-td6d- | vrijdag 18 mei 2007 @ 21:40 |
Weet iemand hier hoe je het beste zo snel mogelijk een bak bevroren lasagna op kan warmen in de oven of magnetron? Hoeveel graden/watt en voor hoe lang?! De oven is niet voorverwarmd, alvast bedankt ![]() | |
En1gma | vrijdag 18 mei 2007 @ 21:42 |
In de magnetron om het ontdooien, tegelijkertijd oven voorverwarmen, daarna de lasagne in de oven. ![]() Die tijden enzo weet ik allemaal niet hoor. ![]() | |
-td6d- | vrijdag 18 mei 2007 @ 21:45 |
Ja das de meest vitale informatie! Dat ding is bij mij altijd aan de binnenkant nog bevroren en aan de buitenkant uitgedroogd en verbrand... | |
Poeke | vrijdag 18 mei 2007 @ 21:47 |
gewoon niet te hoog (180 graden) in de oven zetten en mee laten opwarmen (10 minuten is de oven wel op temp) Daarna elke 5 minuten even kijken of hij al klaar is. Simpel ![]() | |
-td6d- | vrijdag 18 mei 2007 @ 21:48 |
Ok ik ga het proberen! ![]() | |
unioz | vrijdag 18 mei 2007 @ 21:48 |
Gewoon een kwartiertje erop zitten | |
Poeke | vrijdag 18 mei 2007 @ 21:51 |
http://www.simplifylife.nl/simp-recepten_vriezer.asp#lasagne | |
B.ertha | vrijdag 18 mei 2007 @ 22:04 |
Kant en klare lasagna gaat 20 minuten op 180 graden in de oven, als het ontdooid is. Dus langer bij bevroren. Of ben ik al te laat? ![]() | |
B.ertha | vrijdag 18 mei 2007 @ 22:05 |
quote: ![]() | |
Lienzz | vrijdag 18 mei 2007 @ 22:08 |
als er allemaal vlammen uit de oven komen en het een beetje aangebrand ruikt, zal de lasagna zeker klaar zijn, en zou ik langzaam aan eens gaan kijken | |
Poeke | vrijdag 18 mei 2007 @ 22:16 |
quote:Ik zei dus: In de oven plaatsen; oven aandoen, erin laten staan totdat de oven is voorverwarmd (inmiddels is ie wel ondooit) Vervolgens elke 5 minuten checken totdat ie gaar is.. dat kan best 20/30 minuten duren... lezen ![]() | |
Poeke | vrijdag 18 mei 2007 @ 22:17 |
-td6d- update? | |
Klonk | vrijdag 18 mei 2007 @ 22:17 |
---> CUL | |
Poeke | vrijdag 18 mei 2007 @ 22:18 |
quote:Noooooo.... nou leest niemand mijn onzettend goede advies meer.. ![]() ![]() | |
-td6d- | vrijdag 18 mei 2007 @ 22:20 |
Ok update! : Ik heb m eerst 10 minuten op 200 graden gedaan, maar toen was ie nog knalhard. Daarna maar de magnetron aangezet op 360watt - 20 minuten Na 13:30 minuut eruit gehaald en nu zit ik m op te smikkelen, hij is helemaal goed, geen verbrande stukken... ...behalve mn tong ![]() | |
Syrena | vrijdag 18 mei 2007 @ 22:36 |
quote:Ik wou dat ze daar eens wat op vonden inderdaad ![]() Echt, stomme trage reflexen ![]() Oh en ook zo tof: de hete kaassliert langs je kin! Goddomme zeg. En je hebt je pizza (of tosti) in je hand, dus je kan 'm ook niet echt supersnel weghalen. Kun je een week lang uitleggen hoe je aan die brandwond komt ![]() | |
-td6d- | vrijdag 18 mei 2007 @ 23:47 |
Ahhh nog een kenner ![]() |