You kill it, we grill it.quote:Op woensdag 20 juni 2007 22:05 schreef Blight het volgende:
Road Kill Café?!
straight from the road, zo op je brood!quote:
Ik las kutfriesquote:Op woensdag 20 juni 2007 21:47 schreef Deoxyribonucleic het volgende:
jij weet er meer van, kutfiets!
Viespeuk, dat doe ik niet met mijn eendjequote:Op donderdag 21 juni 2007 09:44 schreef Dannytjeuh het volgende:
Canard a la orange
zo maak ik die kwekkers klaar![]()
pfffffffffffffffquote:Op donderdag 21 juni 2007 12:03 schreef Ps2K het volgende:
Eend eerst even aan de poten ophangen en laten leegbloeden. Daarna in even kokend water en plukken. Ingewanden eruit en oma's kookboek pakken. Afval gebruiken als aas bij het vissen.
Ik weet alleen niet hoe lang je een dode eend moet laten hangen om het vlees te laten versterven
*Eindelijk eens iemand die zijn eten durft dood te maken en op te eten*
PERVERTquote:Op woensdag 20 juni 2007 21:17 schreef zeehond. het volgende:
Ik heb vanavond een eend aangeredenKon hem/haar niet meer ontwijken
Maar hij zag er nog redelijk heel uit dus heb ik hem mee naar huis genomen en ben ik van plan hem morgen op te gaan eten. Maar hoe maak je komt zo'n eend nou het best klaar?
Ik weet dat je ze eerst moet plukken maar danIs het net als met kip ofzo ?
![]()
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |