abonnement Unibet Coolblue
  † In Memoriam † vrijdag 28 september 2007 @ 21:37:36 #251
137949 Disana
pi_53555217
ONTSLAGRONDE

[COS#2552] De ontslagronde.

Tegen negenen zit iedereen op de bank. Jaap leest de brief voor: Er is voor Lieke, Huub en Dennis ontslag aangevraagd. De miljonairs moeten bepalen wie er op de bank komt te zitten.

Jaap: Huub
Amanda: Lieke
Brian: Lieke
Nadia: Lieke
Dennis: Lieke
Huub: Dennis
Lieke: Dennis

Lieke zit op de bank.

Op tafel staat een taart. Dit is een idee van Jaap, die er een ontslagfeest van wil maken.


Dennis: Ik heb medelijden met jou om de wijze waarop Huub met je omgaat. Kutwijf, teringhoer, die woordenkomen uit de mond van Huubje. Jij moet alles slikken want je hebt geen keus. [ ] Dennis heeft een trouwkaartje voor Lieke.

Nadia: Heeft het gevoel dat Lieke soms niet lekker in haar vel zit, ook vanwege hoe Huub tegen haar spreekt.

Brian: Ik merk hoe grof Huub soms met je omgaat. Je wou dicht bij jezelf blijven. Teringhoer, teringwijf etc is de bewoording van Huub naar jou toe. Smerig van Huub. Huub is waardeloos in discussies volgens jou, hij zou van jou kunnen leren. Je krijgt weinig ruimte de individuele Lieke te zijn. Buiten zou je dit niet pikken van een man.

Amanda: Ik zie dat je je iets beter begint te voelen, maar toch zie ik dat je hier niet op je plek bent. Je wordt van alle kanten afgezeikt (letterlijk zo gezegd) Je hebt geen vriendinnen, ga lekker naar je vriendinnetjes toe.

Jaap: Ik heb je niet op de ontslagstoel gezet, ik wil juist dat Hupie blijft. Hupie doet al genoeg om jou weg te krijgen. Huub, ga zo door met Lieke. Laten we een party houden met z'n allen, met vijf. De taart is collectief bezit van vijf, gaarne van de kikkertaart afblijven. Ik hoop dat we nog veel goede gesprekken hebben als jij op die bank zit.

Huub: Vorige maand zat ik op die bank. Het spel draait om blijven zitten, het zit vast, het wachten wordt op speciale omstandigheden (bv thuissituatie). Lieke gaat natuurlijk nergens heen. Vanavond zijn jullie 1 collectief, dat mis ik soms bij jullie. Ik ben een gifkikker, snel met mijn woorden... het zal geen wig tussen ons drijven. Vijf tegen twee, Lieke en ik zijn tot elkaar veroordeeld. Dat maakt ons eerder sterker dan zwakker.

Reactie Lieke: Ik hou het algemeen. Ben blij dat het niveau nu een stukje hoger is dan de afgelopen maanden, het is niet een doelloze bashronde. Iedereen was rustig, zo komen we misschien ergens. Rode draad is dat ik niet goed in m'n vel zou zitten; niet meer dan logisch na wat er gisteren gebeurde. [ ] Ik heb mooie en zware tijden gehad en alles ertussenin; ik leer ervan. Mijn hoofdmotivatie te winnen blijft, ik blijf lekker zitten.

Jaap begint Lieke steeds meer in de rede te vallen, hij wil niet langer op een hoger niveau zitten. Lieke praat nog even door en vraagt hem haar te laten uitpraten; hij doet het niet. Dennis komt er ook tussen, Nadia vraagt ze Lieke te laten uitpraten. Brian doet net of hij in slaap valt. Jaap: volgende keer zet ik een wekker.

Lieke en Huub staan op, de anderen scanderen 'loop maar weer weg!'. De taart gaat aangebroken worden. Huub en Lieke lopen naar Fries. Het is al met al rustig gebleven.
  † In Memoriam † zondag 30 september 2007 @ 02:49:26 #252
137949 Disana
pi_53581770
VOL MEET AND GREET MET HUUB

Huub is vanavond een tijdje weggeweest om zijn VOL fans te ontmoeten. Naast deze fans waren er ook andere bekenden, onder wie Juf Judith, Nena, Eric en zijn vriendin Marielle, en Palma. Ook COSsers DGK_Tegengas en BuffyJan waren van de partij.

Hier DGK-Fan-Avond in Hotel De Witte Bergen. kun je foto's zien en lezen wat er zoal is gezegd.

foto door DGK_Tegengas


[ Bericht 1% gewijzigd door Disana op 30-09-2007 03:57:46 ]
pi_53582004
quote:
Op zondag 30 september 2007 02:52 schreef scanman01 het volgende:

[..]

Ik las juist in de COS dat Nena er NIET was.
Even een foto geleend van VOL. Nena was er wel, maar moest eerder vertrekken. Ze heeft het 'voorprogramma' wel meegemaakt, maar was weg toen Huub en Japio kwamen.

Keep the Sunny Side Up
  † In Memoriam † zondag 30 september 2007 @ 21:11:29 #254
137949 Disana
pi_53600319
EINDELIJK EEN GAST

Rapper Luuk aka Double L komt voor onbepaalde tijd de villa in.





Noekje in de COS:
Dat is Luke alias Double L. Gangsta rapper uit Tilburg. Hij heeft een chill nummer plus clippie opgenomen binnen dgk. 'Get your pimp on!'
Nadia en hij konden het erg goed met elkaar vinden. Nadia vond hem erg mannelijk en hij vond haar een lekker chickie. Dus misschien wordt Nadia wel de bitch van Double L. Of Dennis wordt de bitch van Double L. Dat is ook heel goed mogelijk. Kunnen ze oorbellen ruilen.

Ruudpuntenel in de COS:
Kleine toevoeging: Tijdens het feestje heeft zij tijdens de muziek flink met haar kont tegen zijn edele delen aan staan te schuren, waarop Brian nog gemeld heeft dat als een vrouw dat doet bij een man er iets gebeurd met voornoemd edel deel. Nadia zag dat niet zo.

[ Bericht 21% gewijzigd door Disana op 30-09-2007 21:28:00 (nadia connectie toegevoegd) ]
  † In Memoriam † maandag 1 oktober 2007 @ 20:40:52 #255
137949 Disana
pi_53626183
IS DENNIS DAN TOCH.... ?

Brian heeft verteld dat hij gisteren op zijn dag uit een homoseksuele vriend van Natasia heeft ontmoet. Deze man zat ook in de DGK selectie, maar mocht niet meedoen omdat hij Natasia kent. Afijn, Dennis zou hem op de screening hebben ontmoet. En hem uitgenodigd hebben voor een drankje na afloop - 'ze zouden samen weggaan'. 'Dennis is homo', had de man gezegd. De man heeft dezelfde naam als de hypnotiseur die twee keer is langs geweest: Patrick.

Dit zegt Villa Vandaag erover:
-----
19:14 Smeuïge roddel over Dennis

Brian heeft een pikante roddel over hun mede-Miljonair Dennis. "Gisteren heb ik iemand ontmoet met wie Dennis iets wilde doen na de selectie, en die persoon is homoseksueel", legt hij uit met glazende ogen. "Rot op nu wil ik een wijntje, nu breekt mij klomp", gilt Amanda. De blondine stormt de kamer uit. De 19-jarige settelt zich weer op de bank met haar wijntje en vuurt de ene na de andere vraag op haar vriendje af. "Wat heeft hij met die jongen gedaan. Seks?" "Nee nee, de intentie was om samen uit te gaan", aldus Brian. "Als Huub dit hoort!", schatert Amanda. Is dit hoe roddels de wereld in komen?
-----

De homoseksueel kent Ricardo (de nieuwe butler) ook. Op Brian kwam hij oprecht en relaxed over. Hij noemt het 'top secret informatie' die alleen Nadia en Amanda mogen horen.

Nadia had Dennis al eens gevraagd of hij homo was; zo ja, dan even goede vrienden. Brian denkt dat als het zo is, Dennis nog niet uit de kast is gekomen. Nadia wil het liefst aan Dennis vragen of het verhaal van Brian klopt. Brian confronteert Dennis er dan liever zelf mee, tenzij hij er niet op wordt afgerekend. Met zijn drieen overleggen ze hoe Nadia dit het best kan brengen.
  † In Memoriam † donderdag 4 oktober 2007 @ 15:41:39 #256
137949 Disana
pi_53694444
AWARD

Veronica komt langs om de miljonairs de award voor het slechtste programma van het jaar uit te reiken.

Het is een bliksembezoek. Amanda vindt het wel leuk, maar Jaap molt de award en Brian laat er een gewicht op vallen voordat hij hem het zwembad in gooit.









caps door dreamboy
pi_53708292
De OP van 23.00 uur

Dit is een vervolg op: [COS #2582] Wantrouwen onderling

Er wordt veel gesproken over clubjes vormen.
Jaap heeft het zwaar en Huub houdt hem voor dat de zwakste schakel Dennis&Nadia zijn.
Hij scheldt voortdurend JFC en kutzooi.
Ook is hij boos om de nieuwe regels.



Miss Elly is zonder jonge jenever gesignaleerd en geeft Jaap op zijn kop dat hij zo kinderlijk doet.



Huub moet wel lachen


Mooie shot van Lieke


Nadia wil erg goede sex vanavond, Dennis wil ook wel, maar ze moet zich eerst douchen.
Hij vraagt dit wel 10x. Nadia wil hem een zuigzoen geven. Dat vindt Nix niet zo'n goed idee,
hij wil niet met een blauwe plek rondlopen.
Naad: dan draag je toch een sjaaltje





Amanda wil in de jacuzzi, maar Nadia wil niet omdat dan haar haar nat wordt en
ze het weer moet tangen.
Luc: dan draag je toch een badmuts.

Amanda doet haar stoeipoesoutfit aan





De zenders moeten op de rand van het bad gelegd worden
Amanda: Tuut tuut, hallo Eem nehes ontvangt u mij



Alles wordt tussen de regels bepaald.
  † In Memoriam † vrijdag 5 oktober 2007 @ 01:37:45 #258
137949 Disana
pi_53711167
JAAP LOOPT OVER

Vandaag bij de tandarts hoorde Jaap al dat het publiek Dennis vooral een grote loser vindt. En vanavond bij een 'groepsdiscussie' die eigenlijk tegen Brian had moeten zijn, stond hij zijn maatje niet bij toen die de volle laag kreeg. Hieronder observaties uit de COS van het gesprek tussen Jaap, Huub, en Lieke.

BSOL:
Japio : "Met jou, Huub, kan ik grappen maken. Dat doen we samen, ik hoef niet alles zelf te doen. Bij Dennix is het altijd maar hopen dat hij het niet verknalt"

STAP01:
Volgens Jaap loopt Dennix weg als Jaap tegen hem gaat spelen! Hij overweegt dus om partij voor Huub te kiezen (of hij heeft toestemming van de FEBO)

Marieke_B:
Jaap: Ik snap best waarom iedereen op de fora zo'n hekel heeft aan Dennis...het is zo'n enorme looser!

Marieke_B:
Jaap: ":Dennis komt helemaal opgepompt terug.
Hij zegt het wordt OORLOG hier. Ik denk MOOOOOOI.
Daarna zegt ie ineens..nja, ik moet het eerst even met Nadia overleggen..
en dan denik KUUUUUT, neeee hèeeee!"

Marieke_B:
Jaap vindt het oneerlijk dat Nadia het sterkst is hier, ze doet het minst enheeft de meeste dekkingen.
Huub zegt...ze doet juis heel veel. Ze slijmt bij iedereen.
Jaap hoopt dat ze heeeel erg op haar bek gaat.

Marieke_B:
Jaap baalt omdat Nadia in het begin naar Jaap kwam omdat ze samen een eetprobleem hadden.
maar nu zegt ze 'het was alleen maar zakelijk'...
Jaap voelt zich genaaid.

Hij praat de laatste tijd helemaal niet meer met haar..er is niks meer om over te praten.

Jaap zei eerder dat Eric onlangs gelijk had toen hij zei dat je als je er lang zit, beter zakelijk samen kan werken met mensen die je mag ...dat hou je veel langer vol.
Jaap heeft Like hoog zitten zegt hij, absoluut niet aantrekkelijk (no offense, tegen Huub) maar je kunt er wel fatsoenlijke gesprekken mee voeren..

cap door cobain94


Marieke_B:
Jaap baalt omdat ie iemand zit te beschermen wiens vriendinnetje hem keihard heeft genaaid.
Hij wil een gesprek Off Stream...omdatie eerst het vuile werk moest opknappen ...(en er niks voor terug kreeg?)

Gaat dit over de opdracht van achter om verplicht samen te werken met Dennis en Nadia?

BSOL:
Japio :
- Ik kan met Dennix niet lachen
- Dennix en ik hadden een paar leuke sidekicks bedacht, ik zit nog steeds te wachten tot hij er mee komt
- Op die fandag zei iedereen dat ik nog terug kon naar Huub en Lieke
- Aan die stomme Nadia heb je ook niets
- Met jou (Huub red.) heb je in ieder geval goede show

Marieke_B:
Jaap heeft op de fanavond gehoord van iedereen.. "Je kunt nog steeds weer terug" (naar Huub)
En als Huub en Lieke ooit hadden gezegd dat ze Jaap zouden backstabben, dan hadden de streamers het geweten..Dus dan zouden ze hem dat niet zo aanraden...daar moetie telkens aan denken.

En Dennis heeft nog beloofd dat hij met ' een aantal dingetjes' zou komen maar er komt maar niks en Jaap zit maar te wachten..en daarom is ie nu Stille Jaap.
Met Dennis kan Jaap niet lachen, vroeger met Huub wel.
Weemoed jaap

Marieke_B:
Jaap: "Ik heb hier mijn eigen fokking persoonlijke slaaf".

bosb:
hahaha Jaap zegt weer dat hij niet vrijwillig voor dennis gekozen heeft, LOCK!

riri:
Morgen na Nando gaat Jaap het Dennix melden dat hij hem laat zwemmen

dgk_fan:
Het is officieeel bezegeld met een low five Jaap Huub en Lieke zijn EEN TRIO !!!
(Huub:"zouden de streamers blij zijn ?")

BarryK:
Haha Huub en Jaap willen nu wel knallen... Lieke wil niet... kom op...
godver jaap zegt nu ook nee.. liever eerst coachtraining
  † In Memoriam † vrijdag 5 oktober 2007 @ 21:43:31 #259
137949 Disana
pi_53730984
NADIA'S VRIENDIN KIM OP BEZOEK

Kim is de vriendin wiens peuter een batterij had ingeslikt. Zij en Nadia kennen elkaar 11 jaar.

Thuis kan Kim op haar computer geen streams kijken, maar ze kijkt wel af en toe elders.

Het gesprek gaat veel over de huiselijke beslommeringen en kinderen van Kim, en over vriend(inn)en.

Nadia vertelt wat er vandaag tijdens de les van Carlos is gebeurd. Huub noemde haar o.a. domme hoer. Dennis flipte door en hij en Huub gingen dicht tegen elkaar aan staan, dus dat was weer even spannend.

Nadia is met haar buik naar de dokter geweest vanmiddag. De buik ziet er nog steeds niet uit. Nu gaat ze naar de Bergman kliniek.

Over Dennis zegt Nadia dat ze hem erg ijdel vindt en dat hij misschien hij misschien wel biseksueel is; hij is zo'n poppetje, zo'n schatje, zo lief, zo vrouwelijk. Nadia heeft normaal liever een stoere vent. Kim vindt Dennis superleuk. Nadia vindt Luc echter ook leuk.

Nadia vraagt of ze zich teveel laat beinvloeden door Amanda. Haar vriendin vindt van niet, maar ze zitten wel in een spel en ze is bang dat Nadia wordt gekwetst. 'Waar je mee omgaat, daar word je mee besmet.'

Kim vindt Huub niks; hij heeft binnen een week de bikinibroek van Nadia getrokken.







  † In Memoriam † vrijdag 5 oktober 2007 @ 23:45:12 #260
137949 Disana
pi_53734374
JAAP GEEFT OPENHEID VAN ZAKEN

In de keuken roept Jaap iedereen bij zich. Hij zegt de samenwerking met Dennis officieel op.

Ook met Nadia, want hij baalt van wat hij gisteren van haar heeft gehoord: hij dacht dat ze een band hadden i.v.m. het eten, maar Nadia heeft gezegd dat het puur zakelijk was van haar kant (backup). Bovendien bleek gisteren dat Nadia Jaap eerder wegstemt dan Amanda.

Jaap raakt uitgeput van de samenwerking, hij was alleen maar met zijn eigen initiatief bezig en gaat nog liever naar huis dan dat hij uitgeput blijft zitten. Hij deed alsmaar wat Dennis en/of Nadia wilden, hij nam het allemaal maar. Ook was er vrijwel nooit iets te lachen.



Jaap speelt vanaf nu verder met Huub en Lieke en stemt de rest weg.

Nadia antwoordt dat ze dit al wist. Jaap: dat wist je van je vriendinnetje. Goed schat, zegt Nadia, en veinst desinteresse.

Dennis: Echt een man. Maakt niet uit, maakt niet uit.

Huub zegt dat hij blij is dat Nadia gisteren door de mand viel. En tegen Jaap zegt hij dat Jaap zo moe werd van Dennis... al die plannen die niet werden uitgevoerd, en Jaap die alle klappen opving.

Ook Brian breekt met Dennis. Dennis heeft toenadering tot Huub en Lieke gezocht. En verder: Je doet niks alleen.



Lieke tegen Dennis: gisteren kreeg je de kans te laten zien wat je waard bent. Helemaal niks dus.

Brian:Jje kunt niet op jou rekenen als er iets moet gebeuren.

Huub: Iedereen behalve Nadia stemt je er keihard uit, reken maar.

Jaap: Zakelijk was het super, maar ik trok het gewoon niet meer. Als iemand geen hekel aan Lieke heeft, ben ik het wel.

Amanda tegen Jaap: Ik zou je er geen maand in houden.

Huub tegen Nadia: Jij bent ontzettend ontmaskerd.

Jaap tegen Nadia: Waar zijn die goede gesprekken nog dan? Opnieuw zegt Nadia dat het haar niet boeit, ze heeft geen zin erop in te gaan. 'Wees er gelukkig mee.' Dennis houdt ze er gewoon in, dus het maakt allemaal toch niet uit.

Huub: Dennis is nu de zwakste, die heeft maar 1 dekking. In vier dagen is hij zijn vermeende sterke positie kwijt. Dennis zelf vindt 1 dekking genoeg.

Amanda: Jaap heeft geen gevoel, die laat z'n eigen vriendin nog stikken thuis. Men roept wat door elkaar.



Dennis laat zich niet intimideren door de blik van Huub. Hij heeft zich afgevraagd of Amanda bang is voor brian. Huub is een motherfucker die geen dingen in amanda's gezicht durft te zeggen. Hij zegt het allemaal nogal schreeuwerig en er volgt ook een schreeuwerige discussie met Brian.

Nadia praat even later verder met Brian in de kapsalon en laat een traan. Later komt Dennis erbij. Het gaat over wie wat wanneer zei.
  zaterdag 6 oktober 2007 @ 01:49:02 #261
143001 Prospera
Verfrissend
pi_53736520
Samenvatting vanuit de OP's

vervolg van [COS#2590] Japie's statement

Jaap heeft gezegd dat hij het verbond met Dennis en Nadia verbreekt.
Er volgt een heftige discussie tussen Dennis/Huub/Brian/Jaap/Lieke.

De dames waren in de Chill, maar komen snel naar boven polshoogte nemen
en om lammetjesthee te drinken.


Nadia begint al snel te schreeuwen


Lieke houdt zich redelijk afzijdig


Brian laadt zich op en de sfeer wordt explosiever, ook Amanda begint te schreeuwen.
Het gaat om het verbond dat is verbroken en dat Jaap zich weer bij Lieke en Huub aansluit.


Dennis is opvallend stil, naast het verbaal geweld van Nadia.
Huub had gezegd dat ze geen dekking meer hadden.
Nadia: Breek ons maar Breek ons maar, dat lukt je niet

Alhoewel hij wel 1x sukkel zei


Maar hij komt los


Ondertussen kijkt Brian verliefd naar de verbale mogellijkheden van zijn relasie


Maar dan gebruikt Jaap de info op zijn USBstick verkregen door hem in bewaring gegeven brieven
van Nadia. Na een half uur bitchen breekt het arme kind en vlucht met Brian, de man waar ze wel bij kan uithuilen naar de kapsalon.



Crocodilehunter is er niks bij


Bwian kan ook al rappend praten met zijn handen bij de deerne in nood


Dennis zegt in de kapsalon dat het door Nadia komt dat het verbond verbroken is.
Alles wordt tussen de regels bepaald.
  zaterdag 6 oktober 2007 @ 01:50:38 #262
143001 Prospera
Verfrissend
pi_53736540
Vervolg van [COS # 2591] Breek ons maar zegt Nadia

Nadia is de Mata Hari, ze verwijt Jaap helemaal niets


Naad vindt dat H&L mogen opzouten, maar jij niet Jaap in de 1ste plaats ondanks wat je tegen
Dennis doet.
Nadia: Huub huub heeft kots dingen

Naad: ik ben blij dat het goed met je gaat.
Wat ik voor jou voel gaat niet zo maar weg.
Jij zit in mijn hart en dat je de blame op mij schuift vindt ik ook geen probleem
Ik had mijn woord tot het allerlaatste eind gehouden.

Traan traan: als je eerder met Huub en Lieke wilde spelen, schatje, dan had je dat eerder moeten doen.
Als je niet met ons wil spelen dan moet je dat niet doen. Maar ik
wil graag met jou spelen, snif snif
Je moet je niet door Huub laten meesleuren, echt niet snif


Baby stem:
Denk je nu wel dat je een goede keus hebt gemaakt door met Huub te spelen?

Er zijn emo vibes in da house
Brian luistert naar Tupac

tnx to Mokum

Nadia legt subtiel een hand op Jaap
Ze heeft Stinky geregeld, zijn hondje
Het is niet om jou in mijn team te krijgen, sukkel

tnx to Dreamboy



Alles wordt tussen de regels bepaald.
  zondag 7 oktober 2007 @ 03:15:04 #263
96599 SlagerKorrel
wat doe je daar?
pi_53756839
Nu Dennis alleen is komen te staan (ok, met Nadia), probeert-ie zich deze middag in te likken bij Brian. Brian trapt er niet in, zelfs niet als Dennis zegt dat "Nadia het ook niet leuk vindt dat Brian zo tegen Dennis doet".

Bekijk het gesprek hier:
http://www.clipser.com/watch_video.php?vid=46420&sess=2832
(Wat mij betreft kan dit zo ongeknipt een hele TV-uitzending vullen, hilarische draaikonterij van een half uur.)
ik snij wat lapjes vlees en ik maak leverworstjes klaar
  zondag 7 oktober 2007 @ 21:20:57 #264
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_53775384
Vannacht was er (ongewenst) bezoek in de villa

http://www.youtube.com/watch?v=LG0V8TpMTEc&mode=user&search=

Deze heeft blijkbaar op het raam van de MB sream of scream geschreven

Verder had luuk een stompzinnige schoolkamp actie samen met brain bedacht
om zijn lul in de mond van een slapende lieke te stoppen
(en nee het is niet gebeurd)
maar hier een filmpje

http://goudenkooi.headlin(...)-gaat-zijn-carriere/
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  zondag 7 oktober 2007 @ 21:27:21 #265
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_53775578
Vanmiddag rond 14.00 kwam Netty de moeder van Brain op bezoek

Netty waarschuwd onder andere amanda voor Nadia, omdat ze alles doorverteld.
Heeft een brief voor brain van Bianca van DOB
En een fles drank voor de bewoners die ze vanavond zouden gaan proeven.
Mama Netty vind zich zelf vooral heel erg eerlijk.
Ze beloofd amanda contact op te nemen met het zusje van amanda en als het lukt met de moeder van amanda
Brain denk dat hun families de eerste zijn die contact op nemen met elkaar dit is alleen niet waar, want de moeders van Huub en Lieke hebben al contact met elkaar

een korte caps inpressie:














Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  zondag 7 oktober 2007 @ 21:48:43 #266
1055 Schanulleke
Een kop vol zaagsel!
pi_53776209
Uit het topic Natasia even terug in Gouden Kooi
Het bijzondere van dit filmpje is dat het een filmpje is van na de streamlock.
Wie heeft er gelekt?
quote:
Op zondag 7 oktober 2007 21:27 schreef the_undertaker het volgende:
trotse negerin

Life is what you make it.
  zondag 7 oktober 2007 @ 22:51:25 #267
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_53778349
Rond 20.00 komt er een bandje binnen.
het bandje heet F.I.G. Jam, ze zingen rock muziek.
Het bandje is super, alleen dennis vind het nodig om constant bloed, zweet en tranen erdoorheen te blerren.
aan het einde van de avond mag dennis zingen maar jaap gaat meezingen hij maakt van rot nu maar op dennix rot nu maar op.
Dennis stopt met zingen, en druipt af.
Iets later op de avond mag dennis het nog een keer doen, als het nummer bijna afgelopen is trekt Jaap gewoon de stekker eruit.

een caps inpressie:







de band komt binnen de man op de laatste foto die zn ouders hebben de villa gebouwd







de band aan het zingen









iedereen geniet op zn eigen manier



jaap en dennis zingen bloed zweet en tranen

om 22.50 is de band vertrokken
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  maandag 8 oktober 2007 @ 17:13:04 #268
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_53794351
Vanmiddag was het Dennis bashen:

Huub en jaap hebben besloten dennis flink het leven zuur te maken.
Dennis wil de discussie niet aan en loopt telkens voor jaap en huub weg.
Het is ongeveer 140 heeft een angstige blik in zijn ogen en we zijn het kwijt zegt huub tegen palma
Palma begrijpt hem en wijst naar de kapsalon
Brain komt nog met leuke foto's op de proppen die achteraf niet gebruikt mogen worden

Dennis zoekt zn heil bij amanda en nadia.
Als het uiteindelijk tot een gesprek komt in de kapsalon wil amanda haar haar fohnen en stuurt dennis huub en jaap weg de conversatie zet zich voor in de keuken
Bij dennis komt er niet veel meer uit dan doe je ding, probeer me er maar uit te krijgen.


ondertussen praten luuc en nadia in kantoor met elkaar
Nadia vind het niet leuk dat luuk dingen vertelt tegen jaap en huub.
Luuk zijn antwoord is dat nadia niet met hem wil praten en dat hij dan met zijn gevoelens naar huub gaat, omdat hij met huub en brain hier verder de grootste klik heeft



Dennis en nadia praten daarna nog met elkaar, dennis geeft aan dat het nog veel moeilijker gaat worden voor dennis.
Nadia baalt van het feit dat dennis uitspraken doet die hij niet nakomt, en zo kan ze hem niet helpen

Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  maandag 8 oktober 2007 @ 23:42:51 #269
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_53803408
Na het dennis bashen kwam er bezoek een aantal dames en een heer betreden de villa
Het betreft een optreden van 2 step forward, zei geven de miljonairs een optreden
het is de bedoeling dat de miljonairs die dat willen vanaf volgende week streetdance les van deze dames krijgen.

een paar caps...

















dit alles vond plaats in het kantoor
brain maakte foto's



En jaap tja die schaakt liever

Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  maandag 8 oktober 2007 @ 23:49:03 #270
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_53803566
Rond half 9 moeten de miljonairs op de bank.
Er is een videoboodschap voor huub
Raily Legito heeft voor huub een boodschap ingesproken, dat hij fan van hem is en dat hij een mooi shirt voor hem heeft gesigneerd door alle leden van het nederlandse honkbalteam.
Deze actie kwam van nowlive
in de bijgevoegde kaart stond:
"Lieve Huub, wat hebben we enorm genoten van de voorpret bij het organiseren van deze actie.
We hadden je echt gegund om met Raily een balletje te gooien, maar hij moet veel trainen omdat ze Europees Kampioen zijn geworden. Nadeel van een groot succes in dit geval, maar prachtig dat zij dit voor elkaar hebben gekregen.Wij streamers hopen dat je genoten hebt van je videoboodschap en we willen je op deze manier laten weten dat wij volledig achter je staan. Voor ons ben je de onvervalste winnaar..."








Caps met dank aan dreamboy
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  dinsdag 9 oktober 2007 @ 02:47:23 #271
143001 Prospera
Verfrissend
pi_53805743
Dit is de OP van [COS # 2612] Brian als mastermind

Vervolg van [COS#2611] Dennix wil hulp van Nadia.

Brian laat alle verhaallijnen weer door elkaar lopen.
Hij instrueert Nix en Nada om Jaap van Huub en Lieke los te weken.



Nadia mag invloed op Jaap en Lieke uitoefenen,
en Dennis mag Huub aanpakken: no problem zegt Dennis.

Eerder deze avond hadden Naad&Dennis een lang gesprek over dat als hij gebasht wordt, zij
erbij komt als bliksemafleider en hij genoeg tijd krijgt om dan Boem Boem er tegenaan te gaan.
Een verschil met Huub&Lieke die het zelf oplosten en niet zwak wilden lijken om continu het voor elkaar op te nemen.

De cameraman was ondersteboven van hun heldhaftigheid


Ook verscheen er op mysterieuze plaatsen opeens een SCREAM in beeld




Huub ging Kiekeboe's maken, met Amanda's mutsje op, wat ze heel lief vond.


Gehaktballen met gekookt ei en ui


Brian kreeg er 1 geserveerd, die er wel op vertrouwde dat er geen rattengif in zat, want dan zou de show ten einde zijn als hij stierf.
Maar toch maakte Huub de opmerking dat hij het had geleerd van kok Martin, die zijn nagels
schoonmaakte in het gehakt.

Luc ging draaien en Amanda kon het lonken niet laten


Naad had zin in iets warms en kwam uiteindelijk uit op een tosti, waarna ze weigerde het
ding schoon te maken, dat mocht het personeel doen.
Ze zei onderweg naar de slaapkamer tegen Dennis:

Eigenlijk vind ik mezelf erg mooi.


In het kantoor sprak Huub als een regisseur Luc toe ivm de op hande zijnde verovering van Nadia:

Huub lijkt wel de regisseur: hij heeft plannen gemaakt voor Luc&Nadia voor donderdag en vrijdag.
Donderdag komen strippers; eerst worden Jaap/huub en Brian gepakt en als Dennis dan aan de beurt is neemt Luc Naad mee naar het kantoor met champagne.


Vrijdag komt er een clubje meisjes, waar Dennis op 1 valt en gaan ze in de jacuzzi en Luc kan dan een momentje met Naad in de jacuzzi krijgen.

Lieke: Naad wil aardig gevonden worden.
Luc: ze zit in zo'n 2 strijd. Ze wil zo graag geloven dat Nix de man voor haar is, maar diep in haar hart weet ze dat het niet zo is.

Nadia schijnt erg raar uit haar mond te ruiken. Jaap denkt dat het aan haar cultuur ligt.
Alles wordt tussen de regels bepaald.
  † In Memoriam † dinsdag 9 oktober 2007 @ 14:44:29 #272
137949 Disana
pi_53814395
AMANDA'S MOEDER BELT

Volkomen onverwachts is er een collect call van Amanda's moeder. Moeder belt vanuit de auto.

Moeder heeft een cadeautje gestuurd, een aansteker. 'Het gaat goed met mama en het gaat goed met Danielle.'

Het probleem waarover ze belt zijn de hondjes: Deborah is weer een beetje met 'Sjamp' (naam?) bezig; eigenlijk mag daar niet over gepraat worden, maar de hondjes moeten kennelijk daarom naar Amanda. Het heeft er alle schijn van dat deze figuur de vriend was die Deborah het ziekenhuis in heeft geslagen.

Moeder 'kijkt op internet, dat kost een vermogen, dan moet ze inloggen'. Verder wil ze eigenlijk niets over zichzelf vertellen. Wel zegt ze dat ze supertrots is op Amanda. 'Sterk zijn', zegt ze.

Zus Danielle nog even: 'Mama mist je vreselijk'.

En de laatste seconden mama: 'Maak je een beetje druk voor die hondjes'.

audio van het gesprek door dgk_fan
http://evilshare.com/41f2b2b4-c7ae-102a-9309-00a0c993e9d6

caps door mokum020:




  † In Memoriam † dinsdag 9 oktober 2007 @ 17:11:51 #273
137949 Disana
pi_53817266
FILMPJE VOOR DE KALENDER

Compleet met bladblazer en herstblaadjes komen drie mensen een beelden schieten van Lieke en Nadia voor de DGK kalender die zij samen met Huub en Dennis maken.

Het thema voor Lieke is herfst.

cap door hidiho


cap door hidiho


cap door dreamboy


Nadia's thema wordt kaplaarzen in de regen; daarvoor is speciaal een tuinslang meegenomen; maar eerst moet er gesport worden met Carlos.
  † In Memoriam † dinsdag 9 oktober 2007 @ 21:50:33 #274
137949 Disana
pi_53823583
POPULARITEITSPOLL

Huub 50% - 500 punten
Lieke 21% - 210 punten
Brian 14% - 140 punten
Amanda 6% - 60 punten
Jaap 5% - 50 punten
Dennis 3% - 30 punten
Nadia 1% - 10 punten

pi_53829574
OP: [COS # 2616] Nada & Nix down the drain

Vervolg van [COS # 2615] Get your pimp on.

Er is weer een Popoll en iedereen moest op de bank.
Naad voelde zich erg koud, Dennis kon haar niet verwarmen.

Uitslag Popoll:
Nadia&Dennis: de liefde van de kijker is allerminst de uwe.

Naad 1%
Dennis 3%

Jaap: 5%
Amanda: 6 %

Brian: 14 %
Lieke: 21%
Huub: 50%

Direct na de poll komt Huub met de vraag:
Huub: Nadia hou je Brian erin? Naad weet het niet.
Brian hou je Nadia erin? Ja, eh nee dus.

Eerder deed Naad Sudoku, maar kwam niet verder dan de 1'tjes invullen


De overwinning is zoet voor H&L


en zuur voor de 1&3%


Naad ging meteen naar Luc, ze verlaat het zinkend schip


Luc neemt Naad mee naar de private;
Ze heeft het moeilijk.
Ik voel me zo'n slechte vriendin, hij zit daar en ik hier met jou.
Ik kan niet met zijn uitspraken, daar sta ik niet achter.



Nadia: mijn eigen familie stemt niet voor mij, mijn vriendinnen stemmen niet voor mij.

Luc: weet je dat hele oprechte mensen bovenaan staan?
Nadia: de Popoll zeggen mij niets, het is maar een bepaald groepje mensen die stemmen.

Luc: ik hoor je, ik hoor je schat. Verlies je zelf niet schat.
Luc: jullie zijn een stelletje, je wordt aangerekend op zijn uitspraken.
H&L zijn net als B&A een eenheid.

Luc troost haar maar het is een niet geheel overtuigende omhelzing
Naad: ik sta niet achter zijn uitspraken.





Over zijn relaties zegt Luc: ik was in een relatie omdat ik in een relatie wilde zijn en dat moet je
niet doen.
Naad vraagt diep door in hoeverre hij met vrouwen is waar hij mee omgaat.
Alles wordt tussen de regels bepaald.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')