Dat dus.quote:Op vrijdag 9 november 2007 21:31 schreef Erosjuhhh het volgende:
gewoon onder de grill zetten tot de kaas bruin begint te kleuren?
En erbij blijven staan, want dat gaat echt snel (kwestie van een-twee minuten). Je kunt ook de ovendeur open laten staan, aangezien het voornamelijk om de stralingswarmte gaat van de bovenste elementen op de kaasbovenkant van je schotel.quote:Op vrijdag 9 november 2007 21:31 schreef Erosjuhhh het volgende:
gewoon onder de grill zetten tot de kaas bruin begint te kleuren?
Daar gratineer je helaas niets mee.quote:Op vrijdag 9 november 2007 21:34 schreef Trusten het volgende:
Midden in de oven, ca 15 minuten, gas 2-3, hetelucht 200°C
Als je geen grilstand op je oven heb bereik je daarmee ongeveer hetzelfde hoor...en daarmee bedoel ik een goudgeel laagje op bijv lasagne. Officieel is dat dan misschien geen gratineren maar bij gebrek aan beter wil het primaquote:Op zaterdag 10 november 2007 14:58 schreef Stereotomy het volgende:
Daar gratineer je helaas niets mee.
Ok, klinkt of je er verstand van hebt maar het gaat bij ons altijd prima op 200 graden....volgende x zal ik hem een keer bovenin zetten en op 250 gradenquote:Op zaterdag 10 november 2007 17:59 schreef Stereotomy het volgende:
Dan moet je de oven op 240-250 graden zetten als je er iets mee wil bereiken, waardoor je de rest van je gerecht in de shit (uitdroging) meetrekt
áls je oven geen grillstand heeft, dan toch de bakplaat op het bovenste niveau zetten zo dicht mogelijk bij het verwarmingselement.
Heb je bovenin geen verwarmingselement, zoals bij sommige gasovens, vergeet goed gratineren dan maar, tenzij je dus de oven tijdelijk in z'n geheel op 250 graden wil zetten voor je korstje, maar de rest van je gerecht dus op veel te hoge temperatuur klaargemaakt wordt en waarschijnlijk uitdroogt.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |