abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 28 mei 2007 @ 18:45:54 #1
19142 tslh
Never at ease.....
pi_49859876
Zoals de topictitel al zegt.... Als je bij een supermarkt een afgeprijsd vleesprodukt koopt omdat het die dag nog gaat verlopen, is dat dan in de te vriezen of moet het diezelfde dag nog gebakken en gegeten worden?
Life is funny. Well, yours is. To me.
pi_49859949
op de verpakking staat meestal, bij invriezen dat het nog zoveel dagen/weken/maanden houdbaar is.

en volgens mij als het vlees zelfs een dag verlopen is, is het nog wel te doen.
  maandag 28 mei 2007 @ 18:50:11 #3
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_49859992
Ja, het is die dag nog goed eetbaar, dus kun je het ook nog goed invriezen. Zou ik dan wel onmiddellijk doen, dus niet nog een dagje in de koelkast bewaren.
The love you take is equal to the love you make.
pi_49963269
Als je het gelijk in de vriezer gooit is er niets aan de hand. Het is ten ministe houdbaar tot.... Het vlees is ook die dag nog gewoon normaal te eten.
pi_49963640
je kan alleen de fabrikant / supermarkt niet meer aanklagen,

en het is altijd: Tenminste Houdbaar Tot

dus vaak we langer
pi_49971485
Ik vries het dan vaak nog in, soms wel 3 maanden, nog nooit ziek van geworden en eigenlijk nog nooit over nagedacht. Door vriezen blijft het houdbaar. Dus als je het invriest op het moment dat het nog houdbaar is (ook al is dat nog 1 dag), rek je daar de consumptietijd mee lijkt me...
  donderdag 31 mei 2007 @ 19:14:13 #7
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_49974478
Ik zou het persoonlijk niet doen. Zeker omdat het vlees zo dicht tegen de vervaldatum zit.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  donderdag 31 mei 2007 @ 19:16:13 #8
64922 Tjahzi
cant touch me
pi_49974544
gewoon invriezen!!
pi_49974573
Ja, natuurlijk kan dat.
  donderdag 31 mei 2007 @ 20:01:23 #10
66470 Klonk
Koning van Tofania
pi_49976123
ik doe het al mijn hele op mezelf wonende leven zo, en ik leef nog steeds, gewoon doen dus, maar wat anderen al zeggen, wel gelijk in de diepvries
Klonk is alleen Klonk als er Klonk op staat
  donderdag 31 mei 2007 @ 20:09:09 #11
34163 Pikkebaas
Corporate Overlord
pi_49976383
Ik zou het gewoon doen, direct in porties indelen en goed invriezen. En na het ontdooien gewoon goed doorbakken. Niks aan het handje.

Er staat tegenwoordig al een houdbaarheidsdatum op een pak zout...
Wien Neerlandsch bloed in de aders vloeit,
Van vreemde smetten vrij,
  donderdag 31 mei 2007 @ 20:20:38 #12
6373 thaduck
!! nu Tha_Duck !!
pi_49976750
Ik doe al jaren niets anders, alles gaat zo linea recta de vriezer in. Ongeacht of het nog een week THT is of dezelfde dag.

Kwestie van goed verhitten altijd bij het bakken, dan zijn alle eventuele bacterieen dood hoor
tegenwoordig bekend als Tha_Duck
  donderdag 31 mei 2007 @ 20:22:29 #13
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_49976812
Goed verhitten én verstandig ontdooien! Dus in de koelkast ontdooien (in de verpakking, op een bord) en daarna zo snel mogelijk bereiden (dus niet nog een dag langer ontdooid in de koelkast bewaren).
The love you take is equal to the love you make.
pi_49977639
kan perfect
Je moet je het leven niet moeilijker maken dan strikt noodzakelijk
  maandag 4 juni 2007 @ 13:38:14 #15
19142 tslh
Never at ease.....
pi_50089876
Bedankt voor de reacties: gewoon doen dus
Life is funny. Well, yours is. To me.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')