Waarom neem je niet 100 gram wyko en 100Ml water?quote:Op donderdag 9 augustus 2007 20:49 schreef SiGNe het volgende:
Wyko zouden ze in kleinere bakken moeten stoppen.
De kleinste verpakking is 1 kilo en zoals hierboven gezegd i, het is beparkt houdbaar.
In 2 weken krijg ik echt geen 1,8 liter (1KG satepasta + 1L water) satesaus op.
uiteraard maak je per keer maar een beetje saus, maar de pasta zelf is ook maar beperkt houdbaar en om nou voor elke keer dat je satésaus wil maken (hier maar een paar keer per jaar) een nieuwe bak wyko te halen is ook een beetje overdreven.quote:Op donderdag 9 augustus 2007 21:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Waarom neem je niet 100 gram wyko en 100Ml water?
Beperkt houdbaar? dat is dan zeker sinds kort want ik heb dat in het verleden nog nooit op de emmertjes zien staan.quote:Op vrijdag 10 augustus 2007 02:23 schreef SiGNe het volgende:
[..]
uiteraard maak je per keer maar een beetje saus, maar de pasta zelf is ook maar beperkt houdbaar en om nou voor elke keer dat je satésaus wil maken (hier maar een paar keer per jaar) een nieuwe bak wyko te halen is ook een beetje overdreven.
"U kunt Wyko Satésaus pasta lang bewaren. Altijd handig om in huis te hebben!"quote:Op donderdag 9 augustus 2007 20:49 schreef SiGNe het volgende:
Wyko zouden ze in kleinere bakken moeten stoppen.
het is beparkt houdbaar.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |