Reddiablo | zondag 12 augustus 2007 @ 21:15 |
Ik ga 'es ff wat bakken, en ga daar Croma voor gebruiken, maar nu vraag ik me af... hoe lang is die troep eigenlijk houdbaar? | |
Nembrionic | zondag 12 augustus 2007 @ 21:16 |
quote:Goh..kijk eens op het pakje Croma ofzo? Houdbaarheidsdatum op verpakking in Nederland verplicht enzo... | |
Reddiablo | zondag 12 augustus 2007 @ 21:17 |
ja, dat heb ik al tijden weggegooid ![]() | |
Nembrionic | zondag 12 augustus 2007 @ 21:18 |
quote:Okay dan ![]() | |
golfer | zondag 12 augustus 2007 @ 21:19 |
quote:Hoeveel jaar geleden heb je die verpakking weggegooid? Als het meer dan 3 jaar geleden is zou ik het niet meer gebruiken. ![]() | |
MouzurX | zondag 12 augustus 2007 @ 21:19 |
maandje of 2 ofzo? zal morgen in de winkel is kijken of is het dan te laat ? ![]() | |
Nembrionic | zondag 12 augustus 2007 @ 21:19 |
Maarre..het blijft wel een paar maandjes goed. | |
Reddiablo | zondag 12 augustus 2007 @ 21:21 |
haha, thanks nou, dan flikker ik het wel weg -- heb het best wel langer dan dat.... ruikt nog wel normaal en ziet er nog hetzelfde uit, maar heb het echt wel langer dan 2 maanden als ik het ga gebruiken is het vast en zeker te laat ![]() | |
tuiterdespuiter | zondag 12 augustus 2007 @ 21:21 |
Gewoon eten, en morgen als je op het toilet zit je conclusie trekken :p | |
Nembrionic | zondag 12 augustus 2007 @ 21:21 |
quote:Nee man. Kun je gewoon gebruiken | |
Reddiablo | zondag 12 augustus 2007 @ 21:26 |
ik heb wel vakantie, maar als ik de kringspiertyfussalmonelladiarrhoeachachacha krijg, komt Lowlands in gevaar! :eek: | |
Nembrionic | zondag 12 augustus 2007 @ 21:27 |
quote:Je wordt er echt niet ziek van hoor ![]() In het ergste geval gaat het stinken als je het warm maakt. Meer niet. In dat geval moet je het niet gebruiken. Maar voorlopig nog geen reden tot bezorgdheid | |
Reddiablo | zondag 12 augustus 2007 @ 21:27 |
OK dan, thanks (y) | |
wobbel | zondag 12 augustus 2007 @ 22:02 |
croma kan je wel maanden bewaren.....en sowieso...in de pan verhit je het toch dus bacterieen brand je wel dood ![]() | |
MouzurX | zondag 12 augustus 2007 @ 22:03 |
quote:Wees gerust ik kan met zekerheid zeggen dat je dat niet zal krijgen ![]() ![]() | |
hilliebillie | zondag 12 augustus 2007 @ 22:06 |
Ik gebuik boter enzo altijd nog tot een hele tijd na de houdbaarheidsdatum en dat gaat altijd goed. Gewoon kijken naar de kleur en hoe het geheel er uit ziet. Als het wat geliger is als anders kan eigenlijk nog geen kwaad (of anders even een stukje van de buitenste rand afhalen als je dat niet vertrouwd en daarna zit weer de gewone kleur) En inderdaad zoals gezegd gewoon in een hete pan doen en als het dan gaat stinken of op een of andere manier raar doen dan is het niet meer goed en kun je hem beter weggooien | |
PinoDude | maandag 13 augustus 2007 @ 00:57 |
Gewone boter wordt groen geschimmeld als het bederft, ik neem aan dat met margarine hetzelfde gebeurt en dat zie je echt we hoor ![]() |