abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_55423950
Als ik 2 kilogram ribstuk in de oven wil bakken. En in het recept staat dat 1 ribstuk 25 minuten in de oven et om er mooi rood uit te komen. Hoelang moet 2 kilo dan in de oven?
pi_55424105
quote:
Op donderdag 20 december 2007 19:55 schreef zovty het volgende:
Als ik 2 kilogram ribstuk in de oven wil bakken. En in het recept staat dat 1 ribstuk 25 minuten in de oven et om er mooi rood uit te komen. Hoelang moet 2 kilo dan in de oven?


Is het 1 stuk van 2 kilo of 2 van 1 kilo
pi_55424116
80min
pi_55424136
Hopelijk is het 1 stuk van 2 kilo, maar dat is nog even wachten.
Dus wel handig om het voor allebei te weten.
pi_55424146
Net zo lang, tenzij het veel dikker is, en je oven te weinig vermogen heeft. Als je het langer doet lijkt me dat het ook iets minder heet moet.
censuur :O
  donderdag 20 december 2007 @ 20:08:54 #6
187674 Sigmund666
Do not feed the Residents
pi_55424234
Ligt aan de grootte en het gewicht van het vlees. Ik neem zelf meestal 40 minuten per 500gr. Dit is wel min het kwartier voorbraden!

Succes
U heeft de issues, ik heb de tissues.
Your shit's weak! My shit will fuck you up son! YEAH BUDDY!
pi_55424425
quote:
Op donderdag 20 december 2007 20:08 schreef Sigmund666 het volgende:
Ik neem zelf meestal 40 minuten per 500gr.
Same here maar bij de 25 min voor een kilo uit de op gaat het al niet meer op...
  donderdag 20 december 2007 @ 20:17:42 #8
187674 Sigmund666
Do not feed the Residents
pi_55424475
quote:
Op donderdag 20 december 2007 20:15 schreef Trusten het volgende:

[..]

Same here maar bij de 25 min voor een kilo uit de op gaat het al niet meer op...


15 minuten voorgaren op 200, daarna gewoon op 150 graden zetten, eventueel bouillon bijvoegen.
U heeft de issues, ik heb de tissues.
Your shit's weak! My shit will fuck you up son! YEAH BUDDY!
pi_55424477
Naar mijn weten is rib geen vlees maar bot.
Leer werkwoorden vervoegen, vlerk!
  donderdag 20 december 2007 @ 20:45:39 #10
187674 Sigmund666
Do not feed the Residents
pi_55425212
quote:
Op donderdag 20 december 2007 20:17 schreef Rosbief het volgende:
Naar mijn weten is rib geen vlees maar bot.


Ja, jij bent er vast zo eentje die ook denkt dat varkenhaas van de speciaal gefokte varkenshaas komt?
U heeft de issues, ik heb de tissues.
Your shit's weak! My shit will fuck you up son! YEAH BUDDY!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')