Bla_Bla_Bla | vrijdag 17 augustus 2007 @ 21:54 |
we hebben een duits pak Dr. Oetker Cheesecake staan en daar staan achterop de ingredienten die je nodig hebt. Nu staat er oa Speisequark (magerstufe)....mijn duits is niet zo geweldig dus kan iemand me zeggen wat ik nu precies moet hebben? Cottage cheese dacht ik zelf, maar op internet las ik dat dit zouter is dan normale kwark? bvd ![]() | |
Sjeen | vrijdag 17 augustus 2007 @ 22:02 |
Kwark, magerstufe wordt de magere versie mee bedoeld... | |
Tinkepink | vrijdag 17 augustus 2007 @ 22:04 |
Magere kwark (wat sjeen zegt dus). Overigens is de Duitse kwark wel iets anders van structuur dan de Nederlandse, een beetje "droger". | |
Pietverdriet | vrijdag 17 augustus 2007 @ 22:25 |
Volle kwark gebruiken is veel lekkerder trouwens. | |
Sjeen | vrijdag 17 augustus 2007 @ 22:30 |
quote:Volledig mee eens! | |
Bla_Bla_Bla | vrijdag 17 augustus 2007 @ 23:18 |
Oke volle kwark gebruiken dus ![]() Dank voor de antwoorden! | |
Curiosity | vrijdag 17 augustus 2007 @ 23:28 |
Die had mijn nicht laatst gemaakt ( gekocht in kleve) met magere kwark en die was heerlijk. | |
Bla_Bla_Bla | zaterdag 18 augustus 2007 @ 00:01 |
kan me er niet echt iets bij voorstellen, mijn vriend zegt dat het super lekker is. ben benieuwd ![]() |