FOK!forum / Klaagbaak / Eten met teveel kleurstofjes
Maartelvrijdag 10 augustus 2007 @ 22:28

in dit geval heb ik het over de tacosaus, die er vanavond bij het afwassen voor zorgde dat ik een oranje afwasborstel, spons, gootsteen én vaat had
Waarom zit er zoveel oranje derrie doorheen?
Er valt gewoon echt niet tegenin te wassen, na 3 keer poetsen is het water alweer oranje, en met m'n oranje borstel krijg ik de pan ook niet echt schoner
PainDivinevrijdag 10 augustus 2007 @ 22:30
ligt ook aan wat er in die saus (qua vegitatie + kruiden samenstelling) zit
Lucifer_Doosjevrijdag 10 augustus 2007 @ 22:37
Ons land heeft iets met oranje
Teunebeunvrijdag 10 augustus 2007 @ 22:38
Ik haat kleurstoffen. Wat heeft het voor nut, je krijgt toch geen calloriën binnen door kleurstoffen.
Maartelvrijdag 10 augustus 2007 @ 22:40
quote:
Op vrijdag 10 augustus 2007 22:30 schreef PainDivine het volgende:
ligt ook aan wat er in die saus (qua vegitatie + kruiden samenstelling) zit
het zijn misschien natuurlijke kleurstoffen (paprikapoeder ofzo) maar desalniettemin érg vervelend
Maartelvrijdag 10 augustus 2007 @ 22:41
quote:
Op vrijdag 10 augustus 2007 22:37 schreef Lucifer_Doosje het volgende:
Ons land heeft iets met oranje
Mijn gootsteen ook


PainDivinevrijdag 10 augustus 2007 @ 22:53
quote:
Op vrijdag 10 augustus 2007 22:40 schreef Maartel het volgende:

[..]

het zijn misschien natuurlijke kleurstoffen (paprikapoeder ofzo) maar desalniettemin érg vervelend
true dat
veldmuisvrijdag 10 augustus 2007 @ 23:03
quote:
Op vrijdag 10 augustus 2007 22:38 schreef Teunebeun het volgende:
Ik haat kleurstoffen. Wat heeft het voor nut, je krijgt toch geen calloriën binnen door kleurstoffen.
Ja, cola zou zonder kleurstoffen moeten zijn!
Jegorexvrijdag 10 augustus 2007 @ 23:47
Als je rode bieten eet schijt je ook rood.
Toch is het geen kleurstofje
PainDivinevrijdag 10 augustus 2007 @ 23:49
quote:
Op vrijdag 10 augustus 2007 23:47 schreef Jegorex het volgende:
Als je rode bieten eet schijt je ook rood.
Toch is het geen kleurstofje
wel
Elixabetezaterdag 11 augustus 2007 @ 00:07
Pigment
zhe-devilllzaterdag 11 augustus 2007 @ 00:07
moet je nagaan ts hoe je binnenkant er nu uitziet
Mirjamzaterdag 11 augustus 2007 @ 00:08
quote:
Op zaterdag 11 augustus 2007 00:07 schreef zhe-devilll het volgende:
moet je nagaan ts hoe je binnenkant er nu uitziet
hup holland hup
zhe-devilllzaterdag 11 augustus 2007 @ 00:20
quote:
Op zaterdag 11 augustus 2007 00:08 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

hup holland hup
whehehe
tijd voor een video dingus in zuh reet..
Spacehamsterzaterdag 11 augustus 2007 @ 01:18
Dat klinkt als natuurlijke kleurstoffen van de pepers....dat is heavy spul. Ik heb het al diverse keren met mn snijplank en staafmixer gehad. (Zelfgemaakte sambal rockt de pan uit!)
Wat daar tegen helpt is ff insmeren met plantaardige olie, minuutje laten trekken en daarna afwassen.
Opgelost..