abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 5 juli 2007 @ 15:01:39 #1
100696 NoizEkick
of iets dergelijks
pi_51168471
Ik heb hier een Ristorante pizza liggen die ik vanavond lekker op ga eten. Nu wil ik daar één of twee eieren opdoen, het liefst zodat een soort van spiegelei wordt.
Is dit mogelijk? Zo ja, moet ik de eieren er direct al opdoen wanneer de pizza de oven in gaat, of wat later?

De pizza moet ongeveer 13 min. in de oven, die op 220 graden is voorverwarmt.
  donderdag 5 juli 2007 @ 15:10:30 #2
182660 adwin
Red Rocket!
pi_51168777
gewoon een rauw ei bovenop je pizza kapot tikken, hopsa klaar
Alcohol doesn't solve any problems... But then again, neither does milk!
  donderdag 5 juli 2007 @ 15:11:02 #3
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_51168796
Kwestie van uitproberen, denk ik. Ik zou met één ei beginnen en die er wel gelijk op doen, anders wordt 'ie denk ik niet gaar.
The love you take is equal to the love you make.
  donderdag 5 juli 2007 @ 15:13:59 #4
102582 Asics
Asics HIGH !!!
pi_51168917
ik zou dat spiegelei apart bakken in de 13 minuten dat je pizza in de oven ligt
en daarna op je pizza leggen
rare smaak heb je btw
Asics neemt de tijd.
Asics geniet. Lees mijn columns op http://www.raaskal.com
  donderdag 5 juli 2007 @ 15:31:12 #5
100696 NoizEkick
of iets dergelijks
pi_51169527
quote:
Op donderdag 5 juli 2007 15:13 schreef Asics het volgende:
ik zou dat spiegelei apart bakken in de 13 minuten dat je pizza in de oven ligt
en daarna op je pizza leggen
rare smaak heb je btw
Wordt een ei dan niet gaar in 13 minuten op 220 graden? Lijkt me sterk. Maargoed, apart bakken is ook een optie, en misschien de laatste paar minuten er op doen...
En ei op je pizza, wat is daar raar aan? Heb dat zo vaak in een pizzaria gegeten...
pi_51170255
Ik zou het gewoon gelijk op die pizza mikken voordat ie de oven in gaat. Twee is misschien een beetje te veel, maar het is het proberen waard toch?
Suiker en melk is voor mensen die geen koffie lusten
  donderdag 5 juli 2007 @ 15:58:57 #7
100696 NoizEkick
of iets dergelijks
pi_51170395
quote:
Op donderdag 5 juli 2007 15:54 schreef reclamedoos het volgende:
Ik zou het gewoon gelijk op die pizza mikken voordat ie de oven in gaat. Twee is misschien een beetje te veel, maar het is het proberen waard toch?
Nee joh, twee is net goed .
Maarja, "het proberen waard". Als het mislukt kan ik hem weggooien, en aangezien ik vrij vroeg moet eten kan ik me niet een ritje naar de supermarkt veroorloven. (en nee, ik ga niet twee pizza's kopen om er vervolgens met 1 te experimenteren )
  donderdag 5 juli 2007 @ 16:10:29 #8
3869 David
Drum the drums
pi_51170776
quote:
Op donderdag 5 juli 2007 15:58 schreef NoizEkick het volgende:

[..]

Nee joh, twee is net goed .
Maarja, "het proberen waard". Als het mislukt kan ik hem weggooien, en aangezien ik vrij vroeg moet eten kan ik me niet een ritje naar de supermarkt veroorloven. (en nee, ik ga niet twee pizza's kopen om er vervolgens met 1 te experimenteren )
doe er dan één ei op.
  donderdag 5 juli 2007 @ 16:21:35 #9
100696 NoizEkick
of iets dergelijks
pi_51171134
Mja, ik bak hem nu maar gewoon apart. Wanneer ik meer tijd heb ga ik wel een keer experimenteren.
  donderdag 5 juli 2007 @ 17:04:51 #10
102582 Asics
Asics HIGH !!!
pi_51172561
en? hoe laat ga je eten.
laat ff weten hoe en wat.
Asics neemt de tijd.
Asics geniet. Lees mijn columns op http://www.raaskal.com
  donderdag 5 juli 2007 @ 17:22:40 #11
34163 Pikkebaas
Corporate Overlord
pi_51173130
Welnee, niet apart bakken.
Ik doe dat ook wel eens.
Gewoon een rauw ei op de pizza en klaar. Dat ding gaat daarna een oven van 220 graden in, die is echt wel gaar.
Wien Neerlandsch bloed in de aders vloeit,
Van vreemde smetten vrij,
  vrijdag 6 juli 2007 @ 15:26:35 #12
100696 NoizEkick
of iets dergelijks
pi_51202731
quote:
Op donderdag 5 juli 2007 17:04 schreef Asics het volgende:
en? hoe laat ga je eten.
laat ff weten hoe en wat.
Heb hem gewoon in de pan gebakken en 'em er op gedaan toen de pizza klaar was. Was zeker niet onsmakelijk.
Maar volgende keer gooi ik inderdaad gewoon direct het ei erop.
pi_51238366
Bij die kleine pizzatentjes in Frankrijk doen ze dat ook vaak, een ei op de pizza gooien, maar volgens mij pas altijd twee minuten voor de pizza echt de oven uit moet.. Ok, dat is dan wel een ander soort oven dan de ovens die in de meeste keukens staan, maar toch.. dus een ei 13 minuten op 220 graden is zeker gaar hoor! Smakelijk alvast voor de volgende keer
You don't know what happiness is when you've never danced in the rain!
  zaterdag 7 juli 2007 @ 20:46:02 #14
100696 NoizEkick
of iets dergelijks
pi_51240974
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 19:23 schreef Lebasi het volgende:
Bij die kleine pizzatentjes in Frankrijk doen ze dat ook vaak, een ei op de pizza gooien, maar volgens mij pas altijd twee minuten voor de pizza echt de oven uit moet.. Ok, dat is dan wel een ander soort oven dan de ovens die in de meeste keukens staan, maar toch.. dus een ei 13 minuten op 220 graden is zeker gaar hoor! Smakelijk alvast voor de volgende keer
Ja, daardoor kwam ik ook op het idee inderdaad. Moest ineens denken aan een vakantie waar ik dat gegeten had.
  zondag 8 juli 2007 @ 22:05:29 #15
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_51272352
Ik heb wel eens een pizza gegeten waar een ei op zat. Vond het eerlijk gezegd een combi van niks.
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
pi_51275254
quote:
Op zondag 8 juli 2007 22:05 schreef The_Verve het volgende:
Ik heb wel eens een pizza gegeten waar een ei op zat. Vond het eerlijk gezegd een combi van niks.
idem
Lawamena hitihala Lawamena haulala
pi_51277852
Franse pizza met een ei. OK....
pi_51307996
quote:
Op maandag 9 juli 2007 00:32 schreef _Henry_ het volgende:
Franse pizza met een ei. OK....
Exactly my thoughts.

Ja, hier word ik echt stil van...
I don't like your jerk-off name. I don't like your jerk-off face. I don't like your jerk-off behavior, and I don't like you, jerk-off. Do I make myself clear?
  maandag 9 juli 2007 @ 23:05:30 #19
100696 NoizEkick
of iets dergelijks
pi_51308520
Wordt een Italiaanse pizza met een ei wel gedoogd hier?

Ik snap sowieso het verschil niet tussen een Franse pizza en bijv. Italiaanse pizza... Ja ze zijn in een ander land gemaakt, maar maakt dat uit dan? Elke pizzaria, waar ook ter wereld, heeft een eigen manier van pizza's bakken.
pi_51309568
WTF is een Franse pizza?

Pizza is Italiaans. Franse pizza zal wel weer net zo'n onzin zijn als American pizza.
Pizza is pizza en dus Italiaans. Misschien niet gefabriceerd zoals ze dat in Italië bedacht hebben...

Franse pizza. Een ei op je pizza... .
I don't like your jerk-off name. I don't like your jerk-off face. I don't like your jerk-off behavior, and I don't like you, jerk-off. Do I make myself clear?
  maandag 9 juli 2007 @ 23:57:19 #21
100696 NoizEkick
of iets dergelijks
pi_51310380
quote:
Op maandag 9 juli 2007 23:32 schreef Serendips het volgende:
WTF is een Franse pizza?

Pizza is Italiaans. Franse pizza zal wel weer net zo'n onzin zijn als American pizza.
Pizza is pizza en dus Italiaans. Misschien niet gefabriceerd zoals ze dat in Italië bedacht hebben...

Franse pizza. Een ei op je pizza... .
quote:
Op maandag 9 juli 2007 00:32 schreef _Henry_ het volgende:
Franse pizza met een ei. OK....
Vanwege deze uitspraak dus.


En je vind ei op een pizza niet lekker, begrijp ik?

Fascinerend.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')