FOK!forum / Voetbal / [KNVB-BEKER LIVE] Quick Boys - NAC Breda woensdag 20.45 RTL7
boriszdinsdag 26 februari 2008 @ 22:45


VS



Morgen dus 20.45 RTL7. Dat Quickboys ooit een livetopic op FOK! zal krijgen is natuurlijk al een hele eer voor ze.
Toffe_Ellendedinsdag 26 februari 2008 @ 22:52
hup Quick
Toffe_Ellendedinsdag 26 februari 2008 @ 22:53
F1Basdinsdag 26 februari 2008 @ 23:04
Hup NAC...dat lijkt me logisch.
9christensendinsdag 26 februari 2008 @ 23:04
1-7
boriszdinsdag 26 februari 2008 @ 23:05
quote:
Op dinsdag 26 februari 2008 23:04 schreef F1Bas het volgende:
Hup NAC...dat lijkt me logisch.
gefeliciteerd, bericht 57miljoen op fok!
OssieMandinsdag 26 februari 2008 @ 23:05
quote:
Op dinsdag 26 februari 2008 23:04 schreef F1Bas het volgende:
Hup NAC...dat lijkt me logisch.
NAC gaat ze hard ownen, wilde er heen maar gaat helaas niet meer lukken


F1Bas, gefeliciteerd met de 57000000e post
Dutch_Nelsondinsdag 26 februari 2008 @ 23:06

De post id, wat doe je
vdvorstdinsdag 26 februari 2008 @ 23:06
quote:
Op dinsdag 26 februari 2008 23:04 schreef F1Bas het volgende:
Hup NAC...dat lijkt me logisch.
En dat moet de 57 miljoenste post voorstellen
Arceedinsdag 26 februari 2008 @ 23:06
quote:
Op dinsdag 26 februari 2008 23:04 schreef F1Bas het volgende:
Hup NAC...dat lijkt me logisch.
Wat borisz zei.
Hounietdinsdag 26 februari 2008 @ 23:07
quote:
Op dinsdag 26 februari 2008 23:04 schreef F1Bas het volgende:
Hup NAC...dat lijkt me logisch.
Dutch_Nelsondinsdag 26 februari 2008 @ 23:07
gvd
UncleSamdinsdag 26 februari 2008 @ 23:07
57 miljoenste post, in een Quick Boys topic
Katwijker meldt zich .
F1Basdinsdag 26 februari 2008 @ 23:08


Dat heb ik weer
9christensendinsdag 26 februari 2008 @ 23:08
quote:
Op dinsdag 26 februari 2008 23:04 schreef F1Bas het volgende:
Hup NAC...dat lijkt me logisch.
F1Basdinsdag 26 februari 2008 @ 23:09
quote:
Op dinsdag 26 februari 2008 23:08 schreef 9christensen het volgende:

[..]

Geen goede ervaringen met Quick Boys, dat is de reden
GambinoTdinsdag 26 februari 2008 @ 23:23
QB is een leuke amateur ploeg, zou mooi zijn als ze winnen maar geef ze weinig kans.
eQuaLdinsdag 26 februari 2008 @ 23:44
quote:
Op dinsdag 26 februari 2008 23:04 schreef F1Bas het volgende:
Hup NAC...dat lijkt me logisch.
Geen betere 57 miljoenste post mogelijk
PizzaSalamiwoensdag 27 februari 2008 @ 08:25
Hup QB . Vanavond maar eens een kijkje nemen.
PizzaSalamiwoensdag 27 februari 2008 @ 08:37
quote:
Katwijk tot 16.00 uur drooggelegd voor bekerduel tegen NAC-Breda
door René Kloeg

Woensdag 27 februari 2008 - BREDA - Katwijk neemt vergaande veiligheidsmaatregelen om rellen rond de bekerwedstrijd vanavond tegen NAC te voorkomen.

Zo wordt de hele gemeente tot 16.00 uur drooggelegd. In het stadion van Quick Boys is het de hele dag verboden om alcohol te nuttigen.

Verder hebben gemeente en club besloten dat het gastenvak voor supporters van NAC wordt uitgebreid. Daardoor kunnen ook Bredanaars met een kaartje voor andere tribunes naar het gastenvak worden geleid. Bovendien hebben gemeente, politie en clubs de bekerwedstrijd tot c-duel bestempeld, een wedstrijd met het hoogste veiligheidsrisiconiveau.

Ook moeten de NAC-fans vergeten dat ze lekker door de duinen rond het terrein van Quick Boys kunnen gaan lopen. De gemeente heeft de duinen tot verboden gebied verklaard. Het is dus ook niet mogelijk om de wedstrijd vanaf de duinen te volgen.

Omdat het een c-duel is, geldt een verplichte bus- en autocombiregeling. NAC-fans zonder kaartje zijn niet welkom in Katwijk.

Burgemeester Jos Wienen van Katwijk zei gistermiddag dat de cafés dicht blijven tot vier uur. "Daarna willen we toch dat supporters naar het café kunnen, omdat je zo ook groepen in beeld krijgt en er overzicht ontstaat. Ik realiseer me dat dit betekent dat mensen lang genoeg de tijd hebben om nog aardig wat te drinken", aldus de burgemeester.

Volgens hem gaat het om een afweging en hij is van mening dat zo op de meest zorgvuldige wijze met de veiligheid en openbare orde wordt omgegaan.

Politie, justitie en de gemeente Katwijk besloten de veiligheidsmaatregelen te verruimen vanwege de incidenten na afloop van de thuiswedstrijd van NAC afgelopen zondag tegen Ajax.
quote:
Mededelingen rondom Quick Boys - NAC Breda

Woensdag 27 februari aanstaande staat het bekerduel in de kwartfinale van de KNVB beker tussen Quick Boys en NAC Beda op het programma. Al enkele weken zijn de voor dit duel beschikbare toegangskaarten volledig uitverkocht. De loketten zijn dan ook tijdens de wedstrijddag gesloten. Gelet op het aantal verkochte kaarten zullen liefst 6.500 toeschouwers het veld van sportpark Nieuw Zuid omzomen. De wedstrijdorganisatie heeft dan ook gemeend om uit veiligheidsoogpunt enige aanpassingen aan het sportpark te doen waarmee extra tribunefaciliteiten worden bewerkstelligd.
Mede a.g.v. de beperkte parkeerfaciliteiten rondom de Laan van Nieuw Zuid wordt dringend verzocht, voor zover mogelijk, met de fiets naar sportpark ‘Nieuw Zuid’ te komen. Rondom het tijdstip van de wedstrijd zal zowel de Laan van Nieuw Zuid als de Duindoornlaan worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Hiermee wordt de directe omgeving rondom het sportpark begaanbaar en toegankelijk gehouden voor direct omwonenden en hulpdiensten is. Parkeerterrein Zuid zal worden gebruikt als parkeerplaats ten behoeve van het NAC publiek. Door politie Hollands Midden is aangegeven dat parkeercontrole (vergunninghouders / betaald parkeren) in directe omgeving zal plaatsvinden.
De eerder gedane mededeling dat door de politie controlerend zal worden opgetreden in het aangrenzende duingebied is komen te vervallen. Het duingebied zal "hermetisch" worden afgesloten, zie mededeling over afsluiting duingebied over de aanleiding hiertoe.
Het duel is aangemerkt als risicowedstrijd en daardoor zijn tal van maatregelen van kracht. Zo zijn er op het sportpark geen alcoholische dranken verkrijgbaar. Daarnaast is het betreden van het veld en het gebruik van vuurwerk ten strengste verboden, evenals zelf meegenomen blikjes of flesjes drinken. Door de aanwezige ordehandhavers zal hierop worden toegezien en, indien nodig, adequaat worden opgetreden. Nabij de toegangshekken bestaat de mogelijkheid voor visitatie. Indien men daar niet aan wenst mee te werken kan toegang tot het sportpark worden ontzegd.
Aanvang van de wedstrijd is 20.45 uur, het sportpark is vanaf 18.45 uur toegankelijk voor publiek.
quote:
Afsluiting duingebied tijdens QB - NAC

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving heeft spoedoverleg tussen de gemeente Katwijk en gemeente Breda er toe geleid dat het duingebied rondom sportpark ‘Nieuw Zuid’ volledig zal worden afgesloten voor bezoekers. Een besluit op basis van risicoanalyse waarin men aangeeft dat naar verwachting grote groepen supporters zonder toegangskaartje het duingebied zullen bevolken.
De eerder gepubliceerde berichtgeving waarin gemeld dat door politie Hollands Midden in het duingebied controlerend zal worden opgetreden komt hiermee te vervallen. In het duingebied, grenzend aan het sportpark, wordt geen enkele toeschouwer toegestaan. Dit gebied zal "hermetisch" worden afgesloten. Om teleurstelling te voorkomen wordt met nadruk verzocht indien u geen toegangsbewijs voor sportpark Nieuw Zuid heeft kunnen bemachtigen niet naar Katwijk dan wel het duingebied af te reizen maar het duel, waarvan rechtstreeks verslag wordt gedaan op RTL7, op televisie te volgen. Diegenen die wel in bezit zijn van een geldig toegangsbewijs wordt, mede gelet op diverse veiligheidsmaatregelen nabij de toegangspoort, geadviseerd om tijdig op het sportpark aanwezig te zijn.
Ruim voorafgaande de wedstrijd zal het publiek worden vermaakt door evenementenorkest 'Whe Nou' en zal ook de sfeercommissie van zich doen laten spreken.
Het bestuur van Quick Boys doet hierbij een vriendelijk edoch klemmend beroep op alle supporters om bij deze wedstrijd vuurwerk/fakkels achterwege te laten, iedereen wordt gevraagd zich te houden aan de voorwaarden van de KNVB. Bij overtreding kan de club in discrediet worden gebracht en kunnen sancties worden opgelegd in de vorm van boetes die er niet om liegen. Helaas zal het bestuur genoodzaakt zijn om ontstane schade bij een eventuele overtreding van deze regel te verhalen op de aanleider(s).
Het bestuur, het organisatiecomité, technische staf en spelers vertrouwen derhalve op een schitterende voetbalavond en daarmee op een nieuw positief hoofdstuk in de reeds 88-jarige historie van de club. Laten we er met z'n allen een mooi voetbalfeest van maken.
Aanvangstijd van de wedstrijd is strikt 20.45 uur. Vanaf 18.45 uur is het sportpark toegankelijk voor publiek.
quote:
Katwijk is klaar voor NAC
Door NIK KOK
KATWIJK - Quick Boys is klaar voor NAC. Ze zijn wel wat gewend in Katwijk maar volgens de voorzitter is de kwartfinaleplaats in de beker tegen de profclub uit Breda tóch het hoogtepunt uit de clubhistorie.

‘Op woensdag geen training ivm Quick-Boys-NAC’ staat te lezen op een A4-tje dat op de deur van de kleedkamers is geplakt. Het lijkt een overbodige mededeling. Bij Quick Boys verwachten ze vanavond zesduizend toeschouwers op sportpark Nieuw Zuid, dat zo idyllisch in een duinpan ligt.

De elektronische reclameborden aan de rand van het veld vormen het bewijs van een op handen zijnde wedstrijd. Ze zijn speciaal voor dit duel neergezet. Hypermodern, de reclames veranderen elke tien seconden van beeld.

De reclameborden steken mooi af bij het authentieke scorebord naast de pisbakken. Dat is er nog één van de oude stempel. Met een trapje, een vlonder en een houten wand met twee haken, waaraan bordjes hangen met daarop het aantal doelpunten.


Tegenover het scorebord staat de Dirk Kuijt-tribune, vernoemd naar de blonde vedette van Liverpool. Kuyt is een kind van Katwijk en van Quick Boys. Hij komt nog wel eens langs bij de club waar het allemaal begon. Of hij vanavond komt, weet niemand.
,,Hij kan zomaar ineens opduiken,’’ denken ze bij de club. Kuyt is indirect financier van zijn eigen tribune. Quick Boys mocht een graantje meepikken van zijn transfer van Feyenoord naar Liverpool. Een solidariteitsbeginsel van de UEFA. ,,We hebben daar driehonderdduizend zoveel euro aan overgehouden,’’ weet clubkenner Arie Dubbelaar.


Dirk van Duijn (‘mijn functie is duizendpoot’) leidt apetrots mensen rond op het sportpark. Zojuist heeft hij een cameraploeg van Studio Sport de bestuurskamer laten zien. De regionale media zijn ook al langs geweest en trainer John Blok wordt verwacht in de studio van Langs de Lijn in Hilversum.

Maar media-aandacht zijn ze wel gewend bij Quick Boys. En er hebben ook wel eens betere spelers dan Anthony Lurling of Matthew Amoah op Nieuw Zuid hun kunsten vertoond. ,,Het Nederlands elftal traint hier altijd,’’ zegt Van Duijn. ,,Dus Van Nistelrooy en Van Basten komen hier ook wel eens langs.’’

De bestuurskamer van Quick Boys verraadt rijkdom. In de kamer staat een majestueuze bar die de vorm heeft van een schip. Verder: fauteuils van rood leer en een stuk of wat plasmaschermen.


Voetbal leeft in Katwijk, getuige ook de hoeveelheid clubs die in de hoogste regionen van het amateurvoetbal spelen. VV Katwijk speelt ook in de hoofdklasse en FC Rijnvogels in de eerste klasse. De rivaliteit zit diep. Ook bij Van Duijn. Hij werd net nog gebeld door een journalist. ,,Of we niet meer clubs hadden hier in Katwijk. Nee hoor, zei ik toen. In Katwijk is maar één club.’’

Trainer John Blok heeft ook zon mooi onderkomen. Hij heeft een eigen computer en zijn assistent Leen van der Plas ook. Blok heeft een blauw trainingspak aan en badslippers. Ze gaan zo trainen.

,,De voorbije dagen hebben we niks anders gedaan dan normaal,’’ zegt hij. Maar de kraker heeft wel degelijk invloed op de spelers. ,,Natuurlijk leeft het hier. In de kleedkamer wordt er over gesproken en zaterdag tegen Excelsior Maassluis speelden we niet goed.

Toen waren er toch wat spelers bezig met de wedstrijd van vandaag. De spelers krijgen veel op zich af. Verzoeken van media bijvoorbeeld om een dag met ze mee te lopen. Dat doet toch wat met je.’’

Toch moet het allemaal niet overdreven worden, vindt de oefenmeester. ,,Katwijkers zijn nuchtere mensen. Voor poespas is hier geen plaats. En er zijn ook een paar jongens bij ons die al betaald voetbal hebben gespeeld.’’ En wat betreft de ambities: ,,Het zou mooi zijn om de volgende ronde in de Kuip te spelen.’’

Voorzitter Jaap Kuijt is minder optimistisch, al heeft hij volgens eigen zeggen al de hele week zijn feestpak aan. ,,Ik schat de kans om te winnen kleiner dan vijf procent. Het zou natuurlijk een blamage zijn voor het Nederlands voetbal als Quick Boys in de halve finale van het nationale bekertoernooi komt.’’
Dos37woensdag 27 februari 2008 @ 10:19
Jezus wat een maatrgelen
PizzaSalamiwoensdag 27 februari 2008 @ 10:20
Niet zo vreemd gezien het verleden.
methodmichwoensdag 27 februari 2008 @ 16:33
quote:
Op dinsdag 26 februari 2008 23:23 schreef GambinoT het volgende:
QB is een leuke amateur ploeg, zou mooi zijn als ze winnen maar geef ze weinig kans.
Het is maar wat je leuk vindt.

Hoop wel dat ze flink moe worden vanavond.
nzwwoensdag 27 februari 2008 @ 16:45
hoogste staat van paraatheid in katwijk ME paarde alles
F1Baswoensdag 27 februari 2008 @ 17:02
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 16:45 schreef nzw het volgende:
hoogste staat van paraatheid in katwijk ME paarde alles
Gek hè, zelf is de hoofdklasse maken ze er zo nu en dan een zooitje van.
DarkShinewoensdag 27 februari 2008 @ 17:54
quote:
Op dinsdag 26 februari 2008 22:52 schreef Toffe_Ellende het volgende:
hup Quick
Thieskewoensdag 27 februari 2008 @ 18:17
quote:
Op dinsdag 26 februari 2008 23:04 schreef F1Bas het volgende:
Hup NAC...dat lijkt me logisch.
SCHwoensdag 27 februari 2008 @ 18:57
Heb goede herinneringen aan de vorige bekerwedstrijd daar. Jammer dat het duingebied wordt afgesloten want dat vuurwerk daar was super al werd de wedstrijd al na 1 minuut stilgelegd.

Leuke club, leuke sfeer en ik gun ze het van harte. Het zou me ook niks verbazen als ze op voorsprong komen.

Hoop dat Quick wint en dan loot tegen Heracles. Staat er in ieder geval 1 leuke club in de finale.
jorienvdherikwoensdag 27 februari 2008 @ 19:08
0-5 zal het wel worden.
echt saai om helemaal te zien
UncleSamwoensdag 27 februari 2008 @ 19:23
Helicopters hier boven Katwijk momenteel.
Horkwoensdag 27 februari 2008 @ 20:25
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 19:23 schreef UncleSam het volgende:
Helicopters hier boven Katwijk momenteel.
Ik hoorde ze ook net, maar tot nu toe lijkt alles wel goed te gaan.

Rustig in centrum Katwijk
woensdag 27 februari 2008
Tot nu toe hebben zich nog geen ongeregeldheden voorgedaan rondom de wedstrijd Quick Boys-NAC Breda. De sfeer in het centrum van Katwijk is wel enigszins gespannen. De politie is aanwezig in de vorm van ME, bikeragenten en politie in burger.

Vanavond wordt de wedstrijd tussen Quick Boys-NAC Breda gespeeld. De wedstrijd is beladen en de hele dag gelden er al extra veiligheidsmaatregelen. Zo waren de cafés dicht tot vier uur vanmiddag en is het verboden om de wedstrijd te volgen vanuit de duinen.

Bron: rtvkatwijk
Adelantewoensdag 27 februari 2008 @ 20:31
Willem heeft het weer niet naar z'n zin in de kou
VoreGwoensdag 27 februari 2008 @ 20:34
Jezus, moet die Kuyt weer in beeld
Adelantewoensdag 27 februari 2008 @ 20:41
de ambiance is schitterend wel daar
#ANONIEMwoensdag 27 februari 2008 @ 20:42
JODEEE
JODEEE
JODEEE

-SG-woensdag 27 februari 2008 @ 20:43
Leuke sfeer met die vlaggetjes! Iedereen die mee doet ! Komt natuurlijk omdat het zo kleinschalig is maar een mooie sfeer hoor!
VoreGwoensdag 27 februari 2008 @ 20:43
Hoeveel mensen zijn daar?
denthemenwoensdag 27 februari 2008 @ 20:43
Lekker sfeertje
VoreGwoensdag 27 februari 2008 @ 20:44
vieren ze carnaval in Katwijk?
Adelantewoensdag 27 februari 2008 @ 20:44
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 20:43 schreef VoreG het volgende:
Hoeveel mensen zijn daar?
6500 en wat er nog buiten staat
jorienvdherikwoensdag 27 februari 2008 @ 20:45
nac heeft ook echt een kant gekregen
9christensenwoensdag 27 februari 2008 @ 20:47
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 20:44 schreef VoreG het volgende:
vieren ze carnaval in Katwijk?
carnaval zeg he
-SG-woensdag 27 februari 2008 @ 20:48
De opruimdienst .
jorienvdherikwoensdag 27 februari 2008 @ 20:50
En nac krijgt de bekende liedjes weer over zich heen
DarkShinewoensdag 27 februari 2008 @ 20:54
Leuk om het Limburgs Volkslied voor de wedstrijd in Katwijk te horen.
jorienvdherikwoensdag 27 februari 2008 @ 20:55
Zal er net als gister nog een figuur het veld op gaan lopen
jorienvdherikwoensdag 27 februari 2008 @ 20:57
dat wie wij zijn is nu ook gewoon hard, echt niet normaal
respect
-SG-woensdag 27 februari 2008 @ 20:57
Wat zitten ze nou weer te schreeuwen?
DarkShinewoensdag 27 februari 2008 @ 20:58
quote:
Quick Boys kan geschiedenis schrijven
Eerste amateurclub die de halve bekerfinale bereikt
Vergeten dat Groene Ster de finale haalde? En deze met 9-2 verloor van Willem II in Eindhoven.
jorienvdherikwoensdag 27 februari 2008 @ 20:59
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 20:57 schreef -SG- het volgende:
Wat zitten ze nou weer te schreeuwen?
Overal waar we komen (2X)
vragen de mensen (2X)
wie wij zijn (2X)
en dan zeggen wij (2X)
we komen van de B-side/Ere/Hoofd/Ei-side (2X)
en als ze het niet vestaan (2X)
Dan zingen wij het ietsje harder ! (2X)
jorienvdherikwoensdag 27 februari 2008 @ 20:59
nac 0-1
-SG-woensdag 27 februari 2008 @ 20:59
Quick Boys. Wat doe je!
boriszwoensdag 27 februari 2008 @ 20:59
0-1 Amoah
DarkShinewoensdag 27 februari 2008 @ 21:00
Wel weer een goal die NAC typeert voor dit seizoen.
-Vaduz-woensdag 27 februari 2008 @ 21:01
Een fijn scenario voor NAC.
#ANONIEMwoensdag 27 februari 2008 @ 21:02
verrassend
Blawhwoensdag 27 februari 2008 @ 21:13
Lurling
jorienvdherikwoensdag 27 februari 2008 @ 21:13
dat whooo hoe gaat die nu precies ?

echt een toffe melodie, hoorde hem van weekend ook in belgie
gitaarsnaarwoensdag 27 februari 2008 @ 21:16
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 21:13 schreef jorienvdherik het volgende:
dat whooo hoe gaat die nu precies ?

echt een toffe melodie, hoorde hem van weekend ook in belgie
whooooooooooowhoooooooooooooooooooohoooooooooooooooooooooo

hooooooowhooooooooooohooooooooooooooooo

zoiets
jorienvdherikwoensdag 27 februari 2008 @ 21:17
rood voor onyake
Blawhwoensdag 27 februari 2008 @ 21:17
Rood
Adelantewoensdag 27 februari 2008 @ 21:17
dag wedstrijd
boriszwoensdag 27 februari 2008 @ 21:17
Onydinges

natrappen.
gitaarsnaarwoensdag 27 februari 2008 @ 21:18
wat een l*l
jorienvdherikwoensdag 27 februari 2008 @ 21:18
waar is die kale nou
Zwoerdwoensdag 27 februari 2008 @ 21:18
Jammer voor de wedstrijd dit
Adelantewoensdag 27 februari 2008 @ 21:19
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 21:17 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]Onydinges

natrappen.
ik dacht dattie zei tonny eyk
DarkShinewoensdag 27 februari 2008 @ 21:19
Einde wedstrijd dus.
jorienvdherikwoensdag 27 februari 2008 @ 21:19
weer zo dom banenlied dat ze zingen
Fideswoensdag 27 februari 2008 @ 21:19
Wat een sukkel is die kerel zeg.
F1Baswoensdag 27 februari 2008 @ 21:19
Onyeike

Hij staat er bekend om, hij houdt er ook nog wel van zo nu en dan een elleboogje te geven.
Blawhwoensdag 27 februari 2008 @ 21:20
Ik vond rood wel erg zwaar hoor. Triest ook dat je tegen een amateurclub zo overdreven moet gaan liggen.
jorienvdherikwoensdag 27 februari 2008 @ 21:20
De enige die nu blij kan zijn is metodmisch
die hoeft er zaterdag niet tegen te spelen
-Vaduz-woensdag 27 februari 2008 @ 21:21
Onyeike, de ex-prof laat zich provoceren, is niet voor het eerst.
Omnifacerwoensdag 27 februari 2008 @ 21:22
Terecht rood.

Prachtig toch dat Penders hem zo weet op te naaien. Ik blijf van je houden, RBC-er
Ruiseartwoensdag 27 februari 2008 @ 21:22
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 20:54 schreef DarkShine het volgende:
Leuk om het Limburgs Volkslied voor de wedstrijd in Katwijk te horen.
Ja zeg, hoe komen ze daar eigenlijk bij?
Blawhwoensdag 27 februari 2008 @ 21:23
Gilissen
Palauwoensdag 27 februari 2008 @ 21:24
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 21:20 schreef Blawh het volgende:
Ik vond rood wel erg zwaar hoor. Triest ook dat je tegen een amateurclub zo overdreven moet gaan liggen.
Overdreven liggen is vaak de enige manier om duidelijk te maken dat je een trap of elleboog hebt gehad. Anders denken de briljante scheidsen en grensrechters van Nederland dat t om een reguliere overtreding gaat. Matennaaien is natuurlijk not done, maar bij natrappen mag je wel ff gaan liggen, zolang je er maar niet een grote show van maakt (Rivaldo wannabe achtig) .
Morpheus2002woensdag 27 februari 2008 @ 21:24
Oeiiiii
jorienvdherikwoensdag 27 februari 2008 @ 21:26
ik vind het raar dat quickboys zulke stomme bal verliezen heeft.
zal wel door de zenuwen komen.

deurne speelde nog beter
jorienvdherikwoensdag 27 februari 2008 @ 21:27
0-2 afgelopen.

waarom pakt die keeper als met zn benen ?
Blawhwoensdag 27 februari 2008 @ 21:27
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 21:24 schreef Palau het volgende:

[..]

Overdreven liggen is vaak de enige manier om duidelijk te maken dat je een trap of elleboog hebt gehad.
Maar als je gaat liggen en de scheids heeft niet gezien dan geeft hij echt geen rood hoor. Als hij het ziet moet hij gewoon rood nodig, daar hoef je niet zo voor te gaan liggen. Oncollegiaal en onsportief vind ik dat.

0-2
-Vaduz-woensdag 27 februari 2008 @ 21:27
Rob profiteert zelf.
Zwoerdwoensdag 27 februari 2008 @ 21:27
kutgoal
Ruiseartwoensdag 27 februari 2008 @ 21:27
Ja kom zeg, 't is maar Quick Boys, jullie doen net alsof het Kozakken Boys is.
gitaarsnaarwoensdag 27 februari 2008 @ 21:27
en dat was de wedstrijd nu echt
Palauwoensdag 27 februari 2008 @ 21:27
0-2
SCHwoensdag 27 februari 2008 @ 21:27
Hup QB - pak die schlemielige ploeg
Palauwoensdag 27 februari 2008 @ 21:28
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 21:27 schreef Blawh het volgende:

[..]

Maar als je gaat liggen en de scheids heeft niet gezien dan geeft hij echt geen rood hoor. Als hij het ziet moet hij gewoon rood nodig, daar hoef je niet zo voor te gaan liggen. Oncollegiaal en onsportief vind ik dat.

0-2
Ik ben het daar wel mee eens, maar dan ga je ervanuit dat de scheidsen in Nederland goed zouden zijn
Blawhwoensdag 27 februari 2008 @ 21:30
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 21:28 schreef Palau het volgende:

[..]

Ik ben het daar wel mee eens, maar dan ga je ervanuit dat de scheidsen in Nederland goed zouden zijn
Ik zou het terecht vinden als voor dit soort dingen consequent rood getrokken wordt, maar ik weet zeker dat wanneer een Afellay, Bruins of een Huntelaar het had gedaan bij een QB speler dat er dan geen rood zou zijn getrokken. Sowieso wordt er in 9/10 van de keren hiervoor geen rood getrokken.
Palauwoensdag 27 februari 2008 @ 21:32
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 21:30 schreef Blawh het volgende:

[..]

Ik zou het terecht vinden als voor dit soort dingen consequent rood getrokken wordt, maar ik weet zeker dat wanneer een Afellay, Bruins of een Huntelaar het had gedaan bij een QB speler dat er dan geen rood zou zijn getrokken. Sowieso wordt er in 9/10 van de keren hiervoor geen rood getrokken.
Helaas heb je gelijk en zou het bij 1 van de grotere clubs gezien worden als een licht vergrijp als uiting van frustratie ipv wat het is: natrappen en inrukken. En zoals je al aangeeft wordt hier te weinig rood voor gegeven, dus moet je als slachtoffer wel kenbaar maken dat er iets aan de hand is, voordat je nog een schop te pakken hebt zonder dat de bal in de buurt is...
boriszwoensdag 27 februari 2008 @ 21:39
en daar was kidpoker ook even in beeld.
boriszwoensdag 27 februari 2008 @ 22:21
Stormlooptopic
Hounietwoensdag 27 februari 2008 @ 22:23
Nac voor ?
DarkShinewoensdag 27 februari 2008 @ 22:28
Boring boring n-a-c!
boriszwoensdag 27 februari 2008 @ 22:28
0-3, Lurling
TerroRobbiewoensdag 27 februari 2008 @ 22:31
Mooie goal van Lurling?
djstoffelwoensdag 27 februari 2008 @ 22:32
hebben ze de keeper van het 12e in de goal staan?
jorienvdherikwoensdag 27 februari 2008 @ 22:34
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 22:32 schreef djstoffel het volgende:
hebben ze de keeper van het 12e in de goal staan?
ging die weer met zn voeten aan de haal
DatMeenJeNietwoensdag 27 februari 2008 @ 22:35
NAC .
-Vaduz-woensdag 27 februari 2008 @ 22:41
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 22:32 schreef djstoffel het volgende:
hebben ze de keeper van het 12e in de goal staan?
Die man is altijd al een rare doelman geweest.
djstoffelwoensdag 27 februari 2008 @ 22:42
heb wel het nieuwe slaapmiddel ontdekt........een wedstrijd van nac bekijken
DarkShinewoensdag 27 februari 2008 @ 22:45
Welterusten idd...
jorienvdherikwoensdag 27 februari 2008 @ 22:46
Nou

Heracles
Roda JC
NAC Breda
ben benieuwd Feyenoord of Zwolle morgen
djstoffelwoensdag 27 februari 2008 @ 22:46
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 22:41 schreef -Vaduz- het volgende:

[..]

Die man is altijd al een rare doelman geweest.
moeten ze m toch een keer uitleggen dat je ook je handen mag gebruiken
-Vaduz-woensdag 27 februari 2008 @ 22:47
Er is ook Bayern op he, verlenging tegen 1860 Munchen.
jorienvdherikwoensdag 27 februari 2008 @ 22:48
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 22:47 schreef -Vaduz- het volgende:
Er is ook Bayern op he, verlenging tegen 1860 Munchen.
Denet was er Standaard op canvas,
die maakte een 4-1 heenwedstrijd nog goed
Ruiseartwoensdag 27 februari 2008 @ 23:10
Stukkie Quick Boys, daarna Standaard (:D) en nu verlenging Sheffield aan het volgen...

Fraai bekeravondje.
Insistordonderdag 28 februari 2008 @ 14:20
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 22:46 schreef djstoffel het volgende:

[..]

moeten ze m toch een keer uitleggen dat je ook je handen mag gebruiken
NAC mag blij zijn dat ze niet 1-op-1 zijn gekomen met Kromhout, hij gaat nooit voor de bal, maar met gestrekt been vooruit naar de benen vd tegenstander
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 20:58 schreef DarkShine het volgende:

[..]

Vergeten dat Groene Ster de finale haalde? En deze met 9-2 verloor van Willem II in Eindhoven.
Toen bestonden er nog geen profs...
Overigens haalde IJsselmeervogels in 1975 de halve finale van de beker (en werd sportploeg van het jaar).

"ze zijn wit, ze zijn blauw en het stinkt naar kabeljauw!"

[ Bericht 3% gewijzigd door Insistor op 28-02-2008 14:26:07 ]
TerroRobbiedonderdag 28 februari 2008 @ 16:30
Standard, hollandse kutboeren.
methodmichdonderdag 28 februari 2008 @ 16:34
quote:
Op woensdag 27 februari 2008 21:27 schreef jorienvdherik het volgende:
0-2 afgelopen.

waarom pakt die keeper als met zn benen ?

Doet ie wel vaker.

Ben benieuwd in hoeverre deze wedstrijd nog doorwerkt in de benen bij QB.
OssieMandonderdag 28 februari 2008 @ 16:35
Wat was dat een matige pot van NAC gister, tegen 10 man

Halve finale Heracles thuis hoop ik en dan Feyenoord verslaan in de Kuip
methodmichdonderdag 28 februari 2008 @ 16:35
quote:
Op donderdag 28 februari 2008 14:20 schreef Insistor het volgende:

[..]

NAC mag blij zijn dat ze niet 1-op-1 zijn gekomen met Kromhout, hij gaat nooit voor de bal, maar met gestrekt been vooruit naar de benen vd tegenstander
[..]
Dat mag je niet zeggen Insistor!
F1Basdonderdag 28 februari 2008 @ 17:14
quote:
Op donderdag 28 februari 2008 16:35 schreef methodmich het volgende:

[..]

Dat mag je niet zeggen Insistor!
Die Insistor, je kan wel merken dat hij voor Katwijk is
methodmichvrijdag 29 februari 2008 @ 17:03
Overigens, wat me nog opviel aan die commentator. Wat zat die nou steeds te hopen dat Esajas en Supusepa erin zouden komen? Alleen omdat die ex-prof zijn? Die gasten zijn minder dan wat er in de basis stond, dus vond het nogal opvallend.
PizzaSalamidinsdag 4 maart 2008 @ 13:13
Nac zou een speler hebben opgesteld tegen QB die niet speelgerechtigd was ofzo? Iemand die hier meer van weet.
DarkShinedinsdag 4 maart 2008 @ 13:14
Bron?
PizzaSalamidinsdag 4 maart 2008 @ 13:17
Hoorde het van wat mensen, nog geen bron gekregen. Maar zal misschien wel iets van bekend worden. Of niet .
TerroRobbiedinsdag 4 maart 2008 @ 13:20
Volgens mij snuiven ze teveel in Katwijk.
PizzaSalamidinsdag 4 maart 2008 @ 13:23
quote:
Op dinsdag 4 maart 2008 13:20 schreef TerroRobbie het volgende:
Volgens mij snuiven ze teveel in Katwijk.
Defineer teveel.

Zou toch wel lelijk zijn voor NAC als ze er zo alsnog uitvliegen. Maar goed, eerst maar eens zien of het wel echt zo was.
Mascletadinsdag 4 maart 2008 @ 13:46
haha, tis geen Pisvee hoor in Breda, volgens mij is het dikke bullshit, maar ik hou de website's in de gaten.
PizzaSalamidinsdag 4 maart 2008 @ 13:48
Geloof er ook weinig van, maar ik was er toch benieuwd naar.
methodmichdinsdag 4 maart 2008 @ 20:08
Wie zou dat moeten zijn dan? Kan geen enkele speler bedenken die in actie is gekomen en die niet zou hebben mogen spelen.
F1Basdinsdag 4 maart 2008 @ 20:38
quote:
Op dinsdag 4 maart 2008 13:20 schreef TerroRobbie het volgende:
Volgens mij snuiven ze teveel in Katwijk.
Dat is allang bekend.
PizzaSalamiwoensdag 5 maart 2008 @ 08:32
quote:
Op dinsdag 4 maart 2008 20:38 schreef F1Bas het volgende:

[..]

Dat is allang bekend.
Bij Ijsselmeervogels en Spakenburg zijn het allemaal voorbeeldige mensen toch?
F1Baswoensdag 5 maart 2008 @ 23:13
quote:
Op woensdag 5 maart 2008 08:32 schreef PizzaSalami het volgende:

[..]

Bij Ijsselmeervogels en Spakenburg zijn het allemaal voorbeeldige mensen toch?
Neuh. Maar ik zie het bij ons nooit gebeuren tijdens de wedstrijd.