abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zondag 16 maart 2008 @ 20:33:36 #176
167052 marjo84
Heerschenderwijs goed bezig.
pi_57419445
quote:
Op zondag 16 maart 2008 19:15 schreef Tally het volgende:
Ga eens gewoon door GewoneMan.
Inderdaad, ben erg benieuwd hoe het verder gaat...
Really??
'Ik ben NIET dwars!.'
  maandag 17 maart 2008 @ 22:10:46 #177
209439 Bob1978
geniet van elke dag!!
pi_57441078
Een tijdje terug heb ik dit forum ontdekt…en dit topic speciaal, er zijn zoveel leuke en lekkere verhaaltje te lezen.. in het verleden heb ik wel eens een erotisch verhaal geschreven en heb ter ere van dit topic de pen weer in mijn hand genomen, en mij hiervoor ook aangemeld al fokker. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

een hernieuwde kennismaking
Jaren geleden had ik een relatie met Hannah, dit heeft een jaar of twee geduurd maar allebei nog niet klaar om iets “vast”te hebben. Wel bleven wel elkaar regelmatig zien, en samen leuke dingen doen. Ook is het wel eens voorgekomen dat we beide zo zin in seks hadden dat we samen in bed belande. Dit is echter al jaren terug, en de laatste twee jaren hebben we elkaar eigenlijk niet gezien en gesproken, door relaties die we hadden, en een jaloerse vriendin die het niet kon hebben dat ik met haar om ging. Liefde maakt blind zeggen ze ook wel.

Afgelopen oktober ging mijn relatie uit na anderhalf jaar, de eerste maanden was het best moeilijk, veel terugdenken aan mooie momenten. Tot begin februari plots de telefoon ging, “met Hannah”. Dat was het begin van een hernieuwde kennismaking, we kletsen een tijdje en hadden allebei de behoefte om elkaar weer eens te zien. Dus een week later ging ik vanuit mijn werk bij haar eten. We hadden veel te bespreken, wat we afgelopen jaren allemaal gedaan hadden, wat we op seksueel gebied mee gemaakt hadden etc. Maar er hing geen “erotisch geladen” sfeer, ook op dit gebied kunnen wij behoorlijk open zijn tegen elkaar. Het bleek dat Hannah weer een relatie aangegaan was met een ex in het buitenland, en daar binnenkort weer naartoe gaat voor een paar weken.

We spraken af dat Hannah in Maart bij mij zou langs komen om samen naar een voetbalwedstrijd te kijken van de plaatselijke club, we zijn allebei aardig voetbalfanaten en Hannah voetbalt zelf ook behoorlijk fanatiek. Dus begin maart was het zover, om half zes stond ze voor mijn deur en onder het genot van een lekker warme kop thee kletsten we even bij. Waarbij ze vroeg of er nog lekkere voetballers na de wedstrijd een biertje mee dronken, dus maakte ik de opmerking of ze zin had in een heel elftal ofzo. We lachte er hartelijk om.

Voor de wedstrijd aten we op de club een lekker vet patatje, en dronken een paar biertjes. Tijdens de wedstrijd hebben we de club behoorlijk aangemoedigd, en Hannah was helemaal weg van de linksback! Na de wedstrijd bleven we aan de bar hangen bij de club om te kletsen en biertjes te drinken. Ook een aantal voetballers kwamen naar boven, waarbij ik de linksback aan Hannah voorstelde. Toen een vriend van mij een opmerking maakte over de bardame en vastbinden zag ik dat Hannah ouderwets rode wangetjes gekregen had, en dat fluisterde ik dus ook in haar oor, waardoor ze nog roder werd.

Inmiddels was het tijd om haar naar het station te brengen, Hannah zou de volgende dag jarig zijn, en het was een gewone maandagavond dus ook ik moest er weer op tijd uit de volgende dag. Aangekomen bij het station bleek dat de trein net weg was, dus werd het 15 minuten wachten op de volgende. Heen en weer lopend op het perron kwam het gesprek op haar wangetjes, ik vroeg haar of het idee om vastgebonden te zijn haar opwond, en ze zei dat dat zeker zo was. Uit ervaring? Vroeg ik. Ja beaamde ze…met weer rode wangetjes. Toen vroeg ze uit het niets, “jij vind het lekker om een meisje in haar kont te nemen toch?” “ja dat klopt” zei ik met een harder wordende lul in mijn broek. Hannah moest daar nooit iets van hebben, en ik zei “nieuwsgierig?”…zachtjes klonk er “misschien wel”…met een veelbetekende glimlach op haar gezicht. De stilte werd verbroken door de omroep installatie, dat de trein 10 minuten vertraging zou hebben..dat werd de eerste paar minuten van haar verjaardag op het perron vieren!

Om 00:00 kon ik haar dus feliciteren voordat ze een paar minuten later de trein in stapte, en ik haar toe fluisterde dat als ze vrijgezel was geweest ik haar graag de eerste uren van haar verjaardag vastgebonden zou hebben.
Thuisgekomen pakte ik nog een afzakkertje, terwijl ik even het net afspeurde en dit topic tegenkwam, waardoor mijn opwinding alleen maar groter werd. Toen ik net de neiging kreeg om mezelf eens lekker te gaan verwennen, ging mijn telefoon….”ja, met mij….” Klonk er in paniek. Ze had bij het overstappen een foutje gemaakt, ze zat nu in een lege trein op weg naar een rangeerterrein, maar ze had de machinist zover gekregen dat de trein bij het eerstvolgende station zou stoppen, maar terug naar huis kon ze niet meer. Wel kon ze vanaf dat station een trein nemen naar mij, en ze vroeg of ik haar op wilde halen van het station om 1:15 uur. Haar laten staan doe ik ook niet, dus heb me weer aangekleed en fietste weer naar het station.

Bij mij thuisgekomen, hebben we eerst een kop thee gedronken. En hartelijk gelachen om het onverwachte weerzien. Nadat we ons beide slaapklaar gemaakt hadden zijn we in bed gaan liggen, en ze vertelde dat ze in tijden niet zoveel lol gemaakt had..en vroeg of ik het meende over het vastbinden als ze vrijgezel zou zijn…en ik beantwoorde haar dat ik dat zeker meende, en dat het niet bij vastbinden zou blijven. Verder kletsen we over het voetbal, herinneringen van vroeger. Voelde vrij ongemakkelijk om weer naast haar te liggen.

Toen zei ze dat ze wilde gaan slapen, en we gaven elkaar een onschuldig nachtzoentje en wenste elkaar welterusten, waarna ze me direct stevig vastpakte en me omhelsde. Automatisch gaf ik haar een kus op haar mond die ze direct beantwoorde met een heftige tongzoen! Dit voelde heerlijk, superontladende na een avond vol met speelse opmerkingen. Ze zei tegen me “ik wil met je neuken….neem me asjeblieft!” ik keek haar met verbijsterde ogen aan…en vroeg of ze het meende…waarop ze zei dat ze nu niets liever wilde. En ik zei tegen haar dat ik het wel wilde, maar dat ik geen problemen wil met haar vriend… die zit toch ver weg zei Hannah, en zo vast is dat ook weer niet. Dus ik stemde in, op voorwaarde dat we het op mijn manier zouden doen, en dat als ze het niet fijn zou vinden dat we zouden stoppen. Hierop zei ze….”maar al te graag!”

Deel 2 volgt snel….
  maandag 17 maart 2008 @ 22:54:50 #178
209439 Bob1978
geniet van elke dag!!
pi_57442333
vervolg: hernieuwde kennismaking
Ik stapte uit bed, en vroeg haar om zich uit te kleden..veel had ze niet aan want ze had geen slaapkleding bij gehad, omdat het niet de bedoeling was dat ze bij me sliep. Dus ging mijn uitgeleende T-shirt en boxershort uit, en kwamen haar bekende stevige kleine borsten tevoorschijn, nieuw was voor mij dat ze van onder volledig geschoren was. Ik zei tegen haar “zo…je weet tegenwoordig ook hoe je met een scheermes om moet gaan?” ze vertelde dat dat veel lekkerder was als ze gelikt word, en het schuurt minder als ik lekker hard op een jongen rij… Bij de aanblik van naakte Hannah werd mijn strakke boxer nog meer gevuld. Ik vroeg haar op haar knien rechtop achterstevoren voor me te komen zitten, en pakte een theedoek waarmee ik haar ogen bedekte zodat ze niets meer kon zien. Ze vroeg wat ik van plan was…en ik zei dat ze dat wel zou voelen…en er ontsnapte een zachte kreun uit haar mond.

Ik kuste Hannah op haar mond en streelde haar hard geworden tepels een voor een, zachtjes met mijn vingertoppen, kneep er zachtjes in met mijn duim en wijsvinger…en streelde daarna met mijn zachte handpalm over haar tepels. Ondertussen had Hannah mijn hoofd vastgepakt en tongde me vurig! Ik streelde langs haar hals, borsten en navel naar benden en streek zachtjes met mijn hand over haar venusheuvel en voelde dat ze al enige tijd behoorlijk opgewonden moest zijn, omdat het daar zelfs behoorlijk vochtig was. Langzaam daalde ik af naar haar clitje, waarover ik heel licht streelde en mijn vinger langs haar kletsnatte schaamlippen liet gaan. Zelf kon ze zich niet meer inhouden en kreunde het uit! Ze streek met haar handen via mijn nek, mijn tepels naar benden in mijn boxer….en kreunde verrukt toen ze mijn kale pik met haar hand vond. Terwijl ze mij begin af te trekken, vingerde ik haar supergladde kutje, afwisselend langs haar clitje…en soms een vinger zachtjes naar binnen duwend.

Terwijl we zo bezig waren begon ze steeds harder te kreunen, en wist dat het niet lang meer zou duren voordat ze klaar zou komen. Ze smeekte me om haar te nemen, maar ik was iets anders van plan. Ik zei haar te gaan liggen op bed, en ondertussen trok ik mijn boxer uit…wat een bevrijding! Ik pakte uit mijn nachtkastje een glazen dildo met allemaal bobbels erop..welke ik ooit heb aangeschaft bij een beurs met mijn ex, en een flesje glijmiddel. De dildo legde ik tussen mijn benen om hem een beetje warmer te maken, glas kan aardig koud zijn namelijk, maar neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Ik knielde tussen de benen van Hannah in en begon haar te strelen langs haar dijen, lies zo naar haar schaamlippen… die trok ik voorzichtig uit elkaar, waardoor ik mooi uitzicht kreeg om haar rode kutje…te aantrekkelijk om daar niet uitgebreid aan te gaan likken. Zachtjes ging ik met het puntje van mijn tong naar haar clitje, en toen ik haar clitje raakte schokte Hannah van de opwinding. Langzaam likte ik langs haar kletnatte spleetje, en proefde haar warme ziltige vocht…net als vroeger smaakte dat nog steeds heerlijk!

Ondertussen voorde ik het tempo op, en bracht langzaam een vinger naar binnen die ik heen en weer bewoog. En toen ik een tweede vinger naar binnen bracht vond ik haar g-spot, een heerlijk plekje zo te merken aan haar reactie! Toen was het tijd om de dildo tevoorschijn te halen, en zachtjes plaatste die ik tussen haar schaamlippen…”wat doe je?” vroeg Hannah…maar ik zei niets en duwde de dildo langzaam een paar centimeter naar binnen, “ga door” spoorde Hannah mij aan…en ik bewoog de dildo langzaam naar buiten alvorens hem helemaal naar binnen te duwen...Door de bobbels die erop zitten word er extra gestimuleerd, waardoor ze weer snel tegen een orgasme aan zat….toen ik mijn tong ook nog eens op haar clitje zette kwam ze krachtig klaar. “Wow!!” schreeuwde Hannah uit! Terwijl ik de dildo langzaam uit haar kutje liet glijden, en haar sappen eraf likte. Ik bleef langs haar schaamlippen strelen, een beetje spelend met de natte sappige draden van haar vocht, en bracht mijn mond op haar kutje om al haar geproduceerde sappen op te likken. Terwijl ik dat deed begon ze er weer van te genieten….”wat doe je toch met me?” maar ik ging gewoon door, en bracht twee vingers naar binnen in haar zachte natte kut. Met mijn andere hand streelde ik over haar buik, lies, dijen en tenslotte haar billen, en duwde mijn vingers nog dieper in haar soppende kut.

Door alle opwinding was het overal nat geworden, haar kutgeil zat overal. Ik streelde langzaam van achter tussen haar billen door, en maakte kringetjes rond haar kontgaatje. Dit in combinatie met mijn 2 penetrerende vingers wond haar nog meer op, en ik waagde het erop door een vinger tegen haar anus te zetten en zachtjes een klein beetje druk uit te oefenen. Ze kantelde haar bekken iets, waardoor een vingerkootje van mijn wijsvinger haar kontgaatje ingleed. Zelf schrok ze hier zo van, omdat het zo makkelijk ging…en ze schreeuwde bijna “doe maar!” en ik duwde langzaam mijn vinger verder naar binnen, terwijl ik met mijn ander vingers haar gespot opzocht. Hierdoor ontspande ze zich zodat ik mijn vinger helemaal naar binnen kreeg, en zachtjes heen en weer kon gaan..door deze dubbele stimulatie was haar volgende hoogtepunt niet ver weg…helemaal toen ik zachtjes op haar klitje zoog. Ze kwam krachtig klaar en er golfde zelfs een kleine hoeveelheid vocht uit haar vagina.

Uitgeput lag ze met haar benen wijd op bed…maar klaar waren we allerminst…

Willen jullie ook het vervolg?
pi_57443304
quote:
Op maandag 17 maart 2008 22:54 schreef Bob1978 het volgende:
vervolg: hernieuwde kennismaking
-knip-
Willen jullie ook het vervolg?
Nee dat verzin ik er zelf wel bij
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_57447700
Godver, ik heb het weer gedaan.....
pi_57448186
WAT heb je weer gedaan?
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
  dinsdag 18 maart 2008 @ 10:18:31 #182
209439 Bob1978
geniet van elke dag!!
pi_57448199
quote:
Op dinsdag 18 maart 2008 09:48 schreef -moppie- het volgende:
Godver, ik heb het weer gedaan.....
wat heb je nu weer gedaan?;)
  dinsdag 18 maart 2008 @ 10:20:26 #183
207809 Bauglir
Run On For A Long Time...
pi_57448237
quote:
Op dinsdag 18 maart 2008 10:18 schreef Bob1978 het volgende:

[..]

wat heb je nu weer gedaan?;)
ik wil de rest van je verhaaltje wel lezen hoor

ben een man dus heb niet zoveel fantasie
I'm an enigma, a mystery wrapped in a riddle...
pi_57448384
quote:
Op dinsdag 18 maart 2008 10:20 schreef Bauglir het volgende:

[..]

ik wil de rest van je verhaaltje wel lezen hoor
Ik ben ook heel benieuwd naar de rest van het verhaal
pi_57448886
quote:
Op dinsdag 18 maart 2008 10:17 schreef Adolecens het volgende:
WAT heb je weer gedaan?
Verhaaltjes op mijn werk lezen......
Is niet leuk hoor, zit je hier, heb je zin, kan je niks (nee, mag van vriendje niet aan collega's zitten)..
pi_57449046
hahaha ken het moppie! pfffffffffff met rode koontjes momenteel aan het zitten hier...
Ik gek op knuffelen? Nee............. lijkt maar zo!
pi_57449207
ga door bob, super verhaal, kan niet wachten op het vervolg
deze verhaaltjes lezen op het werk
pi_57450371
Daar lig je dan, net als ik.. met alleen een handdoekje over je heerlijke billen.. wachtend op degene die ons dadelijk een doodgewone, maar lekkere massage gaat geven.. denk jij..
ik kruip nog even naar je toe om je een heerlijke zoen te geven.. Op dat moment komt ze binnen..
Damn.. je kijkt me aan met een blik in je ogen die gelijk verraad wat je denkt, waarom zo'n lekkertje als we er toch niet aan mogen zitten? je hebt gelijk.. ze is mooi.. lange blonde haren, prachtige ogen, geile lippen, heerlijk figuurtje en goddelijke borsten.. we draaien ons allebij weer om, wachtend op haar handen.. Ik voel de olie over mijn rug glijden.. ze smeert mijn rug in, mijn billen, mijn benen.. en keert zich dan naar jou om het zelfde te doen.. daarna draait ze je om en zegt dat je moet gaan staan.. verbaasd kijk je mij aan, en doet wat ze zegt.. ze duwt je op een stoel en pakt een sjaal, waarmee ze je handen vastbind aan de leuning.. vragend kijk je me aan.. maar ik zeg niets.. ik wist dit al.. en die blik in je ogen is nog beter dan ik had verwacht.. ze loopt weer terug naar mij, en ik draai me weer op mijn buik.. ze trekt haar shirtje uit.. en 2 ontzettend geile borsten komen tevoorschijn.. Ze laat haar rokje op de grond vallen en gaat voor me staan, zodat ik haar slipje langzaam naar beneden kan rollen.. Heel licht laat ik mijn vinger langs haar lipjes glijden.. ze gaat met n been aan elke kant op me zitten.. de warme olie zorgt ervoor dat ze wat verder naar beneden glijd.. ik voel haar poesje over mijn billen glijden.. hmm.. heerlijk.. ze pakt de fles massage olie en loopt naar je toe.. ze pakt je handen, giet er wat in en legt dan je handen op haar borsten.. je glijd met je handen over haar borsten heen.. haar tepels worden hard.. ze brengt ze naar je mond.. en net op het moment dat je lippen eromheen wil leggen draait ze zich om en laat ze haar tepels langs mijn mond glijden.. Ik mag ze wel in mijn mond nemen. en dat doe ik maar al te graag.. met mijn tong maakt ik circeltjes om haar tepel, en met mijn hand knijp ik in de andere.. ze kreunt even en legt haar hoofd in mijn nek.. ze bijt even in mijn oor.. mmm.. en geeft me een heerlijke tongzoen.. mijn tong glijd langs haar lippen.. Met haar tong trekt ze een spoor van mijn nek naar beneden.. ze likt heerlijk aan de zijkant van mijn heerlijk natte poesje.. dan opent ze haar mond een beetje, neemt mijn clitje in haar mond en begint er heerlijk aan te zuigen.. ik pak haar blonde haar vast en duw mijn kutje tegen haar mond aan.. ze zuigt zo lekker.. ze likt zo lekker.. Als ze nog even zo door gaat ga ik komen hoor.. ze merk het en stopt.. haar beurt.. ze gaat liggen met haar benen wijd.. ik ga tussen haar benen zitten en pak haar billen vast.. ik laat mijn tong van haar knie naar binnen glijden.. ik zie haar poesje.. zo nat.. zo open.. daar moet wat in.. ik kijk naar jou.. Je lul is hard.. keihard.. niet zo gek ook natuurlijk, maar het is nog niet jou tijd.. in steek mijn vinger in haar kutje.. ik zoek haar plekje, en laat mijn vinger er over heen glijden.. er in.. er uit.. ze kreunt hard.. jij begint ook te kreunen.. je houd het niet meer he? je wil wat om je lul hebben.. of het nou een gulzige mond is, of een druipend nat kutje.. Ik begin haar te beffen.. met lange halen lik ik het vocht eruit.. oh, het smaakt zo lekker.. zo zoet.. hmm.. ik zuig hard aan haar clit, blijf met een vinger in en uit haar poesje gaan en met mn ander hand verwen ik mezelf.. Jou beurt schatje.. na een beetje pesten.. We gaan allebij met de rug naar je toe voor je zitten en buigen voorover, zodat je uitzicht hebt op 2 poesjes.. zo lekker glad van de olie.. zo lekker nat.. we beginnen met elkaar te spelen.. na een poosje word ik zo ontzettend geil van die blik in je ogen schatje.. we komen naar je toe.. beginnen je overal te strelen en te zoenen.. maar je handen blijven vast.. ze gaat naast je staan en begint met haar zelf te spelen.. af en toe laat ze je aan haar vinger likken zodat jij ook die heerlijke smaak kan proeven.. ik ga voor je zitten en laat in n keer je keiharde pik in mn mond glijden.. helemaal.. je kreunt en probeerd je heupen te bewegen zodat hij er weer in kan.. maar ik hou je steving vast en laat hem heel langzaam in en uit mijn mond glijden.. je word gek he? mooi zo.. ik neem hem weer in mn mond en zuig er zo lekker aan.. hij smaakt zo lekker schatje.. ik blijf zuigen en likken. je kijkt naar links en ziet dat ze omhoog komt, zodat jij heerlijk aan haar poesje kan likken.. ik kom ook omhoog en ga boven je lul hangen.. je wil hem er in.. je wilt me neuken he.. heel hard.. heel diep.. ik merk het.. ik pak hem vast en laat hem heel zachtjes, heel eventjes langs mijn poes glijden.. je word gek.. wil hem er in.. ze merkt dat en gaat achter me staan om je vast te houden.. je kunt er niets meer aan doen.. je zit aan alle kanten vast.. ik laat je lul heel langzaam in me komen.. zo blijf ik even doorgaan, net zolang tot je het verzetten opgeeft en je onspant.. dan laat ik hem in een keer heel diep in me glijden.. Ooh.. lekker..
ik pak je vast bij je schouders en beweeg mijn heupen, zodat je lul elke keer harder en dieper in me stoot.. ze laat je benen los, drukt haar lichaam tegen me aan en pakt mijn tepels vast.. ze knijpt erin, heerlijk hard.. jij blijft je lul keihard in me stoten en komt bijna tot je hoogtepunt.. dan stap ik van je af.. we gaan allebij aan een kant van je staan, smeren allebij nog wat olie op onze kutjes en maken je handen los.. je aarzelt geen seconden en steekt bij ons allebij 2 vingers heel diep erin.. ik zoen haar terwijl we allebij steeds harder beginnen te kreunen.. je doet het zo lekker schatje.. ga door alsjeblieft.. het meisje pakt mijn tepel vast en begint er weer lekker in te knijpen.. ik doe het zelfde bij haar, en merk dat zij het net zo lekker vind.. je blijft met je vingers stoten.. je blijft..ooh.. mm.. ik kom schatje.. ik kom.. tegelijk met haar begin ik het uit te schreeuwen..het goddelijke gevoel verspreid zich door mijn hele lichaam en duurd langer dan ooit... na een poosje komen we een beetje tot rust.. we laten ons door onze knieen zakken en zij pakt je lul vast.. ze likt er even aan.. en beweegt haar hand op en neer.. ze pakt mijn hoofd en laat je lul diep in mijn mond zakken.. ze trekt me aan mijn haar weer naar boven.. en naar beneden.. Je begint te trillen.. nu neemt zij hem even inhaar mond.. ze zuigt er even heerlijk aan, en dan laat ze hem er weer uit glijden.. ik blijf je aftrekken terwijl we allebij onze tongetjes over je lul laten glijden.. tussendoor laten we onze tongen langs elkaar glijden.. geil gezicht he?.. je houd het niet meer.. je voelt het komen.. hou je ogen open schatje.. je komt overweldigend lekker klaar en spuit je sperma over ons heen. in onze mond.. over onze borsten.. Hmm.. je vond het lekker.. ik sta op en geef je een heerlijk zoen.. Dat was een heerlijke massage of niet?..
You don't mind the fall until your face hits the ground..
  dinsdag 18 maart 2008 @ 13:09:57 #189
209439 Bob1978
geniet van elke dag!!
pi_57451646
Superverhaal IceGlow! Samen eens een schrijven?

Dank je wel voor jullie reacties. Ik zal mijn best doen om de rest van het verhaal z.s.m. te plaatsen....zit nu op mijn werk, dus heb het niet in de buurt....misschien vanavond laat nog
pi_57451916
Damn iceglow, zo'n massage wil ik ook wel
  dinsdag 18 maart 2008 @ 14:56:11 #191
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_57453815
Waarom lees ik dit soort dingen ook op m'n werk
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_57460771
quote:
Op zondag 16 maart 2008 19:15 schreef Tally het volgende:
Ga eens gewoon door GewoneMan.
quote:
Op zondag 16 maart 2008 20:33 schreef marjo84 het volgende:

[..]

Inderdaad, ben erg benieuwd hoe het verder gaat...
sure thing... maar wil eerst de volgende cyber sessie afwachten dus jullie zullen even geduld moeten hebben
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
  woensdag 19 maart 2008 @ 00:15:11 #193
209439 Bob1978
geniet van elke dag!!
pi_57466714
Vervolg: hernieuwde kennismaking.
Ik ging naast Hannah liggen en streelde langs haar gezicht, haar nek, borsten en tepels, langzaam naar beneden. Via haar navel, en haar zij…naar haar benen, dijen…en weer naar boven om haar te verlossen van haar blinddoek. Met haar geile ogen keek ze me diep aan…en zei dat ik nu aan de beurt was…en duwde me krachtig plat op bed terwijl ze direct op me kwam zitten, en me een stevige tongzoen gaf. Terwijl ze me zoende streelde ze langs mijn hals en kneep in mijn tepels, die daardoor hard werden van opwinding. Ondertussen wipte ze langzaam heen en weer, zachtjes wrijvend over mijn steeds harder wordende lul, en bracht haar lippen naar mijn rechtertepel, om deze vervolgens lekker nat te likken. Tot ze plots uitweek naar mijn linkertepel om er hard aan te zuigen, en met haar rechterhand mijn lul vast te pakken en mijn voorhuid naar achter te bewegen….ik kreunde het uit van de opgebouwde spanning.

Haar blik werd getrokken naar mijn harde en vochtig glimmende eikel die tevoorschijn kwam, en ze kwam naast me zitten en vroeg of ze aan mijn glimmende eikel mocht zuigen. Het enige wat ik kon uitbrengen was “hmmmmm….graag”….vroeger was ze nooit zo dol op pijpen, en ik wilde nu wel eens voelen wat ze al die jaren bij had geleerd. Langzaam boog ze met haar hoofd naar voren richting mijn rechtopstaande lul, en pakte hem met haar rechterhand vast. Haar linkerhand gleed langs mijn been naar mijn goed gevulde ballen, en voor ik het wist likte Hannah van beneden naar boven langs mijn kale rechte lul. Aangekomen bij mijn eikel, omsloot ze deze met haar lippen en maakte ronddraaiende beweging met haar tong langs mijn gevoelige natte eikel. Dit was een gevoel was ik nog nooit bij haar had meegemaakt, en legde mijn handen op haar hoofd om aan te geven dat het heerlijk was. Toen mijn handen haar hoofd raakte, begon Hannah zacht en ritmisch te zuigen. Ik kon het niet meer aanzien, en liet mijn hoofd achterover vallen en sloot mijn ogen om volledig te kunnen genieten….duidelijk was dat ze niet zou stoppen voordat ik mijn volle ballen geleegd had.

Langzaamaan begon Hannah harder te zuigen en nam mijn lul steeds dieper in haar mond, terwijl ze met haar linkerhand mijn ballen bleef masseren. Plots liet ze mijn lul uit haar mond glippen om vervolgens langs mijn harde en rechte schacht naar beneden te zuigen, en nam een voor een mijn kale ballen in haar mond om er even flink aan te sabbelen. Op dit punt opende ik mijn ogen en keek haar echt aan in haar zaadvragende ogen….ze begreep de hint en nam mijn rode glimmende eikel in haar mond terwijl ze me aan bleef kijken. Ik hield het niet meer, en zei haar “toe maar” en voor het eerst nam ze mijn lul helemaal in haar mond, en maakte korte maar krachtige zuigbewegingen, terwijl ze me aan bleef kijken. Steeds sneller ging ze diep heen en weer terwijl ik begon te schokken, toen ze ook nog eens mijn ballen vastpakte begon ik heftig te schokken en kwam ik hard spuitend diep in haar keel klaar, maar doordat ze niet alles in een keer door kon slikken, kwamen er ook een paar stralen op mijn buik terecht, die ze vervolgens zacht van me oplikte…boven aan gekomen kreeg ik een heerlijke tongzoen van haar, waardoor ik mijn eigen zoutige smaak proefde. Zo bleven we even liggen en zei ze “dit hadden we veel eerder moeten doen”! En ik antwoordde “de nacht is nog niet voorbij”
  woensdag 19 maart 2008 @ 01:02:05 #194
200902 GambitRS
King of Hearts
pi_57467580
Het maakt toch niet zoveel meer uit, ze leest toch niet op fok en niemand zou toch weten wie het zou zijn behalve wij tweetjes, dus vooruit. Ik ben ik, en zij is je. Maar dat begrijp je ook zonder uitleg wel

Het bos

Het was een warme lentedag. We zouden een wandeling maken in het bos. Ik was ontzettend blij die dag, eindelijk een echte date. We waren net aangekomen en begonnen over de wandelpaden te lopen.

We lopen langs het water. Opeens pak ik je hand. 'Je vind het toch niet erg? Anders zeg je het maar '. Mijn hart bonkt in mijn keel. Maar je glimlacht alleen maar. Plots voel ik dat je vingers mijn palm aan het strelen zijn. Ik begin te blozen en ik wordt ontzettend opgewonden.

We lopen langs het water. Overal om ons heen zijn mensen, maar er is een heg van bomen en struiken tussen het pad en het water. 'Laten we langs het water gaan lopen' zeg ik, hopende op een rustig plekje. Je laat mijn hand los en we glijden langs een verborgen zijpad naar de over toe. In de verste verte is niemand meer te bekennen.... behalve dan nog de tientallen mensen op het bospad.

Ik pak je hand weer en samen lopen we naar een beschut plekje. We gaan liggen in het gras, naast elkaar. Vlakbij ons horen we de mensen lopen. Mijn hart bonkt nu nog harder. We liggen zachtjes te praten en opeens begin je me weer te strelen. Dit keer over mijn arm. Ik kijk je aan en je legt zachtjes je mijn hand op jouw arm. 'Voel maar, ik bijt niet' zeg je, en je ogen stralen van plezier. Ik begin langzaam je lichaam te verkennen en doe mijn ogen dicht, genietend van je strelingen.

Na een kwartier kijk je me plots aan en vraagt of ik weleens gezoend heb. 'Nee... ' zeg ik en ik schaamde me een beetje. Je doet je lippen van elkaar en zegt 'kom maar'. Ik buig mijn hoofd naar je toe en begin je te zoenen. Plots voel ik je tong tussen mijn lippen en ik duw de mijne tegen de jouwe aan.

We liggen weer naast elkaar. Ik kijk je schuin aan en ik vind je stralen als de zon. Je legt mijn hand op je borsten en ik begin ook dat deel van je lichaam te verkennen. Je trekt je shirt en BH uit, zodat ik er beter bij kan. Ik begeef het bijna van de spanning en ik verzamel moed. Ik leg je hand op mijn broek en je kijkt me vragend aan. 'Mag het? Vind je dat niet te eng?' vraag je. Ik schud mijn hoofd, en je knoopt mijn broek los. Terwijl je me aankijkt pak je mijn penis en begint hem te strelen. 'Mijn andere borst heeft ook aandacht nodig' zeg je opeens, en ik besef me dat ik de hele tijd met je linkerborst bezig ben geweest. Ik verschuif mijn hand.

Ik hou het niet meer, ik word gek van lust. Ik begin je broek los te knopen. Ondertussen horen we nog steeds de mensen op het bospad langs lopen, pratend met elkaar, niks in de gaten. Af en toe is er een achterkant van een hoofd te zien als er iemand vlakbij loopt. Ik maak mijn vinger nat en begin met je klit te spelen. 'Weet je zeker dat je nog maagd ben?' vraag je. 'Ik kijk veel films ' geef ik dan als antwoord en ik ga door.

We zijn nu helemaal naakt. Je ligt met je benen open en kijkt me liefdevol aan. Ik laat mijn lichaam op de jouwe zakken en ik probeer met mijn hand mijn penis bij je naar binnen te leiden. Je lacht zachtjes. 'Laat mij maar, dat is de taak van de vrouw' zeg je, en je hand gaat naar beneden. 'Toe maar'. Ik glij naar binnen en ik geniet.

Ik begin langzaam te stoten, maar de harde grond doet pijn. 'Wat is er?' vraag je, en ik vertel dat ik last krijg van mijn knieen. We ruilen van plaats. Ik verwachtte dat je bovenop me ging zitten, maar je knielt bij mijn middenrif. 'Kom bovenop me' zeg ik en je glimlacht. 'Nee, blijf jij maar even lekker liggen en genieten' zeg je, waarna je mijn lid in je mond neemt. Je begint zachtjes te zuigen en ik weet niet wat ik voel.

En dan gaat er iets mis. Ik krijg een raar gevoel en mijn lust begint te verdwijnen. Ik gebaar je te stoppen. 'Wat is er?' zeg je. Ik weet niet goed wat ik moet zeggen, dus verzin ik snel iets. 'Ik wil wat anders, kom bovenop me' zeg ik en ik hoop dat mijn rare gevoel vanzelf wel weer weggaat. Je laat jezelf over mijn penis zakken en ik begin naar binnen te stoten. En dan is het plots helemaal weg. Geen lust meer, geen spanning en ik ben helemaal bij zinnen. Ik kijk je aan. 'Zo is het wel genoeg.' zeg ik. 'Wat is er dan toch?' vraag je en ik begrijp ook wel dat het niet helemaal normaal is. 'Ik heb geen zin meer, ' zeg ik, ' en de grond is ook wel erg hard. Misschien kunnen we beter gaan.'

We staan op en ik trek mijn broek weer aan. Dan besluit ik om nog eens goed te kijken langs de rivier en ik zie een man met honden recht op ons af lopen. Nog een minuut of 2 en hij zou ons betrapt hebben. Ik slaak een zucht van verlichting. Soms lopen de dingen zoals ze moeten.

En zo eindigt dan mijn verhaal. Het was mijn ontmaagding en ik ben er best blij mee dat het zo is gegaan. Ik ben er ontzettend blij mee en ook al was het de enige keer met haar, we zijn nog jaren bevriend gebleven.
  woensdag 19 maart 2008 @ 18:40:23 #195
209439 Bob1978
geniet van elke dag!!
pi_57481564
quote:
Op woensdag 19 maart 2008 01:02 schreef GambitRS het volgende:
Ik kijk je aan. 'Zo is het wel genoeg.' zeg ik. 'Wat is er dan toch?' vraag je en ik begrijp ook wel dat het niet helemaal normaal is. 'Ik heb geen zin meer, ' zeg ik, ' en de grond is ook wel erg hard. Misschien kunnen we beter gaan.'
klinkt wel als een antiqlimax....hebben jullie het niet afgemaakt?
  woensdag 19 maart 2008 @ 18:47:57 #196
51635 de_priester
Nil nequit amor
pi_57481757
quote:
Op woensdag 19 maart 2008 01:02 schreef GambitRS het volgende:
Het maakt toch niet zoveel meer uit, ze leest toch niet op fok en niemand zou toch weten wie het zou zijn behalve wij tweetjes, dus vooruit. Ik ben ik, en zij is je. Maar dat begrijp je ook zonder uitleg wel

Het bos

Het was een warme lentedag. We zouden een wandeling maken in het bos. Ik was ontzettend blij die dag, eindelijk een echte date. We waren net aangekomen en begonnen over de wandelpaden te lopen.

We lopen langs het water. Opeens pak ik je hand. 'Je vind het toch niet erg? Anders zeg je het maar '. Mijn hart bonkt in mijn keel. Maar je glimlacht alleen maar. Plots voel ik dat je vingers mijn palm aan het strelen zijn. Ik begin te blozen en ik wordt ontzettend opgewonden.

We lopen langs het water. Overal om ons heen zijn mensen, maar er is een heg van bomen en struiken tussen het pad en het water. 'Laten we langs het water gaan lopen' zeg ik, hopende op een rustig plekje. Je laat mijn hand los en we glijden langs een verborgen zijpad naar de over toe. In de verste verte is niemand meer te bekennen.... behalve dan nog de tientallen mensen op het bospad.

Ik pak je hand weer en samen lopen we naar een beschut plekje. We gaan liggen in het gras, naast elkaar. Vlakbij ons horen we de mensen lopen. Mijn hart bonkt nu nog harder. We liggen zachtjes te praten en opeens begin je me weer te strelen. Dit keer over mijn arm. Ik kijk je aan en je legt zachtjes je mijn hand op jouw arm. 'Voel maar, ik bijt niet' zeg je, en je ogen stralen van plezier. Ik begin langzaam je lichaam te verkennen en doe mijn ogen dicht, genietend van je strelingen.

Na een kwartier kijk je me plots aan en vraagt of ik weleens gezoend heb. 'Nee... ' zeg ik en ik schaamde me een beetje. Je doet je lippen van elkaar en zegt 'kom maar'. Ik buig mijn hoofd naar je toe en begin je te zoenen. Plots voel ik je tong tussen mijn lippen en ik duw de mijne tegen de jouwe aan.

We liggen weer naast elkaar. Ik kijk je schuin aan en ik vind je stralen als de zon. Je legt mijn hand op je borsten en ik begin ook dat deel van je lichaam te verkennen. Je trekt je shirt en BH uit, zodat ik er beter bij kan. Ik begeef het bijna van de spanning en ik verzamel moed. Ik leg je hand op mijn broek en je kijkt me vragend aan. 'Mag het? Vind je dat niet te eng?' vraag je. Ik schud mijn hoofd, en je knoopt mijn broek los. Terwijl je me aankijkt pak je mijn penis en begint hem te strelen. 'Mijn andere borst heeft ook aandacht nodig' zeg je opeens, en ik besef me dat ik de hele tijd met je linkerborst bezig ben geweest. Ik verschuif mijn hand.

Ik hou het niet meer, ik word gek van lust. Ik begin je broek los te knopen. Ondertussen horen we nog steeds de mensen op het bospad langs lopen, pratend met elkaar, niks in de gaten. Af en toe is er een achterkant van een hoofd te zien als er iemand vlakbij loopt. Ik maak mijn vinger nat en begin met je klit te spelen. 'Weet je zeker dat je nog maagd ben?' vraag je. 'Ik kijk veel films ' geef ik dan als antwoord en ik ga door.

We zijn nu helemaal naakt. Je ligt met je benen open en kijkt me liefdevol aan. Ik laat mijn lichaam op de jouwe zakken en ik probeer met mijn hand mijn penis bij je naar binnen te leiden. Je lacht zachtjes. 'Laat mij maar, dat is de taak van de vrouw' zeg je, en je hand gaat naar beneden. 'Toe maar'. Ik glij naar binnen en ik geniet.

Ik begin langzaam te stoten, maar de harde grond doet pijn. 'Wat is er?' vraag je, en ik vertel dat ik last krijg van mijn knieen. We ruilen van plaats. Ik verwachtte dat je bovenop me ging zitten, maar je knielt bij mijn middenrif. 'Kom bovenop me' zeg ik en je glimlacht. 'Nee, blijf jij maar even lekker liggen en genieten' zeg je, waarna je mijn lid in je mond neemt. Je begint zachtjes te zuigen en ik weet niet wat ik voel.

En dan gaat er iets mis. Ik krijg een raar gevoel en mijn lust begint te verdwijnen. Ik gebaar je te stoppen. 'Wat is er?' zeg je. Ik weet niet goed wat ik moet zeggen, dus verzin ik snel iets. 'Ik wil wat anders, kom bovenop me' zeg ik en ik hoop dat mijn rare gevoel vanzelf wel weer weggaat. Je laat jezelf over mijn penis zakken en ik begin naar binnen te stoten. En dan is het plots helemaal weg. Geen lust meer, geen spanning en ik ben helemaal bij zinnen. Ik kijk je aan. 'Zo is het wel genoeg.' zeg ik. 'Wat is er dan toch?' vraag je en ik begrijp ook wel dat het niet helemaal normaal is. 'Ik heb geen zin meer, ' zeg ik, ' en de grond is ook wel erg hard. Misschien kunnen we beter gaan.'

We staan op en ik trek mijn broek weer aan. Dan besluit ik om nog eens goed te kijken langs de rivier en ik zie een man met honden recht op ons af lopen. Nog een minuut of 2 en hij zou ons betrapt hebben. Ik slaak een zucht van verlichting. Soms lopen de dingen zoals ze moeten.

En zo eindigt dan mijn verhaal. Het was mijn ontmaagding en ik ben er best blij mee dat het zo is gegaan. Ik ben er ontzettend blij mee en ook al was het de enige keer met haar, we zijn nog jaren bevriend gebleven.
oke. dit is wel waargebeurd ws aangezien andere topics aansluiten
wel
Imperare sibi maximum imperium est
  woensdag 19 maart 2008 @ 18:54:00 #197
200902 GambitRS
King of Hearts
pi_57481911
quote:
Op woensdag 19 maart 2008 18:40 schreef Bob1978 het volgende:

[..]

klinkt wel als een antiqlimax....hebben jullie het niet afgemaakt?
Nee, daarna is het er niet meer van gekomen. Haar gevoel was plots weg en ach, who can blame her? Ze zal zich wel ontzettend afgewezen gevoeld hebben. Maar desondanks blijf ik het zelf een mooi verhaal vinden
  woensdag 19 maart 2008 @ 18:58:16 #198
209439 Bob1978
geniet van elke dag!!
pi_57482016
quote:
Op woensdag 19 maart 2008 18:54 schreef GambitRS het volgende:

[..]

Nee, daarna is het er niet meer van gekomen. Haar gevoel was plots weg en ach, who can blame her? Ze zal zich wel ontzettend afgewezen gevoeld hebben. Maar desondanks blijf ik het zelf een mooi verhaal vinden
ik kan zeker niet ontkennen dat het een mooi verhaal is
  woensdag 19 maart 2008 @ 19:33:47 #199
183181 LucasBergman
Schudden voor gebruik
pi_57482922
Mooi verhaal Gambit, maar een nog mooiere ervaring om dat mee te maken

Niet zo goed dat ik dit topic ook @ werk lees
[quote]Op woensdag 13 februari 2008 13:48 schreef Gripper het volgende:
Je maakt geen indruk op de chicks met een bus, je moet een honda hebben, daarmee kan je elke chick regelen!
[/quote]
pi_57484756
ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar dit topic blijft gewoon een keigoed topic echt serieus. Steeds weer nieuwe verhalen. geniaal gewoon van de TS om dit topic te starten. Ode aan TS!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')