FOK!forum / Culinesse à gogo / Speisequark of Magerstufe
Bla_Bla_Blavrijdag 17 augustus 2007 @ 21:54
we hebben een duits pak Dr. Oetker Cheesecake staan en daar staan achterop de ingredienten die je nodig hebt. Nu staat er oa Speisequark (magerstufe)....mijn duits is niet zo geweldig dus kan iemand me zeggen wat ik nu precies moet hebben?

Cottage cheese dacht ik zelf, maar op internet las ik dat dit zouter is dan normale kwark?

bvd
Sjeenvrijdag 17 augustus 2007 @ 22:02
Kwark, magerstufe wordt de magere versie mee bedoeld...
Tinkepinkvrijdag 17 augustus 2007 @ 22:04
Magere kwark (wat sjeen zegt dus). Overigens is de Duitse kwark wel iets anders van structuur dan de Nederlandse, een beetje "droger".
Pietverdrietvrijdag 17 augustus 2007 @ 22:25
Volle kwark gebruiken is veel lekkerder trouwens.
Sjeenvrijdag 17 augustus 2007 @ 22:30
quote:
Op vrijdag 17 augustus 2007 22:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Volle kwark gebruiken is veel lekkerder trouwens.
Volledig mee eens!
Bla_Bla_Blavrijdag 17 augustus 2007 @ 23:18
Oke volle kwark gebruiken dus

Dank voor de antwoorden!
Curiosityvrijdag 17 augustus 2007 @ 23:28
Die had mijn nicht laatst gemaakt ( gekocht in kleve) met magere kwark en die was heerlijk.
Bla_Bla_Blazaterdag 18 augustus 2007 @ 00:01
kan me er niet echt iets bij voorstellen, mijn vriend zegt dat het super lekker is. ben benieuwd