abonnement Unibet Coolblue
pi_53243980
Geachte heer Dankbaar

Ik volg dit forum enige tijd en wat mij stoort is dat u heel drammerig blijft over komen.
u gaat al zo ver in uw taal dat hier uit op te maken valt daar een bedrijging tegen ene Mickmek uit gaat.

Hou nu eens op de bewijzen tegen die man zijn overduidelijk!

Uw gelijk hebben wil niet zeggen gelijk krijgen

Het is allang bewezen dat de vriendin en de vriend niets met de dood van de oude mevrouw hebben uitstaan.

dus ga eens dimmen!
pi_53247448
Femia

Ik vind Wim wel to the point en lees met veel genoegen de discussies die hij probeert te voeren maar op zijn heldere vragen blijven antwoorden meestal uit....

Wim moet vooral niet dimmen want vragen staat vrij in dit land.

en u schrijft: "Het is allang bewezen dat de vriendin en de vriend niets met de dood van de oude mevrouw hebben uitstaan."

Hoe bedoelt u?


Mickmek had nog een vraag gesteld over de betekenis van psychose;
psychose is eigenlijk in simpele uitleg dat je jezelf niet bent en dus je beheersing kwijt bent
daarom noemt wel eens de uitspraak "buiten zichzelf van" of 'was zichzelf niet"
psychoses zijn er in vele varianten en gradaties. Maar ze zal er vast al zelf over hebben gelezen, neem ik aan.
pi_53248446
quote:
Op maandag 17 september 2007 16:56 schreef Kieuk het volgende:
Femia

Wim moet vooral niet dimmen want vragen staat vrij in dit land.
Ha ha ha! Deze meneer Kankebaar gunt anderen niet hun mening vooral niet als de uitkomst hem vervelend in de oren klinkt.
Maar ik snap het ook wel, hij voeld de bui al hangen met zijn agitator gedrag jegen Maaike & Michael dit zal hem zuur bekommen let maar eens op
En over een vrij land gesproken zou niet graag zien hij met kameraad maurice de hond aan het roer te hebben, krijg
de kriebels al bij deze gedachte...

goede avond verder
pi_53253215
[img][/img]


Had ik ook al door dat Dankbaar in een dwangbuis moet zitten
pi_53254974
[img][/img]

Had Louwes zo'n mes in de buuse? kijk hem overal voor aan onze wettelijke Moordvent
pi_53256410
Dit zeg Siem bij Ada op haar site

Even meedenkend met je laatste posting:
Louwes vernam dus die maandag dat de weduwe was vermoord. Verzette zijn (werk)afspraken naar die avond vanwege de extra bijkomstigheden door dat bericht, maar hij weet niet meer zeker of hij die dag zijn afspraken naar die avond heeft verzet (zie zijn eigen verhaal).

Dan kom je thuis, je spreekt niet over wat je vandaag toch is overkomen zoals:'Weet je, die vrouw waar ik E.T. voor werd is vermoord! Godallejezus zeg, de politie was vandaag bij me, heb haar donderdagochtend nog bezocht. Verschrikkelijk! Ik heb de politie ook nog verteld dat ik haar die donderdagavond heb gebeld toen ik op de terugweg naar huis was vanuit Utrecht waar ik aftekende voor de puntjes. Het is me toch wat, vreselijk. Nou, dat wordt drukker de komende tijd, ik moet alles regelen.'

- Een moord is niet alledaags.
- In Louwes verhaal ontbreekt dat element, bespreking bij thuiskomst. Maar, misschien lag moeder de vrouw toen al in bed vanwege de al dan niet verzette afspraken naar die avond.
- In het PV van Anneke Louwes ook geen woord over die maandag. Overigens wel over de 23ste: Louwes at mee, haalde de lamp van zolder en ging daarna weer weg, naar zij dacht voor zijn werk. Het stoten aan hometrainer vond slechts enkele weken voor zijn arrestatie plaats, verklaart de echtgenote. Tevens verklaart zij expliciet dat Louwes het Antwerpse weekeind geen last van zijn ribben heeft gehad.
- De dochter van Louwes verklaart dat hij last van zijn ribben had, nadat hij iets vanachter het schot van de zolder had gepakt, hij was toen in de tuin bezig. Wanneer dat last van de ribben was weet zij niet precies meer.
- Nogmaals, het gepiep over dat iemand 2 maanden na dato niet meer weet wat er op een bepaalde dag gebeurde, prima. Maar het gaat hier niet over of je spruitjes of sla at op de dag dat je vernam dat een klant van je werd vermoord, waardoor je ook nog eens vlak daarvoor als E.T. werd benoemd. Dergelijke unieke gebeurtenissen bespreek je.
- Dat ook de vrouw van Louwes (net als in diens eigen verhaal) niets wist te verklaren over hoe haar man al dan niet iets heeft medegedeeld na het bezoek van de politie, vind ik op zijn zachts uitgedrukt, meer dan wonderbaarlijk.
- Of Louwes heeft haar niets verteld, kan ook. Maar dan, waarom niet.


Geplaatst door: Siem | maandag 17 september 2007 om 20:05
pi_53267811
Karel, ik gun ieder zijn mening, geen zorgen. Ik gun mijzelf ook een mening en die is dat je je met uitspraken als onderstaand wel erg ongeloofwaardig maakt, maar het was me al opgevallen dat het je ook niet te doen is om serieus genomen te worden. Wie wel een serieuze psychologische analyse van de dader wil maken, moet gewoon even alle posts van Mickmek nalopen.

Wim


Ik moet zeggen dat het bovenstaande en over deze geflipte paljo van Huis in 't Veld beter uit het veld had moeten staan want je voeld aan de tenen dat deze kwibus weleens via de clan van de Hond en of Dankbaar bespeeld zou kunnen zijn om een terechte moordenaar uit de bak vrij te pleiten en daar Michael voor in de plaatst willen!

Dit was ook de bedoeling van het tuin briefje die Louwes bewust creëerde dat de poltitie Michael en ook de ONSCHULDIGE Maaike daar voor op moesten draaien wat een doortrapte RAT!! zeg.
pi_53270409
Dankbaar,, ik had mij eerst niet op uw site willen aanmelden. maar gezien jij tegen Michmek had gezegt het rustig kon doen hij ook zeggen kon wat ie dacht ook niet een ban zou krijgen besloot ik mij dus ook aan te melden.

Ik was serieus bezig over de braadslede/pan maar voelde wel aan juist niet serieus genomen werd en het later door jou erg op de spits werd gedreven met grove bewering over Homo zijn...

Nu jonge, je het me teleurgesteld zeker dat jij pretenteert voor waarheid gaat. dan opeens ruzie maken over komt.

Ik bekijk een zaak anders dan jou, gezien mijn criminele ex-achtergrond. Maar geinjes zijn leuk kan er juist goed tegen maar gevoelde door jou posting zo'n boosheid dat je bij mij door de mand ben gevallen

Ik zelf ben niks een gewone knakker die juist met beide benen op de grond blijf staan! maar laat mij geen knollen voor citroenen verkopen inzake Louwes

Dat louwes nog een voordeel heeft dat ik hem niet echt een met voorbedachte rade een moord zag plegen staat ik nog achter deze gedachte, maar de hele situatie schets een beeld van plotselinge woede, en!! de handeling er na (briefjes) niet goed meer kunnen denken om uit die plotselinge ellende uit te komen die louwes bij mevrouw wittenberg uitvoerde

De twee briefjes die de neuzen een andere richting op moest smoezelen komen mijn inziens weldegelijk van de louwesen ik kan het niet anders interpreteren dat er bij E & A grote bezorgdheid die avond/nacht en ook er na aan de orde was om Ernst uit het voetlicht te houden als verdachte. maar het bleek een ijdelijke hoop.

Dus meneer Dankbaar ik heb er momenteel de balen van! u gaat maar verder in het verdedigen van louwes onschuldig moet zijn maar de AG heeft alles wel tegen louwes laten staan en om van het gezeur af te zijn gaan hun nog ff de puntjes op de i zetten en is de zaak close.

succes met u site

Karel
pi_53270967
Karel,

Zoals een Amerikaanse vriend van mij zegt:" In a battle of wits, you come completely unarmed."

Raak niet zo over je toeren, dan maak je ook minder schrijffouten. Ik heb je niet willen beledigen. Ik snap ook wel dat een viriele vent als jij, met zoveel vuur in zijn snikkel dat hij zijn vrouw nog steeds laat grommen als een leeuw, geen homo is. Je voelt je verkeerd aangesproken. Maar daarom kun je ze toch nog wel als vrienden hebben? Wat is daar mis mee?

Wim


En Femia? Onder welke steen kom jij vandaan? Is Meike ook een kennis van je? Of is het gewoon weer een nieuw pseudoniem? Je weet het nooit, hè? Karel, dat pleit nog voor je, ik weet tenminste wie je bent. Daarom blijf je toch een toffe jongen.
pi_53272547
[img][/img]


Wat heb ik met mijn taalfouten te maken anderhalve miljoen Nederlanders hadden gewild dat wat ik nog kan te kunnen


Maar gezien jou bericht wil je maar niet zien wat deze blinde vink ziet daarom ontwijk je gewoon het cruciale en gaat over bijzaken posten.

Maar houdt er rekening mee dat de wereld althans haar mensen niet meer zo tof zijn

Drievoudige moordenaars mogen les geven voor de klas (België)

Tja en jou kennis uit USA zal zeker weten dat als louwes daar was gesnapt zeker het spuitje had gekregen want het land
van uncle sam is helemaal niet wat ze zijn en roepen en daar hoef ik gelukkig niet voor te grommen grommen enz

Maar!!! wie zegt niet dat jij een undercover bent? mij verbaast niets meer

Karel
pi_53275764
Meneer Dankbaar

Als u twijfelt aan de veroordeling van Dhr. Ernest Louwes vind ik het best hoor.

Maar gezien vele bewijzen (het DNA) en het valse alibi in de file hebben gestaan bleek een mooi ingelaste truc om zich er uit te redden.

Of ik Meike ken? het zou best kunnen maar houdt dit wel voor mij zelf oké
pi_53276188
Wim

Ook de rentenier Wim Dankbaar zet zich voor Louwes in. Hij richt zich op het onderzoek door Justitie naar de bij de plaats van het misdrijf aangetroffen briefjes en het vergelijkend handschriftonderzoek dat in het kader van het oriënterd onderzoek is verricht. Dit handschriftonderzoek zou volgens Dankbaar niet zorgvuldig zijn verricht.


Daar ben ik het mee eens


Laten we het maar op de louwesen houden want daar zit de O kneep
pi_53287304
Willempie @Wim

Hoe staat her er mee? jij gaat ook meer betalen aan de staat de rijke-sloebers worden geplukt ha ha ha

maar slaap lekker in jou dromen land, misschien zit ik dan wel achter jou aan met een brullende thermischelans wat zal je het heet krijgen

Inside_Karel

ps trusten
pi_53293547
Meneer Dankbaar

Met betrekking tot de Deventer Moordzaak is al van alles gezegd en geschreven.

De door diverse rechters veroordeelde EL blijft zijn onschuld ontkennen terwijl hij is veroordeeld wegens een telefoontje rond het tijdstip van de moord en de aanwezigheid van veel DNA en bloedspatten op de blouse en y-chromosomenmateriaal in het nagelvuil een vinger afdruk. Ook de briefjes komen weldegelijk uit de koker van louwes de diverse schrijfwijzes er op na houdt.

Maurice de Hond en de Louwesaanhang -(Wim Dankbaar)- blijven Michael en zijn vriendin beschuldigen of lastig vallen. ook op de site die dankbaar mede daardoor heeft opgestart.
Ook het OM, het NFI en andere instanties die uitslagen produceren die in het nadeel van veroordeelde zijn, worden door de Louwesaanhang beschuldigd van fouten of fraude. Dankbaar blijft zeuren over fraude met de briefjes.

Door toedoen van de Louwesaanhang zijn diverse getuigenverklaringen jaren later gewijzigd (vreemd!!) en Maurice houdt belastende informatie van de veroordeelde achter, wat de indruk wekt van bewuste misleiding.

Maar ondanks alle overtuigende bewijzen tegen L. gaat men door ook al zal straks de Hoge Raad een negatief besluit nemen en de wettelijke moordenaar ernest louwes de geschiedenis in zal gaan als pathologische leugenaar de de dood van mevrouw wittenberg op zijn geweten heeft.

Femia
pi_53297030
Wat weer een prima actie Inside Karel om die messen eens op een rijtje te zetten. Zou je ze nog eens hierheen kunnen kopieren? En kan de Global dan andersom afgebeeld worden, of vraag ik nu te veel?

Kijk Karel, jij handelt tenminste, de meeste Louwesianen zijn alleen maar zooo boos en praten, praten en praten maar, al zoveel jaren…
Wat denk je zullen de Ria’s en Hanssen in 2017 nog bezig zijn over de messen, de briefjes, de telefoontjes, de bankrekeningen, de plas in de gang, de braadslee, het niezen?
pi_53297467
Richard_P

ik heb jou verzoek hier van het lemmet afdruk neer gezet. hopende jou van dienst te zijn geweest.

[img][/img]
pi_53298727
Thanx Karel

Iedereen kan nu constateren dat het NFI het goed had: het was niet de global.

Ccomplimenten speurneus!

Welk type mes denk jij dat het was?
pi_53300345
Richard_P

Ben nog aan het zoeken want het zou ook kunnen dat het een soort outdoor vouwmes blijkt te zijn, die je ook in dumpzaken vaak ziet liggen.

feit is wel dat het geen globalmes is geweest. de snijkant als mede de boven kant gaat niet samen.

Hun moesten een dader creeren en daarbij schuwde ze (zeker maurice de hond) bedrog tegen michael de jong niet. ook tegen maaike niet, die dan het briefje-tuin als de gigolo had ge-produseert.

,T is niet niks een ander voor louwes zijn delict op laten draaien daar ben ik zeker pissig over.

maar ga verder zoeken oke!

inside_karel
pi_53301012
[img][/img][img]
pi_53303604
WimDankbaar, ben je echt dé Wim die ook bij de Kennedy moord op tv was bij Peter?

Ontopic: Ik denk eigenlijk ook dat Louwes niet helemala onschuldig is... Maarja ik ben een leek op dit gebied.
gr gr
pi_53306606
De laatste dagen heb ik via de PM een filosofisch mailtje van Mr. Smart gekregen en onlangs een van Ada de Graaf (Ernest Louwes weblog). Ada bood me aan het boek van Stan de Jong gratis te downlowden.

Wat zou de bedoeling hiervan zijn?
Dankbaar wil ook al zo graag dat ik op zijn forum kom posten.

Sorry Dankbaar, maar op dat forum voel ik me echt niet thuis. Mensen met een andere mening worden door nagenoeg alle posters beledigd en uitgescholden.
Op de website van Maurice de Hond gebeurde dit ook. Bij Maurice werd er zelfs opgeroepen tot "langsgaan bij de notaris", omdat hij er anders over dacht. Bovendien werden adresgegevens en namen van andersdenkenden en hun familieleden zonder pardon op de websites geplaatst.

Is dit oproepen tot haat richting andersdenkenden?

Ik geef de voorkeur aan het Freeforum van J2cents.

P.S.: wat heeft Ada van het Ernest Louwes weblog met het boek van Stan de Jong te maken?

Wim Dankbaar,

Was Stan de Jong de journalist die de oude huishoudster in 2004 heeft bezocht waarop ze haar eerdere stellige en diverse verklaringen, gedaan aan de politie dat er niemand op bezoek is geweest die ochtend, uit angst heeft gewijzigd?

Of betrof het hier een andere journalist?

[ Bericht 6% gewijzigd door Mickmek op 19-09-2007 18:36:10 ]
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_53306897
Klopt het dat de hypotheek van de familie Louwes na de moord is afgelost?

Las ik dat naast de folders over de aankoop van huisjes op Malta, ook mevrouw Louwes de maandag na de moord een advertentie over de aankoop van een huisje in Italie had uitgeknipt?

Klopt het dat Louwes aan een collega had verteld dat mevrouw W. met messteken was vermoord, op een moment dat hem dit nog niet door de politie was verteld?
Stond dit in het TJ van de politie Deventer?
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_53308409
Dankbaar

Wat inside_karel laat zien over het mes afdruk op die blouse het lijk helemaal niet op een globalmes.

Ook de briefjes. ik zie wel degelijk overeenkomsten.

Maar hier over zwijgt men!

Femia
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')