abonnement Unibet Coolblue
pi_52770405
Szavay gaat moeilijk worden..denk niet dat ze gaat winnen.
DAT IS HEEL SLECHT VOOR DE ZUURGRAAD!
  woensdag 29 augustus 2007 @ 09:36:37 #227
188050 masmax
http://www.eroshoplinks.nl
pi_52773425
quote:
Op woensdag 29 augustus 2007 01:37 schreef LoveProfusion het volgende:
Szavay gaat moeilijk worden..denk niet dat ze gaat winnen.
ze heeft eerder alleen maar gewonnen van Agnes!
Goede links naar de beste erotische producten en shops: http://www.eroshoplinks.nl
pi_52779528
quote:
Op woensdag 29 augustus 2007 09:36 schreef masmax het volgende:

[..]

ze heeft eerder alleen maar gewonnen van Agnes!
Agnes is the rising star. Vorige week nog een finaleplaats:). Ze won de 1e set van Koeznetsova en gaf daarna geblesseerd op.
DAT IS HEEL SLECHT VOOR DE ZUURGRAAD!
pi_52832524
Zonde .
pi_52832551
Ja, nogal. Dit zijn toch potjes die ze zou moeten winnen. Staan ongeveer gelijk op de ranglijst.
A player does not hope to get lucky; he just hopes others don't get lucky.
Klik dan als je durft
  vrijdag 31 augustus 2007 @ 09:16:43 #231
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
pi_52832693
quote:
Op vrijdag 31 augustus 2007 09:08 schreef Suijk het volgende:
Ja, nogal. Dit zijn toch potjes die ze zou moeten winnen. Staan ongeveer gelijk op de ranglijst.
Dat zeggen we nu al 2 jaar lang...
  vrijdag 31 augustus 2007 @ 10:54:57 #232
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_52835077
quote:
Op vrijdag 31 augustus 2007 09:08 schreef Suijk het volgende:
Ja, nogal. Dit zijn toch potjes die ze zou moeten winnen. Staan ongeveer gelijk op de ranglijst.
Absolute onzin. Szavay staat ten eerste hoger op de ranglijst (oke, het scheelt niet veel, maar eentje verliest er nu eenmaal) en ten tweede is Szavay een van de best in vorm zijnde speelsters op dit moment. Moest tegen Kuznetsova bij een voorsprong opgeven, versloeg wel Alona Bondarenko, Hantuchova. Dit zijn potjes die Misa de ene keer wint, de andere keer verliest, afhankelijk van het momentum. Dat was nu gewoon in het voordeel van Szavay. Indien zij niet te vermoeid raakt - waar ik wel voor vrees - zie ik het haar Petrova ook heel lastig maken.
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
pi_52843857
interessant interview met Petr weet niet meer waar oorspronkellijk.. maar stond wat op Vlaams teletekst..

wat een man.
blij dat ie weg is
pi_52851186
Van de FP:
quote:
Tennis: Krajicek laat bloed onderzoeken

Michaëlla Krajicek werd in de tweede ronde van de US Open uitgeschakeld door Agnes Szavay uit Hongarije. Nu is gebleken dat de Nederlandse tennisster hier een verklaring voor heeft. Er zou al een aantal weken iets niet in orde zijn met haar lichaam.

"Ik probeer hier in Amerika nog een bloedonderzoek te laten doen, want ik wil nu zo snel mogelijk weten wat er aan de hand is", aldus Kleine Kraai. De aanwezige mensen wisten niet wat ze hoorden toen Krajicek hiermee naar buiten kwam. "De teleurstelling van deze nederlaag komt vooral voort uit het feit dat ik tegen mijn eigen lichaam heb moet vechten. En heb verloren."

"Ik heb zoveel pillen geslikt dat ze niet eens meer werken", vervolgde Krajicek, die amper twee maanden geleden nog tot de kwartfinales van het tennistoernooi op Wimbledon reikte. "Dat was een periode dat het weer even goed ging, maar het is al maanden ‘op en af’. Zelfs mijn stem is al tijden anders, klinkt schor. Al vóór Roland Garros is het mis gegaan. Pfeiffer? Ik weet het niet. Maar als dat zo is, heb ik een groot probleem."

Het is voor het eerst dat de zus van voormalig tennisser Richard Krajicek over haar lichamelijke ongemakken spreekt. "Ik ben erg ziek geweest. Dat klinkt misschien als een excuus, maar het is nu eenmaal een feit. Ik biecht het nu op omdat ik ben uitgeschakeld en er niet langer omheen wil draaien. Waarschijnlijk weet ik ook wanneer het mis is gegaan, maar daar praat ik liever niet over; dat is privé."

Met dat laatste refereerde Krajicek naar privé-omstandigheden. Deze speelden namelijk al tijdens het toernooi in Rome. Dit evenement werd in mei, in aanloop naar Roland Garros, in de Italiaanse stad afgewerkt.
Balen voor haar als er echt iets mis blijkt te zijn. Pfeiffer is gewoon al klote, laat staan als je topsporter bent.
If it was easy, it wouldn't mean nothing, no
pi_52858119
Haar vader gaat stoppen met coachen. Als hij het ene wil dan wil Mischa weer wat anders, bovendien wordt hij te oud. Hij noemt Nederland een half moslimland en zou willen dat Mischa bij hem in Tjechie zou gaan wonen, dicht bij hem en zijn vrouw.

,,Nederland verliest zijn eigen identiteit. In Tsjechië kun je nog wel zeggen wat je denkt.’’

Het is op Flushing Meadows die avond typisch een geval van ‘zo vader, zo dochter’. Michaëlla Krajicek heeft zojuist een officiële waarschuwing gekregen aan het eind van haar eerste ronde in het dubbelspel bij de US Open.
Zij sloeg een bal weg na een blunder van de umpire op het tiende (!) matchpoint in haar voordeel. Vader Petr probeerde haar te kalmeren, maar moest lijdzaam toezien hoe zijn dochter zich verloor in tirades tegen de tennisautoriteiten. Zelfs nadat het twaalfde matchpoint haar wel de zege had opgeleverd.


,,John McEnroe had in deze situatie de umpirestoel omgegooid,’’ zo probeert Petr Krajicek het wangedrag van zijn dochter twintig minuten later, in het luxueuze spelersrestaurant van het tenniscomplex in New York, te vergoelijken. Maar dan: ,,Ik had Misa graag rustig gekregen en dat lukte me niet. Zelf,’’ vervolgt hij dan, alsof hij zich bewust is van bepaalde genetische overeenkomsten, ,,heb ik me vroeger ook wel zo misdragen. Liep ik van de baan bij een finale om een clubkampioenschap in de C-categorie. Aanstellerig gedrag, dat ook ik achteraf alleen maar belachelijk kon vinden.’’

Nederlands meest succesvolle tenniscoach, wiens zoon Richard in 1996 Wimbledon won en wiens dochter Michaëlla daar onlangs de kwartfinale haalde, doet bij de US Open 2007 geen moeite zijn onmacht te verbergen. Zijn dochter zegt naar buiten toe dat zijn inbreng nog van veel waarde is, zelf merkt Krajicek daar niet meer zo veel van. Het is één van de redenen waarom hij na het toernooi in New York stopt als coach.


,,Het is afgelopen voor mij,’’ zegt hij, vader van een puber met net zo’n sterke wil. ,,Ik word binnenkort 66 en merk dat ik niet meer genoeg kan bijdragen aan de ontwikkeling van mijn dochter. Als ik iets wil, wil zij vaak het tegenovergestelde. Dat spanningsveld hoeft van mij niet meer.’’

Het is niet moeilijk om te stoppen. Integendeel, beweert Krajicek dan. ,,Het tenniswereldje heeft mij nooit vrolijk gemaakt,’’ zegt hij, geoloog van professie. ,,Ik zal best nog eens komen kijken als toeschouwer. Als ik in de buurt ben, of als Misa ver komt in een groot toernooi.

Een tweede Wimbledon-finale zal ik niet laten schieten. Maar nu is het goede moment om te stoppen.’’ Waarna hij de erelijst van Michaëlla gecomprimeerd opdreunt en afsluit met de woorden: ,,Waar praten we eigenlijk over? Als ik reëel ben haalt Misa nu nog de top-20, waarschijnlijk niet de top-10. Maar zij is nu al een kampioene, net als haar broer. Ik ben heel tevreden.’’

Minder tevreden blijkt Krajicek als hij uitlegt waarom hij niet alleen het tennis, óók Nederland definitief de rug toekeert. Waarom hij in Praag, de stad van waaruit hij in 1968 naar het westen vluchtte, al een graf heeft uitgezocht, naast dat van zijn vader.


,,Mijn teleurstelling over Nederland is groot,’’ zegt hij, zoekend naar de juiste woorden. ,,Ik heb er lang genoten van de vrijheid en de democratie, maar de laatste jaren erger ik mij rot. Nederland verliest zijn eigen identiteit door alle buitenlanders.

,,In 1971 zag ik de voetbalwedstrijd Ajax - Feyenoord, met 22 blanken op het veld. Nu doen er allemaal donkere jongens mee. Nederland is voor de helft een moslimland geworden.’’ In Almere, zijn laatste woonplaats in Nederland, maakte hij twee nare incidenten mee.


Tennisster Michelle Gerards werd er met een mes toegetakeld door Marokkanen, toen zij aan het joggen was in het stadspark. En zijn zoon Peter werd opgepakt door de politie, nadat hij als 13-jarige met een speelgoedpistool piepkleine gele plastic balletjes op straat had afgeschoten. ,,Net als zijn twee vriendjes werd hij opgesloten in een aparte cel, waar ik hem pas om half één ’snachts kon opzoeken. Zo bang is Nederland voor terroristen.’’

Krajicek noemt nog een voorbeeld. Hij kent een geval van een leraar Engels in Pijnacker, die zijn baan opgaf omdat hij bang was geworden voor zijn Marokkaanse leerlingen. ,,Ik ben absoluut geen racist, maar in zo’n land wil ik niet wonen.

Dit is erger dan zoals de Tsjechen onder het communisme leefden. Ik heb me destijds als vluchteling zo veel mogelijk aangepast in Nederland, maar nu past niemand zich meer aan.’’ In Tsjechië zijn er ook problemen – de politie is er bijvoorbeeld corrupt, zegt hij – maar daar kun je zijns inziens ten minste nog wel zeggen wat je denkt.

,,En Praag is een mooie stad en het platteland is er ook nog prachtig. Bovendien, dat moet ik toegeven, ben ik er een rijk man. Ik heb er twee flats met zestig appartementen en een groot huis in het noorden van het land.’’


Waarmee de hamvraag rijst: of zijn dochter nu ook Nederland de rug zal toekeren. Krajicek laat het, als vader van een zeer eigenzinnige adolescent, afhangen van de omstandigheden. ,,Misschien komt zij wel een man tegen die haar meeneemt naar de Verenigde Staten.
Mijn lieve Pavlina, haar moeder, droomt ervan dat haar kinderen in de buurt blijven. Zij wil een goede oma zijn voor de kleinkinderen. Het zou mooi zijn als Misa zich in Tsjechië vestigt, maar wij kunnen haar dat alleen maar adviseren. Zij moet daarover zelf beslissen.’’
DAT IS HEEL SLECHT VOOR DE ZUURGRAAD!
pi_52880844
Zelf geschreven zeker?
  zondag 2 september 2007 @ 01:29:13 #237
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_52882102
AD.
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
  zondag 2 september 2007 @ 09:39:03 #238
188050 masmax
http://www.eroshoplinks.nl
pi_52885326
pfff die vader... niet gek hoor die priveproblemen
Goede links naar de beste erotische producten en shops: http://www.eroshoplinks.nl
  maandag 24 september 2007 @ 19:26:45 #239
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_53440145
Eerste ronde Luxemburg verloren tegen Anne Kremer (99). Dit soort potjes moeten eigenlijk allemaal gewonnen worden om richting top 20 te gaan...
pi_53442562
Ja ze stagneert iets. Ze gaf in deze wedstrijd tweemaal een voorsprong uit handen, mag niet gebeuren.
pi_53671838
6-3 6-2 langs A. Bondarenko , naar de tweede ronde in de Stuttgart.
sig verwijderd door FA
  woensdag 3 oktober 2007 @ 17:35:58 #242
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_53671879
Toernooi van Stuttgart deze week.
Ze moest Q's spelen, aangezien Stuttgart een kleine, maar erg goede bezetting heeft. De Q's won ze simpel (6-1 6-3 tegen Gehrlein, 6-3 6-2 tegen Perebiynis, 6-4 6-2 tegen Hlavackova). In de eerste ronde speelde ze tegen de nummer 25 van de wereld, Alona Bondarenko. Misa won met 6-3, 6-2 .
In de tweede ronde speelt ze tegen Nadia Petrova.
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
pi_53676147
Bondarenko zal wel flink gaan dalen nu..volgens mij kwam die vorig jaar heel ver in Stuttgart. Mooi resultaat...nu Petrova pakken (die is te pakken, is niet zo in vorm)
DAT IS HEEL SLECHT VOOR DE ZUURGRAAD!
  donderdag 4 oktober 2007 @ 13:27:45 #244
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_53691376
MIsa mist 3 BP's, Petrova heeft aan 1 genoeg... 1-3.
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
pi_53691473
Waar kijk jij voor die stand?
  donderdag 4 oktober 2007 @ 13:33:26 #246
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_53691489
http://www.protennislive.com/frameset.asp?year=2007&wkno=40&lang=en&tabno=2&eventid=6717&ref=www.porsche-tennis.de/english
Al bijna 1-5 dus. Nu heeft ze dat wel vaker, slow starts tegen speelsters die ze nog niet ontmoet heeft, maar echt lekker gaat het niet dus.
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
pi_53691623
5-1 nu.
1e set waarschijnlijk verloren.
  donderdag 4 oktober 2007 @ 13:43:05 #248
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_53691702
1-6. Drie breaks tegen, en dat in een set waarin ze met een lovegame en 3 BP's begon.
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
pi_53691725
Toch weer mentaal?
  donderdag 4 oktober 2007 @ 13:45:10 #250
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_53691751
Nouja, wat dacht je ervan dat ze tegen een van de beste speelsters van de wereld aan het spelen is .
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')