FOK!forum / Culinesse à gogo / Wyko Satesaus week open......verstandig?
PLAE@donderdag 9 augustus 2007 @ 19:52
http://www.wyko.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=4

na opening koel en tijdelijk bewaarbaar.


Nou heb ik het niet koel bewaard.....en is het bijna een week open gok ik zo. Ik zie er niks bijzonders aan het ruikt gewoon zoals het normaal ook ruikt.

Wat zouden jullie doen

edit: ik heb dus niet de kant en klare maar die waar water bij moet

http://www.wyko.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=4

Daar staat niks over bewaren en op de verpakking ook niet
SuperWeberdonderdag 9 augustus 2007 @ 19:53
Groeit er schimmel op??
PLAE@donderdag 9 augustus 2007 @ 19:56
Nee en ik zie geen andere beestjes
agRESSIV-edonderdag 9 augustus 2007 @ 19:59
wyko blijft zeker 14 dagen eetbaar, bizar maar waar.
Pietverdrietdonderdag 9 augustus 2007 @ 20:02
wyko is idd bijna niet kapot te krijgen.
PLAE@donderdag 9 augustus 2007 @ 20:04
ziet er prima uit en smaakt net als anders.
SuperWeberdonderdag 9 augustus 2007 @ 20:36
Gewoon goed heet maken en roeren
SiGNedonderdag 9 augustus 2007 @ 20:49
Wyko zouden ze in kleinere bakken moeten stoppen.
De kleinste verpakking is 1 kilo en zoals hierboven gezegd i, het is beparkt houdbaar.
In 2 weken krijg ik echt geen 1,8 liter (1KG satepasta + 1L water) satesaus op.
Frumzeldonderdag 9 augustus 2007 @ 20:54
Dat spul kun je vrij lang bewaren, mits op de juiste manier. Bij m'n ouders staat ie minimaal wel eens een maand open ofzo en dan is het gewoon nog goed
Pietverdrietdonderdag 9 augustus 2007 @ 21:11
quote:
Op donderdag 9 augustus 2007 20:49 schreef SiGNe het volgende:
Wyko zouden ze in kleinere bakken moeten stoppen.
De kleinste verpakking is 1 kilo en zoals hierboven gezegd i, het is beparkt houdbaar.
In 2 weken krijg ik echt geen 1,8 liter (1KG satepasta + 1L water) satesaus op.
Waarom neem je niet 100 gram wyko en 100Ml water?
Fogeldonderdag 9 augustus 2007 @ 23:43
Die heb ik regelmatig tot bijna een maand aangebroken in een normale keukenkast staan en proef geen verschil en overleef het iedere keer zonder ziek te worden...
SiGNevrijdag 10 augustus 2007 @ 02:23
quote:
Op donderdag 9 augustus 2007 21:11 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Waarom neem je niet 100 gram wyko en 100Ml water?
uiteraard maak je per keer maar een beetje saus, maar de pasta zelf is ook maar beperkt houdbaar en om nou voor elke keer dat je satésaus wil maken (hier maar een paar keer per jaar) een nieuwe bak wyko te halen is ook een beetje overdreven.
kabouter.mutsvrijdag 10 augustus 2007 @ 10:22
quote:
Op vrijdag 10 augustus 2007 02:23 schreef SiGNe het volgende:

[..]

uiteraard maak je per keer maar een beetje saus, maar de pasta zelf is ook maar beperkt houdbaar en om nou voor elke keer dat je satésaus wil maken (hier maar een paar keer per jaar) een nieuwe bak wyko te halen is ook een beetje overdreven.
Beperkt houdbaar? dat is dan zeker sinds kort want ik heb dat in het verleden nog nooit op de emmertjes zien staan.
Het staat hier dus in de kast wel eens weken zo niet maanden open en we zijn er nog nooit ziek van geworden.
Trustenvrijdag 10 augustus 2007 @ 14:34
quote:
Op donderdag 9 augustus 2007 20:49 schreef SiGNe het volgende:
Wyko zouden ze in kleinere bakken moeten stoppen.
het is beparkt houdbaar.
"U kunt Wyko Satésaus pasta lang bewaren. Altijd handig om in huis te hebben!"

en heb er hier eentje in de koelkast staan van 1 kg en die is houdbaar tot april 2008
PLAE@vrijdag 10 augustus 2007 @ 14:37
Ik leef nog
Mirjamvrijdag 10 augustus 2007 @ 17:58
die pasta staat hier altijd gewoon in de kast, nooit ergens last van gehad, en het staat dan echt wel langer dan 2 weken hoor
miss_dynastiezaterdag 11 augustus 2007 @ 13:31
Je kan het spul echt tijden bewaren, niet over inzitten