abonnement Unibet Coolblue
pi_57136156
quote:
Op vrijdag 29 februari 2008 13:45 schreef warrel het volgende:
Hoi
Mijn ouders waren op wintersport geweest en in die week is onze oude kater bij mijn zus opgevangen (waar hij het heel gezellig heeft gehad ) en kleine Miep (poes, 4 jaar) is naar een pension gegaan. Dit was een gemengd pension waar de katten overdag uit het hokje mochten om samen te spelen ed. Miepje was het hier absoluut niet mee eens en is een week in hongerstaking gegaan. Hierop heeft het personeel van het pension Miep gewoon blikvoer door d'r strotjes geperst, terwijl ze écht alleen maar dieetvoer mag. Toen we Miep weer thuis was, was ze weer helemaal de oude. Vet blij en knuffelig en ze at weer gewoon.
Maar m'n moeder voelt zich vet schuldig omdat Miep het zo naar heeft gehad daar, en twijfelt nu al om uberhaupt op vakantie te gaan van de zomer.
Vandaar mijn vraag: Met welk pension hadden jullie hele goede ervaringen? Werd er goed gelet op het eten, konden de katten apart van elkaar zijn, werd medicatie goed toegedient én, heeft de kat het er (natuurlijk is een pension nooit echt leuk) redelijk naar z'n zin gehad?
We zoeken er eentje in de omgeving van Alphen aan den Rijn en Leiden. Maar we willen er ook wel wat verder voor rijden binnen Zuid-Holland.
Hopelijk weten jullie wat
Iemand? *maakt grote ogen incl pruillipje
I will take the sun in my mouth
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')