abonnement Unibet Coolblue
pi_55075361
quote:
Op dinsdag 4 december 2007 13:23 schreef mrpeeters het volgende:
kinkajoe, Een verzoek, mocht u ergens (nieuwe) schriftuur van de heer Louwes tegenkomen, wilt u mij dan waarschuwen, de overige zijn voorlopig voldoende aan het woord geweest en dolen rond, naar mijn oordeel.
Spreekverbod mrpeeters?
pi_55078092
Bommenlegger, U legt mijn opmerking verkeerd uit, spreek/schrijf vrijuit, het was slechts mijn mening, maar wellicht kunt u mij helpen, onder welke naam schrijft de hoofdrolspeler en mis ik de dialoog, vooralsnog lijkt het mij een monoloog en bij sommige denk ik zelfs aan orerende kwakzalvers, onderhouden door de sociale dienst.
pi_55165249
Mr. Peeters,

Heeft u de vorige hoofdstukken gelezen?

""Wat gebeurt er als ik als getuige wordt bedreigd?
Antwoord:
Er is een bijzondere procedure voor getuigen tegen wie bedreigingen zijn geuit. Deze kan alleen worden toegepast als de verdachte uw identiteit niet kent en als het gaat om ernstige strafbare feiten. Een ernstige bedreiging is aanwezig, als redelijkerwijs te vrezen valt voor uw leven, gezondheid of veiligheid, de ontwrichting van uw gezinsleven of sociaal-economisch bestaan. De bijzondere procedure houdt in dat uw identiteit voor de verdachte en zijn raadsman verborgen wordt gehouden. Bovendien hoeft u niet op de openbare rechtszitting te verschijnen, maar alleen voor de rechter-commissaris.

De rechter-commissaris beoordeelt of hij uw verzoek om uw verklaring anoniem af te leggen kan inwilligen. Bij het aanvragen van deze procedure en het afleggen van uw verklaring kunt u zich laten bijstaan door een advocaat. De rechter-commissaris moet ervoor zorgen dat uw verklaring zo wordt opgesteld dat uw identiteit niet kan blijken.

Als u bij het eerste verhoor door de politie al hebt meegedeeld dat u wegens bedreiging liever geen verklaring aflegt, zal de politie met de officier van justitie overleg kunnen plegen over het vorderen van de bijzondere procedure, die hiervoor beschreven is".
pi_55170300
Dit is wel grappig. De mensen van het Forum van WD hebben een lijst met namen opgesteld en die sturen ze met een brief "Klacht tegen het OM ingediend bij minister".

Fantasienamen zijn niet zo moeilijk te bedenken!

Vinden ze het ook nog gek als ze geen reactie krijgen.


www.opinieleiders.nl/techlog/pivot/entry.php?id=4863

[ Bericht 14% gewijzigd door kinkajoe op 11-12-2007 14:27:37 ]
pi_55181017
-offtopic-

[ Bericht 97% gewijzigd door NorthernStar op 11-12-2007 13:10:33 ]
pi_55187858
Mr. Peeters,

Intussen worden Ernest Louwes en Maurice de Hond steeds ongeloofwaardiger.

http://ernestlouwes.web-log.nl/

[ Bericht 28% gewijzigd door NorthernStar op 11-12-2007 13:12:14 ]
pi_55200422
quote:
Op dinsdag 27 november 2007 18:09 schreef mrpeeters het volgende:
Tegen zeven speurhondengeleiders van de politie is 240 uur werkstraf geëist. En zes van de zeven geleiders moeten uit hun ambt worden ontzet, vindt het Openbaar Ministerie. Het gaat om zes hondengeleiders van de Oefengroep Oost en één van de KLPD.
Zutphen, 11 December 2007 /EZPress/ - De rechtbank Zutphen heeft vandaag in de zaak van de speurhondengeleiders drie verdachten vrijgesproken. Vier verdachten zijn veroordeeld tot werkstraffen en voorwaardelijke gevangenisstraffen.

Vier verdachten kregen een voorwaardelijke gevangenisstraf opgelegd van vier maanden evenals werkstraffen variërend van 120 uur tot 210 uur. Drie verdachten zijn vrijgesproken. Drie van de vier veroordeelde verdachten zijn vrijgesproken van een aanzienlijk aantal van de hen ten laste gelegde feiten.

De verdachten, allen politieagent, was ten laste gelegd het onder ede afleggen van een valse verklaring in een strafzaak ten nadele van een verdachte. De verdachten waren destijds belast met het verrichten van geur identificatie proeven. Hen werd verweten dat zij geurproeven met de honden niet volgens de regels hebben uitgevoerd terwijl zij in het proces verbaal onder ede hebben verklaard dat het wel volgens de regels was gegaan. De verdachten hielden zich in een aanzienlijk aantal gevallen niet aan het wettelijke voorschrift dat dit soort geurproeven blind moeten worden uitgevoerd.

Onvoldoende bewijs
De rechtbank stond in deze zaken voor het probleem dat alle verdachten hebben verklaard dat zij vaak tot zeer vaak de hand hebben gelicht met het correct uitvoeren van de geuridentificatie proef. Echter, die algemene verklaringen waren niet voldoende om de specifieke gevallen, die het Openbaar Ministerie hen ten laste gelegd had, te bewijzen. Uit de verhoren van de verdachten bleek namelijk dat het niet kan worden uitgesloten dat de specifieke geurproeven die in de tenlasteleggingen zijn opgenomen wél volgens de regels zijn gebeurd.

De rechtbank heeft slechts in vier afzonderlijke zaken voldoende bewijs gevonden van de ten laste gelegde feiten. Het bewijs in die zaken is gebaseerd op de bijzondere herinnering die sommige verdachten in deze zaken juist aan díe proeven hadden.

Vertrouwen en integriteit
Ten aanzien van de vier verdachten die wel schuldig zijn bevonden heeft de rechtbank bij de op te leggen straf mee laten wegen dat uit de verklaringen van alle verdachten blijkt dat de geuridentificatie proeven zeer vaak niet volgens de regels werden uitgevoerd. Ook heeft de rechtbank bij de opgelegde straffen meegewogen dat het afleggen van valse verklaringen door de verdachten het vertrouwen in de integriteit van opsporingsambtenaren ernstig heeft geschaad. De rechtbank heeft voorts meegewogen dat de gevolgen van het handelen van deze verdachten verstrekkend zijn gebleken. In sommige gevallen moesten verdachten in hoger beroep worden vrijgesproken en reeds afgedane strafzaken zijn voorgedragen voor herziening bij de Hoge Raad. Daarom legde de rechtbank deze vier verdachten naast werkstraffen ook voorwaardelijke gevangenisstraffen op.

De eis van het openbaar ministerie tot ontzetting uit het politieambt is niet gevolgd. De reden daarvoor is dat alle verdachten al zware disciplinaire straffen zijn opgelegd.

//einde bericht

Bron: Rechtbank Zutphen
pi_55206953
quote:
Op dinsdag 11 december 2007 11:37 schreef kinkajoe het volgende:
Mr. Peeters,

Intussen worden Ernest Louwes en Maurice de Hond steeds ongeloofwaardiger.

http://ernestlouwes.web-log.nl/
U bevestigd nogmaals waar we het al over eens waren; De gang van zaken op de diverse fora, aangaande DMZ, is zorgelijk en er zijn geen uitzonderingen.

Overigens nog geen berichten van de hoofdrolspeler, u kent mijn verzoek, let wel slechts verzoek!
pi_55264627
Mr. Peeters,

Hoofdrolspeler 1 is begraven en hoofdrolspeler 2 is veroordeeld.

Dit zijn de laatste woorden van EL in Den Bosch:

http://www.deventermz.inf(...)wes-in-Den-Bosch.pdf

De weduwe plaatste dit op het Freeforum: 02-03-2007

"Stellig
Siem haalt hier de volgende verklaringen van de werkster over de bewuste ochtend aan. Bron zou niet het TJ zijn maar lijkt wel officieel; gedeeltelijk de diverse vonnissen waarschijnlijk. Haar stellige ontkenning van het ochtendbezoek was mij nog niet bekend. Die maakt haar latere herroeping nog ongeloofwaardiger.
=====
Werkster verklaarde later bij de RC (Rechter Commissaris) op 18 januari 2000:

- Dat weduwe op bewuste donderdag op een gegeven moment naar de dokter ging en zij haar naar beneden hoorde gaan. Niet gezien, wel gehoord.
- Dat als de voordeur gebruikt zou zijn om iemand binnen te laten zij dat zeker zou hebben gehoord.
- Dat als er gebeld zou zijn zij het had gehoord op badkamer.
- Dat zij dan zeker door raam was gaan kijken en open zou hebben gedaan.
- Dat zij zeker weet dat de donderdag dat weduwe naar huisarts is geweest, niemand is langsgeweest. - Niet tijdens de eerste koffie, niet toen ze allebei boven waren en ook niet tijdens de tweede koffie.

Werkster verklaarde weer later bij RC op 10 februari 2000, naar aanleiding van de vragen van de destijds advocaat (Mr.Lem) van Louwes, over de donderdag dat weduwe naar dokter moest als volgt:

- Op die donderdag dat ze naar de dokter moest is de boekhouder niet langs geweest, per se niet op die donderdag.
- Ik heb gezegd dat ze die donderdag lang bij de dokter is geweest en dat ik zeker weet dat er toen ervoor en erna niemand is geweest. Ik weet het zeker en dat is de waarheid. Dat heb ik gezegd en daar blijf ik bij, ja.

Tevens verklaart zij over over de kleding die de weduwe op de ochtend van de 23ste droeg. Volgens haar droeg zij:

- Een rok met knopen aan de zijkanten. Met een blousje met een vest.
- Kleuren kan ik mij niet herinneren.

- Mevrouw had speciale kleren voor het werk.
- Als ze klaar was deed ze wat anders aan.
- Mevrouw droeg vaak een broek bij het werk en dat was altijd met een blousje en meestal met vest, ook wel met een truitje. Eigenlijk nooit niks over de blouse. Dat vond ze niet mooi".
pi_55266378
kinkajoe, Ik bewonder uw inzet en vastberadenheid maar waar u een zekere Siem, wellicht een Ada en of Calis opvoert rijst mijn verontrusting tot ongekende hoogte. Nu realiseer ik mij terdege dat door hen (gelukkig) geen rechtspraak wordt gepleegd maar hun gedrag is en blijft verontrusten, zeker hun dubbele moraal. Kort en goed u kent mijn stelling, ik behoef die niet te herhalen.

Overigens op de site van Wim las ik het telefonisch contact met Louwes, voor wat het waard is, maar ook de beperking in de richting van de media, zijn schriftuur/reactie laat dus nog wachten.
pi_55332901
Ada van het Ernest Louwes weblog heeft een nieuw stukje geschreven.
Ze heeft het stukje " Peter R. de Vries" genoemd.

Ada is haar weblog destijds gestart omdat ze overtuigd was van de onschuld van Louwes. Vermoedelijk heeft Ada, (net als de politie Deventer destijds) ontdekt dat Louwes bijna over alles liegt en geld van de weduwe heeft geprobeerd achterover te drukken. Ada twijfelt inmiddels aan de oprechtheid van Louwes.
Op haar weblog schrijven allerlei mensen, waaronder ook ons aller vriend Ruud Harmsen.

Louwes heeft dfl. 20.000 van de vermoorde weduwe op zijn priverekening gezet om vervolgens de helft van dit geld te storten op de priverekening van zijn collega. Ook is gebleken dat Louwes nog eens dfl. 450.000 (aanvankelijk bestemd voor de oogappel van het echtpaar) naar zijn priverekening overgeschreven probeerde te krijgen. Kort daarna is Louwes gearresteerd.

Ruud Harmsen spamt het hele weblog van Ada vol om mensen ervan te overtuigen dat een rekening ten name van Louwes eigenlijk geen rekening ten name van Louwes is. Dit terwijl hij moderater is op een forum waar tegensprekers worden verwijderd en Ruud Harmsen bovendien een eigen website heeft om uiteindelijk, als er rapporten van financieel deskundigen opduiken waarin staat dat Louwes een rekening op eigen naam heeft geopend te zeggen:
"Maar ik heb toch nooit ontkend dat het een priverekening was"?

Lachen daar. Alle leugens van Louwes komen boven tafel. Ruud vertelt nog eventjes terloops dat hij weinig verdient aan de DMZ (grapje?) en Demo en Andre (klonen van Maurice?) beginnen in paniek te raken.

Hilarisch daar, lezen dus!

http://ernestlouwes.web-log.nl/
pi_55349901
kinkajoe, Maar Was de Ada eerst niet anti Peter, een citaat; De Kracht van de Eerste Gedachte, het Eerste Gevoel.

Keej. Ik kan en wil er niet om heen. Ondanks dat sommige zaken voor diverse interpretaties vatbaar blijven kan ik, op gevoel, niet anders dan blijven geloven in een enorme gerechtelijke dwaling. Ik blijf trouw aan mijn eerste gevoel, voor mij is Ernest Louwes onschuldig aan de moord op de weduwe Wittenberg. Maar dan dient zich de vraag aan: "Wie heeft het dan wel gedaan?? Kennen we de dader al of is het iemand die tot nu toe buiten beeld is gebleven? " Ik denk nog steeds het eerste, alhoewel MdJ niet mijn eerste keus is. Het hoe en waarom van mijn gedachten zal ik de komende tijd weer aan dit log toevertrouwen. Boerenverstand, zoals vanouds. Dit betekent overigens niet dat de 'anti' Louwes loggers, dwz de mensen die rondlopen met een zekere mate aan gerede twijfel, geweerd zullen worden, het impliceert wel dat mijn insteek vast staat. Courage, @ all. x Ada
PS: Mag Louwes in oktober misschien al voor het eerst een weekendje naar huis? I hope so...
Geplaatst door Ada op vrijdag 14 september 2007 om 22:15

BOEIENDD!!
Kritisch kijkje in de misdaadjournalistiek
NED. 2, 22.50 UUR

Peter R. de Vries kennen we allemaal wel. De misdaadjournalist, die doorgaat waar anderen afhaken, is voor veel slachtoffers en nabestaanden van criminaliteit vaak de laatste hoop. In Profiel wordt niet alleen een beeld geschetst van De Vries, maar wordt ook dieper ingegaan op het fenomeen misdaadjournalistiek.
Sinds midden jaren 80 is de georganiseerde misdaad in Nederland volwassen geworden. Het lijkt erop dat de journalisten die deze bedrijfstak bedrijven er eigen wetten en regels op na houden.Geplaatst door: Ada | woensdag 19 september 2007 om 18:10

Wat zou de bedrijfstak van Ada en Siem wezen, heeft u een idee, Jan Calis schijnt een vaste plek te hebben op de hoek van de bar in café "Het Bolwerk" waar hij dan tot sluitingstijd, bij ochtendgloren, blijft zitten mijmeren boven een/wat glaasje(s) jenever.
pi_55381943
Mr. Peeters,

Wie die mensen die u noemt zijn, is niet interessant. Het gaat om de feiten.
Ada is te bewonderen: ze gaat voor echte waarheidsvinding. Er wordt op haar forum gescholden, gedreigd en geintimideerd. Het is misschien wel interessant voor justitie om te weten wie de bedreigers zijn: de tijd zal leren of dit uitgezocht wordt.

Ada heeft weer een boeiend stuk geschreven over het stoten aan de hometrainer: de verwondingen van Louwes op de dag van de moord.
quote:
Vanmiddag zette Pieter B. de volgende posting neer:

Nogmaals voor de liefhebbers, Wie kan mij het volgende verklaren? Ik sta open voor iedere aannemelijke verklaring, dus geen dubbellaagse niestheorieen, fraude enz.

Eigen verhaal Louwes:

Ik kon mij herinneren dat ik bij sommige bewegingen last had van mijn ribben. Zodoende kon ik mij weer herinneren hoe dit was ontstaan. Toen ik namelijk die voorafgaande donderdag (dit was 23 september) thuiskwam, vroeg mijn vrouw mij om vanachter dak een lamp te pakken, want die moest zij de volgende dag (vrijdag) meenemen voor iemand van school. Zij vroeg mij dit direct na thuiskomst omdat mijn zoontje net in bed lag en nog niet sliep, zodat ik hem nog niet in zijn slaap zou storen. In die tijd ging mijn zoontje stipt om 21.00 uur naar bed. Mijn dochter moest om 22.00 uur naar bed. Enigszins geïrriteerd omdat dit op een hip en een drip moest gebeuren, liep ik naar zolder en liep daar vol tegen het stalen stuur van een home-trainer op. Nu had ik die fietstrainer daar zelf neergezet, maar met het stuur andersom. Naderhand vertelde mijn vrouw dat zij het apparaat had omgedraaid omdat zij zo beter bij het wasrek kon dat bovenaan de trap hing. Ik heb daar toch enige Amsterdamse kreten geslaakt, want de punt van zo’n ijzeren stuur komt hard aan. Tot vermaak van vrouw en kinderen was dit verder in huis ook goed hoorbaar.

Verklaring Anneke Louwes:

Ik kan mij herinneren dat hij die avond 18.00 uur is thuisgekomen en dat wij samen met de kinderen hebben warmgegeten. Ik kan mij die dag nog herinneren omdat ik Ernst gevraagd heb VOORDAT HIJ WEGGING een lamp van de zolder te halen.

U vraagt mij of Ernst dat weekend last van zijn ribbenkast had. Dat was NIET het geval. Hij heeft zich ongeveer EEN MAAND GELEDEN gestoten aan de home-trainer op zolder.

Hier vergis je je toch niet in door het woordje wel of niet? Hier liegt dus iemand van de 2. Wie zou daar het meeste belang bij hebben?
http://ernestlouwes.web-log.nl/
pi_55383752
kinkajoe, Was Ada vorige week ook niet op bezoek bij Anneke, het zal je maar gebeuren, van je vrienden moet je het hebben zal ik maar denken en zeggen. Was het niet beter dat zij naar haar omslag respect zou tonen voor de veroordeelde, zijn familie en hen verder met rust zou laten. Haar scoringsdrift onder synergie van Siem lijkt onafwendbaar.
pi_55402067
quote:
Op woensdag 19 december 2007 11:58 schreef mrpeeters het volgende:
kinkajoe, Was Ada vorige week ook niet op bezoek bij Anneke, het zal je maar gebeuren, van je vrienden moet je het hebben zal ik maar denken en zeggen. Was het niet beter dat zij naar haar omslag respect zou tonen voor de veroordeelde, zijn familie en hen verder met rust zou laten. Haar scoringsdrift onder synergie van Siem lijkt onafwendbaar.
Een mooie kerstgedachte:
Maurice de Hond en consorten laten MdJ met rust en de MdH criticasters stoppen met posten.
Wat zou dat mooi en vredig zijn. Het bied EL tevens de mogelijkheid om in alle rust aan zijn resocialisatie te beginnen.
pi_55403643
tjakkad, Mooie Kerst gedachte(n) inderdaad maar ik mis volgens mij een groep, heeft u een goede suggestie wat zij kunnen gaan doen, immers ledigheid is des duivels oorkussen, (nader verklaart)
ledigheid leidt tot allerlei kwaad, is de oorzaak van veel slechtheid; vgl. Jesus Sirach XXXIII, 27: multam enim malitiam docuit otiositas, want de ledicheyt leert veel quaets; en het lat. nihil agendo homines male agere discunt (Otto, 9). Dezelfde gedachte vindt men ook uitgedrukt in Lsp. III, 3, 177 vlgg.; Proza Sp. d.S. 62 a; in Con. Somme, bl. 253: Saertsheit of dertenheit van herten, dat is des duvels coets. Oorspronkelijk zeide men in onze taal: een leegh mensch is een duyvels oorkussen (= hoofdkussen)’, dat wil zeggen: een luiaard is een plaats, waarin de duivel zich gemakkelijk neervlijt; daar ligt hij als in een bed op een oorkussen ter ruste en broedt dan allerlei kwaad; vgl. Cats 2, 287 a: In een ledig hert, daar wascht ongure lust, en 't is de rechte peul, daer op de duyvel rust. In de 16de eeuw lezen we: een ledich mensch is een pluemkussen des viants (Tijdschrift XXI, 203); bij Coornhert I, 387 d: Ende want de slaperighe Ledigheydt een ghemackelijck oorkussen is alder zonden, ja alder Duyvelen zelve, so moet elck vermijden haer gheselschap. Zie Ndl. Wdb. XI, 119; VIII, 1227; XII, 1436; Taal en Letteren III, 263 vlgg.; De Dekker I, 146: De Droes maeckt (zoo men zegt) zyn' hoofdpeul van den legen; De Brune, 491: Een le'egh mensch is een duyvels kussen; Van Effen, Spect. IX, 110; C. Wildsch. II, 175; Sewel, 440; Harreb. I, 164; Villiers, 72; Wander III, 791-792: Müssiggang ist des Teufels Ruhebank (oder aller Laster Anfang); Eckart, 319: Leddiggang is des leidigen Düvels Howetküssen.

Overigens [i][fijne Kerst voor u en de uwen/i]
pi_55415187
quote:
Op dinsdag 11 december 2007 11:37 schreef kinkajoe het volgende:
Mr. Peeters,

Intussen worden Ernest Louwes en Maurice de Hond steeds ongeloofwaardiger.

http://ernestlouwes.web-log.nl/
Nou! Een stortvloed van overtguigend bewijsmateriaal de laatste tijd. Warm aanbevolen, en dat meen ik.

http://ernestlouwes.web-log.nl/
--
http://rudhar.com
pi_55415432
quote:
Op maandag 17 december 2007 12:03 schreef kinkajoe het volgende:
Ruud Harmsen spamt het hele weblog van Ada vol om mensen ervan te overtuigen dat een rekening ten name van Louwes eigenlijk geen rekening ten name van Louwes is.
Niet liegen. Dat heb ik nooit beweerd. Je verdraait opzettelijk mijn woorden.
Wat ik wel schreef (met verwijzingen naar Ada) is hier te lezen:
Niet en/of! Maar wel privé?
quote:
[...] en Ruud Harmsen bovendien een eigen website heeft om uiteindelijk, als er rapporten van financieel deskundigen opduiken waarin staat dat Louwes een rekening op eigen naam heeft geopend te zeggen:
"Maar ik heb toch nooit ontkend dat het een priverekening was"?
En weer sta je glashard te liegen en verdraai je alles. Wat een mentaliteit! Heb je dat nodig, om je gelijk te krijgen?
quote:
Ruud vertelt nog eventjes terloops dat hij weinig verdient aan de DMZ (grapje?)
Nee, de waarheid, zie aldaar, 6 komma 7 cent.
quote:
[...] en Demo en Andre (klonen van Maurice?) beginnen in paniek te raken.
En weer bezijden de waarheid.
quote:
Hilarisch daar, lezen dus!
Dat dan weer wel.
http://ernestlouwes.web-log.nl/
--
http://rudhar.com
pi_55422060
quote:
Op donderdag 20 december 2007 13:42 schreef RuudHarmsen het volgende:

[..]

Nou! Een stortvloed van overtguigend bewijsmateriaal de laatste tijd. Warm aanbevolen, en dat meen ik.

http://ernestlouwes.web-log.nl/
Ruud, zie het eindelijk?

Ik heb nog even gekeken maar kan niet vinden dat je hebt geschreven dat een priverekening geen priverekening is. Misschien heb ik me vergist. Ik neem het terug.

"Hij had Louwes duidelijk te verstaan voorlopig dan ook niet tot uitkering over te gaan. Louwes heeft zowel mondeling als schriftelijk aan de Mij ., verzocht om het uit te keren bedrag te storten op een nog te openen rekening van de Stichting Dr. Wittenberg, danwel op de bij de Mij., bekende boedelrekening.
Dit betreft het bankrek.nr 86 66 14 567 van de SNS-bank. Uit het schriftelijk stuk bleek, dat deze (boedel)-rek op naam stond van ECJJ Louwes onder vermelding van "beheer Wittenberg". Bekend was al dat deze rek. dee prive rek van dhr & Mv Louwes is".

Heb ik me ook vergist dat je dit wilt ontkennen?
Je hebt ook het financiele rapport gezien waarin staat dat Louwes dfl.20,000 op diezelfde rekening op eigen naam en adres heeft gezet en de helft heeft doorgestort naar zijn collega bij een andere bank ook weer op eigen naam en adres?
pi_55424680
quote:
Op donderdag 20 december 2007 13:42 schreef RuudHarmsen het volgende:

[..]

Nou! Een stortvloed van overtguigend bewijsmateriaal de laatste tijd. Warm aanbevolen, en dat meen ik.

http://ernestlouwes.web-log.nl/
Heer Harmsen, volgens mij haalt u enige berichten en schrijvers door elkaar.
pi_55424740


[ Bericht 100% gewijzigd door RuudHarmsen op 21-12-2007 16:11:04 ]
--
http://rudhar.com
pi_55424801
quote:
Op donderdag 20 december 2007 20:26 schreef mrpeeters het volgende:

[..]

Heer Harmsen, volgens mij haalt u enige berichten en schrijvers door elkaar.
Niet ik, maar Kinkajoe, en verder is het jammer dat jullie zo weinig gevoel voor humor hebben dat je ironie niet eens herkent. Of noem het cynisme, ook goed.
--
http://rudhar.com
pi_55424846
quote:
Op donderdag 20 december 2007 20:28 schreef RuudHarmsen het volgende:
Uit het schriftelijk stuk bleek, dat deze (boedel)-rek op naam stond van ECJJ Louwes onder vermelding van "beheer Wittenberg". Bekend was al dat deze rek. dee prive rek van dhr & Mv Louwes is".

Heb ik me ook vergist dat je dit wilt ontkennen?
Ja, ook daarin vergis je je. Ik heb nooit gesteld dat dit niet in het Tactisch Journaal zou zijn. Ik heb alleen gezegd dat deze ene opmerking in strijd is met andere teksten, zowel er vlak voor als elders. Zie de stukjes die Demo aanhaalde en waarnaar ik verwees. Ik heb ook gesteld dat ik deze ene zin beschouw als een verzinsel van een politieman. Later zei ook dat het een citaat kan zijn van een politieman van de verzekeringsman (kwalijk is dan dat de politieman niet helder aangeeft wie wat zei), en ook is niet duidelijk waar het op gebaseerd is, vindt het nergens steun en is het in tegenspraak met andere feiten.

Conclusie: het was geen en/of-rekening.

Zie verder http://rudhar.com/politics/devmrdzk/devmsubm.htm#motief, want ik hoef niet alles hier te gaan herhalen.
--
http://rudhar.com
pi_55424903
quote:
Op maandag 10 december 2007 15:48 schreef kinkajoe het volgende:
Dit is wel grappig. De mensen van het Forum van WD hebben een lijst met namen opgesteld en die sturen ze met een brief "Klacht tegen het OM ingediend bij minister".

Fantasienamen zijn niet zo moeilijk te bedenken!

Vinden ze het ook nog gek als ze geen reactie krijgen.
Volstrekte verdraaiing van de feiten. Heb je dat nodig om je gelijk te krijgen?
quote:
O ja, Arnold Kuijk! Die ken ik. Aardige vent, maar lang niet altijd serieus te nemen.
--
http://rudhar.com
pi_55424929


[ Bericht 100% gewijzigd door RuudHarmsen op 20-12-2007 20:36:58 ]
--
http://rudhar.com
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')