FOK!forum / Culinesse à gogo / Bevroren Lasagne, hoe te verwarmen?!
-td6d-vrijdag 18 mei 2007 @ 21:40
Weet iemand hier hoe je het beste zo snel mogelijk een bak bevroren lasagna op kan warmen in de oven of magnetron?

Hoeveel graden/watt en voor hoe lang?!

De oven is niet voorverwarmd,

alvast bedankt
En1gmavrijdag 18 mei 2007 @ 21:42
In de magnetron om het ontdooien, tegelijkertijd oven voorverwarmen, daarna de lasagne in de oven.

Die tijden enzo weet ik allemaal niet hoor.
-td6d-vrijdag 18 mei 2007 @ 21:45
Ja das de meest vitale informatie!

Dat ding is bij mij altijd aan de binnenkant nog bevroren en aan de buitenkant uitgedroogd en verbrand...
Poekevrijdag 18 mei 2007 @ 21:47
gewoon niet te hoog (180 graden) in de oven zetten en mee laten opwarmen (10 minuten is de oven wel op temp) Daarna elke 5 minuten even kijken of hij al klaar is.

Simpel
-td6d-vrijdag 18 mei 2007 @ 21:48
Ok ik ga het proberen!
uniozvrijdag 18 mei 2007 @ 21:48
Gewoon een kwartiertje erop zitten
Poekevrijdag 18 mei 2007 @ 21:51
http://www.simplifylife.nl/simp-recepten_vriezer.asp#lasagne
B.erthavrijdag 18 mei 2007 @ 22:04
Kant en klare lasagna gaat 20 minuten op 180 graden in de oven, als het ontdooid is. Dus langer bij bevroren.

Of ben ik al te laat?
B.erthavrijdag 18 mei 2007 @ 22:05
quote:
Op vrijdag 18 mei 2007 21:47 schreef Poeke het volgende:
gewoon niet te hoog (180 graden) in de oven zetten en mee laten opwarmen (10 minuten is de oven wel op temp) Daarna elke 5 minuten even kijken of hij al klaar is.

Simpel
Het lijkt klaar, maar het is het nog niet, na die 10 minuten. Je voelt geen verschil tussen gaar en rauw
Lienzzvrijdag 18 mei 2007 @ 22:08
als er allemaal vlammen uit de oven komen en het een beetje aangebrand ruikt, zal de lasagna zeker klaar zijn, en zou ik langzaam aan eens gaan kijken
Poekevrijdag 18 mei 2007 @ 22:16
quote:
Op vrijdag 18 mei 2007 22:05 schreef B.ertha het volgende:

[..]

Het lijkt klaar, maar het is het nog niet, na die 10 minuten. Je voelt geen verschil tussen gaar en rauw
Ik zei dus:

In de oven plaatsen; oven aandoen, erin laten staan totdat de oven is voorverwarmd (inmiddels is ie wel ondooit)

Vervolgens elke 5 minuten checken totdat ie gaar is.. dat kan best 20/30 minuten duren...

lezen
Poekevrijdag 18 mei 2007 @ 22:17
-td6d- update?
Klonkvrijdag 18 mei 2007 @ 22:17
---> CUL
Poekevrijdag 18 mei 2007 @ 22:18
quote:
Op vrijdag 18 mei 2007 22:17 schreef Klonk het volgende:
---> CUL
Noooooo.... nou leest niemand mijn onzettend goede advies meer..

garpje
-td6d-vrijdag 18 mei 2007 @ 22:20
Ok update! : Ik heb m eerst 10 minuten op 200 graden gedaan, maar toen was ie nog knalhard.
Daarna maar de magnetron aangezet op 360watt - 20 minuten

Na 13:30 minuut eruit gehaald en nu zit ik m op te smikkelen, hij is helemaal goed, geen verbrande stukken...

...behalve mn tong
Syrenavrijdag 18 mei 2007 @ 22:36
quote:
Op vrijdag 18 mei 2007 22:20 schreef -td6d- het volgende:
geen verbrande stukken...

...behalve mn tong
Ik wou dat ze daar eens wat op vonden inderdaad Je neemt een hap: AAAHH HEET, te laat. Bek verbrand. Kunnen ze dat proces niet aanpassen, dat je het nog snel kan uitspugen voordat je je brandt?!
Echt, stomme trage reflexen

Oh en ook zo tof: de hete kaassliert langs je kin! Goddomme zeg. En je hebt je pizza (of tosti) in je hand, dus je kan 'm ook niet echt supersnel weghalen. Kun je een week lang uitleggen hoe je aan die brandwond komt
-td6d-vrijdag 18 mei 2007 @ 23:47
Ahhh nog een kenner