Krusty_the_clone | dinsdag 15 januari 2008 @ 17:59 |
Nou... ik heb dus niet iets heel slims gedaan. ![]() Maar nu de vraag (op zich was de chocomel ![]() Iemand ervaringen hiermee, soda? | |
Ynske | dinsdag 15 januari 2008 @ 18:00 |
koken met azijn en later koken met water | |
JamesBrownie | dinsdag 15 januari 2008 @ 18:01 |
Ik maak die dingen schoon met azijn, laten weken. Succes | |
Krusty_the_clone | dinsdag 15 januari 2008 @ 18:02 |
quote:op de gebruiksaanwijzing staat dat ik er azijn in moet doen (om te ontkalken) en dat heb ik met koud water gedaan omdat dat volgens de gebruiksaanwijzing zo moet. Maar wame azijn kan dus geen kwaad, gaat waarschijnlijk wel stinken, is ook met koffieapparaten zo. | |
JamesBrownie | dinsdag 15 januari 2008 @ 18:02 |
koken kan ook idd, zou er dan wel wat water bijdoen. | |
DroogDok | dinsdag 15 januari 2008 @ 18:14 |
Rijnigingsmiddel voo koffiezet apparaten. Werkt bij mij prima in de waterkoker | |
Lienekien | dinsdag 15 januari 2008 @ 18:37 |
Een pannetje dat is aangekoekt na melk koken krijg je schoon met water en soda. Dat is mijn tip. Paar scheppen soda, water erbij, even opwarmen en zo een nachtje laten staan. Ik denk dat je daarna de bodem zo schoon hebt met een borstel. [ Bericht 44% gewijzigd door Lienekien op 15-01-2008 18:42:55 ] | |
RemcoDelft | dinsdag 15 januari 2008 @ 19:01 |
Koken met schoonmaakazijn. Kost 3 duppies per liter, en nog wat verdunnen met water natuurlijk. | |
vraagje_22 | zaterdag 17 januari 2009 @ 21:31 |
Vraagje aan de topicstarter Ik heb vandaag precies hetzelfde gedaan en heb ook precies dezelfde resultaten geboekt: bruin spul in de metale verwarminselement Een vreemd geluid, aardig hard tijdens koken. Hoe haal ik het bruine product? En is het vreemde geluid dan ook meteen weg | |
bonke | zaterdag 17 januari 2009 @ 21:34 |
klein beetje wasmiddel derin ( jeweetwel voor je kleren) en late koken zo krijg je trouwens ook aangebakken pannen weer als nieuw ![]() | |
TheFreshPrince | zaterdag 17 januari 2009 @ 21:40 |
quote:Water met soda en dan de waterkoker aanzetten, paar keer laten koken en dan even laten inweken. Maar soda vreet wel aluminium aan, ook iets om aan te denken. | |
krakkemieke | zaterdag 17 januari 2009 @ 21:43 |
Laten weken met biotex? Ik weet niet of aluminium ertegen kan, maar de aanslag iig niet...... | |
golfer | zaterdag 17 januari 2009 @ 21:51 |
Blokje machine-afwasmiddel erin, beetje water erbij en laten koken. | |
RobinOok | zaterdag 17 januari 2009 @ 21:58 |
Ik zou ook gaan voor de soda. Water tot de rand, schep soda en dan een paar keer aan de kook brengen. Misschien nog met een afwasborstel erin raggen? | |
Filiassi_Jane | zondag 18 januari 2009 @ 14:13 |
Ik doe nooit melk in mijn waterkoker, maar als ik die schoonmaak doe ik dat met schoonmaakazijn. Meestal gewoon bijna tot het maximum volgieten en dan laten koken. Daarna nog een paar keer met gewoon water koken om de smaak en de azijn weg te krijgen. Werkt altijd best wel goed, maar ik weet niet of dat met melk werkt. | |
Vandaag... | zondag 18 januari 2009 @ 14:41 |
quote:wat had je gedacht dan, dat jij hele andere resultaten zou boeken? ![]() | |
TheSilverSpoon | zondag 18 januari 2009 @ 14:44 |
quote:Soda en aluminium gaan niet samen, dus als er iets van aluminium in je waterkoker zit: NIET DOEN. Ik denk dat je met een goede scheut azijn met wat water een heel eind komt. Gewoon apparaat aanzetten en na het koken nog laten weken. Maar echt... wie gooit er nou melk in een waterkoker? ![]() |