abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_52982089
Hallo,

Hoelang kan ik gekookte eieren zonder schil bewaren buiten de koelkast.
Ik wil namelijk ochtends 2 eieren koken (8:00uur) en die middags 16:00uur opeten.
Wil ze meenemen zonder schil en in een broodbakje ofzo.

Weet iemand hoe lang dit veilig is te bewaren?

Alvast bedankt!
Ik zeg: Leipe Shit Ouwe!!!
pi_52982281
Haha, is vast een leuke grap van je maaruhh.. je kunt je hard gekookte eitje het best bewaren in koud water! Dan worden ze niet blauwig viezig flubberig van de buitenkant
pi_52982445
tvp
  donderdag 6 september 2007 @ 14:38:36 #4
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_52982486
Ik denk dat je ze beter in de schil mee kunt nemen
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
  donderdag 6 september 2007 @ 14:40:00 #5
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_52982513
Nou, dat is zeker wel 8 uur veilig te bewaren in een broodtrommel.
  donderdag 6 september 2007 @ 14:56:20 #6
53753 BereNDD
drampo uit je raam
pi_52982932
waarom niet schillen/pellen om 16:00 uur
You're crazy in the coconut..
That boy needs therapy..
  donderdag 6 september 2007 @ 14:57:56 #7
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_52982977
Blijft gewoon goed hoor...
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  donderdag 6 september 2007 @ 14:58:11 #8
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_52982984
maar niet je bakje in de zon of bovenop de verwarming zetten
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_52983023
Tip1: Doe ze in een gegarandeerd luchtdicht bakje. Anders zal iedereen jou (tas) de hele dag aankijken.
  donderdag 6 september 2007 @ 15:00:09 #10
189454 Curri
Banaantje 4 life..
pi_52983025
Ik zou ze een week van tevoren koken, dan in een broodtrommel stoppen, en na weekje opeten om 16.00, dan zit er een lekkere geur aan

Doe ik ook altijd
pi_52984617
quote:
Op donderdag 6 september 2007 14:56 schreef BereNDD het volgende:
waarom niet schillen/pellen om 16:00 uur
On my sleeve.....
pi_52985390
quote:
Op donderdag 6 september 2007 14:56 schreef BereNDD het volgende:
waarom niet schillen/pellen om 16:00 uur
Mijn ervaring is dat de schil erg slecht loslaat als het ei een paar uren heeft gelegen en afgekoeld is.
Ook al spoel ik het ei na het koken goed af met steenkoud water.

Iemand een oplossing hiervoor?
Ik zeg: Leipe Shit Ouwe!!!
pi_52986003
quote:
Op donderdag 6 september 2007 17:00 schreef LeipeShitOuwe het volgende:


Iemand een oplossing hiervoor?
Ei weer even nat maken, zodat de schil weer wat vocht opneemt.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')