008 18:32 schreef Isegrim het volgende:
Oh, tonja, je hebt dit menu gehad volgens mij: http://www.jozuas-restaurant.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=66
jammer dat de amuses er niet op staan. weten we nog niet zeker wat het 'blokje' is.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 22 november 2008 @ 19:13:15 #179
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_63434413
Is het niet een pâté ofzo?
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zaterdag 22 november 2008 @ 19:15:14 #180
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_63434477
quote:
Op zaterdag 22 november 2008 19:13 schreef Isegrim het volgende:
Is het niet een pâté ofzo?
dat had ik al geschreven.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 22 november 2008 @ 19:20:54 #181
20716 tonja
twitch.tv/tonjatekenshow
pi_63434615
Weet je wat? Ik zal het even aan hem vragen. Middels e-mail, dus ik denk niet dat we vanavond nog antwoord krijgen.
►►►https://www.twitch.tv/tonjatekenshow ◄◄◄◄
  zaterdag 22 november 2008 @ 19:21:49 #182
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_63434645
quote:
Op zaterdag 22 november 2008 19:15 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

dat had ik al geschreven.
Oh okee, dan zit ik niet op te letten.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 23 november 2008 @ 17:15:39 #183
20716 tonja
twitch.tv/tonjatekenshow
pi_63454075
Het was dus ganzelever. Helaas schrijft hij niet waar hij het mee had aangemaakt. Het was pernod en nog wat meen ik me te herinneren.
►►►https://www.twitch.tv/tonjatekenshow ◄◄◄◄
pi_63456048
Tonja, wat een leuke fotorep
Zag er heerlijk uit
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 5 december 2008 @ 23:37:38 #185
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_63796696
Waar? Sense of Asia www.senseofasia.nl --> Rijksstraatweg in Haarlem.

Wanneer? 5 december
Wat at je? Dit viergangen menu

Impressie? Mijn vader had er al vaker gegeten en ik kende het nog niet dus ik laat me lekker verassen. Dat is zeker gelukt. Wij kwamen er rond 18.00 uur. Een kleine impressie van hoe het eruit ziet van binnen.



We begonnen met een borrel en kregen wat kroepoek die was erg lekker. Dat beloofde al een lekkere avond te worden. Ik koos dus voor dat menu van Scent of een Asian, je hebt de keuze tussen een aantal menu's(of verrassingsmenu) of je kiest gewoon van de kaart.
Ik begon dus met de loempia, erg lekker was al gesneden en je kan kiezen of je met stokjes eet of met mes en vork, voor de grap probeerde ik het ook met stokjes dat ging wel aardig . Het smaakte goed. Niet te pittig. Als drank hadden wij daarbij de huiswijn dat was een Spaanse wijn die niet op de wijnkaart staat op de site. Die wijn was best lekker al had ik denk ik als ik het voor het zeggen had een iets vollere wijn gekozen wat beter bij het eten had gepast.
Als tweede gang de mixed grill. Twee spiesjes met vlees, het vlees was mals en erg lekker. Daarna volgden de crêpes van eend met bosui en komkommer. Ik ben geen eendkenner qua vlees maar het was wel iets aan de droge kant, of dat gebruikelijk is bij eend dat het iets droger is dan ander vlees weet ik niet precies. Maar het smaakte opzich nog wel lekker. Als vierde gang volgden de gamba’s in een pikante bonensaus, daarbij werd mihoen geserveerd. Je kan ook rijst krijgen als je dat wilt, maar ik ga altijd voor de slierten dan voor de rijst . Dat was ook erg smakelijk.
Ik heb mijn buikje rond gegeten en zat lekker vol. Op het eind nog een Irish coffee toe. Dat is bij ons een traditionele afsluiter geworden. Die was ook lekker. Bij ons geldt de regel als de Ierse koffie dramatisch is dan is de rest ook wat minder . Wiskey en koffie was goed afgestemd.

Kosten? 120 euro voor drie personen.
Cijfer? Doen we niet aan maar ik kan zeker zeggen dat het één van de beste Aziatische restaurants is in de omgeving van Haarlem. Het is ook echt een restaurant, er is geen afhaalservice en met alleen een hoofdgerecht zit je niet vol. Het is ook geen ‘Chinees’ restaurant waar je wat je opgeschept krijgt nog de hele week van kan eten . Het was erg lekker en ook op deze sinterklaasdag is zat het vol.


Helaas heb ik geen foto's maar laat je fantasie maar op hol slaan .
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 5 december 2008 @ 23:48:24 #186
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_63796980
Nog steeds lekker dus, Borissie.
We zijn er ook al een paar keer geweest.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 6 december 2008 @ 00:03:27 #187
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_63797354
Heh, die crepe met geraspte eend en sliertjes groente en hoisin saus vind ik ook altijd lekker. Bij ons komt de ober dan met de hele eend stukjes af snijden naast de tafel. Daarna wordt de half aangesneden eend gewoon op tafel gezet zodat we die soldaat kunnen maken.

Vind het wel errug duur, Boris.
Confidence through competence
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 6 december 2008 @ 00:06:37 #188
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_63797416
quote:
Op zaterdag 6 december 2008 00:03 schreef Stereotomy het volgende:
Heh, die crepe met geraspte eend en sliertjes groente en hoisin saus vind ik ook altijd lekker. Bij ons komt de ober dan met de hele eend stukjes af snijden naast de tafel. Daarna wordt de half aangesneden eend gewoon op tafel gezet zodat we die soldaat kunnen maken.

Vind het wel errug duur, Boris.
Ik kreeg het ook netjes opgediend. Het is ook een 'echt' restaurant ipv een eetschuur en daardoor is het wel iets prijziger dan een 'normale' Aziatische tent. Gelukkig hoefde ik niet af te rekenen .
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_63799069
Ik vind het helemaal niet duur, en droge eend komt wel vaker langs helaas
Leuk verslagje!
  zaterdag 6 december 2008 @ 06:39:25 #190
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_63800216
'Geur van een aziaat' wat een titel voor een menu..
  zaterdag 6 december 2008 @ 07:40:03 #191
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_63800315
quote:
Op zaterdag 6 december 2008 06:39 schreef Windigo het volgende:
'Geur van een aziaat' wat een titel voor een menu..
Ik krijg daar onfrisse associaties bij.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zaterdag 6 december 2008 @ 11:13:33 #192
20716 tonja
twitch.tv/tonjatekenshow
pi_63801632
Whehe. Ik ben ooit eens in Beijing geweest, daar hebben ze openbare toiletten. Laat ik zeggen dat de bordjes die er naar wezen totaal overbodig waren
►►►https://www.twitch.tv/tonjatekenshow ◄◄◄◄
pi_63801831
Gisterenavond als sinterklaaskadootje van mn papa bij de gelagkamer in Oirschot gegeten.

http://www.gelagkamer.nl/frames/framegelagned.html

Het was heerlijk! Erg gezellig ook. Ik nam het weekmenu (29,50) omdat ik anders toch nooit kan kiezen.. en truffel is mijn nieuwe favoriete smaak..

Voorgerecht

Hertenham met pate van kwartel en siroop van aceto balsamico

Hoofdgerecht
Zeebaars filet met risotto waarin bospaddestoelen en truffel olie

Dessert

Oirschotse peperkoek terrine met vanille ijs en slagroom

Vooraf begonnen we met een glaasje rode champagne wat ik nog nooit had gehad, niet rose dus maar echt rood, heerlijk! Erg vol maar toch fris. Ook heel opvallend aan deze zaak is het gastheerschap, er zijn tegenwoordig niet meer zoveel plekken waar ze dit vak nog goed kennen. Kleine dingen als de deur voor je open doen omdat ze je al aan zien komen, ook namen ze onze jassen aan en hielpen ze ons in de goede jassen bij vertrek.

Cijfer
9
  zondag 7 december 2008 @ 22:32:39 #194
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_63836355
Dal Baffo Emmen

6 december 2008

eten

Pizza brood met kruidenboter en olijven vooraf

Crema di Broccoli con Salmone
Broccoli-cremesoep met verse gerookte Zalm

Vitello alla Boscaiola
kalfsvlees met bospaddestoelen en truffelolie
geflambeerd met cognac

Yscoupe met 3 bolletjes Ys en verse slagroom
(vanille,aardbei en banaan)

Vriendlief ;

Pizza brood met kruidenboter en olijven

Zuppa del Giorno (tomatensoep)

Pailard di Vitello
kalfsvlees van de grill gemarineerd met knoflook,
peterselie, olijfolie en kruiden

Dama Bianca
3 bolletjes vanilleys met warme chocoladesaus en slagroom

Impressie

Lekker sfeervol restaurant met fijne bediening. Enige minpunt was dat we aan een tafeltje zaten, in het loopgebied en naast de "oberskast" er stonden dus telkens obers naast ons, en er liepen telkens mensen voorbij

Kosten

69.78 voor 2 personen.

Cijfer

7.5
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_63883244
Waar?
Sultan lounge, Rotterdam
( check de site, zelden zo'n mooie restaurantsite gezien http://www.sultanlounge.nl )

Wanneer?
een week of vier geleden, op een zaterdagavond

Wat at je?
mijn vriend hadden allebei een van te voren samengesteld menu, de "Sultaniye Sofrasi".

de eerste gang bestond uit een grote schaal met allerlei mezzes die als ijsbolletjes waren opgeschept. Er lagen wat geijkte turkse dingen tussen als humus en haydari maar ook dingen die we nog niet eerder hadden gegeten zoals een moesje van gevogelte. Het waren denk ik een stuk of 12 verchillende hapjes. Het grootste deel van deze hapjes eet je met brood dus het was een beetje jammer dat we maar een klein mandje kregen en daarna eentje erbij moesten bestellen.

als hoofdgerecht hadden we allebei een sis, een spies dus. Mijn vriend had een mixed grill met kebab, kofte en kip. Een erg groot bord met drie uit de kluiten gewassen spiezen met vlees. Daarbij uiteraard ook nog een bergje rijst. Het beviel hem erg goed, hoewel het wel te veel was. Die overdaad vind ik altijd een beetje jammer, je wilt wel alles proeven en het is ook erg lekker, maar je kunt gewoon niet alles op.

Ik had twee spiezen met gemarineerde stukken zalm met daaroverheen citroenboter. Wederom geen kleine portie en ik ben best een flinke eter, maar ik kreeg het ook echt niet op. Smaakte erg goed, maar wel een beetje eentonig. er zat verder alleen wat salade bij, geen rijst ofzo.

Als toetje hadden we weer hetzelfde, een stukje baklava en een plukje engelenhaar met slagroom en ijs. Op zich was het niets bijzonders, maar ik hou wel van baklava dus ik vond hem wel geslaagd.

Impressie?
een heel gezellige plek.Het zit op een heel ongezellige locatie en van buiten lijkt het een beetje een goedkoop koffiehuis ofzo, maar van binnen is het super. Mooie mozaieken aan de muren, warm licht uit prachtige turkse lampjes en in het midden een soort zitkuil waar mensen met waterpijpen zaten.

Bediening was goed en netjes, al moesten we wel even moeite doen om de rekening te bemachtigen want aan het einde van de avond waren ze ineens een beetje weg allemaal.

wat ook wel appart was was dat er een buikdans-showtje weggegeven werd. Ineens ging de sfeermuziek uit en ging de volumeknop open en knalde er " buikdansmuziek" uit de speakers en kwam er een blonde vrouw al buikdansend een rondje door het restaurant doen. Op zich een leuk idee natuurlijk maar ik vond het persoonlijk een beetje een sfeerverpester. Zit je daar rustig je zalmpje te eten staat er ineens een russische olga ( het was iig geen turkse ) naast je tafel te schudden. Moet je dan stoppen met eten om ernaar te kijken, of moet je dat maar een beetje laten schudden terwijl je verder eet? Ik vond het een beetje ongemakkelijk. Weet niet of dit een eenmalig iets was of dat ze er elke zaterdag is.

Kosten?
de menu's waren allebei 29, 50 e, en we hebben verder nog een half litertje droge witte wijn gehad en twee fris dus het zal in totaal iets van 75 zijn geweest gok ik.

Cijfer?
qua eten: 8
qua sfeer ( zonder buikdanseres ) 8, ( met buikdanseres ) 6
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  maandag 5 januari 2009 @ 15:16:43 #196
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_64687669
Gisteren ter ere van 2 jaar verkering met mn bij c'est ca gegeten in Utrecht, ons favo restaurant.
We werden hartelijk verwelkomd en mochten aan een speciaal tafeltjes zitten met een enorme bos roze rozen erop. We begonnen de avond met een heerlijk glaasje bubbels, we hadden immers iets te vieren. toen werden de olijven en plakjes worst geserveerd en kon het grote genieten beginnen.
Bij het dessert werden we nog verrast met een ijsfontein en een kregen we een applausje van onze mede restaurant bezoeker...

www.restaurant-cestca.nl

Voorgerecht
Plakjes heerlijk vlees (welke precies ben ik vergeten maar het was geloof ik een soort pastrami) met truffelmayo en een heel vers gepocheerd eitje (heerlijk zachte dooier!). Stukje huisgemaakt brood erbij en een plukje sla.

Soep
Een pompoensoep, geserveerd in een mooie terrine met huisgemaakte croutons en stokbrood erbij. Zat iets fris in, mss wat gember dacht ik.

Hoofdgerecht
Op de huid gebakken kabbeljauw, erbij een beurre blanc saus, gegrilde courgetten, gestoofde venkel en een kruidenpuree.

Kaasplankje
Lekker notenrozijnen brood, wit en bruin stokbrood en een toostje erbij, op het plankje drie verschillende heerlijke kaasjes, 2 schapen, 1 blauwschimmel, de namen zijn me ontschoten. Ook nog een lekker trosje druiven erbij en wat walnoten.

Dessert
Bananenbrood met witte chocolade mousse.

Cijfer
Dikke 9, het was allemaal weer erg lekker, en ik vind het de mensen daar altijd erg attent, dat hadden ze deze keer zelfs overtroffen! We gaan er binnenkort alweer eten!
  zondag 18 januari 2009 @ 22:07:10 #197
20343 SnuggLe
Drs. Betweter
pi_65189301
Ik ga vrijdag in Oud Sluis eten, zal hier wel een verslagje posten.
Vandaag belde ze of we nog aparte wensen hadden (allergien om rekening mee te houden e.d). Zin in!
  zondag 18 januari 2009 @ 23:48:50 #198
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_65193245
Leuk!
Om je alvast wat voorpret te bezorgen onze indruk daar
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_65203510
Waar?
El Popo, Deventer
Wanneer?
15 januari 2009
Wat at je?
Mixed Fajitas en een omgekeerde dame blanche
Impressie?
Dit is 1 van mijn favoriete restaurants in Deventer. Dit keer ging ik er samen met een vriend heen. Ik vind het altijd erg gezellig daar en ook dit keer zat het weer lekker vol en was het erg gezellig. Ik bestelde een mixed fajitas, dat is normaal met kipfilet, biefstuk en zalm. Maar ik hou niet van zalm, dus had zonder zalm besteld. Toen ik het eten kreeg, bleek dat ze de zalm vervangen hadden door gestoofd rundvlees, wat erg lekker was en een goede service. De vriend waar ik mee was had een American plate, met verschillende soorten vlees en patat en dat zag er ook erg goed uit. Ik nam als toetje een omgekeerde dameblanche, die ook erg lekker was. Weer lekker gegeten dus en een erg gezellige avond gehad.
Kosten?
25 euro p.p
Cijfer?
8.5
pi_65203709
Waar?
Italiaans restaurant Bella Regina, Amsterdam
Wanneer?
17 januari 2009
Wat at je?
Als voorgerecht parmaham met meloen, als hoofdgerecht entrecote met paprika, champignons en roomsaus en als nagerecht een kop thee.
Impressie?
Na een meeting in Amsterdam samen met mn vriend een restaurantje opgezocht om nog wat te eten. Bij deze pizzeria was het erg druk, wat meestal een goed teken is. We stapten naar binnen en kregen een plaatsje bij de deur. Dit was echt een hele vervelende plek, want veel mensen die binnenkwamen of weggingen deden de deur niet achter zich dicht, waardoor mijn vriend dat steeds moest doen. Het was ontzettend druk, maar er was maar 1 kok en 1 serveerster. Ze konden het dus totaal niet bijbenen en we moesten erg lang wachten op het eten. Het eten zelf was erg lekker, daar was niks mis mee en van alles was ook ruim voldoende. Alleen jammer dat we er zo lang op moesten wachten. Voordat we weggingen ging ik nog even naar het toilet. Het toilet was erg smerig, spoelde niet goed door omdat het helemaal verstopt was, in de wastafel lag allemaal papier en ook de prullenbak stroomde over. Niet erg hygienisch dus.
Kosten?
50 euro voor 2 personen
Cijfer?
Eten: 7.5
Bediening: 5.5
Hygiene: 5
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')