zovty | donderdag 20 december 2007 @ 19:55 |
Als ik 2 kilogram ribstuk in de oven wil bakken. En in het recept staat dat 1 ribstuk 25 minuten in de oven et om er mooi rood uit te komen. Hoelang moet 2 kilo dan in de oven? | |
Trusten | donderdag 20 december 2007 @ 20:03 |
quote: Is het 1 stuk van 2 kilo of 2 van 1 kilo ![]() | |
Sloper | donderdag 20 december 2007 @ 20:03 |
80min | |
zovty | donderdag 20 december 2007 @ 20:04 |
Hopelijk is het 1 stuk van 2 kilo, maar dat is nog even wachten. Dus wel handig om het voor allebei te weten. | |
RemcoDelft | donderdag 20 december 2007 @ 20:05 |
Net zo lang, tenzij het veel dikker is, en je oven te weinig vermogen heeft. Als je het langer doet lijkt me dat het ook iets minder heet moet. | |
Sigmund666 | donderdag 20 december 2007 @ 20:08 |
Ligt aan de grootte en het gewicht van het vlees. Ik neem zelf meestal 40 minuten per 500gr. Dit is wel min het kwartier voorbraden! ![]() Succes | |
Trusten | donderdag 20 december 2007 @ 20:15 |
quote:Same here maar bij de 25 min voor een kilo uit de op gaat het al niet meer op... | |
Sigmund666 | donderdag 20 december 2007 @ 20:17 |
quote: 15 minuten voorgaren op 200, daarna gewoon op 150 graden zetten, eventueel bouillon bijvoegen. ![]() | |
Rosbief | donderdag 20 december 2007 @ 20:17 |
Naar mijn weten is rib geen vlees maar bot. | |
Sigmund666 | donderdag 20 december 2007 @ 20:45 |
quote: Ja, jij bent er vast zo eentje die ook denkt dat varkenhaas van de speciaal gefokte varkenshaas komt? ![]() |