quote:
Op vrijdag 7 december 2007 12:51 schreef jpg97 het volgende:Oh God, ik ken ook zo iemand

Mevrouw mag geen gluten hebben maar consumeert wel wekelijks een portie bier waar een bouwvakker van omvalt.
Maar wel voorzichtig zijn met een broodje

Uhhh, het is een bestaande en vrij serieuze aandoening die wordt vastgesteld d.m.v. een dunne-darmbiopsie. Niet een of ander hypochondisch-homeopatisch overgevoeligheidje....
Ik kook zeer regelmatig glutenvrij, want een goede vriendin van me heeft coeliakie. Eerste keer is het even schrikken, want jee, stel dat je haar ziek maakt.... Maar bijna alles kan, behalve pakjes en mixjes. En tarwe en consorten, natuurlijk.
Afijn, geen aardappels/vlees/salade?
Ik maak vaak stoofgerechten als ze komt, of een Indiase of Indonesische rijsttafel. Een lekkere risotto kan ook (wil je bouillonblokjes gebruiken: AH huismerk!), of een maaltijdsoep... Vind je zoiets OK?