Ja zo dus. Ongeveer. Koken met een bouillonblokje (beetgaar), afgieten, en dan een flinke klont roomboter, een schep suiker, peper, zout en nootmuskaat erbij.quote:Op woensdag 31 oktober 2007 14:29 schreef Bluezz het volgende:
Koken met zout, afgieten wat boter en suiker toevoegen en nog even stoven?
Alsof ik bij mijn moeder boontjes krijg. Maar die is het beetgare gedeelte vergeten.quote:Op woensdag 31 oktober 2007 19:38 schreef Tezz het volgende:
[..]
Ja zo dus. Ongeveer. Koken met een bouillonblokje (beetgaar), afgieten, en dan een flinke klont roomboter, een schep suiker, peper, zout en nootmuskaat erbij.
Heerlijk! (echt waar)
Nooit geprobeerd maar klinkt wel goedquote:Op woensdag 31 oktober 2007 19:38 schreef Tezz het volgende:
[..]
Ja zo dus. Ongeveer. Koken met een bouillonblokje (beetgaar), afgieten, en dan een flinke klont roomboter, een schep suiker, peper, zout en nootmuskaat erbij.
Heerlijk! (echt waar)
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |