abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 14 september 2007 @ 08:52:30 #26
103108 KaiN
Itchy Fingers
pi_53164077
Ja ik ben ook bezig met zoeken. Via DW 2 woningen bezocht, waarvan er bij 1 gaten in deuren en muren zaten en wat boven een soarma zaak zat en het stonk en op de gang stond een vrieskist van de zaak die stonk alsof er 20 lijken in lagen. En op de site stond dat aangegeven als schoon en netjes onderhouden. Leek eerder een zwijnenstal. Mevrouw wist ook niet te vertellen of het beetje oke zat met de buren of dat die gaten nog gemaakt gingen worden enzo.
Andere woning was netjes maar ik wilde eigenlijk voor de bovenwoning gaan, die bleek al verhuurd dus kregen we de onderwoning te zien met tuin. IK WIL GEEN TUIN. Weer een dag verspilt.
pi_53196316
Ik ging langs Direct Wonen, mocht die dag 2 huizen bezichtigen, en achteraf 1 gekozen en direct alle papieren etc ondertekend en kreeg de sleutel later die dag mee

Alleen bemiddelingskosten waren veel en abonnementskosten die ik niet eens wil betalen omdat ik daar 1 dag ben geweest, en voor de rest niks met Direct Wonen meer te maken heb
World Wrestling Entertainment
pi_53216576
Stel de huur zou 600EUR/maand zijn inclusief
de kosten die je dan in het begin maakt zijn:

600 - eerste maand
600 - borg
95 - contract kosten (tenminste dat was bij mij zo )
720 - bemiddelings kosten (inclusief 20% BTW)
=
2015 EUR
pi_53216707
Die contract kosten is echt een lachertje. Als ze het nu "administratiekosten" zouden noemen, maar dat hoort naar mijn gevoel eerder bij "bemiddelingskosten". In de grote steden kun je bij juridische instanties voor 50 eurocent een model huurcontract ophalen.
Lelijke @@p!
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
pi_53217426
Direct wonen is een oplichtersbende zonder enige vorm van service

Ja doei.
pi_53219460
Ik ben ook bij Direct Wonen ingeschreven geweest, heb 2 bezichtigingen gehad. Een woning was wel redelijk qua prijs/kwaliteit (voor begrippen randstad), wel een beetje shabby buurt maarja. Heb toen daarvoor getekend dat ik interesse had. Er waren meer mensen die getekend hadden. Nadat ik had getekend voelde ik me al kut erover want het was zo'n wurgcontract, als je dan uitgekozen werd en je zag er toch van af, moest je alsnog een maand huur betalen.
Gelukkig werd ik niet uitgekozen want achteraf was het toch vrij duur met die bemiddelingskosten.

tweede woning was in een betere wijk, maar echt een vreselijk klein hok. Een oppervlakte van 30m2 voor iets van 480 euro, en het zag er ook allemaal behoorlijk treurig uit. We waren met 10 man ofzo en we moesten omstebuurt naar binnen voor bezichtiging, logisch want je kon je kont nauwelijks keren. Mannetje van DW die mee was met bezichtiging was zo'n net afgestudeerd mannetje of misschien liep ie zelfs stage, maar in ieder geval liet ie ook doorschemeren dat hij DW ook eigenlijk oplicht praktijken vond.

Gelukkig heb ik vrij snel daarna, toen ik mijn opzegbrief naar DW had gestuurd en besloten had niet meer via hun te zoeken, iets via een particulier gevonden.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')