Eliminator20 | maandag 28 mei 2007 @ 16:23 |
Ben zo stom geweest na het boodschappen doen de kaas bij thuiskomst in mijn tas te laten liggen. Het is ongeveer 24 uur buiten de koelvak cq. koelkast geweest. Is het nu nog goed? Of kan ik het beter weggooien? | |
PushyGurl | maandag 28 mei 2007 @ 16:25 |
is nog wel goed hoor | |
ralphbollen | maandag 28 mei 2007 @ 16:25 |
nee dat is echt niet meer goed, helemaal uitgedroogd waarschijnlijk | |
BrandX | maandag 28 mei 2007 @ 16:25 |
quote: | |
ralphbollen | maandag 28 mei 2007 @ 16:26 |
![]() | |
Spees_Eend | maandag 28 mei 2007 @ 16:28 |
Zit de kaas nog in plastic verpakking? Zo ja: niets mee aan de hand. | |
marcel-o | maandag 28 mei 2007 @ 16:29 |
kaas is goed zolang het nog niet zelf weg gaat lopen | |
Eliminator20 | maandag 28 mei 2007 @ 16:30 |
quote:Ja, zat nog netjes gesealed | |
Lucille | maandag 28 mei 2007 @ 16:31 |
Kaas kan makkelijk 24 uur gesealed buiten de koeling. | |
kayzie | maandag 28 mei 2007 @ 16:39 |
12 weken, want dan is hij niet jong meer maar belegen. | |
Eliminator20 | maandag 28 mei 2007 @ 16:50 |
Het smaakte nog prima ![]() Bedankt voor de info! | |
DeTolk | maandag 28 mei 2007 @ 17:50 |
quote:Post morgen om dezelfde tijd nog eens hier, dan weten we zeker dat ie nog goed was ![]() | |
David | maandag 28 mei 2007 @ 18:21 |
je ziet het meestal wel wanneer kaas niet meer goed is, dan is hij namelijk behaard en heeft ie een mooi kleurtje. ![]() | |
beunkster | maandag 28 mei 2007 @ 23:33 |
Die kaas kan met gemak een heel aantal uren buiten de koelkast. Hoe denk je dat de kazen bij een kaasboer bewaard worden? En als er iets schimmel op komt, snij je dat gewoon ruim weg met de kaasschaaf, is er niets mee aan de hand. Ook dat is iets wat je kaasboer zo doet (en nee, niet alleen met de halve stukken, maar ook met die kleinere puntjes). | |
Erosjuhhh | dinsdag 29 mei 2007 @ 00:25 |
quote:of hij wordt ranzig | |
DeTolk | dinsdag 29 mei 2007 @ 18:57 |
quote:Kaas was dus toch niet goed ![]() | |
Eliminator20 | woensdag 30 mei 2007 @ 04:43 |
quote:Blijkbaar niet nee... Heb vandaag bij elkaar 8 op de pot gezeten. Tis nu kwart voor 5 en ik moest wéér naar de wc. ![]() | |
David | woensdag 30 mei 2007 @ 16:06 |
quote:dat meen je niet? ![]() | |
Martijn_77 | woensdag 30 mei 2007 @ 18:55 |
quote:Idd maar daarna zou ik hem wel snel op eten | |
Spees_Eend | woensdag 30 mei 2007 @ 21:16 |
quote:Dan komt dat door iets anders. Kaas bederft niet binnen dit aantal uren in een gesloten verpakking. | |
UZN | zaterdag 2 juni 2007 @ 23:43 |
Bij de kaasboer ligt de kaas gewoon op de plank totdat het verkocht wordt. Volgens mij kan kaas ook niet bederven. Alleen wegschimmelen. Schimmel wegsnijden en gewoon verder eten. Nog nooit problemen mee gehad. Hoe denk je dat ze kaas maken? |