quote:
Nou weltruste dan ER.quote:
De ingredienten zitten in een schapenmaagquote:Op woensdag 27 juni 2007 03:10 schreef Mikkie het volgende:
Schapenmaag, kroket en frikandel
Althans, zo smaakt het. Als een kroket/frikandel-combo.
Schapenlever is 1.quote:Op woensdag 27 juni 2007 03:10 schreef arrebar het volgende:
zal wel iets van schapenlever en schapennier zijn ofzo??
De vulling ziet er idd uit als gehakt, maar wordt bereidt in een schapenmaag. Tenminste als je verse Haggis krijgt. Anders komt het uit blik.quote:Op woensdag 27 juni 2007 03:13 schreef Mikkie het volgende:
[..]
Nah, die haggis van mij vorig jaar niet. Dat zag er gewoon uit als gehakt
Hart is nummer 2!quote:Op woensdag 27 juni 2007 03:18 schreef arrebar het volgende:
Lastige, denk dat de rest ook gewoon uit een schaap komt, hart misschien?
Vast wel, maar dat is het niet.quote:Op woensdag 27 juni 2007 03:24 schreef Sloggi het volgende:
Tja, wat blijft er nog over. Hebben schapen een milt?.
Neen, van het derde ingredient heeft het schaap er twee.quote:Op woensdag 27 juni 2007 03:26 schreef Sloggi het volgende:
Ik dacht toch echt dat er ook hersenen werden gebruikt. Misschien wat voortplantingsorganen?
quote:Op woensdag 27 juni 2007 03:27 schreef arrebar het volgende:
Blaas? tong?
En dat is 3. Haggis is gemalen hart, longen en lever gekookt in een maag. Daarna kun je het bv gekookt of gebakken eten.quote:Op woensdag 27 juni 2007 03:29 schreef arrebar het volgende:
long?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |