met het doel om het op te eten natuurlijk waarom maak je anders een gerechtquote:Op dinsdag 11 september 2007 23:31 schreef golfer het volgende:
[..]
En waarom zou je dat willen maken, met welk doel?
Maar wat is de relevantie van het wel of niet geleiden van stroom door dat voedsel dat je wilt opeten dan?quote:Op dinsdag 11 september 2007 23:32 schreef Bosbeetle het volgende:
met het doel om het op te eten natuurlijk waarom maak je anders een gerecht
dat heeft eigenlijk geen relevantie misschien dat het een andere smaak heeft, ik denk trouwens dat droogheid hier ook niet helemaal opgaat want als je het eet wordt het weer nat. Leuke vraag ook trouwens heeft niet geleidend voedsel ook smaak ?quote:Op dinsdag 11 september 2007 23:34 schreef golfer het volgende:
[..]
Maar wat is de relevantie van het wel of niet geleiden van stroom door dat voedsel dat je wilt opeten dan?
quote:Op dinsdag 11 september 2007 21:33 schreef agRESSIV-e het volgende:
Levertraan, dat verhoogt de weerstand
Eet eens een boterham. Of een koekje. Of een cracker of beschuit. Hebben die smaak? Mooi, is die vraag beantwoord..quote:Op dinsdag 11 september 2007 23:37 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
dat heeft eigenlijk geen relevantie misschien dat het een andere smaak heeft, ik denk trouwens dat droogheid hier ook niet helemaal opgaat want als je het eet wordt het weer nat. Leuke vraag ook trouwens heeft niet geleidend voedsel ook smaak ?
Eet jij maar eens iets zonder dat er spuug bij komt..quote:Op woensdag 12 september 2007 10:58 schreef Troel het volgende:
Ja, maar zodra je een hap neemt, komt er spuug bij.
Dus misschien komt de smaak pas vrij als de instantie nat wordt!
Vraag dus niet beantwoord qltel
Hout geleid electriciteit. Niet best, maar het geleid wel. Hoe droger het hout is, hoe minder het geleid..quote:Op woensdag 12 september 2007 11:00 schreef zatoichi het volgende:
Zoethout! Want hout in het algemeen geleid ook niet.
Sondevoeding.quote:Op woensdag 12 september 2007 11:10 schreef qltel het volgende:
[..]
Eet jij maar eens iets zonder dat er spuug bij komt..
Probeer maar eens suiker of zout te proeven met een droge tong, dat gaat niet.quote:Op woensdag 12 september 2007 10:58 schreef Troel het volgende:
Ja, maar zodra je een hap neemt, komt er spuug bij.
Dus misschien komt de smaak pas vrij als de instantie nat wordt!
Vraag dus niet beantwoord qltel
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |